kropka979 23.07.07, 14:50 a co myślicie o takim rozkładzie: 4 pentakle, giermek pucharów, głupiec... dzięki za pomoc w interpretacji Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romanticca Re: mój rozkład 23.07.07, 14:59 Musisz powiedzieć jakie było pytanie oraz czy karty leżały na jakichś konkretnych pozycjach. Odpowiedz Link
kropka979 Re: mój rozkład 24.07.07, 09:12 pytanie było o związek, konkretnie o uczucie i trwałośc tego związku. a karty nie były odwrócone. dzięki bardzo Odpowiedz Link
romanticca Re: mój rozkład 24.07.07, 13:11 Pytając o pozycję kart miałam na myśli, czy położona karta odpowiadała na jakieś pytanie: np. przeszłość, teraźniejszość, przyszłość lub inne. Domyślam się jednak, że nie, wyciągnęłaś po prostu trzy karty. Wg mnie to uczucie mało dojrzałe. Bardziej zabawa niż faktycznie "związek". O uczuciowym "skąpstwie" mówi 4 Denarów, Giermek Kielichów o braku zaangażowania natomiast Głupiec jest generalnie kartą niewinności, lekkości bytu, naiwności i braku odpowiedzialności. Oznacza czasem nowy początek, jednak takie a nie inne sąsiedztwo w tym wypadku jedynie podkreśla znaczenie poprzednich kart. To oczywiście moje zdanie pozdrawiam Odpowiedz Link
kropka979 Re: mój rozkład 24.07.07, 15:58 dziękuję bardzo, przesyłam podziękowania na maila.pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link