Dodaj do ulubionych

Robert Kubica w Tarocie :)

13.09.07, 10:09
Dla rozruszania nowych kart (przecudny Lo Scarabeo Tarot) i poznania się z nimi bliżej siadłam z nimi wczoraj i zadawałam różne pytania z dziedziny m.in. polityki i sportu.
Jedno z nich brzmiało czy Robert Kubica zostanie kiedykolwiek mistrzem świata (F1). No i odpowiedź brzmiała: 2 Kielichów smile))
super, nie?
Obserwuj wątek
    • wredna_zmija Re: Robert Kubica w Tarocie :) 13.09.07, 10:27
      pewnie że super... Robcio jest fajny i życzę mu wielu sukcesów smile

(ech, cudnie będzie, nasz człowiek mistrzem świata)
    • cyncaria00 Re: Robert Kubica w Tarocie :) 14.09.07, 20:56
      2 kielichow nie jest kartą sukcesu na skale swiatową.
      • romanticca Re: Robert Kubica w Tarocie :) 14.09.07, 21:10
        To nic. Przy pytaniach, na które oczekuję odpowiedzi "tak" lub "nie" nie wnikam w znaczenie kart, jedynie to, czy karta wróży dobrze, czy źle.
        • coill Re: Robert Kubica w Tarocie :) 15.09.07, 04:35
          nie interesuje mnie sport,nwaet nie bardzo wiem czy wogole wiem jak ten Kubica wygladabig_grin ALe czytajac powzszy watek az pokusilam sie o karty - wypadł Rycerz Mieczy, dwójka kijów i Mag :----) smile smile
          • romanticca Re: Robert Kubica w Tarocie :) 16.09.07, 12:09
            FORZA ROBI!!!
    • romanticca Ale jaja! 16.09.07, 12:08
      Dziś rano wzięłam WA (Witchy Tarot). Chciałam je spytać czy będą chciały współpracować przy tego typu sprawach tzn. sporcie smile
      Umówiłam się z nimi od razu, że jeśli nie to pokażą mi Głupca. Pytałam o to, który będzie Robert na mecie w dzisiejszym wyścigu. Tasując karty skupiałam się na zasadach, klasyfikacji, żeby naświetlić sytuację i zaznaczyłam (kilka razy), że startuje z pozycji 15.
      Pokazał mi się Świat. Zmartwiłam się, bo to by znaczyło, że będzie ostatni lub przedostatni (ściga się 22).
      A teraz czytam na Onecie, że Robert wystartuje nie z pozycji 15 tylko 14!!! Może to mi chciały powiedzieć? Że podaję im złe informacje???
      Niedługo się przekonam smile
      • coill Re: Ale jaja! 16.09.07, 15:03
        ej i jakie sa wyniki?!
        Hehe szkoda ze nie wiedzialam ze jest miejsce i 15 i ze 22 wystartuje i wogole...jeszczetroche i sie okaze ze sie wogole tymi wyscigami zaczne interesowac haha
        • romanticca Re: Ale jaja! 16.09.07, 15:10
          polecam, polecam. Wyscig trwa i jest szalenie emocjonujacy. Robert juz na 9 miejscu smile))
          • coill Re: Ale jaja! 16.09.07, 19:07
            romanticca napisała:

> polecam, polecam. Wyscig trwa i jest szalenie emocjonujacy. Robert juz na 9 mie
            > jscu smile))

i na takim pozostał..
            • romanticca Re: Ale jaja! 16.09.07, 19:44
              No niestety. Nie będę wnikać w to, że nie rozumiem taktyki jego zespołu ale trudno. Cóż, on zrobił wszystko co mógł i za to mu chwała!
              I tak będzie mistrzem świata smile))))
              • coill Re: Ale jaja! 18.09.07, 01:28
                a to co Tobie i mi wyszlo w zwiazku z zapytaniem o te zawody rozumiesz?
                • romanticca Re: Ale jaja! 18.09.07, 11:21
                  Jak tasowałam karty to podawałam wszystkie znane mi informacje. Największy nacisk kładłam na to, że wystartuje z 15 pola i na pytanie "który dojedzie do mety".
                  Zdziwiłam się gdy wypadł Świat, a jak przeczytałam, że wystartuje z 14 miejsca to mnie olśniło. Sądzę, że karty po prostu nie odpowiedziały bo informacje jakie podałam były nieprawdziwe. "Zgłupiały" po prostu, nie wiedziały o co mi chodzi.
                  Tylko się zastanawiam, czemu więc nie wypadł Głupiec? Pewnie dlatego, że Głupca określiłam jako odmowę udzielania w ogóle informacji tego typu (np. o sport). A one chciały odpowiedzieć tylko nie wiedziały jak smile
                  Tak sądzę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka