barbara592 19.09.07, 21:57 --moze mi powrozycie, moja corka dostała propozycje , nie wiem co to za propozycja i to mnie nie interesuje , czy ma z niej skorzystac czy nie pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sukieneczka_czerwona Re: drogie wrozki 19.09.07, 22:29 Ale jaka to propozycja-matrymonialna,wyjazd,praca?Bo to robi róznicę. Odpowiedz Link
romanticca Re: drogie wrozki 27.09.07, 21:58 Wygrzebałam ten wątek z odmętów forum zadałam pytanie czy córka powinna skorzystać z propozycji i faktycznie może chodzić o pracę bo wyszły Denary a konkretnie X więc uważam, że TAK. Odpowiedz Link
wyrdlove1 Re: drogie wrozki 28.09.07, 06:45 Proszę zapytać córkę wprost, a nie "zgaduj- zgadula".Myślę, że pytanie do wróżek było nie na miejscu, skoro pytając, podkreśliła pani, że "ją to nie interesuje". www.ezoviola.uznam.net.pl forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=48184 Odpowiedz Link
gosiadzika Re: drogie wrozki 28.09.07, 08:03 dajcie spokój takie wątki jak ten zaśmiecają tylko forum i staje sie ono nieczytelne baba nie napisała o jaką propozycję chodzi ani nic - głupota albo troll Odpowiedz Link
romanticca Re: drogie wrozki 28.09.07, 13:21 Ale co "nie to"????? Chyba się nie rozumiemy. Odpowiadam na pytanie czy córka powinna skorzystać z propozycji. Nie pytałaś o to jaka to propozycja, nie stawiałam na to kart, tylko "dogdybałam to sobie". Ale przecież nie to jest przedmiotem wróżby. Oczekuję "zapłaty" na maila. Odpowiedz Link
ines113 Re: drogie wrozki 28.09.07, 14:13 Jesli chodzi o mnie, jestem przeciwna stawianiu kart osobom , ktore same o to nie poprosza. Jakby corka chciala, zeby jej stawiac tarota, to sama by o to poprosila i napisala o jaka propozycje chodzi. A jesli nawet Tobie Barbaro nie powiedziala o co chodzi, to moze nie zyczy sobie w ogole zeby wtracac sie w jej sprawy. Sama stawiasz karty to powinnas wiedziec, ze trzeba tez wiedziec czego sprawa dotyczy, zeby w ogole sie za to zabrac. Odpowiedz Link
sukieneczka_czerwona Re: drogie wrozki 28.09.07, 15:07 W ogóle ten post jakiś dziwny,skoro Cię Barbaro nie interesuje jaka to propozycja,jak sama napisałaś to po co się o to pytasz.Romanticca chciała pomóc,a Ty jakimś krótkim zdaniem( to nie to) ją zbyłaś.Chyba sama nie wiesz o co ci chodzi...Ale po co zakładać takie bezsensowne watki?? Odpowiedz Link
barbara592 Re: drogie wrozki 28.09.07, 15:31 --na początku tak myslalam , ale to byla inna propozycja ,pozdrawiam , podejrzewam ze chodzi tu o zaplate , pisz na priva kochaj i byc kochaną Odpowiedz Link
ines113 Re: drogie wrozki 28.09.07, 16:08 barbara592 napisała: > > --na początku tak myslalam , ale to byla inna propozycja ,pozdrawiam , podejrze > wam ze chodzi tu o zaplate , pisz na priva > kochaj i byc kochaną Barbaro, a do kogo jest to skierowane? Do Romanticci? Kazdy Twoj kolejny wpis jest jeszcze bardzie zagadkowy. Propozycja zaplaty za cos? Zeby nie okazalo sie to niemoralna propozycja... Romantica wierzy w czystosc intencji ludzi, ale ja wciaz mam odczucie, ze chodzi o jakies szpiegowanie corki. Przepraszam, jesli sie myle, ale nie rozumiem , czemu trzeba czegos sie domyslac zamiast spytac ja o to. Zwlaszcza ze jest dorosla kobieta. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
wyrdlove1 Re: drogie wrozki 28.09.07, 19:02 Być pani zdrowa:pozdrawiam - złośliwiec)) www.ezoviola.uznam.net.pl forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=48184 Odpowiedz Link
barbara592 Re: drogie wrozki 29.09.07, 23:20 --chce przeprosic , jesli obraziłam kogoś , poprostu napisalam tak bo chcialam cos od siebie wyslac , pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam kochaj i byc kochaną Odpowiedz Link
ines113 Re: drogie wrozki 29.09.07, 23:34 barbara592 napisała: > > --chce przeprosic , jesli obraziłam kogoś , poprostu napisalam tak bo chcialam > cos od siebie wyslac , pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam > kochaj i byc kochaną Basiu, nikogo nie obrazilas, a jesli chcesz wniesc jakis watek od siebie, to moze dobre byloby cos ogolnego , zeby wynikla z tego jakas ogolna dyskusja zwiazana z tarotem? Przeslij jednak cos Romantice , jesli jeszcze tego nie zrobilas, bo dziewczyna wyciagnela dla Ciebie karte w celu wrozenia. Trzymaj sie regulaminu i pisz, co w sercu masz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link