Dodaj do ulubionych

Interpretacja

01.10.07, 19:08
Zapytalam karty o siebie...umowilam sie ze pokaza mi relacje z
facetem do 15 pazdziernika, jak bedzie ona wygladala.

Planowo mialam wyciagnac sobie 3 karty, ale po ich wylosowaniu,
poczulam ze potrzebuje jeszcze dwoch dla zupelnej jasnosci.

Śmierć, Głupiec, Mag i te dwie dodatkowe Cesarz i Cesarzowa.

Macie tez takie odczucia, ze to co jest zupelnie sie zmieni,
odciecie sie, przyplyw jakies energii i zblizenie sie ?

Czy to moze ja sobie nadinterpretuje ? Bardzo mozliwe...

Pozdrowienia smile)

Obserwuj wątek
    • ines113 Re: Interpretacja 01.10.07, 20:23
      getdance napisała:

> Zapytalam karty o siebie...umowilam sie ze pokaza mi relacje z
      > facetem do 15 pazdziernika, jak bedzie ona wygladala.
      >
      > Planowo mialam wyciagnac sobie 3 karty, ale po ich wylosowaniu,
      > poczulam ze potrzebuje jeszcze dwoch dla zupelnej jasnosci.
      >
      > Śmierć, Głupiec, Mag i te dwie dodatkowe Cesarz i Cesarzowa.
      >
      > Macie tez takie odczucia, ze to co jest zupelnie sie zmieni,
      > odciecie sie, przyplyw jakies energii i zblizenie sie ?
      >
      > Czy to moze ja sobie nadinterpretuje ? Bardzo mozliwe...
      >
      >
      > Pozdrowienia smile)

Wyglada na to, ze nastapi zmiana (smierc), slepe zakochanie ,
      patrzenie na niego przez rozowe okulary czyli wszystkie typowe
      objawy oglupienia milosnego (glupiec), oczarowanie , magia uczuc,
      fascynacja, pasja, uwodzenie (mag). Zdaje sie, ze bedziecie para?
      >
      • getdance Re: Interpretacja 01.10.07, 20:29
        Ines witaj smile Ja jestem oglupiona, ja idealizuje...co on to nie
        wiem. Zeby on zechcial pouwodzic, pozabiegac, byloby cudownie. Karty
        to tak konkretnie zarysowaly, ta Smierc i ten Glupiec... Potem
        szalony Mag i ta para. Sama nie wiem, moze to Smierc we mnie,
        wlasnie klapki z oczu, zero zludzen, odejscie i chociaz proba
        pozegnania sie z tym uczuciem. Z drugiej jednak strony pytalam: co
        sie wydarzy miedzy nami do 15.10. Hmmm...
        • ines113 Re: Interpretacja 01.10.07, 20:39
          A czy on jest z jakas inna kobieta?
          Bo wtedy karty moga pokazywac- strata(smierc), naiwnosc,
          latwowiernosc (glupiec), manipulacja, nieszczerosc, klamstwo(mag), a
          dodatkowe karty moga wskazywac, ze on juz jest z kims w zwiazku.
          Ty musisz rozczytac sens.
          • getdance Re: Interpretacja 01.10.07, 20:52
            Tak wiem, ze ja musze, ale sama wiesz ze w takich sytuacjach o
            obiektywizm trudno.
            Nie jest w zwiazku, przynajmniej takie wrazenie odnosze, ale
            pewnosci 100% nie mam, na pewno jednak mozna wykluczyc zwiazek
            zalegalizowany, czy jakis mocno powazny i dlugoletni.
            Ja oczywiscie bym sobie te karty rozczytala na swoja korzysc wink,
            dlatego zapytalam Was co sadzicie o tym rozkladzie, bo "nie
            siedzicie" w tej sprawie tak jak ja wink
            • ines113 Re: Interpretacja 01.10.07, 21:10
              Na Twoim miejscu wyciagnelabym po jednej karcie na pytania:
              co on mysli o mnie, co on do mnie czuje, jakich zachowan moge sie po
              nim spodziewac (co pokazuje na zewnatrz) oraz podsumowujaca- jak
              potocza sie nasze relacje. Bedziesz miala wszystko jak na dloni.
              • higienistka Re: Interpretacja 01.10.07, 21:17
                jednego chyba można być pewnym - całkowitej zmiany (Śmierć)
                tylko w jakim kierunku ona pójdzie?
                • gosiadzika Re: Interpretacja 02.10.07, 10:19
                  a mnie się zdaje że na siłe starasz się zobaczyć że tworzysz z nim związek, a te
                  dodatkowe karty mi mówią że owszem znajdziesz swoją połówkę ale to raczej nie
                  będzie on
                  • ines113 Re: Interpretacja 02.10.07, 16:21
                    gosiadzika napisała:

> a mnie się zdaje że na siłe starasz się zobaczyć że tworzysz z nim
                    związek, a t
                    > e
                    > dodatkowe karty mi mówią że owszem znajdziesz swoją połówkę ale to
                    raczej nie
                    > będzie on

Zgadzam sie z Toba Gosiadzika, ze tak moze sie to rozwinac, tez
                    przyszlo mi to do glowy, choc pytanie niby dotyczylo konkretnego
                    faceta. Jednak Tarot mogl to tak wlasnie pokazac.
                    Getdance pewno juz postawila inny rozklad i wie, co o tym myslec.
                    • getdance Re: Interpretacja 02.10.07, 17:35
                      Wiecie, ja juz kiedys kladalam ta to karty /mam nawet gdzies rozklad
                      zapisany/ taki jak proponowalas Ines, na jego mysli, uczucia,
                      przyszlosc. Jakis miesiac temu to bylo. Ladne karty wtedy mi wyszly.
                      Nie chce powtarzac rozkladu.
                      Tylko karty pokazuja ladnie, a zycie swoje.
                      • getdance Re: Interpretacja 02.10.07, 18:45
                        Tamten rozklad:

co mysli : Cesarzowa
                        co w mowie : Cesarz
                        co w sercu : Kochankowie
                        co wnosi do tej relacji: Kaplanka
                        co nas laczy: Umiarkowanie i Świat

I co myslicie to tym wszystkim jako o calosci ? Bo we mnie za grosz
                        obiektywizmu.
                        • ines113 Re: Interpretacja 02.10.07, 18:51
                          Co wnosi do relacji? papiezyca? jestes pewna , ze on jest sam?
                          Moze lepiej, zeby ktos obiektywny postawil Ci karty.
                          • getdance Re: Interpretacja 02.10.07, 19:06
                            A czy cos w tym rozkladzie wskazuje na to, ze on moze kogos miec,
                            jak sadzisz?
                            • getdance Re: Interpretacja 02.10.07, 19:18
                              Ines jesli mialabys chec zerknac do swoich kart i powiedziec co Ci
                              tam wyszlo na moj temat i tego czlowieka to ja oczywiscie bardzooo
                              chetnie smile Jesli oczywiscie tylko mozesz... Bo moze ja sobie swoje
                              pragnienia wyciagam, nic wiecej. Sama nie wiem.
                              Podziekowanie moze byc oczywiscie rowniez w formie wrozby jesli
                              chcialabys o cos zapytac smile
                              • ines113 Re: Interpretacja 02.10.07, 19:57
                                Getdance, nie wiem, czy powinnam stawiac Ci karty. Radze nie
                                niecierpliwic sie, nie probowac niczego przyspieszac na sile, bo
                                moim zdaniem zdarzy sie cos, co obudzi w nim uczucia do Ciebie, ale
                                jakas inna kobieta i tak gdzies sie pojawi lub juz jest. Uwazaj,
                                zeby sie z tego trojkacik nie zrobil.

• getdance Re: Interpretacja 02.10.07, 20:03
                                  A mozesz powiedziec ktore karty o tym swiadcza ? Znam go dobrze,
                                  wiem ze on w relacje typu trojkat, tudziez zdrady nie wszedlby. Wiem
                                  to. Kochankowie wedlug Ciebie to mowia ? Wahania pomiedzy dwoma
                                  kobietami ?
                                  • ines113 Re: Interpretacja 02.10.07, 20:46
                                    Miedzy innymi tak. Poza tym co wnosi do zwiazku- papiezyca? Jak Ty
                                    to czujesz? Papiezyca w przypadku mezczyzny wskazuje czesto na jakis
                                    ukryty wplyw kobiety na faceta. Moze chodzi o to, ze mysli o jakiejs
                                    kobiecie, rozumiesz? Trojkaty moga byc czasem takie troche
                                    psychiczne, na poziomie duchowym. Kochankowie -w sercu- nie watpie,
                                    ze poczuje do Ciebie to cos, o czym marzysz, ale to nie zmienia
                                    faktu, ze mam odczucie tutaj jakiegos dualizmu. Mozesz sie tym nie
                                    sugerowac, to tylko moje odczucie Getdance. Ogolnie rozklad wrozy Ci
                                    dobrze moim zdaniem i jednak moze bedziecie para. Ale interpretuje
                                    to bardziej kierujac sie intuicja niz tym rozkladem. Mam uczucie, ze
                                    jakas trzecia osoba odegra role, ale macie szanse na milosny
                                    zwiazek. Tak to odbieram, wiec nie pytaj juz po czym wnioskuje.
                                    • getdance Re: Interpretacja 02.10.07, 20:58
                                      Jesli to moze byc kwestia psychiki to tak, bardzo mozliwe /dawna
                                      milosc ktora swoje pietno zostawila chyba na wieki wiekow/ - moje
                                      domysly, nic potwierdzonego.

Dziekuje za pomoc.

Pozdrawiam
                                      • angelbell Re: Interpretacja 03.10.07, 09:55
                                        Jesli w twoim rozkladzie najpierw idzie Glupiec a potem mag to
                                        spodziewalabym sie ze z oglupienia milosnego przejrzysz na oczy i z
                                        niewiedzy co czynisz przejdziesz do etapu swiadomego...skoro
                                        rezultatem Cesarzowa i Cesarz to rowniez chodziloby o dopasowanie do
                                        wzajemnych oczekiwan.U mnie Cesarz to osoba, ktora nie tylko ma byc
                                        czy jest zyciowym partnerem, czesto mezem ale i na to miejsce
                                        calkowicie sie dla pytajacej nadaje.Czyli o tym sie
                                        przekonasz...Cesarzowa zas mowi :poczekaj spokojnie i badz autorka
                                        tego co czynisz nie zapominajac co (a nie tylko kogo) chcesz miec w
                                        kwestii zwiazku...jesli nie ten to inny ale bedzie do twojego
                                        zapotrzebowania pasowal bo o to tu chodzi...a dualizm tez widze .W
                                        sercu Kochankowie to serce podzielone pomiedzy 2 damy jakby.
                                        • angelbell Re: Interpretacja 03.10.07, 10:00
                                          I mozliwe ze to jest wczesniejsza milosc, nie wykluczam bo
                                          Kochankowie to dla mnie facet stojacy pomiedzy dwiema kobietami
                                          niekoniecznie obiema realnymi...za to stojacy posrodku, od jednej
                                          nie odszedlszy calkiem, nie moze calkiem pojsc do drugiej....cos tak
                                          mniej wiecej-nazywam to facetem w sytuacji zyciowej typu korytarz-z
                                          jednego pokoju niby wyszedl ale do drugiego nie wchodzi i tupie w
                                          korytarzu tongue_out heh
                                          • getdance Re: Interpretacja 03.10.07, 15:02
                                            A czy wersja ze dowiem sie ze on kogos ma rowniez wchodzi w gre
                                            patrzac na te karty ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka