in13 Re: chora watroba! 28.03.06, 19:03 cos sie zepsulo wczesniej mianowicie mam pytanie odnosnie choroby watroby podczas zazywania pigolek! biore od kilku miesiecy diane i ostatnio strasznie boli mnie brzuch z prawej strony i jakos tak dziwnie wyglada!czy to moze byc spowodowane wlasnie tabletkami!czy ktos ma jakies doswiadczenia z tym zwiazane?i jak wyglada leczenie?dziekuje Odpowiedz Link
anula36 Re: chora watroba! 28.03.06, 20:33 a robilas kiedykoiwek proby watrobowe? jesli nie - biegiem na badania. POdstawa leczenia jest odstawienie antykoncepcji hormonalnej. Odpowiedz Link
martalek Re: chora watroba! 28.03.06, 21:15 radze jak najszybciej przerwac, ja juz sie lecze 5 miesiecy a tu dalej bolii konca leczenia nie widac, lec na usg watroby i zrob proby watrobowe bedziesz wiedziala co ci jest. Odpowiedz Link
agusia_1988 Re: chora watroba! 28.03.06, 21:40 ja bralam 9 miesiecy i mnie nic nie bolalo Odpowiedz Link
joanna1982 Re: chora watroba! 28.03.06, 22:02 Ja w drugiej ciąży miałam holestazę i niestety pod wpływem hormonów wątroba mi odmawia posłuszeństwa. Już w szpitalu ordynator mi powiedział że antykoncepcję hormonalną mam już z głowy (a nigdy nie brałam żadnych hormonów). Popieram dziewczyny- odstaw tabletki i migiem na próby wątrobowe Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link