dag-83 07.11.07, 18:59 mam ogromna prosbe.czy moglabys postawic tarota i mi powiedziec jak wyglada moj zwiazek i czy ma on jakas przyszlosc??? bardzzo prosze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
getdance Re: Proba do getdance. 07.11.07, 19:12 Wiesz co, jak mozesz podaj mi Wasze imiona, bedzie mi latwiej... Odpowiedz Link
getdance Re: Proba do getdance. 07.11.07, 19:39 Ok, rozloze karty na Was, do 21 bedziesz miala wrozbe. Odpowiedz Link
romanticca Re: Proba do getdance. 07.11.07, 19:53 Proszę nie kierować próśb do konkretnej wróżki, ponieważ to stawia ją w niezręcznej sytuacji. Na tym forum przede wszystkim się uczymy a karty stawiamy jeśli mamy ochotę. Naciskanie kogokolwiek jest nie na miejscu. Pozdrawiam Odpowiedz Link
romanticca Re: Proba do getdance. 07.11.07, 19:58 Dodam jeszcze, że skoro getdance się zdecydowała to jest to odpowiedni moment na przesłanie jej zapłaty. Odpowiedz Link
getdance Re: Proba do getdance. 07.11.07, 21:01 Co jest teraz miedzy Wami? Swiat, Slonce Milosc Krotko mowiac. Co bedzie ? Papiez, Wisielec,Sad Nie widze tu kart ktore mialyby mowic ze Wam sie nie uda, wrecz przeciwnie. Wydaje mi sie ze nastapi rozliczenie z tym co bylo, byc moze chodzi o ta jego przyszlosc ? Czy on byl zonaty ? Nie widze by cokolwiek, ani ktokolwiek Wam zagrazal, wydaje mi sie ze zycie sie ustabilizuje. A Papiez to dobry duchowy opiekun ktory bedzie czuwal, moze nawet mowic o legalizacji zwiazku. Ja bym sie na Twoim miejscu nie martwila. Odpowiedz Link
dag-83 Re: Proba do getdance. 07.11.07, 21:08 nie byl zonaty, ale przez 12 lat zwiazany z kims- maja dziecko i to wlasnie dlatego ja mam watpliwosci co bedzie. Odpowiedz Link
getdance Re: Proba do getdance. 07.11.07, 21:18 Zapytalam, wiec kart czy dziecko Grzeska, w jakis sposob zagraza Waszemu zwiazkowi. Kochankowie, Kaplanka Nie zagraza, ale wiaza sie z tym pewne wybory, on musi byc ojcem dla tego dziecka - mysle ze to zrozumiesz, ze nie zerwie z nim kontaktu ze wzgledu na Ciebie. Nie kaz mu wybierac pomiedzy Toba a jego dzieckiem. Odpowiedz Link
dag-83 Re: Proba do getdance. 07.11.07, 21:30 nigdy mu czegos takiego nie powiedzialam. jest jescze jedna kwestia. on niestety jeszcze z nia i dzieckiem mieszka chociaz podobno ich nic nie laczy. a jak to sie rozwiaze dalej?? czy ona da mu tak latwo odejsc?? Odpowiedz Link
getdance Re: Proba do getdance. 07.11.07, 21:48 Odpowiem Tobie jutro, bo biorac pod uwage informacje ktore teraz podalas, musze spojrzec na wylosowane karty jeszcze raz, a dzis juz jestem wykonczona. Jutro sie odezwe wieczorem. Pozdrawiam Odpowiedz Link
dag-83 Re: Proba do getdance. 07.11.07, 21:58 to ja z niecierpliwoscia czekammna twoja odpowiedz pozdrawiam i dziekuje Odpowiedz Link
getdance Re: Proba do getdance. 08.11.07, 20:20 Wiem, ze obiecalam ze dzis odpowiem, chce pomoc, ale dzis nie dam rady, jestem wykonczona, nie chce sie zabierac za wrozenie zasypiajac nad kartami Prosze o cierpliwosc, w weekend na pewno te odpowiedz otrzymasz. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ines113 do Getdance 10.11.07, 01:07 Jesli Cie interesuje, jak potoczyla sie historia z Adamem i Wojtkiem, to Ci moge napisac na skrzynke, bo juz sie sytuacja rozjasnila. Odpowiedz Link
getdance Re: Proba do getdance. 10.11.07, 10:03 Ines oczywiscie ! Bardzo jestem zainteresowana Dag do 12 bedziesz miala karty, bo teraz musze wyjsc. Pozdrawiam Odpowiedz Link
getdance Re: Proba do getdance. 10.11.07, 11:54 A to nie tak, ze on wciaz sie zastanawia co zrobic ? Wybiera ? Jest dziecko i jest ta kobieta i jestes tez Ty... Czy on naprawde chce odejsc od nich ? Odpowiedz Link
getdance Re: Proba do getdance. 10.11.07, 11:58 Bo Kochankowie to wlasnie wybor, jeden mezczyzna, 2 kobiety ... Moze on sam nie wie czego chce ? Odpowiedz Link
dag-83 Re: Proba do getdance. 10.11.07, 12:53 Moze i tak jest. Na pewno sa jakies zobowiązania co niej. I jest dziecko dla którego jedynym autorytetem jest wlasnie on. Czy cos jeszcze mozesz mi powiedziec. Jak to sie dalej potoczy? Odpowiedz Link
getdance Re: Proba do getdance. 10.11.07, 12:59 Chcesz wiedziec czy odejdzie od niej ? Odpowiedz Link
getdance Re: Proba do getdance. 10.11.07, 13:15 To ogolnie wyglada mi w kartach tak ze, on rzeczywiscie chce zaczac nowy etap, tak jakby nic juz miedzy nimi nie bylo /smierc, umiarkowanie/ . Jednoczesnie wcale mu moze nie byc latwo odejsc od niej... tak jakby do Ciebie wciaz dojezdzal, zalezy mu na Tobie, ale jednoczesnie nie pokazuje ktora wybiera droge. Niby wczesniej wyszedl mi rozkladach sad - to jest zawsze wyjasnienie, roztrzygniecie, wiec pewnie i dokonanie wyboru, sad jest zawsze dla nas korzystny bo po prostu zapada decyzja, sytuacja wreszcie jest okreslona i jasna. Znowu na Wasza wspolna przyszlosc wyciagnelam Papieza i Sad !! Czy te same karty co za pierwszym razem... wyjasnienie, roztrzygniecie, podjecie decyzji nastapi, bez wzgledu na to jakie to roztrzygniecie bedzie, dla Ciebie na pewno korzystne ! Odpowiedz Link
dag-83 Re: Proba do getdance. 10.11.07, 15:05 czyli mam sie nie martwic?? to ze bedzie to wiem tylko ciekawe jak to sie rozwiaze???? Odpowiedz Link
getdance Re: Proba do getdance. 10.11.07, 15:15 Nie odpowiem Ci, bo karty jak widzisz nie chca niczego innego wiecej pokazac, dwukrotnie pytalam o Wasza przyszlosc i znowu wypada papiez i sad. Odpowiedz Link
getdance Re: Proba do getdance. 10.11.07, 15:21 Posluchaj, ja nie wiem jaki bedzie werdykt tego sadu, on jest zawsze korzystny bo zawsze zapowiada roztrzygniecie, doprowadza do wyniku, rozjasnia sytuacje. A chyba lepiej wiedziec na czym sie stoi niz zyc w niepewnosci prawda ? Kaplan to pozytywna karta, madrosci, wiedzy, dojrzalosci... Odpowiedz Link
dag-83 Re: Proba do getdance. 10.11.07, 15:26 a czy mozna jakos wplynac na rozwoj sytuacji jesli tak to jak Odpowiedz Link
getdance Re: Proba do getdance. 10.11.07, 15:28 Tzn ? Sytuacji ? Chcesz zeby sie od niej wyprowadzil ? Czemu do tej pory tego nie zrobil ? Co on mowi o tej sprawie ? Odpowiedz Link
dag-83 Re: Proba do getdance. 10.11.07, 15:32 ze potrzebuje czasu ,ze nie moze tak dziecka zostawic z dnai na dzien Odpowiedz Link
getdance Re: Proba do getdance. 10.11.07, 15:43 To tez Ci powiedzialam, ze jest to umiarkowanie - powsciagliwosc, ze niby z nia juz skonczyl - smierc, ale wcale nie ma zamiaru od niej odchodzic juz teraz. Nie jestem jasnowidzem, przede wszystkim Ty z nim rozmawiaj, mow o swoich potrzebach i sluchaj tez jego. Odpowiedz Link
dag-83 Re: Proba do getdance. 10.11.07, 16:02 romow bylo kilka i za kazdym slyszalam to samo ze chce ale ze nie jest to takie proste ze nie powie mi dokladnie kiedy to bedzie bno jak nie dotrzyma daty to bede miala pretensje. i ja sie zastanawiam tylko nad tym czy on to w koncu uczyni Odpowiedz Link
dag-83 Re: Proba do getdance. 10.11.07, 16:08 i czy jest przed nami jakas wspolna przyszlosc?? Odpowiedz Link
getdance Re: Proba do getdance. 10.11.07, 16:08 Dobrze, sprawdzilam. Wyprowadzi sie. Wyszlo Slonce i Swiat. Zauwaz ze pewne konfiguracje kart u Was sa stale, wyszly dokladnie te same karty gdy zapytalam o uczucia u Was. Jemu naprawde na Tobie zalezy, ale przez to umiarkowanie nie licz ze wszystko sie jakos super szybko rozwiaze. Zreszta ja mu sie nie dziwie, wiadomo ze czasami milosc miedzy ludzmi mija, ale dziecko kocha sie zawsze i do konca zycia. Cierpliwosci. Odpowiedz Link
dag-83 Re: Proba do getdance. 10.11.07, 16:10 no wlasnie , pewnie gdyby nie dziecko byloby latwiej ale ono jest i tak zostanie i ja to rozumiem. czasami mnie dopadaja chwile zwatpienia ze to nie ma sensu. strasznie ci dziekuje Odpowiedz Link
getdance Re: Proba do getdance. 10.11.07, 16:11 Nie pytaj wciaz o to samo, bo karty beda pokazywaly glupoty. Powiedzialam juz Ci ze: zalezy mu na Tobie chce byc z Toba sytuacja zmierza do rozwiazania ktore nie nastapi od razu Karty rowniez czasowo sie ukladaja, zreszta sa bardziej wiarygodne gdy pytamy o czas dosc bliski, w tym momencie nie widze by on sie mial wyprowadzic. Odpowiedz Link
getdance Re: Proba do getdance. 10.11.07, 16:13 Tak, do Ciebie nalezy decyzja, czy jestes w stanie sie z tym pogodzic i jestes gotowa na pewne wyrzeczenia z tym zwiazane. Moze wlasnie sad mowi o tym, ze Ty tu chcesz decydowac, wydawac osąd i oglaszac werdykt Chcesz jasnosci, rozwiazania.. Odpowiedz Link
dag-83 Re: Proba do getdance. 10.11.07, 16:16 nie ukrywam ze bym chciala zeby on to juz zrobil. ale nic na sile mu nie kaze. Odpowiedz Link
getdance Re: Proba do getdance. 10.11.07, 16:27 Ja Ciebie doskonale rozumiem. Wyciagnelam jeszcze dla Ciebie dwie karty ktore mialy byc porada dla Ciebie w sytuacji w ktorej sie znajdujesz: Ksiezyc, Moc Sluchaj siebie, glosu wewnetrznego, intuicji, instynktu i dzialaj, nie rezygnuj i nie odpuszczaj. Odpowiedz Link
getdance Re: Proba do getdance. 10.11.07, 16:37 Tak ! Walcz ale sluchajac siebie, intuicji, to ma byc walka przemyslana, bioraca pod uwage Twoje potrzeby. Odpowiedz Link
dag-83 Re: Proba do getdance. 10.11.07, 16:43 bede walczyc dopoki mi sil na to starczy i cierpliwosci Odpowiedz Link
getdance Re: Proba do getdance. 10.11.07, 16:45 Oto wlasnie chodzi Karty zasugerowaly zebys nie rezygnowala, ale tez nie robila nic ponad Twoje sily, masz sie liczyc ze soba no ! ) Szczescia zycze. Pozdrawiam Odpowiedz Link
dag-83 Re: Proba do getdance. 10.11.07, 16:51 nie dziekuje i bardzo bardzo dziekuje. goraco pozdrawiam Odpowiedz Link