Dodaj do ulubionych

Proba do getdance.

07.11.07, 18:59
mam ogromna prosbe.czy moglabys postawic tarota i mi powiedziec jak
wyglada moj zwiazek i czy ma on jakas przyszlosc???
bardzzo prosze
Obserwuj wątek
    • getdance Re: Proba do getdance. 07.11.07, 19:01
      Dag-83 sprawdze, chwila cierpliwosci.
      • dag-83 Re: Proba do getdance. 07.11.07, 19:03
        super, dzieki smile
    • getdance Re: Proba do getdance. 07.11.07, 19:12
      Wiesz co, jak mozesz podaj mi Wasze imiona, bedzie mi latwiej...
      • dag-83 Re: Proba do getdance. 07.11.07, 19:30
        dagmara i grzesiek
        • getdance Re: Proba do getdance. 07.11.07, 19:39
          Ok, rozloze karty na Was, do 21 bedziesz miala wrozbe.
    • romanticca Re: Proba do getdance. 07.11.07, 19:53
      Proszę nie kierować próśb do konkretnej wróżki, ponieważ to stawia ją w niezręcznej sytuacji. Na tym forum przede wszystkim się uczymy a karty stawiamy jeśli mamy ochotę. Naciskanie kogokolwiek jest nie na miejscu.
      Pozdrawiam
      • romanticca Re: Proba do getdance. 07.11.07, 19:58
        Dodam jeszcze, że skoro getdance się zdecydowała to jest to odpowiedni moment na przesłanie jej zapłaty.
        • dag-83 Re: Proba do getdance. 07.11.07, 20:01
          wlasnie to uczynilamwink
          • romanticca Re: Proba do getdance. 07.11.07, 20:09
            super smile
            • getdance Re: Proba do getdance. 07.11.07, 21:01
              Co jest teraz miedzy Wami?

Swiat, Slonce

Milosc smile Krotko mowiac.

Co bedzie ?

Papiez, Wisielec,Sad

Nie widze tu kart ktore mialyby mowic ze Wam sie nie uda, wrecz
              przeciwnie. Wydaje mi sie ze nastapi rozliczenie z tym co bylo, byc
              moze chodzi o ta jego przyszlosc ? Czy on byl zonaty ? Nie widze by
              cokolwiek, ani ktokolwiek Wam zagrazal, wydaje mi sie ze zycie sie
              ustabilizuje. A Papiez to dobry duchowy opiekun ktory bedzie czuwal,
              moze nawet mowic o legalizacji zwiazku. Ja bym sie na Twoim miejscu
              nie martwila.
              • dag-83 Re: Proba do getdance. 07.11.07, 21:08
                nie byl zonaty, ale przez 12 lat zwiazany z kims- maja dziecko i to
                wlasnie dlatego ja mam watpliwosci co bedzie.
                • getdance Re: Proba do getdance. 07.11.07, 21:18
                  Zapytalam, wiec kart czy dziecko Grzeska, w jakis sposob zagraza
                  Waszemu zwiazkowi.

Kochankowie, Kaplanka

Nie zagraza, ale wiaza sie z tym pewne wybory, on musi byc ojcem dla
                  tego dziecka - mysle ze to zrozumiesz, ze nie zerwie z nim kontaktu
                  ze wzgledu na Ciebie. Nie kaz mu wybierac pomiedzy Toba a jego
                  dzieckiem.
                  • dag-83 Re: Proba do getdance. 07.11.07, 21:30
                    nigdy mu czegos takiego nie powiedzialam. jest jescze jedna kwestia.
                    on niestety jeszcze z nia i dzieckiem mieszka chociaz podobno ich
                    nic nie laczy. a jak to sie rozwiaze dalej?? czy ona da mu tak latwo
                    odejsc??
                    • getdance Re: Proba do getdance. 07.11.07, 21:48
                      Odpowiem Tobie jutro, bo biorac pod uwage informacje ktore teraz
                      podalas, musze spojrzec na wylosowane karty jeszcze raz, a dzis juz
                      jestem wykonczona.
                      Jutro sie odezwe wieczorem.

Pozdrawiam
                      • dag-83 Re: Proba do getdance. 07.11.07, 21:58
                        to ja z niecierpliwoscia czekammna twoja odpowiedz
                        pozdrawiam i dziekuje
                        • getdance Re: Proba do getdance. 08.11.07, 20:20
                          Wiem, ze obiecalam ze dzis odpowiem, chce pomoc, ale dzis nie dam
                          rady, jestem wykonczona, nie chce sie zabierac za wrozenie
                          zasypiajac nad kartami wink
                          Prosze o cierpliwosc, w weekend na pewno te odpowiedz otrzymasz.
                          Pozdrawiam
                          • dag-83 Re: Proba do getdance. 09.11.07, 18:37
                            ok. i jeszcze raz dziekuje.
                            pozdrawiam
    • ines113 do Getdance 10.11.07, 01:07
      Jesli Cie interesuje, jak potoczyla sie historia z Adamem i
      Wojtkiem, to Ci moge napisac na skrzynke, bo juz sie sytuacja
      rozjasnila.
    • getdance Re: Proba do getdance. 10.11.07, 10:03
      Ines oczywiscie ! Bardzo jestem zainteresowana smile

Dag do 12 bedziesz miala karty, bo teraz musze wyjsc.

Pozdrawiam
      • getdance Re: Proba do getdance. 10.11.07, 11:54
        A to nie tak, ze on wciaz sie zastanawia co zrobic ? Wybiera ? Jest
        dziecko i jest ta kobieta i jestes tez Ty... Czy on naprawde chce
        odejsc od nich ?
        • getdance Re: Proba do getdance. 10.11.07, 11:58
          Bo Kochankowie to wlasnie wybor, jeden mezczyzna, 2 kobiety ... Moze
          on sam nie wie czego chce ?
          • dag-83 Re: Proba do getdance. 10.11.07, 12:53
            Moze i tak jest. Na pewno sa jakies zobowiązania co niej. I jest dziecko dla którego jedynym autorytetem jest wlasnie on. Czy cos jeszcze mozesz mi powiedziec. Jak to sie dalej potoczy?
            • getdance Re: Proba do getdance. 10.11.07, 12:59
              Chcesz wiedziec czy odejdzie od niej ?
              • dag-83 Re: Proba do getdance. 10.11.07, 13:05
                Tak. I w ogole co dalej.
                • getdance Re: Proba do getdance. 10.11.07, 13:15
                  To ogolnie wyglada mi w kartach tak ze, on rzeczywiscie chce zaczac
                  nowy etap, tak jakby nic juz miedzy nimi nie bylo /smierc,
                  umiarkowanie/ . Jednoczesnie wcale mu moze nie byc latwo odejsc od
                  niej... tak jakby do Ciebie wciaz dojezdzal, zalezy mu na Tobie, ale
                  jednoczesnie nie pokazuje ktora wybiera droge. Niby wczesniej
                  wyszedl mi rozkladach sad - to jest zawsze wyjasnienie,
                  roztrzygniecie, wiec pewnie i dokonanie wyboru, sad jest zawsze dla
                  nas korzystny bo po prostu zapada decyzja, sytuacja wreszcie jest
                  okreslona i jasna.

Znowu na Wasza wspolna przyszlosc wyciagnelam

Papieza i Sad !!

Czy te same karty co za pierwszym razem... wyjasnienie,
                  roztrzygniecie, podjecie decyzji nastapi, bez wzgledu na to jakie to
                  roztrzygniecie bedzie, dla Ciebie na pewno korzystne !
                  • dag-83 Re: Proba do getdance. 10.11.07, 15:05
                    czyli mam sie nie martwic?? to ze bedzie to wiem tylko ciekawe jak
                    to sie rozwiaze???? smile
                    • getdance Re: Proba do getdance. 10.11.07, 15:15
                      Nie odpowiem Ci, bo karty jak widzisz nie chca niczego innego wiecej
                      pokazac, dwukrotnie pytalam o Wasza przyszlosc i znowu wypada papiez
                      i sad.
                      • dag-83 Re: Proba do getdance. 10.11.07, 15:17
                        czyli to dobrze tak??
                        • getdance Re: Proba do getdance. 10.11.07, 15:21
                          Posluchaj, ja nie wiem jaki bedzie werdykt tego sadu, on jest zawsze
                          korzystny bo zawsze zapowiada roztrzygniecie, doprowadza do wyniku,
                          rozjasnia sytuacje. A chyba lepiej wiedziec na czym sie stoi niz zyc
                          w niepewnosci prawda ?
                          Kaplan to pozytywna karta, madrosci, wiedzy, dojrzalosci...
                          • dag-83 Re: Proba do getdance. 10.11.07, 15:26
                            a czy mozna jakos wplynac na rozwoj sytuacji jesli tak to jak
                            • getdance Re: Proba do getdance. 10.11.07, 15:28
                              Tzn ? Sytuacji ? Chcesz zeby sie od niej wyprowadzil ?
                              Czemu do tej pory tego nie zrobil ? Co on mowi o tej sprawie ?
                              • dag-83 Re: Proba do getdance. 10.11.07, 15:32
                                ze potrzebuje czasu ,ze nie moze tak dziecka zostawic z dnai na dzien
                                • getdance Re: Proba do getdance. 10.11.07, 15:43
                                  To tez Ci powiedzialam, ze jest to umiarkowanie - powsciagliwosc, ze
                                  niby z nia juz skonczyl - smierc, ale wcale nie ma zamiaru od niej
                                  odchodzic juz teraz. Nie jestem jasnowidzem, przede wszystkim Ty z
                                  nim rozmawiaj, mow o swoich potrzebach i sluchaj tez jego.
                                  • dag-83 Re: Proba do getdance. 10.11.07, 16:02
                                    romow bylo kilka i za kazdym slyszalam to samo ze chce ale ze nie
                                    jest to takie proste ze nie powie mi dokladnie kiedy to bedzie bno
                                    jak nie dotrzyma daty to bede miala pretensje. i ja sie zastanawiam
                                    tylko nad tym czy on to w koncu uczyni
                                    • dag-83 Re: Proba do getdance. 10.11.07, 16:08
                                      i czy jest przed nami jakas wspolna przyszlosc??
                                    • getdance Re: Proba do getdance. 10.11.07, 16:08
                                      Dobrze, sprawdzilam.

Wyprowadzi sie. Wyszlo Slonce i Swiat.
                                      Zauwaz ze pewne konfiguracje kart u Was sa stale, wyszly dokladnie
                                      te same karty gdy zapytalam o uczucia u Was. Jemu naprawde na Tobie
                                      zalezy, ale przez to umiarkowanie nie licz ze wszystko sie jakos
                                      super szybko rozwiaze. Zreszta ja mu sie nie dziwie, wiadomo ze
                                      czasami milosc miedzy ludzmi mija, ale dziecko kocha sie zawsze i do
                                      konca zycia. Cierpliwosci.

• dag-83 Re: Proba do getdance. 10.11.07, 16:10
                                        no wlasnie , pewnie gdyby nie dziecko byloby latwiej ale ono jest i
                                        tak zostanie i ja to rozumiem. czasami mnie dopadaja chwile
                                        zwatpienia ze to nie ma sensu. strasznie ci dziekuje
                                      • getdance Re: Proba do getdance. 10.11.07, 16:11
                                        Nie pytaj wciaz o to samo, bo karty beda pokazywaly glupoty.
                                        Powiedzialam juz Ci ze:

zalezy mu na Tobie
                                        chce byc z Toba
                                        sytuacja zmierza do rozwiazania ktore nie nastapi od razu

Karty rowniez czasowo sie ukladaja, zreszta sa bardziej wiarygodne
                                        gdy pytamy o czas dosc bliski, w tym momencie nie widze by on sie
                                        mial wyprowadzic.
                                        • getdance Re: Proba do getdance. 10.11.07, 16:13
                                          Tak, do Ciebie nalezy decyzja, czy jestes w stanie sie z tym
                                          pogodzic i jestes gotowa na pewne wyrzeczenia z tym zwiazane. Moze
                                          wlasnie sad mowi o tym, ze Ty tu chcesz decydowac, wydawac osąd i
                                          oglaszac werdykt wink Chcesz jasnosci, rozwiazania..
                                        • dag-83 Re: Proba do getdance. 10.11.07, 16:16
                                          nie ukrywam ze bym chciala zeby on to juz zrobil. ale nic na sile mu
                                          nie kaze.
                                          • getdance Re: Proba do getdance. 10.11.07, 16:27
                                            Ja Ciebie doskonale rozumiem.

Wyciagnelam jeszcze dla Ciebie dwie karty ktore mialy byc porada dla
                                            Ciebie w sytuacji w ktorej sie znajdujesz:

Ksiezyc, Moc

Sluchaj siebie, glosu wewnetrznego, intuicji, instynktu i dzialaj,
                                            nie rezygnuj i nie odpuszczaj.
                                            • dag-83 Re: Proba do getdance. 10.11.07, 16:33
                                              jednym slowem walcz?
                                              • getdance Re: Proba do getdance. 10.11.07, 16:37
                                                Tak ! Walcz ale sluchajac siebie, intuicji, to ma byc walka
                                                przemyslana, bioraca pod uwage Twoje potrzeby.
                                                • dag-83 Re: Proba do getdance. 10.11.07, 16:43
                                                  bede walczyc dopoki mi sil na to starczy i cierpliwosci smile
                                                  • getdance Re: Proba do getdance. 10.11.07, 16:45
                                                    Oto wlasnie chodzi smile Karty zasugerowaly zebys nie rezygnowala, ale
                                                    tez nie robila nic ponad Twoje sily, masz sie liczyc ze soba no ! smile)

Szczescia zycze.
                                                    Pozdrawiam
                                                  • dag-83 Re: Proba do getdance. 10.11.07, 16:51
                                                    nie dziekuje i bardzo bardzo dziekuje.
                                                    goraco pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka