justillo 21.05.09, 21:17 karty proste pytanie co czeka mnie w pracy? 5 monet,as pucharow,5 pucharow jakies straty finansowe i smutek ,zal a ten as pucharow?to nie wiem jak to polaczyc a moze strata pracy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beornot Re: interpretacja 21.05.09, 21:23 no as pucharow to tez poczatek ale tez ja jako Ja, swoje odczucia, ja mysle,ze to pokazuje poczatek ze czegos ci brakuje w pracy, ze jestes niezadowolona i nie wiesz jak wyjsc z impasu Odpowiedz Link
justillo Re: interpretacja 21.05.09, 21:26 takie pytanie zadala mi pewna pani a na pytanie czy czeka ja zmiana pracy wyszlo slonce no to chyba bedzie nowa praca i to nawet lepsza Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: interpretacja 21.05.09, 21:27 Hm.. ta 5 monet moze oznaczać jakieś redukcję, albo przesuniecie na niższe, mniej płatne stanowisko. Beda wielkie emocje, a potem wielki smutek i izolacja, żal i rozpamiętywanie...Wygląda to nawet na utratę pracy Nieciekawe te karty wyciagnełas, szczerze mówiąc... M Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: ma-ewa 21.05.09, 21:36 Mam podobne odczucia - nowa, lepsza praca, przyjemniejsza i w lepszych warunkach, chyba lżejsza i pani bedzie bardzo zadowolona M Odpowiedz Link
justillo Re: ma-ewa 21.05.09, 21:38 > Mam podobne odczucia - nowa, lepsza praca, przyjemniejsza i w lepszych > warunkach, chyba lżejsza i pani bedzie bardzo zadowolona > M no to fajnie bo pani wlasnie sie caly czas ksztalci robi mgr wiec nauka nie pojdzie w las Odpowiedz Link
beornot Re: interpretacja 21.05.09, 21:31 myslisz Ewcia ze to oznaka redukcji?No faktycznie kiedys spotkalam sie ze to utrata pracy ... Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: interpretacja 21.05.09, 21:32 Moze być też tak, że na skutek redukcji pracodawca zaproponuje niższe, gorzej płatne stanowisko, co wywoła bardzo negatywne emocje i wzburzenie pani. W efekcie moze sama podziekuje za taki zbytek łaski... M Odpowiedz Link
justillo Re: a jeszce to 21.05.09, 21:36 czy jej malzenstwo przetrwa tez wyciagnelam kiepskie karty ksiezyc,6monet,2miecze nie wiem czy przetrwa ale dobrze sie tam nie dzieje.klotnie ,nie rowny zwiazek,dominacja i lek zeby co kolwiek zrobic karty proste oczywiscie Odpowiedz Link
faucon6 Re: a jeszce to 21.05.09, 21:51 Powinna pomyslec o zmianie pracy, tam gdzie jest nie znajdzie tego czego szuka, przynajmniej nie w najblizszym czasie. Na teraz - nie otrzyma tego na co liczyla i zawiedzie sie. Bedzie rozmyslac o czyms nowym. Z tym sloncem to na dwoje babka wrozyla, bo pytanie zaczyna sie od czy. Odpowiedz Link
faucon6 Re: a jeszce to 21.05.09, 21:57 ksiezyc,6monet,2miecze czy malzenstwo przetrwa chocby ze wzgledu na to ze sa od siebie uzaleznieni emocjonalnie i finansowo sie wspieraja. 2mieczy - moze zamknac sie w sobie i ze wzgledu na to co maja (nie tylko materia), udawac sama przed soba ze bedzie dobrze, wrecz idealnie, ale w glebi duszy bedzie wiedziala ze to nie to. Tak to widze... Odpowiedz Link