tarocista_mateusz 29.08.09, 11:54 forum.gazeta.pl/forum/f,92298,Tarocista_Mateusz.html Moje karty czekają na Ciebie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ines113 Re: TAROCISTA MATEUSZ, zapraszam 29.08.09, 22:22 Wlasciwie watek ten powinien zostac usuniety, bo to typowa reklama Twoich uslug, a to forum sluzy do innych celow, jednak w zwiazku z tym, ze oferujesz tez porady darmowe, watek pozostaje, moze komus posluzy Jak ktos skorzystal z darmowej pomocy tarocisty Mateusza, niech sie pochwali Odpowiedz Link
beornot Re: TAROCISTA MATEUSZ, zapraszam 29.08.09, 22:27 Ines ja skorzystalam wlasnie dzisiajPokusilam sie...Swietne wyczucie, do tego skrypt runiczny i przeslanie Aniolow Zobaczymy co sie sprawdzi w czasie...Pozdrawiam tarociste Mateusza Odpowiedz Link
indi12 Re: TAROCISTA MATEUSZ, zapraszam 30.08.09, 18:32 Czy wiecie kiedy Tarocista Mteusz moze udzielić bezpłatnej porady? Weszłam na zamieszczony link ale nie znalazłam takich informacji ( znikneły? czy umiem znależć )) Odpowiedz Link
beornot Re: TAROCISTA MATEUSZ, zapraszam 30.08.09, 18:43 Indi sa tam informacje kiedy w jakich godzinach a jak nie to napisz do niegoDosc szybko odpisuje Odpowiedz Link
indi12 Re: TAROCISTA MATEUSZ, zapraszam 30.08.09, 18:49 Zostaje mi napisać , bo informacji niestety nie znalazłam ( no przyznam się chciałam wypróbować i troszkę sprawdzić siebie ) Odpowiedz Link
beornot Re: TAROCISTA MATEUSZ, zapraszam 30.08.09, 18:52 oj Indi sprawdzilam, tam wszytsko jets lacznie z numerem tel szmaragdowe niedziele, wtorki ze znizka i darmowe porady, z tego co wiem 3 osoby mialy dostac darmowa wrozbe Napisz do niegoPowodzenia Odpowiedz Link