Dodaj do ulubionych

!!!!!!!!!!! KIBIC NA PREZYDENTA !!!!!!!!

IP: *.js.dial-in.ats.pl 11.03.02, 12:07
Myślę ze nadszedł czas na formowanie sztabu wyborczego, dlatego zapewniam o
swoim poparciu i zechciej KIBICU drogi rozważyć moją kandydaturę na szefa
sztabu.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • malaki Re: !!!!!!!!!!! KIBIC NA PREZYDENTA !!!!!!!! 11.03.02, 19:34
      Kobiców to chyba już mamy dość. Może przydałby się teraz dobry zawodnik. Nie myślę o Zawodniku - działaczu
      SLD
      • Gość: KibicWL Re: !!!!!!!!!!! KIBIC NA PREZYDENTA !!!!!!!! IP: *.157.62.232.Dial1.Washington1.Level3.net 11.03.02, 21:28
        malaki napisał(a):

Kobiców to chyba już mamy dość. Może przydałby się teraz dobry zawodnik. Nie my
        ślę o Zawodniku - działaczu SLD

A skad wiesz, ze nie bylem kiedys zawodnikiem. W 61-62 roku zostalem wicemistrzem
        Uniwersytetu Warszawskiego na 400 metrow i osiagnalem 6 pozycje na tym dystansie
        w wojewodztwie kieleckim.

Politycznie: Zalozyciel i przewodniczacy Kola Solidarnosc w Zjednoczeniu
        Informatyki (80-81) i wiceprzewodniczacy Polskiego Klubu Informacyjnego w
        Hannowerze (82-85), sympatyk UW i wszystkich rozsadnych politykow w Polsce,
        popierajacy/czlonek Partii Republikanskiej w USA.

Glowa na karku, wyksztalcony w Polsce i ksztalcony w USA.
        W czasie aktywnosci w Niemczech Polska grupa spoleczno- polityczna wspolpracowala
        z Niemcami, Ukraincami i innymi mniejszosciami jak rowniez Ks. Franciszkiem
        Blachnickim. Organizator spotkan porozumien z Niemcami i Ukraincami...

Jak masz wiecej zastrzezen do moje kandydatury do pisz je. Postarm sie publicznie
        odpowiedziec!

• Gość: KibicWL Re: !!!!!!!!!!! KIBIC NA PREZYDENTA !!!!!!!! IP: *.157.62.232.Dial1.Washington1.Level3.net 11.03.02, 21:36
      Gość portalu: Robo napisał(a):

> Myślę ze nadszedł czas na formowanie sztabu wyborczego, dlatego zapewniam o
      > swoim poparciu i zechciej KIBICU drogi rozważyć moją kandydaturę na szefa
      > sztabu.
      > Pozdrawiam

Jezeli uwazasz, ze sie nadajesz na to stanowisko, to przymuje Twoja oferte.
      Zycie sprawdzi czy to prawda, zreszta pomoge Ci jak rowniez wielu, ktorych
      jeszcze nie znasz. Moja email wyborcza woodylipinski@37.com

Do dziela!

PS Jestem Kibic, ale zaczalem dodawac WL z uwagi na pojawianie sie innych kibicow.

• Gość: over Re: !!!!!!!!!!! KIBIC NA PREZYDENTA !!!!!!!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 12.03.02, 13:48
        KibicWL czy Ty nie jesteś przypadkiem w bliskich związkach rodzinnych z nijakim
        Stanem Tymińskim
        • Gość: KibicWL Re: !!!!!!!!!!! KIBIC NA PREZYDENTA !!!!!!!! IP: *.244.226.217.Dial1.Washington1.Level3.net 12.03.02, 14:08
          Gość portalu: over napisał(a):

> KibicWL czy Ty nie jesteś przypadkiem w bliskich związkach rodzinnych z nijakim
          >
          > Stanem Tymińskim

Nie. Nie jestem. Slyszalem o jego sukcesie i klesce w Polsce. Ale tym razem to
          bedzie OVER tylko sukces, radze Ci sie jak najszybciej podlaczyc do mojej
          kampanii wyborczej, bo mozesz zalowac gdy sie spoznisz.

Poczytaj moje wypowiedzi w innych watkach i atakuj mnie tam a nie moj zdrowy
          rozsadek.

Z serdecznym pozdrowieniem
          Kibic-WL
          • Gość: over Re: !!!!!!!!!!! KIBIC NA PREZYDENTA !!!!!!!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 12.03.02, 14:40
            Gość portalu: KibicWL napisał(a):

> Gość portalu: over napisał(a):
            >
            > > KibicWL czy Ty nie jesteś przypadkiem w bliskich związkach rodzinnych z ni
            > jakim
            > >
            > > Stanem Tymińskim
            >
            > Nie. Nie jestem. Slyszalem o jego sukcesie i klesce w Polsce. Ale tym razem to
            >
            > bedzie OVER tylko sukces, radze Ci sie jak najszybciej podlaczyc do mojej
            > kampanii wyborczej, bo mozesz zalowac gdy sie spoznisz.
            >
            > Poczytaj moje wypowiedzi w innych watkach i atakuj mnie tam a nie moj zdrowy
            > rozsadek.
            >
            > Z serdecznym pozdrowieniem
            > Kibic-WL

Ja Cię absolutnie nie zamierzam atakować i nie odbieraj tego w ten sposób.
            łaczę pozdrowienia over
            • Gość: KibicWL Re: !!!!!!!!!!! KIBIC NA PREZYDENTA !!!!!!!! IP: *.157.54.178.Dial1.Washington1.Level3.net 12.03.02, 18:42
              Wlasnie zalezy mi na Twojej krytyce moich wypowiedzi. Jak nie zrozumiales
              jeszcze mojej akcji to Ci podpowiem. Wybiez sobie dziedzine ktora chcialbys
              poprawic w Radomiu i przygotuj program naprawy, nawet taki fantastyczny. Do
              kupy cos stworzymy, ze zadziwi to Swiat.

Pozdrawiam i czekam
              KibicWL
              • over Re: !!!!!!!!!!! KIBIC NA PREZYDENTA !!!!!!!! 13.03.02, 07:20
                Gość portalu: KibicWL napisał(a):

> Wlasnie zalezy mi na Twojej krytyce moich wypowiedzi. Jak nie zrozumiales
                > jeszcze mojej akcji to Ci podpowiem. Wybiez sobie dziedzine ktora chcialbys
                > poprawic w Radomiu i przygotuj program naprawy, nawet taki fantastyczny. Do
                > kupy cos stworzymy, ze zadziwi to Swiat.
                >
                > Pozdrawiam i czekam
                > KibicWL

Drogi KibicuWL Problem kierowania 250-tysięcznym miastem jest w naszym systemie
                prawnym dość skomplikowany.Dobrym pomysłem sa wybory bezpośrednie prezydenta
                będzie on miał większe możliwości , a co najwazniejsze mandat społeczny do
                pełnionej funkcji. Tylko jak zawsze problem tkwi w szczegółach.Rzeczywistość jest
                taka , że gmina ma dochód własny na poziomie 25%.Część zadań własnych wykonuje z
                subwencji i dotacji otrzymywanych z budżetu wojewody.Weżmy np:problem pomocy
                społecznej zasiłki okresowe są wypłacane z pieniędzy otrzymywanych od wojewody
                natomiast zasiłki celowe z budżetu gminy. Jak zabraknie pieniedzy na okresówki co
                jest regułą prezydent mówi:nie dał wojewoda , wojewoda zaś odpowiada gmina żle
                gospodaruje pieniędzmi.Poza tym stosowana jest zasada dawania swoim. Czyli jeśli
                wojewoda jest z tej samej opcji co władze gminy pieniądze wpływają znacznie
                szybciej.Ten chory system jest od lat. Podobnie jest z oświatą.Oczywiście może go
                parlament zmienić tylko że nikt nie jest tym zainteresowany , bo każda władza
                centralna chce mieć wpływ na samorząd wbrew z reguły deklaracją
                wyborczym.Podobnie jest z zasiłkami dla bezrobotnych itd.Tak naprawdę prezydent
                miasta w obecnym stanie prawnym ma władze niepełną.Oczwiście kolejną chorobą jest
                przerost administracyjny.Utrzymanie urzędników samej pomocy społecznej w Radomiu
                kosztuje ponad 4 mln zł.Nikt z rządzacych nie jest zaiteresowany żeby to
                zmienić , bo przecież trzeba dać zatrudnienie swoim.Kolejny problem to
                oszczędzanie. Na 2002r.budżet Radomia przewiduje oszczędności na zadania własne
                na poziomie 80% roku ubiegłego z wyjątkiem np:uposażeń urzędników 102% roku
                ubiegłego. Jest to kolejna choroba , która powoduje złamanie konstytucyjnej
                zasady równego traktowania obywateli przez władze publiczną.itd itd.........
                ale mimo wszystko życzę Ci powodzenia
                • Gość: jdk Re: !!!!!!!!!!! KIBIC NA PREZYDENTA !!!!!!!! IP: 194.228.100.* 13.03.02, 09:16
                  Bardzo cenny glos!

I dlatego trzeba cos z tym zrobic!

Mam nadzieje, ze KibicWL sie nie przestraszy ani nie podda do wyborow, a moze
                  cos z tego byc. Trzeba wierzyc w rzeczy nawet na pozor niemozliwe! Ktos musi
                  byc przeciez pierwszy! Powodzenia!
                • Gość: KibicWL Re: !!!!!!!!!!! KIBIC NA PREZYDENTA !!!!!!!! IP: *.244.213.155.Dial1.Washington2.Level3.net 15.03.02, 05:43
                  Twoj post jest dla mnie bardzo cenny, gdyz nie znam na dzis zasad
                  funkcjonowania wladz miasta Radomia. Kazda tego typu informacja buduje wiedze
                  i daje mozliwosc zbudowanie dobrego programu dla miasta z ktorym wystapimy do
                  wyborow. Do tej pory tak ogolnie patrzylem na problemy Radomia a teraz zostalem
                  zmuszony do poznania mechanizmu wladzy, relacji pomiedzy RM, UM i Wojewoda.
                  Powstala natychmiast idea porownania Radomia do innego miasta, w poblozu mojego
                  miejsca zamieszkania, aby sprawdzic jak gdzie indziej problemy o ktorym piszesz
                  sa rozwiazywane. Znalazlem tej samej wielkosci miasto pod wzgledem ludnosci,
                  chociaz wszystko inne jest zupelnie inne. Spobuje dokonac analyzy
                  porownawczej, co napewno wzbogaci wiedze wszystkich co sie za mna opowiadaja.
                  Oczekuje wiecej takich konkretnych wypowiedzi na forum badz na adres:
                  woodylipinski@37.com.

Przejzalem tez oficjalna strone miasta Radomia i zmagazynowalem wiele
                  informacji do dalszego studiowania. Generalnie mi sie ona podoba, gdyz wiele
                  informacji o tym co sie powaznego dzieje w Radomiu mozna tam wyczytac.

Potrzebna mi sa jednak roczne analyzy w ktorych bedzie mozna znalezc informacje
                  o dochodach i wydatkach miasta, w szczegolowym ujeciu. A takze wiecej analyz o
                  charakterze podobnym do Twojej.

Czekam na informacje od kazdego, kto sie po moja kampania podpisuje. Wtedy
                  bede mogl zaczac koordynowac nastepne kroki.

Kibic
    • Gość: KibicWL Re: !!!!!!!!!!! KIBIC NA PREZYDENTA !!!!!!!! IP: *.244.213.155.Dial1.Washington2.Level3.net 15.03.02, 05:45
      Gość portalu: Robo napisał(a):

> Myślę ze nadszedł czas na formowanie sztabu wyborczego, dlatego zapewniam o
      > swoim poparciu i zechciej KIBICU drogi rozważyć moją kandydaturę na szefa
      > sztabu.
      > Pozdrawiam

Czekam na akcje z Twojej strony, czyli nawiazania bezposredniego kontaktu ze mna.
      woodylipinski@37.com
    • Gość: KibicWL Re: !!!!!!!!!!! KIBIC NA PREZYDENTA !!!!!!!! IP: *.244.210.8.Dial1.Washington2.Level3.net 06.04.02, 06:33
      Zaakceptowalem Twoja kandydature na szefa sztabu wyborczego i co umarles?
      Sadzisz, ze wystarczy zadeklarowac tylko po to aby mnie osmieszyc? Wystawiles
      sobie zle swiadectwo, Twoje posty od dzis sa niewiarygodne. Piszesz bez
      pokrycia, wiec na szefa sie nie nadajesz. Szukam innego. Dziekuje za oferte, z
      ktorej nic nie skorzystalem.
    • Gość: jdk Re: !!!!!!!!!!! KIBIC NA PREZYDENTA !!!!!!!! IP: *.ipartners.pl / *.bcf.pl 08.05.02, 11:54
      Co nowego w temacie?
      • Gość: GammaRay Re: !!!!!!!!!!! KIBIC NA PREZYDENTA !!!!!!!! IP: *.chemia.pk.edu.pl 08.05.02, 12:32
        Gość portalu: jdk napisał(a):

> Co nowego w temacie?

Ostatnimi czasy daje sie zauwazyc obnizona aktywnosc kibica - tzn. jest calkiem nieobecny. Urlop ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka