domiska189 29.04.14, 10:56 hej. szukam fajnego zespołu na wesele na kwiecień 2015 r. może ktoś coś polecić?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shiyo Zespół Muzyczny ANTRAKT www.antrakt.czest.pl 29.04.14, 11:30 Zapraszam do zapoznania się z naszą stroną internetową: antrakt.czest.pl/ Odpowiedz Link
lkp79 Re: zespół muzyczny dj, wodzirej z woj śląskiego 29.04.14, 14:25 Polecamy się i zapraszamy na stronę: www.stella-musicband.pl Odpowiedz Link
muzyknocy Re: zespół muzyczny dj, wodzirej z woj śląskiego 29.04.14, 18:12 Zapraszamy do nas: muzyknocy.pl/ Odpowiedz Link
adamlysy Re: zespół muzyczny dj, wodzirej z woj śląskiego 29.04.14, 21:22 Zapraszam na stronke www.dejavu.strefa.pl Odpowiedz Link
kameleoni Re: zespół muzyczny dj, wodzirej z woj śląskiego 01.05.14, 11:04 Witam zapraszam www.kameleoni.pl Odpowiedz Link
dj523 Re: zespół muzyczny dj, wodzirej z woj śląskiego 01.05.14, 12:44 jestem djem- wodzirejem z wieloletnim doświadczeniem w prowadzeniu imprez muzycznych wszelkiego rodzaju jeżeli propozycja jest nadal aktualna proszę o kontakt w celu przesłania szczegółowej oferty, zdjęć , demo, Oprócz typowego dla dja odtwarzania muzyki gram również na akordeonie, klawiszach i śpiewam . Dysponuję profesjonalnym nagłośnieniem, wytwornicami dymu i oświetleniem firm Dynacord, Shure, Trix, Yamaha, Eurolite Robię wyprowadzenia Państwa Młodych przy dźwiękach marsza granego na akordeonie, prowadzę liczne zabawy i konkursy w tym karaoke oraz biesiadę z akordeonem i śpiewem przy stołach - oczywiście wszystko na życzenie Państwa Młodych Repertuar każdego gatunku muzyki od lat 60' do współczesnych starannie wyselekcjonowanych przebojów. Wszystko to pozwala zaspokoić gusta nawet najbardziej wybrednych. Oprócz moich propozycji istnieje również możliwość doboru własnego repertuaru i zabaw Cena na pewno zadowalająca email: zesp7@wp.pl Odpowiedz Link
djsoundspace DJ SoundSpace www.facebook.pl/djsoundspace 05.05.14, 20:28 Witam Państwa, Czy Państwa ogłoszenie jest nadal aktualne ? zapraszam do zapoznania z naszą ofertą na www.facebook.pl/djsoundspace oraz zapraszam do obejrzenia filmów na www.youtube.pl/djsoundspace. Serdecznie Pozdrawiam Łukasz Pawnuk Odpowiedz Link
krzagolec Re: zespół muzyczny dj, wodzirej z woj śląskiego 07.05.14, 10:32 Witam , polecam zespół : www.krzagolec-band.pl tu kilka opinii : www.weselezklasa.pl/ogloszenia-weselne/zespol-muzyczny-na-wesele-koncert-krzagolec-band,3682/#opinie występujemy w różnych składach w zależności od potrzeb w składach od DJ z wokalistką oraz w składach od 3 do 5 osób Prowadzimy wiele zabaw a scenariusz uzgadniamy z Państwem młodym. Posiadamy bardzo szeroki repertuar. pozdrawiam Wojtek Odpowiedz Link
prezenter30 Re: zespół muzyczny dj, wodzirej z woj śląskiego 07.05.14, 13:12 Witam Zapraszam do nas www.mariodj.pl Oprawa muzyczna oświetleniowa wesel imprez jako Dj-Wodzirej Odpowiedz Link
djnabielkso tanio i dobrze 07.05.14, 14:22 Witam serdecznie na moim ogłoszeniu DJ. Z wielką przyjemnością zagram na różnych imprezach . Posiadam profesjonalny sprzęt nagłośnieniowy i oświetleniowy z bogatym repertuarem muzycznym znane oraz lubiane polskie i zagraniczne przebojów. Potrafię dopasować repertuar do każdego gustu w każdym wieku. Zapraszam do współpracy 601 915 884 Nie stosuję rozwiązań prowizorycznych, pracuję wyłącznie na sprawdzonym sprzęcie światowych renomowanych marek, dzięki czemu klient może liczyć na profesjonalną oprawę audio-wizualna prowadzonych przeze mnie imprez. Przykładam dużą uwagę do estetyki wykonania usługi. Stale poszerzam swoją ofertę wprowadzając nowe urządzenia. www.youtube.com/channel/UC6SHb_jVidKsejLraKqZTdQ/videos Muzyka na filmikach jest prezentowana na życzenie klientów i nie stanowi ona całych moich możliwości repertuarowych. Gram na życzenie państwa młodych oraz na życzenie gości. Odpowiedz Link
4nak Re: zespół muzyczny dj, wodzirej z woj śląskiego 13.05.14, 17:05 Polecam jak najbardziej www.s-d-s.com.pl dj z wieloletnim stażem i ciągle na topie a nie tam jakieś grajki ! profesjonalizm w każdym calu ! Odpowiedz Link
pop113 Re: zespół muzyczny dj, wodzirej z woj śląskiego 14.05.14, 10:38 zapraszamy do nas www.zespol-casablanca.pl dobra zabawa gwarantowana Odpowiedz Link
krajanka88 Re: zespół muzyczny dj, wodzirej z woj śląskiego 15.05.14, 11:17 Byłam na weselu jak grał tornado band i moge ich polecić :) www.tornado-band.pl Odpowiedz Link
zespol-lastminute Re: zespół muzyczny dj, wodzirej z woj śląskiego 13.06.14, 19:09 Witaj, zgłoś się do nas - serwis www.Zespol-LastMinute.pl. Tam w specjalnym formularzu określ czego szukacie - znajdziemy to dla Was. Pozdrawiamy, Zespół Last Minute Odpowiedz Link
artfilka Re: zespół muzyczny dj, wodzirej z woj śląskiego 24.06.14, 18:58 Hej! Jeśli dalej szukasz zespołu, to polecam zespół SuMa. Grali na moim weselu i było super. Goście świetnie się bawili a parkiet był cały czas pełny. Jak ja ich zamawiałam to nie mieli żadnej stronki. Dowiedziałam się o nich od znajomych. Demo i ofertę wysłali mi na maila. Nie wiem czy to się zmieniło czy nie, w każdym razie, jeśli będziesz zainteresowana a nie znajdziesz żadnego kontaktu do nich to daj znać. Poszukam umowy i jakiegoś kontaktu do nich. Pozdrawiam Odpowiedz Link
summertime92 Re: zespół muzyczny dj, wodzirej z woj śląskiego 09.07.14, 21:32 Jeśli szukacie fajnego zespołu, to polecam fajny kwartet smyczkowy! Oprawa muzyczna ceremonii ślubnej w kościele lub Urzędzie Stanu Cywilnego, muzyka podczas składania życzeń, podczas weselnego obiadu lub jako atrakcja dla gości - elegancki koncert wieczorną porą... to wszystko czeka na Was! zapraszam do kontaktu: summertime92@gazeta.pl Odpowiedz Link
djgass Re: zespół muzyczny dj, wodzirej z woj śląskiego 10.07.14, 08:39 Witam, zagram dla Państwa przyjęcie weselne, jestem dj i wodzirejem muzycznymprowadzimy rożne zabawy oczepinowe,zabawy przy stołach z akordeonem,przyśpiewki weselne itd,posiadamy swoje nagłośnienie i oświetlenie sali,jak rowniez bogaty repertuar muzyczny. Możemy zagrać dla państwa w zestawieniu takim Dj wodzirej,wokalistka,akordeonista albo poprostu sam dj,wybór należy do państwa,zapraszam na moją stronę djgass.wix.com/djgass tel.663836085 pozdrawiam. Odpowiedz Link
codaband Re: zespół muzyczny dj, wodzirej z woj śląskiego 24.07.14, 12:37 Witam! Polecamy się www.codaband.pl Odpowiedz Link
tetrycja Re: zespół muzyczny dj, wodzirej z woj śląskiego 29.07.14, 17:12 Ja mogę z czystym sumieniem polecić zespół The Remix Band ( theremixband.pl/ ), byłam na wielu weselach, ale nikt tak nie daje czadu jak chłopaki z Remixu! Odpowiedz Link
kasia.626 Re: zespół muzyczny dj, wodzirej z woj śląskiego 30.07.14, 11:52 Polecam zespoły i Dj-ów z Agencji Artystycznej All-music. W zależności od potrzeb klienta proponujemy Państwu różne składy zespołów - od 2 do 6 osobowych, o różnym instrumentarium. Szczególną popularnością oferty cieszy się zespół Ars Band. Ars Band to: * sześcioosobowy skład (wyłącznie wykształceni, zawodowi muzycy) * damsko-męski wokal * Bogate instrumentarium (skrzypce, gitara elektryczna, gitara basowa, perkusja, akordeon, instrumenty klawiszowe) * Rozbudowany różnorodny repertuar (jazz, swing, rock`n`roll, latino, taneczne utwory lat 80/90 -tych oraz najnowsze hity radiowe) * muzyka 100% na żywo * kulturalne prowadzenie całej zabawy tanecznej. Posiadają profesjonalne nagłośnienie oraz oświetlenie. Spełniają wszystkie wymagania klientów - w cenie zespołu przygotowują specjalne utwory (na pierwszy taniec, na podziękowania dla rodziców itp.), oprawa muzyczna obiadu (standardy jazzowe, klimatyczne utwory) więcej o zespole znajdziecie Państwo na www.all-music.pl/ars.html ; Oprócz zespołów posiadamy również profesjonalnych Dj-ów, których doświadczenie z pewnością zadowoli gości Państwa Młodych. Szczególnie polecamy Dj Sławka (znanego pod nazwą Amigo Party) Jego doświadczenie oraz umiejętności prowadzenia zabaw są wręcz imponujące. Uznawany jest za jednego z czwórki najlepszych prezenterów muzycznych „Discolandu”. Dodatkowo jest członkiem Stowarzyszenia Prezenterów Dyskotek i Dee Jay Mix Clubu, a od 2003 r. należy do Związku Stowarzyszeń Artystów Wykonawców „Stoart”. Dj Sławek proponuje dobra zabawę przy muzyce, którą Państwo lubią, na życzenie klientów również w formie karaoke. Zapraszamy do bliższego zapoznania się z ofertą na www.all-music.pl Odpowiemy również na wszystkie pytania mail: biuro@all-music.pl tel. 606 590 325 Pozdrawiam, Kasia. Odpowiedz Link
haraldbem Re: zespół muzyczny dj, wodzirej z woj śląskiego 30.07.14, 17:40 Witam. Jestem fotografem i często uczestniczę w weselach mam więc pełny przegląda zespołów i DJ-ów. Polecam Zespół Creo www.zespol-creo.pl. Tylko dwoje ale czasem całą orkiestra zostaje w tyle. Pozdrawiam Harald www.aperfectimage.pl Odpowiedz Link
4nak Re: zespół muzyczny dj, wodzirej z woj śląskiego 06.08.14, 18:17 polecam www.s-d-s.com.pl Odpowiedz Link
krzagolec Re: zespół muzyczny dj, wodzirej z woj śląskiego 07.08.14, 15:33 Polecam : www.krzagolec-band.pl tu między innymi kilka opini: www.weselezklasa.pl/ogloszenia-weselne/zespol-muzyczny-na-wesele-koncert-krzagolec-band,3682/ Odpowiedz Link
newtransformation1 Re: zespół muzyczny dj, wodzirej z woj śląskiego 18.08.14, 21:01 Zapraszam do zapoznania się z ofertą zespołu New Transformation:) newtransformation.com.pl www.facebook.com/NewTransformation Zapraszamy do współpracy :) Odpowiedz Link