Dodaj do ulubionych

Podrywanie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 19:38
Szukam winga czyli kogos z kim moglbym podrywac piekne laski, rozbijac sety(grupy lasek), na ulicy, w klubach, ogolnie wszedzie. Szukam kogos w miare zaawansowanego przynajmniej w teoretycznych materialach np. Mysterego, Sharka, Davida X. Oczywiscie to nie jest warunek. A i to ma byc facet jesli ktos nie jest w temacie pick up artist. Ja mam 18 lat wiec dobrze by bylo gdyby byl w zblizonym wieku do mojego.

kowal1899@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: viper Re: Podrywanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 20:10
      Wing to gosc, ktory z toba robi sarging - partner w uwodzeniu, jednym slowem. Gdy wychodzisz z wingiem, pamietaj o dobrych zasadach, ktore ulatwia wam wzajemna wspolprace.

1. ten kto otwiera set, rzadzi - on ma pierwszenstwo wyboru targetu.
      2. podstawowym celem winga jest pomoc playerowi zdobyc target. Jesli wing tez moze zdobyc swoj target przy okazji, to ok, ale nie to jest priotytetem.
      3. nigdy nie podpieprzaj targetu - gdy ten jest negowany przez playera, byloby to latwym zadaniem, ale zlamaniem lojalnosci i wspolpracy. target nalezy do playera.
      4. wing ma zajac przeszkody (kolezanki, kolegow, itd.), by player dostal
      wiecej mozliwosci bycia sam na sam z targetem.
      5. zgadzaj sie ze swoim wingiem. nie bierz strony dziewczyn, chyba ze jest to celowe i zaplanowane.
      6. twoj wing jest zajebistym, fajnym gosciem, w koncu dlatego sargujecie razem. macie wysokie standardy.
      7. podnos wartosc winga, respektuj go i jego uczucia. Jak do ciebie podejdzie, nigdy go nie ignoruj, tylko odwroc sie w jego strone (tak samo robia kobiety, gdy jedna podchodzi do grupy innych). gdybys go olal, to obnizyloby twoja wartosc.
      8. rob wingowi social proof opowiadajac o nim zajebiste historyjki podnoszace jego wartosc, tak by nie musial ich opowiadac sam o sobie. to podnosi i twoja wartosc, bo dobrze sie wyrazasz o innych, i jego, bo nie musi tego robic sam. Rob to szczegolnie wtedy, gdy nie ma go obok.
      9. Jesli nie jestes z nim w secie, i tak mozesz podejsc i podniesc jego wartosc, mowiac np: "stary, dzieki za wczoraj. naprawde mi pomogles", albo "potrzebuje twojej rady, zadzwonie do ciebie dzis wieczorem, to wazne dla mnie". To da mu HV i zrobi na targecie wrazenie.
      10. Jesli twoj wing przeszedl do fazy komfortu, zostaw go samego z targetem. Inaczej moglbys rozwalic mu cos co zbudowal, zamiast tego zajmij sie AMOG`ami albo jej przyjaciolkami, by nie mial przeszkod.

kowal1899@wp.pl
      • lutea Re: Podrywanie 19.06.06, 20:22
        zaniemówiłam............
        • Gość: kulavik Re: Podrywanie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.06.06, 01:30
          o jej....
          • Gość: hans Re: Podrywanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 03:58
            kowal coś ci się wszechświaty pomerdały.....po co tyle kombinować?!!!!!!
            • Gość: v Re: Podrywanie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.06.06, 21:43
              Czy to jest jakaś sekta ?
              • Gość: Aga Re: Podrywanie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.06.06, 09:57
                DEBILE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • mea Re: Podrywanie 27.06.06, 21:40
                  "8. rob wingowi social proof opowiadajac o nim zajebiste historyjki (...)"

malo z krzesla nie spadlam:)
      • Gość: martilia ale masakra :- ( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 00:13
        moze idz do kina na testosteron to sie lepiej wyszkolisz i juz sam sobie dasz
        radę z tym podrywaniem...
    • Gość: ... Re: Podrywanie IP: *.infoplus.com.pl 28.06.06, 09:17
      ty, viper normalny jesteś??
    • Gość: babelka2 Re: Podrywanie IP: *.aster.pl 17.02.07, 16:31
      jezu człowieku w głowie ci się pomieszało?jestem zniesmaczona tym co ta ksiązka
      z ciebie zrobiła.przecież jeszcze dziecko jesteś a już chcesz zatruć swoją
      łepetynkę takimi bzurami..to tylko teoria,z praktyka nie ma to nic wspólnego!!
      • Gość: agusia Re: Podrywanie IP: *.24.radom.pilicka.pl 04.03.07, 12:54
        jej masakra

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka