Dodaj do ulubionych

Priorytety przy podrywaniu kobiety.

09.08.24, 00:52
Hejka samotni Koledzy, nie chcę się chwalić ale jestem uznawany w necie za experta od kobiet. Posłużę więc Wam radą na co zwracać uwagę przy podrywaniu dziewczyny, gdyż jak się to mówi, jeżeli chcecie się nauczyć wędkować to pytajcie się wędkarza a nie ryby. OK, proszę pamiętać, że po kilku latach taka dziewczyna jak już zostanie Waszą powiedzmy żoną, to staje się identyczna jak jej mamusia. Czyli najpierw proponuję poznanie starszej mądrej, pięknej kobiety, tryskającej erotyzmem, a później zapytanie się jej czy posiada córkę. Ja nie tak dawno poderwałem 20 lat starszą babkę, Jezu ta była tak ostra i napalona, że jak mnie dorwała u siebie w domu to miałem uczucie że wpadłem do betoniarki. O córkę już nie pytałem dla własnego bezpieczeństwa. Kwestia inna, na co zwracać uwagę u podrywanej dziewczyny... kochani Koledzy, tylko na jej pupcię. Dlaczego ???. Bo pupcia to wizytówka kobiety, to jej certyfikat genetyczny !!!. Tutaj musicie rozpoznać, czy to pupcia naturalna, czy też ukształtowana przez fitness klub, słodycze itd. Jest to istotne z punktu widzenia ewolucji i doboru naturalnego, delikwentka ze sztuczną pupcią jest do usunięcia z Waszej listy, gdyż ona reprezentuje sobą biologiczne marnotrawstwo energii i zasobów, które mogłyby być spożytkowane przez Was w łóżku przy sexie. OK, przy podrywaniu nawet służę Wam osobiście swoją pomocą, gdyż poradniki podrywu proponują, że jak podrywać to nie indywidualnie, jak podrywać, to tylko we dwóch. Czy podrywanie dobrze Ci idzie czy też fatalnie, niech w tym zawsze wierny wspiera Cię ~Antares504 Twój druh -smile. Sukcesów Wam życzę Koledzy.
Obserwuj wątek
    • silencjariusz Re: Priorytety przy podrywaniu kobiety. 09.08.24, 01:06
      Taaa... Jakże cenne wskazówki...
      • marcepanka313 Re: Priorytety przy podrywaniu kobiety. 09.08.24, 10:07
        Ależ Silu....W co nie wierzysz?big_grin
        • silencjariusz Re: Priorytety przy podrywaniu kobiety. 09.08.24, 14:40
          Ależ wierzę, wierzę... We wszystko.wink
          • antares504 Re: Priorytety przy podrywaniu kobiety. 09.08.24, 17:42
            No bo ~silencjariusz, moje wywody, czyli moja prawda jest zawsze obiektywna. Naprawdę w temacie kobiet sporadycznie ktoś stawia mi irracjonalne argumenty. Ale powiem, że atmosfera na tym Forum jest suuuuper.
            • silencjariusz Re: Priorytety przy podrywaniu kobiety. 09.08.24, 18:37
              Twoja=subiektywna. I nie prawda, a raczej odczucia, wrażenia, wnioski, itp.
              • antares504 Re: Priorytety przy podrywaniu kobiety. 09.08.24, 21:00
                Witaj ~silencjariusz, no chyba będę z Tobą polemizował. Hmm, bo ja jestem przekonany, że prawda nie może być subiektywna, jak już to tylko subiektywny może być sposób jej wyrażenia. Bo dla mnie sama prawda jest pewnym stanem jak my odbieramy rzeczywistość. Popatrz na ten przykład... razem widzimy wypadek drogowy, jednak odbiór i ocena tej sytuacji na drodze dla każdego z nas może być inna. Ty będziesz uparty i dla Ciebie Twoja prawda subiektywna będzie obiektywna. Dla mnie np.nie.
        • antares504 Re: Priorytety przy podrywaniu kobiety. 09.08.24, 17:33
          Całuję Ci rączki droga ~marcepanko313, no nie da się ukryć, że mam rację. Moja droga, ale temat podrywu to już nawet mechanika kwantowa i teologia. Dlaczego ???. Bo podrywając kobietę trzeba wejść do jej serca przez jej duszę, a teolodzy twierdzą, że dusza kobiety jest jakby przewodnikiem po jej sercu, jej pragnieniach koresponujących z instynktem. A ta dusza nie jest czymś tak fikcyjnym jak ten kobiecy orgazm. Instynkt kobiety zaleca tylko dwa rodzaje facetów. Pierwszy typ to taki Napoleon Bonaparte... był niski, miał nadwagę, był łysiejący, jednak u niego kluczem do powodzenia u kobiet był jego charakter, osobowość, był autorytatywny, kobieta mogła się przy nim wybić. Drugi typ znając "polskie witaminki" to taki serialowy "Janosik" - tutaj popatrzmy wspólnie... nie miał wykształcenia, pieniędzy ani pochodzenia, ale na jego widok wszystkie arystokratyczne kobiety z włości Małopolski i Górnych Węgier ściągały majtki. Chyba sama wiesz dlaczego. Też wymienię częste błędy popełniane przy podrywaniu Was... hmm, niech będzie stereotyp udawania bycia przystojnym i bogatym. Dalej to ocenianie oczekiwań dziewczyny na podstawie własnych pragnień, też dodam nieznajomość u podrywanej kobiety mechanizmu pożądania czyli tego co wywołuje u niej ten silny pociąg. Powiem Ci tak prywatnie droga ~marcepanko313, że u mnie nieistotna jest uroda kobiety, tylko jej wnętrze. Gdyż typ urody jest nam serwowany przez media. Popatrz sama na to... Rubens malował kobiety otyłe, ale nie takie podniecały wtedy facetów, podobnie patrząc na obrazy Pablo Picassa nie wynika z nich, że piękne są tylko kobiety totalnie zdeformowane. Stwierdziłem też jedno, jeśli kobieta w wieku tak do 30 lat odrzuca zaloty faceta, to nie ma się sensu dalej starać, gdyż ona na poziomie swojej podświadomości odrzuca geny faceta. OK, jestem już starym kawalerem ale w podrywaniu dobrym teoretykiem, kilka dni temu byłem w Zakopanem przedstawiłem się pięknej Arabce i sypnąłem jej komplementem, ta popatrzyła na mnie i mówi mi tak : " There's no dick in the village, you're crazy Andy ". Ale zauważyłem, że zaraz podrapała się po intymnej fryzurce smile.
      • antares504 Re: Priorytety przy podrywaniu kobiety. 09.08.24, 17:23
        Hejka ~silencjariusz, super z Ciebie gość, cieszę się że się ze mną zgadzasz i tak delikatnie swoim wpisem dmuchnąłeś w żagle mojej wiedzy o podrywaniu.
        • hrasier_2 Re: Priorytety przy podrywaniu kobiety. 12.08.24, 05:49
          Hejka antares504. Nie tylko od kobiet. Także od wyznań religijnych 😁
    • searam Re: Priorytety przy podrywaniu kobiety. 09.08.24, 22:13
      Seducing art po polsku.. Geez, ilez ja bledow popelnialem. Niech producenci kauczukowych produktow beda wdzieczne za tak motywujace metody zdobywania kobiet...wink
      • hrasier_2 Re: Priorytety przy podrywaniu kobiety. 12.08.24, 05:50
        searam napisał:

> Seducing art po polsku.. Geez, ilez ja bledow popelnialem. Niech producenci k
        > auczukowych produktow beda wdzieczne za tak motywujace metody zdobywania kobi
        > et...wink
        A to fakt. Wszystkie falstarty.
    • stasi1 Re: Priorytety przy podrywaniu kobiety. 22.08.24, 23:30
      Faktycznie lepiej się dogadywałem z matkami dziewczyn niż z nimi samymi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka