akino3 15.04.08, 20:15 Możecie podać jakieś adresy stron z historyjkami obrazkowymi, jeśli takowe istnieją? Już chyba od trzech godzin przeglądam różne strony i nie mogę nic znaleźć Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cheyenne_s Re: historyjki obrazkowe 16.04.08, 14:20 szczerze mówiąc to sporo szukałam i nic nie znalazlam Odpowiedz Link
boorejko Re: historyjki obrazkowe 16.04.08, 20:19 Dziewczyny polecam z całego serca gazete "Nauczycielka przedszkola" wydawnictwa Ediba w każdej są jakieś materiały dodatkowe .Dzieki niej jestem szczesliwa posidaczką ilustracji do Czerwonego Kapturka ,Pinokia , Trzech świnek itp. Odpowiedz Link
agnusiap Re: historyjki obrazkowe 17.04.08, 13:51 na tej stronie są obrazki do czerwonego kapturka i innych bajek, a także z innych kategorii www.midisegni.it/Pol/strona_jeden.shtml pozdrawiam Odpowiedz Link
el-qu Re: historyjki obrazkowe 18.04.08, 22:46 Parę historyjek znajdziecie na mojej stronce www.qbacka.cba.pl w Moje materiały/ Różności związane z porą roku np Deszczyk, Jak kijanka żabką się stała. Odpowiedz Link
el-qu Re: historyjki obrazkowe 20.04.08, 00:59 Sporo historyjek tez na stronie Joli www.jolanta.o12.pl/news.php Odpowiedz Link