Gość: foxit IP: 212.180.160.* 14.10.09, 20:23 Adobe Acrobat Reader to straszny bloatware. Jest kilka darmowych, ciekawszych alternatyw. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lechujarek Ktoś jeszcze używa tego przerośniętego badziewia? 14.10.09, 20:48 Nie wierzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Ktoś jeszcze używa tego przerośniętego badzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 21:25 No niestety ja musiałem wiosną to cudo zainstalować bo do wysłania PIT przez internet niezbędny był Adobe Reader z włączonym javascriptem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekkoatleta zapewne nasz wielki guru IP: *.colc.cable.ntl.com 14.10.09, 21:38 nawet zielonego pojecia nie ma do czego sluzy Acrobat Pro Odpowiedz Link Zgłoś
pocalujta_wujta A pracujesz jako projektant grafiki? Widac nie 15.10.09, 01:00 Tak sie sklada ze nie jest mowa tylko o zwyklym Readerze ale o Acrobacie Pro, ktorego zadne amatorskie i darmowe "badziewie" nie jest w stanie na razie zastapic pewnymi funkcjami. poczytaj do czego uzywa sie Acrobat Pro to zrozumiesz. Ja natomiast prowadze strone techniczno-informatyczna profesjonalnego studia skladu i grafiki...tylko ze Stanach Zjednoczonych a nie w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewiara Re: Ktoś jeszcze używa tego przerośniętego badzie IP: 87.204.10.* 15.10.09, 01:05 Niewiara nie usprawiedliwia. Wielowymiarowość wszechświata wyraźnie cię przerosła. Spróbuj sobie wyobrazić (zamknij oczy i próbuj), że są na świecie inni ludzie niż ty. I że oni, w swoim mniemaniu, wiedzą co robią, są zadowoleni i mają dobre efekty pracy. Wiem, wymagam strasznie dużo trudnych rzeczy. Nieużywane obszary mózgu się aktywują;. Będzie bolało i świat już nigdy nie będzie taki sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiut-fiut Re: Adobe - poprawki dla programów Acrobat i Read IP: *.chello.pl 14.10.09, 20:53 > Adobe Acrobat Reader to straszny bloatware. > Jest kilka darmowych, ciekawszych alternatyw. eee przesada, MS Windows to dopiero bloatware... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja1 Re: Adobe - poprawki dla programów Acrobat i Read IP: *.chello.pl 14.10.09, 21:23 a fanboje już są... ja używam i co? zabronisz mi? każdy używa co mu pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Adobe - poprawki dla programów Acrobat i Read IP: 80.94.16.* 14.10.09, 21:50 A jakie sa te ciekawsze alternatywy? Wszystkie z ktorymi sie zapoznalem nie dorownywaly klasa w najmniejszym stopniu. Zero mozliwosci sprawdzenia kolorow, edycji wektorow, tekstow, bitmap, albo sypaly sie komentarze, brak funkcji wydzielania stron, zastepywania, kadrowania, eksportu do epsa, jpg-a, worda. Po prostu nie znam nic porownywalnego a chetnie poznam :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Poprawki dla wad - po jakiemu to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 23:38 Poprawki dla wad - po jakiemu to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Poprawki dla wad - po jakiemu to? IP: *.wroclaw.mm.pl 15.10.09, 10:30 teraz wady beda funkcjonowac lepiej ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ben Co za bzdury ktoś tu wypisuje? IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.09, 01:02 Co za bzdury ktoś tu wypisuje i nagania do .ciagnij.pl? Problem NIE dotyczy Readera 9.2 !! Adobe zaleca aktualizację DO 9.2: www.adobe.com/support/security/bulletins/apsb09-15.html "Affected software versions: Adobe Reader 9.1.3 and earlier versions" Release date: October 13, 2009 Autorowi polecam: translate.google.pl/translate?prev=hp&hl=pl&js=y&u=http%3A%2F%2Fwww.adobe.com%2Fsupport%2Fsecurity%2Fbulletins%2Fapsb09-15.html&sl=en&tl=pl&history_state0= Odpowiedz Link Zgłoś