flex55 09.02.11, 15:48 Moim zdaniem to jest straszna głupota robienie sobie dziur w głowie na kamerę. Mógł sobie od razu strzelić w łeb i była by dziura na wylot ;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seerengie Re: Kamera w głowie? Mamy problem 09.02.11, 18:17 cierpi na brak muzgu to musial sobie czyms ta pustke wypelnic Odpowiedz Link Zgłoś
master4k Re: Kamera w głowie? Mamy problem 09.02.11, 23:03 Syndrom Hersotratesa. Następnym numerem tego typa powinien być toster w d.pie albo korkociąg w mosznie. Odpowiedz Link Zgłoś
wookiee.chewbacca Re: Kamera w głowie? Mamy problem 13.02.11, 17:59 JPv2 tyle cudów dokonał, że na pewno miał też oczy z tyłu głowy. Jestem przekonany, że odpowiednie gremium biskupów by to potwierdziło, jako kolejny cud przydatny w procesie beatyfikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkozlowski Re: Kamera w głowie? Mamy problem 13.02.11, 18:51 Ten biedak ma poważny problem z głową a nie z kamerą ! Odpowiedz Link Zgłoś
figlik-net Re: Kamera w głowie? Mamy problem 13.02.11, 20:29 pewno jest naukowcem i wiele potrafi , implanty w oku pilota to oczy widzące osobno i wykonujące rozkazy niezależne a widzenie z tyłu to coś odbiegającego od normalności ale może mieć jakieś zastosowania . Na razie pewno tylko przeszkadza np w spaniu na plecach . Odpowiedz Link Zgłoś
figlik-net Re: Kamera w głowie? Mamy problem 13.02.11, 20:33 zamiast montować to w głowie mógł by montować w opasce lub czapce i na noc zdejmować . obraz wyświetlać w okularach z przodu itp . Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Kamera w głowie? Mamy problem 13.02.11, 21:17 nie wiem czy wiecie ale ten idiota ma tytuł profesora jakies jankeskiej uczelni... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wobed Re: Kamera w głowie? Mamy problem 13.02.11, 22:50 Dobrze, że nie wmontował sobie w głowę pieczątki "Lubię to!" z www.ja-lubie-to.pl Miałby wtedy wiecznie upaćkaną poduszkę i fotele :) Odpowiedz Link Zgłoś
max_heiliger Re: Kamera w głowie? Mamy problem 13.02.11, 23:02 jesli o mnie chodzi to nawet może sobie przymocować do łba gumowego prącia. prawdziwy knobhead z niego Odpowiedz Link Zgłoś