Dodaj do ulubionych

Kamera w głowie? Mamy problem

09.02.11, 15:48
Moim zdaniem to jest straszna głupota robienie sobie dziur w głowie na kamerę. Mógł sobie od razu strzelić w łeb i była by dziura na wylot ;]
Obserwuj wątek
    • seerengie Re: Kamera w głowie? Mamy problem 09.02.11, 18:17
      cierpi na brak muzgu to musial sobie czyms ta pustke wypelnic
    • master4k Re: Kamera w głowie? Mamy problem 09.02.11, 23:03
      Syndrom Hersotratesa. Następnym numerem tego typa powinien być toster w d.pie albo korkociąg w mosznie.
    • wookiee.chewbacca Re: Kamera w głowie? Mamy problem 13.02.11, 17:59
      JPv2 tyle cudów dokonał, że na pewno miał też oczy z tyłu głowy. Jestem przekonany, że odpowiednie gremium biskupów by to potwierdziło, jako kolejny cud przydatny w procesie beatyfikacji.
    • maciejkozlowski Re: Kamera w głowie? Mamy problem 13.02.11, 18:51
      Ten biedak ma poważny problem z głową a nie z kamerą !
    • figlik-net Re: Kamera w głowie? Mamy problem 13.02.11, 20:29
      pewno jest naukowcem i wiele potrafi , implanty w oku pilota to oczy widzące osobno i wykonujące rozkazy niezależne a widzenie z tyłu to coś odbiegającego od normalności ale może mieć jakieś zastosowania . Na razie pewno tylko przeszkadza np w spaniu na plecach .
    • figlik-net Re: Kamera w głowie? Mamy problem 13.02.11, 20:33
      zamiast montować to w głowie mógł by montować w opasce lub czapce i na noc zdejmować . obraz wyświetlać w okularach z przodu itp .
    • swan_ganz Re: Kamera w głowie? Mamy problem 13.02.11, 21:17
      nie wiem czy wiecie ale ten idiota ma tytuł profesora jakies jankeskiej uczelni... :-)
    • wobed Re: Kamera w głowie? Mamy problem 13.02.11, 22:50
      Dobrze, że nie wmontował sobie w głowę pieczątki "Lubię to!" z www.ja-lubie-to.pl Miałby wtedy wiecznie upaćkaną poduszkę i fotele :)
    • max_heiliger Re: Kamera w głowie? Mamy problem 13.02.11, 23:02
      jesli o mnie chodzi to nawet może sobie przymocować do łba gumowego prącia.

prawdziwy knobhead z niego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka