Dodaj do ulubionych

Cyfra+ na plusie

IP: *.essex.ac.uk 27.12.04, 02:29
Z artykulu wynika, ze zysk polskiej Cyfry powstal przede wszsystkim dziéki
ciéciom. Ale ograniczac koszty mozna do pewnego mementu. Obecny wynik wcale
nie daje dobrych prognoz tej firmie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tom K. I tak trzymać! IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.12.04, 06:29
      Albo zejdą z cenami pakietów do rozsądnych rozmiarów, albo na drzewo.
      • Gość: Danziger Skoro tak drogi w C+ jest sport, to czemu nie ... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.12.04, 14:52
        Skoro tak drogi w C+ jest sport, to czemu nie stworzyć odrębnej płatnej oferty
        sportowej przeznaczonej dla zainteresowanych ? - Ja nie oglądam w TV sportu i
        nie kupię tak drogiej C+ tylko po to, aby komuś innemu fundować oglądanie
        hiszpańskiej czy włoskiej ligi. A gdybym nie musiał płacić za sport - pewnie
        abonament kosztowałby kilkadziesiąt procent taniej (na poziomie kosztu tv
        kablowej) - i wtedy rozważyłbym skorzystanie z oferty C+, wszak jakość lepsza.
        A pakiet z kanałami filmowymi za 90 - 100 zł miesięcznie to niestety przegięcie.
    • Gość: hen Re: Cyfra+ na plusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 11:31
      czy 122 za same powtorki w swieta to malo brak wyboru kanalow i doplaty
      dodatkowe za co
      • Gość: Cooco Re: Cyfra+ na plusie IP: *.piotrowice.net / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 14:20
        > czy 122 za same powtorki w swieta to malo brak wyboru kanalow i doplaty
        > dodatkowe za co

Zgadza się!!!! Uczciwie tym Choujom płacę za dwa abonamenty (za mnie i za Ojca)
        2 x po 1300 PLN rocznie i aby za taki szmal nie mogli puścić żadnych nowości i
        hitów kinowych przez Święta???!!!
        To na pirackich TPSach muszę po francusku oglądać np. Ostatniego Samuraja!!!
        Bo te ggnooje mają zyski w firmie!!! Złodzieje i nic więcej!! Chyba lepiej
        przejdę na piracką Syfrę+ to będą mieli więcej i się nachapią!
    • Gość: tymamail kaucji nie oddali do dzisiaj! i dlatego jest zysk IP: *.copyservice.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 12:03
      nie oddali kaucji!! juz ponad trzy lata czekam na zwrot!!
      • Gość: Qba Re: kaucji nie oddali do dzisiaj! i dlatego jest IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.12.04, 13:53
        Napisz do nich.
        Pewnie Ci odpisza ze kaucja poszla na pokrycie Twoich zobowiazan...
        • Gość: Leon Re: kaucji nie oddali do dzisiaj! i dlatego jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 16:48
          Zapewne będzie tak, jak piszesz. Z ta bandycką firmą miałem do czynienia przez
          3 lata i ledwo ledwo pozbyłem się jej. Niestety, swoje nalezności musiałem
          odebrać sobie poprzez obieranie programu na pirackiej karcie przez 3 miesiące,
          bo inaczej nie było siły. Ciekawe czy ten bandytyzm trochę zmalał czy
          przeciwnie?
      • Gość: coś wiem Re: kaucji nie oddali do dzisiaj! i dlatego jest IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.12.04, 23:03
        upomnij sie to na pewno to ktoś sprawdzi czy kaucja była czy jej nie było a
        jesli była to czemu nie została zwrócona. Prawda jest taka że wielu takich jak
        ty rzuca się i wrzeszczy że zwrotu kaucji nie dostali a okazuje sie ze takowej
        nie wplacali :)) sprawdz lepiej na umowie i na infolinii czy to nie była
        przypadkiem opłata aktywacyjna i czy uregulowałeś wszelkie zobowiązania wobec
        tej telewizji, a jeśli się okaże że faktycznie błąd wynikł po ich stronie, i ze
        faktycznie z jakiegoś powodu kaucje która faktycznie wpłaciłes oni Ci nie
        odesłali to zrobia to teraz :) i już.
        wiem coś o tym :)
        • Gość: Leon Re: kaucji nie oddali do dzisiaj! i dlatego jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 17:07
          Ty wiesz swoje, a inni wiedzą swoje. Ja miałem sytuację ewidentną - wydana mi
          karta nie działała. Przez 2 tygodnie dystrybutor wmawiał mi, że jeszcze nie
          przesłano mi kodów, bo jest duży tłok w aktywacji, potem miała być rzekomo
          jakaś awaria satelity, a wreszcie - kiedy uparłem się i zażądałem od dilera
          wyjaśnienia sytuacji z centralą Cyfry przez telefon i w mojej obecności,
          okazało się, że ... moja karta jest uszkodzona. Trwało to w sumie ponad
          miesiąc, zanim po raz pierwszy od wykupienia abonamentu zobaczyłem obraz z
          Cyfry. Pomimo, że kartę wymieniono mi protokolarnie, nie mogłem za żadne skarby
          odzyskać tego miesiąca abonamentu - wciąż liczono mi należność od daty, kiedy
          nieopatrznie zapłaciłem za cały rok z góry. Ponieważ za następny rok zapłaciłem
          zgodnie z faktyczną datą uzyskania dostępu do programu, kolejnego roku, kiedy
          postanowiłem (po 24 mies.) zakończyć umowę z nieuczciwą Cyfrą, uparto się, że
          termin rozwiązania minął miesiąc wcześniej i umowa automatycznie przedłużyła
          się o następny rok. Itd itp. W sumie straciłem wiele nerwów, czasu i pieniędzy
          na jałową korespondencję zanim udało mi się wyplątać z tej matni. Pikanterii
          sprawie dodaje jeszcze i to, że pomimo, iż po pierwszych 24 mies. oświadczyłem,
          że - zgodnie z umową - przejmuję na własność antenę i konwerter i zapłaciłem za
          nie przelewem 1 zł, to po ustaniu umowy domagano sie jeszcze raz zawarcia umowy
          sprzedaży i zapłacenia 1 zł, jak gdyby ta sprawa nie została wczesniej w ogóle
          załatwiona. Jednym słowem ówczesna Cyfra to bałagan oraz draństwo i
          lekceważenie klientów. Nie wiem jak jest obecnie, ale podejrzewam, że wiele się
          nie zmieniło, bo były to raczej "cechy systemowe" niz doraźne niedociągnięcia.
          • Gość: gruby Re: kaucji nie oddali do dzisiaj! i dlatego jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 07:31
            burdel jaki był, taki jest. Ja rezygnowałem z cyfry pod koniec sierpnia (po 5
            latach korzystania z najdroższego abonamentu). Moje dane trafiły nawet do firmy
            windykacyjnej, bo biedactwa nie miały potwierdzenia, że zdałem sprzęt. Pisać mi
            się nawet nie chce o pannie z działu windykacji, która najpierw starszyła mnie
            pisemnie sądem, a potem telefonicznie jeszcze "poważniejszymi" konsekwencjami
            tylko dlatego, że gdzieś zginął im papierek potwierdzający fakt, że jestem z
            nimi rozliczony i mogą mnie pocałować w pewną część ciała. Ale zaliczyłem
            pierwszy sukces, bo 2 osoby odwiodłem od zakupu zestawu cyfry, opowiadając im o
            tym, jak mnie potraktowano na zakończenie. :-) Oczywiście nadal będę informował
            wszystkich, którzy myślą o zakupie cyfry, jak ta firma kończy współpracę z
            klientami.
    • Gość: x "doznał przyspieszenia" - brawo redaktÓr !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 13:23
      ale nędza, kto szkoli te dziennikarzyny?
    • Gość: Lew Rywin Re: Cyfra+ na plusie IP: *.pl / 195.116.200.* 27.12.04, 21:45
      Lwa Rywina brak niema kto kraść.
    • Gość: Rozczarowany. Ostatni raz zaplacilem abo. IP: *.dial4.jtfreesurf.co.uk 27.12.04, 23:26
      Witam. Ostatni raz zaplacilem abo i nie zamierzam go odnawiac z kilku przyczyn:
      - fatalna jakosc techniczna przekazu,
      - brak Formuly 1
      - brak nowosci filmowych
      - restrukturyzacja mojego portfela;).
      Zamierzam w przyszlym roku abonowac Premiere ze wzgledu na HDTV. Czy jest ktos,
      na forum ze Stanow lub Japonii kto ma high-def i moglby sie podzielic
      wrazeniami?
      • Gość: dominik666 @Rozczarowany. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.12.04, 11:48
        na astrze masz euro 1080 w hdtv a na eutelsacie HD_FORUM tps,też w hdtv

cyfra to straszny shit - a to dlatego że nie ma u nas konkurencji tylko polsat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka