Gość: jurycho IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 02.08.05, 18:18 VECTRA nie potrafi dobrze odkodować Canal+, a co dopiero "triple play" - tak jest np. w Bielsku-Białej. Ich dewiza to "złapać klienta, a potem ma to co nam wyjdzie". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kolodko Vectra to dziadostwo... same awarie IP: *.154.udn.pl 02.08.05, 23:07 Po tym jak Vectra przejeła Dami, nie da się korzystać z internetu w Radomiu... nie dość że ciagle są awarie, które oni nazywają konserwacjami, to transfer dramatycznie spadł. Ogolnie wielka kicha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podwykonawca Re: Vectra to dziadostwo... same awarie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 07:56 Masz racje to dziady. Nie liczą sie z nikim.Wiem coś na ten temat jestem ich podwykonawcą. Mają w dupie abonenta!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Vectra: internet + telefon + kablówka IP: *.ols.vectranet.pl 03.08.05, 09:26 DOKŁADNIE Vectra jest do dupy. Niestety jestem zmuszony do korzaystania z ich usług. Czekam aż na mój teren wejdzie telekomunikacja Kolejowa, wtredy od Vectry uciekam. Co do telefonu, to mało kto się na to zdecyduje, bo wiąże się to ze zmaną numeru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzey Re: Vectra: internet + telefon + kablówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 11:14 Muszą się jeszcze dużo nauczyć. Jak dzwoniłem ostatnio z zapytaniem i Internet, to dostałem odpowiedź że elektrycy jeszcze instalują serwery. Odpowiedz Link Zgłoś