Dodaj do ulubionych

Kup sobie piksel

IP: *.orange.pl 29.09.05, 18:01
Ja będę bezkonkurencyjny MilionDolar za jeden piksel ;-)
A co !
--
forever.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: obserwator pop-art IP: *.europe.hp.net 30.09.05, 13:00
      przygladajac sie tej stronie (www.milliondollarhomepage.com/) wlasciwie
      moznaby to nazwac sztuka. sztuka wspolczesna, sztuka nowoczesna.
      i swoja droga, jesli sie przyjrzec dokladnie pikselom wykupionym, nakresli nam
      sie dzisiejszy swiat: sex, mp3, free, drugs, fat...

pop-art.
    • Gość: JA DLACZEGO TO NIE BYLAM JA IP: *.dyn.sprint-hsd.net 30.09.05, 14:53
      DLACZEGO??
      • Gość: powiem.ci.dlaczego Re: DLACZEGO TO NIE BYLAM JA IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.09.05, 20:13
        naprawde chcesz wiedziec?

jesli naprawde to Ci powiem: boś głupia baba ktora nigdy na fajny pomysl nie wpadnie. A teraz idz obejrzyj telenowele bo stracisz watek.
    • giertrud Re: Kup sobie piksel 30.09.05, 14:55
      Polska jak zwykle syf malaria.
      Cała strona pusta tylko jedne pikselek zajęty jakby mucha nas..rała.
      Polska jak zwykle wlecze się w ogonie świata..
      • Gość: Szybszy Re: Kup sobie piksel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 15:43
        Subiektywne opinie są tylko subiektywnymi opiniami...
        Teraz moja, subiektywna także, ale mam więcej informacji od obserwatorów...
        Tylko ten jeden artykuł w portalu Gazeta spowodował lawinowy wzrost odwiedzających stronę (w tym przypadku mówię o Milion Złotych Milion Pikseli).
        Pomyśl, co może spowodować 10 takich artykułów, reklama najprostsza nawet gdziekkolwiek itd. itp.

Ogon? Może i ogon ale, jak na 7 dni funkcjonowania tego typu strony to ja mogę być cały czas w takim ogonie.

Nie wiem czy zauważyłeś puentę tej opowieści - nie chodzi o to, żeby zarobić łatwym prostym sposobem Milion Złotych Dolarów czegokolwiek, wystarczy, że łatwym sposobem można zarobić nawet niewiele, ale zawsze coś...

A nawet jak nic nie zarobię, to zawsze mogę się chwalić, że jestem milionerem z dwoma milionami, bo mam: milionzlotych.pl i miliondolarow.pl

Tak przy okazji dziewczyny, mam w najbliższym czasie parę wolnych wieczorów, jak macie ochotę na kino lub spacer to skontaktujcie się z milionerem ;)
      • Gość: abc no to kupuj a nie marudzisz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 17:05
        przecież to zależy także od Ciebie
        • Gość: nie.warto Re: no to kupuj a nie marudzisz. IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.09.05, 20:10
          po co wywalac pieniadze jak i tak nikt w to nie klika
          dodalem swoje pixele do paru darmowych serwisow zagranicznych i raptem dwa klikniecia przez tydzien :)
          • Gość: Szybszy Re: no to kupuj a nie marudzisz. IP: *.kracen.hor.net.pl 02.10.05, 14:58
            Może i faktycznie nie warto, ale spróbować trzeba było, tym bardziej, że koszty uruchomienia tych stron są bardzo niskie... (jednak z moich obliczeń przez te ostatnie kilka dni 'trochę' kliknięć było ;) ) zresztą ilość odwiedzających i klikających to także kwestia promocji adresów... poza tym jak nie piksele, to sprzeda się domenę, tym bardziej, że już były atrakcyjne oferty... jak ktoś ma lepszy pomysł na wykorzystanie adresów, to proszę bardzo, ja nie będę blokował... ;D

Sprzedam milion dolarów, miliondolarow.pl
            Informacje pod adresem jak wyżej.

Pozdrawiam
            Szybszy
          • europanel Re: no to kupuj a nie marudzisz. 08.01.07, 23:56
            Ciekawe kto wymyśli coś równie durnego, pierwszy zarobił :)
    • Gość: ciekawski Re: Kup sobie piksel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 23:30
      one-pixel.tk/ :D
      • Gość: Szybszy Re: Kup sobie piksel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.05, 10:34
        Ooo, i to rozumiem, wariacje na temat pikseli, bardziej świeży pomysł niż zwykła kopia miliona pikseli, dobra nowość, jeden piksel... ;)

Pozdrawiam i powodzenia
        Szybszy
    • Gość: m@rcin Re: Kup sobie piksel IP: *.fanet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.05, 08:58
      www.milionpixeli.pl
      www.miliongroszy.pl
      100 razy taniej niż u innych...
    • Gość: jessi Re: Kup sobie piksel IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.01.07, 17:29
      Happy New Year 2007!!!!

www.toppaare.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka