Gość: magiX IP: *.rootnode.net 26.09.08, 12:39 Super że panda uprościła rejestrację. Pakiecik śmiga jak się patrzy i jest lżejszy od poprzednika. To jest to! W końcu panda ostro przyspieszyła i za to duże gratulacje dla niej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciek Panda Internet Security 2009 IP: *.kilu.net 26.09.08, 12:52 Wow, nowa wersja jest nie tylko udoskonalona... jest wręcz DOSKONAŁA. Nic dodać nic ująć :-p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietekpodnietek Re: Panda Internet Security 2009 IP: 85.17.19.* 26.09.08, 13:03 A ja mam Global Protection i się wcale nie chwalę. Nieduża różnica w cenie a możliwości większe. Ja tam nie lubię się rozdrabniać. Warto dopłacić m.in. za 2GB hostingu u pandy z dostępem z dowolnego miejsca i za większe możliwości optymalizacji wydajności kompa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qba Panda Internet Security 2009 IP: 84.16.235.* 26.09.08, 21:58 No widzę, że Panda wzięła się za siebie. Nic mnie tak nie denerwowało jak ta odczuwalność w użytkowaniu bo soft jeśli chodzi o skuteczność był zawsze dobry. Teraz to na pewno zagrożą niektórym konkurentom i będzie dym na forach. Już widzę te starcia z użytkownikami Eset,hi hi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barteq Re: Panda Internet Security 2009 IP: *.aster.pl 09.03.09, 21:35 nie wiesz, że Eset to najlepszy AV i koniec:) btw Panda wzięła się w garść i wykrywa więcej szitu a przy okazji nie alarmuje byle czego... muszę w końcu skorzystać z tego backupu ale brakuje czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
noname80 Re: Panda Internet Security 2009 13.03.09, 20:11 może będzie i dym:) Ale faktycznie Panda poprawiłą się. Jestem ciekaw co zrobi teraz konkurencja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barteq Re: Panda Internet Security 2009 IP: *.aster.pl 31.03.09, 21:45 a co ma zrobić?? będzie starała się przebić Pandę - i tak w kółko będzie... Odpowiedz Link Zgłoś