01.07.14, 10:28
Potrzebne Ci zaświadczenie ADR bądź chcesz ponownie uzyskać uprawnienia do przewozu materiałów niebezpiecznych? Ośrodek ABC-Szkolenia organizuje kursy ADR dla kierowców, zgodne z międzynarodową konwencją. To pierwszy krok, bez którego uzyskanie uprawnień nie jest możliwe.

Szkolenie ADR przeznaczone jest dla osób powyżej 21 lat, które spełniają wymagania ustawy o transporcie drogowym. Składa się z części teoretycznej i praktycznej, co da Ci solidne przygotowanie do egzaminu i późniejszej pracy jako kierowca zawodowy.

Zajęcia prowadzone są pod okiem wykwalifikowanych wykładowców i instruktorów, dzięki czemu szybko przyswoisz wiedzę i zdobędziesz niezbędne umiejętności.

Każdy kursant otrzymuje bezpłatne materiały dydaktyczne, a dodatkowo: dostęp do stworzonej przez nas bazy pytań egzaminacyjnych, dostęp do kursu w formie e-learningowej.
Już teraz dołącz do grona zadowolonych kursantów, którym udało się zdobyć certyfikat ADR. Skontaktuj się z nami, by poznać aktualne terminy szkoleń.
ABC Szkolenia
Warszawa ul. Modlińska 6
Tel. 502-700-182
abc-szkolenia.com/

Testy ADR:
testy.abc-szkolenia.com/
Obserwuj wątek
    • jurekprzybo Re: Kurs ADR 29.12.16, 09:33
      Kurs ADR robiłem w Oes Kraków i jestem zadowolony. Bardzo profesjonalnie przygotowane szkolenie a do tego organizują pomoc wypełnianiu formalności
    • andzel12 Re: Kurs ADR 27.01.17, 21:15
      Słyszałem że dobre kursy robią w Oes w Krakowie. Ja się właśnie tam zapisałem mam nadzieję że wszystko pójdzie gładko
    • macieqsk Re: Kurs ADR 05.02.17, 20:45
      Mój znajomy robił kurs ADR w Krakowie w firmie OES i był zadowolony. Z tego co słyszałem to są bardzo profesjonalni i prowadza bardzo dobre kursy
    • marcinkwas111 Re: Kurs ADR 05.02.17, 23:10
      Kurs na ADR robiłem w tutaj www.oes.krakow.pl/. Zresztą robił3m u nich prawo jazdy i szkolenia okresowe dla kierowców. Zawsze jest wszytko ok i co ważniejsze wszystko jest w jednym miejscu/firmie
    • lukaszadr Re: Kurs ADR 24.04.17, 10:40
      kurs adr śląsk www.piszczekszkolenia.pl
    • jerzyk936 Re: Kurs ADR 08.05.17, 10:34
      Kurs na ADR robiłem tutaj www.oes.krakow.pl/ i jestem zadowolony teraz zapisałem się na kurs HDS. Ale z tego co wiem to też jest ok (mój znajomy tam robił i był zadowolony)
      • kursadr Re: Kurs ADR 16.08.17, 16:32
        Ok
    • lukaszadr Re: Kurs ADR 10.12.17, 14:24
      kurs adr piszczekszkolenia.pl/kursy-adr-php/
    • lukaszadr Re: Kurs ADR 10.12.17, 14:32
      piszczekszkolenia.pl/kursy-adr-php/ kurs adr tel.500193952
    • lukaszadr Re: Kurs ADR 10.12.17, 14:33
      testy adr kursyadr.com/rozwiaz-test-adr-php/
    • zibzibizyg Re: Kurs ADR 31.05.21, 14:14
      Kurs na ADR zrobiłem w Oesie podobnie jak kat c i psychotesty. Są dobrzy w te klocki> Szkolą skutecznie i bezproblemowo. Spokojne mogę ich polecić.
    • mika82 Re: Kurs ADR 18.08.21, 18:53
      Zachęcam do dodania ogłoszenia w serwisie wykwalifikowani.eu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka