28.11.25, 20:53
Tan watek bedzie o Bobby Lee. Jesli chcecie zapoznac sie z jej cudownoscia, to zapraszam.
Bob dla znajomych i przyjaciol. Kocham ja tak, jak kocham kazdego swojego psa.Nie wiem ,ale zawsze dostaje najlepsze psy na swiecie.
Obserwuj wątek
    • jan_stereo Re: Bobby Lee 11.12.25, 11:19
      Zwierzaki sa super (i to niemal kazde), niby nic takiego nie robia a zawsze kojaco dla umyslu jest na nie patrzec i z nimi przebywac, zwlaszcza widzac, ze je to cieszy jeszcze bardziej.
      • shachar Re: Bobby Lee 12.12.25, 23:39
        To ja jeszcze jedno wkleje..no moze dwa..
        • jan_stereo Re: Bobby Lee 14.12.25, 09:35
          To jest basen na ostatnim zdjeciu ? Dobrze maja podopieczni smile

Ps. Jak ktos lubi dziergac to pies goly chodzil nie bedzie, a ciuchy dostanie na miare.
          • shachar Re: Bobby Lee 14.12.25, 10:13
            Sam dostal taka sama kurtke, bo to jest sweter po Bobie, za maly na nia a za duzy na niego.. No ale odgryzl wczoraj te koncowke, ktora zatrzymuje suwak i lapie te druga czasc, zeby 2 strony nie rozlazily, o i tak. Teraz goly lata po sniegu. Tak wydlubalam sobie dziure w ziemi, ale serdecznie odradzam wszystkim, jako niemozebny bol w dupie. Dno sie zapadlo juz drugi raz z powodu wod gruntowych, w tym roku cala wiosne i lato organizowalam reperantow i finanse na to, bylam juz 3 mm od zakopania tego kurestwa, bo znalezc kogos, kto robi takie naprawy graniczy z cudem Z ciekawostek; mialam okazje wylowic z wody, oprocz zab, zolwia, raka, weza, mysz, ptaka.
            • shachar Re: Bobby Lee 01.03.26, 22:02
              Jestem przekonana, ze ona ,mimo wszystko, slyszy wszystko.
              • elissa2 Re: Bobby Lee 01.03.26, 22:08
                Jejciu, co z nią? Wszystko w porządku? Tylko śpi?
              • jan_stereo Re: Bobby Lee 01.03.26, 22:34
                Bobby to sliczny piesek.
              • shachar Re: Bobby Lee 02.03.26, 00:03
                Tak Elissa, tylko spi. Posiedzielismy sobie na zimnie pare godzin, wyciagnelam im lozko z parteru na ganek w tym celu.
                Aczkolwiek od paru tygodni jest z nia cyrk. To bardzo inteligentny i wrazliwy pies. Ta obroza, halo collar, pipiescila ja w domu najwyrazniej, bo pewnego wieczoru ona zaczela sie chowac po katach , ziac nerwowo jakos tak bez przyczyny. Teraz pies boi sie wejsc do domu , a jak juz sie ja cudem zwabi, ona ucieka na pietro od razu. Obroze dzialaja na GPS i czasami ten GPS wariuje i piesci psa pradem bez przyczyny.To samo przytrafilo jej sie ze SpotOn collar.Zdejmuje te cholerne obroze teraz od razu przy wejsciu.
                DZieki, Jasiek, to piekne zwierze i takie po prostu dobre.
                • shachar Re: Bobby Lee 02.03.26, 00:41
                  Poza tym Nowy Jork psom nie sluzy. One sie tam mecza, choc bardzo staraja sie wytrzymac brak ruchu, male mieszkanie 24 godziny..Niby lepiej niz w schronisku, ale tymniemniej.. Ta wiocha to zbawienie, ale nie wiem, jak je jutro zagonie do samochodu w droge powrotna.
                  • a_iii_ty Re: Bobby Lee 02.03.26, 01:23
                    Co za 24 godziny?
                    • shachar Re: Bobby Lee 02.03.26, 01:25
                      przebywanie w budynku wielopietrowym 24/7 jest niezdrowe, tylko tyle chcialam wyrazic.
                      • krytyk2 Re: Bobby Lee 02.03.26, 18:34
                        Ja chcę w przyszłości nabyć border coli. Marzy mi się pies o pasterskich a nie myśliwskiej ciągotach. Z Gaja nie daję rady zagnac do kurnika 5 kur a co dopiero gdybym chcial w sadzie wypasac 200 gesi😄
    • jan_stereo Re: Bobby Lee 03.03.26, 21:47
      Z wiekiem coraz wieksza mam sympatie do zwierzat, a coraz mniejsza do ludzi, tak ogolnie. Chociaz na psa warunkow nie mam, co najwyzej na kota, no chyba ze sie znowu przeprowadze smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka