shachar 28.11.25, 20:53 Tan watek bedzie o Bobby Lee. Jesli chcecie zapoznac sie z jej cudownoscia, to zapraszam. Bob dla znajomych i przyjaciol. Kocham ja tak, jak kocham kazdego swojego psa.Nie wiem ,ale zawsze dostaje najlepsze psy na swiecie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan_stereo Re: Bobby Lee 11.12.25, 11:19 Zwierzaki sa super (i to niemal kazde), niby nic takiego nie robia a zawsze kojaco dla umyslu jest na nie patrzec i z nimi przebywac, zwlaszcza widzac, ze je to cieszy jeszcze bardziej. Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Bobby Lee 14.12.25, 09:35 To jest basen na ostatnim zdjeciu ? Dobrze maja podopieczni Ps. Jak ktos lubi dziergac to pies goly chodzil nie bedzie, a ciuchy dostanie na miare. Odpowiedz Link
shachar Re: Bobby Lee 14.12.25, 10:13 Sam dostal taka sama kurtke, bo to jest sweter po Bobie, za maly na nia a za duzy na niego.. No ale odgryzl wczoraj te koncowke, ktora zatrzymuje suwak i lapie te druga czasc, zeby 2 strony nie rozlazily, o i tak. Teraz goly lata po sniegu. Tak wydlubalam sobie dziure w ziemi, ale serdecznie odradzam wszystkim, jako niemozebny bol w dupie. Dno sie zapadlo juz drugi raz z powodu wod gruntowych, w tym roku cala wiosne i lato organizowalam reperantow i finanse na to, bylam juz 3 mm od zakopania tego kurestwa, bo znalezc kogos, kto robi takie naprawy graniczy z cudem Z ciekawostek; mialam okazje wylowic z wody, oprocz zab, zolwia, raka, weza, mysz, ptaka. Odpowiedz Link
shachar Re: Bobby Lee 01.03.26, 22:02 Jestem przekonana, ze ona ,mimo wszystko, slyszy wszystko. Odpowiedz Link
elissa2 Re: Bobby Lee 01.03.26, 22:08 Jejciu, co z nią? Wszystko w porządku? Tylko śpi? Odpowiedz Link
shachar Re: Bobby Lee 02.03.26, 00:03 Tak Elissa, tylko spi. Posiedzielismy sobie na zimnie pare godzin, wyciagnelam im lozko z parteru na ganek w tym celu. Aczkolwiek od paru tygodni jest z nia cyrk. To bardzo inteligentny i wrazliwy pies. Ta obroza, halo collar, pipiescila ja w domu najwyrazniej, bo pewnego wieczoru ona zaczela sie chowac po katach , ziac nerwowo jakos tak bez przyczyny. Teraz pies boi sie wejsc do domu , a jak juz sie ja cudem zwabi, ona ucieka na pietro od razu. Obroze dzialaja na GPS i czasami ten GPS wariuje i piesci psa pradem bez przyczyny.To samo przytrafilo jej sie ze SpotOn collar.Zdejmuje te cholerne obroze teraz od razu przy wejsciu. DZieki, Jasiek, to piekne zwierze i takie po prostu dobre. Odpowiedz Link
shachar Re: Bobby Lee 02.03.26, 00:41 Poza tym Nowy Jork psom nie sluzy. One sie tam mecza, choc bardzo staraja sie wytrzymac brak ruchu, male mieszkanie 24 godziny..Niby lepiej niz w schronisku, ale tymniemniej.. Ta wiocha to zbawienie, ale nie wiem, jak je jutro zagonie do samochodu w droge powrotna. Odpowiedz Link
shachar Re: Bobby Lee 02.03.26, 01:25 przebywanie w budynku wielopietrowym 24/7 jest niezdrowe, tylko tyle chcialam wyrazic. Odpowiedz Link
krytyk2 Re: Bobby Lee 02.03.26, 18:34 Ja chcę w przyszłości nabyć border coli. Marzy mi się pies o pasterskich a nie myśliwskiej ciągotach. Z Gaja nie daję rady zagnac do kurnika 5 kur a co dopiero gdybym chcial w sadzie wypasac 200 gesi😄 Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Bobby Lee 03.03.26, 21:47 Z wiekiem coraz wieksza mam sympatie do zwierzat, a coraz mniejsza do ludzi, tak ogolnie. Chociaz na psa warunkow nie mam, co najwyzej na kota, no chyba ze sie znowu przeprowadze Odpowiedz Link