Dodaj do ulubionych

Pani Wilczamio

03.03.26, 01:20
Zdaje się, że zabiliśmy to forum. Część nie chce z nami gadać, część nawet nas widzieć...

A tylko dlatego, że gadaliśmy rzeczy, które nie podobają się innym, nawet, jeśli po czasie wychodzi na to, że mieliśmy uzasadnione wątpliwości.

No i dlatego, że kurwą jesteś, a ja skurwysynem.

Ale bez naszego kurestwa to forum jest one man show.

A teraz w ogóle już gadamy głównie ze sobą.

Niniejszym ogłaszam upadek forum internetowego OCEAN... RIP
Obserwuj wątek
    • wilczamia Re: Pani Wilczamio 03.03.26, 01:30
      Jest taka teoria, ze net nie zyje, to tylko boty gadajace same ze soba. W takim razie mecz ludzie vs boty wygrali ludzie big_grin
      • extramuralruraoccasional Re: Pani Wilczamio 03.03.26, 01:38
        Jesteś człowiekiem?
        • wilczamia Re: Pani Wilczamio 03.03.26, 01:44
          Nie wiem, ale staram sie.
          • extramuralruraoccasional Re: Pani Wilczamio 03.03.26, 01:48
            smile

Ci co nas nie widzą, Ci nie uwierzą, jebany ruski bocie tongue_out
            • wilczamia Re: Pani Wilczamio 03.03.26, 01:54
              Amen, nawet lepiej, jebany ruski wspolbocie 😉
    • wilczamia Re: Pani Wilczamio 26.03.26, 01:29
      Zdaje się, że zabiliśmy to forum.

Jo, pieronie! To pochod elfow! 😉

Czujesz ten fetor? Jacys starcy sie tu rozkladaja czy jakies zwierzeta defekuja? To forum/te fora zabila starosc, mio gentillissimo ragazzo. Jak widzisz, elfy rzadko sie zdarzaja na tym padole. Swini wystarczyloby palcow u jednej racicy, zeby je wszystkie policzyc.

Na cale szczescie, ze tylko via ekran, ale nawet tak "obcowanie" z postaciami dyskusyjnej konduity, ktore np. nie lapia (demencja? czy jednak gowniana glina?), ze cenzor (szczegolnie stronniczy i wybiorczy) rowna sie qrwiszcze albo ze nie wynosi sie niczego z priva ever, a jak sie wynosi, to jest sie, prosto, tanie qrwiszcze again, daje nam dokladnie co
      • extramuralruraoccasional Re: Pani Wilczamio 26.03.26, 07:42
        Weź, bo aż mi nogi się nagle wyprostowały, i włos zgęstniał. Ale laurka. 😂

Ale co do tego, czy forum zabiła starość, to chyba raczej nie? Forum jest na wskroś nowoczesne i postępowe. A ja się czuję czasami jak Nicolas Gomez Davila:

"Moje przekonania są przekonaniami starej kobiety, która w kącie kościoła mamrocze swoje pacierze".

Dowiedziales sie tu czegokolwiek ciekawego kiedykolwiek albo kogos do czegos przekonales

Zdecydowanie tak. W zasadzie osiągnąłem przekonanie graniczące z pewnością, że jedna z moich głównych tez światopoglądowych jest prawdą. Tramwajem się nie ogolisz. I nie chce być inaczej.
        • wilczamia Re: Pani Wilczamio 26.03.26, 13:35
          Dobra, dobra, 90% usunelam, a Ty: laurka 😂

"Moje przekonania są przekonaniami starej kobiety, która w kącie kościoła mamrocze swoje pacierze".

I like that! Widze to jako instynkt i kregoslup.

Natomiast oznaka starosci jest dla mnie takie emocjonalne zrosniecie z wlasnymi przekonaniami, ze brakuje gotowosci do rewizji pod naporem faktow. Stary moze byc 30-latek, czesto zreszta jest.

Logika tego forum jest iscie postmodernistyczna.

Rzeka rzecze, ze (zauwaz, jaki piekny rytm: rze-ka-rze-cze-ze, pa ta, pa ta taj), tak wiec rzeka rzecze, ze niepuszczalskosc implikuje brzydote. Z czego wniosek, ze "Imus" (qrwa, kota bym tak nawet nie wolala, ta starowinka to ma pomysly...) powinien, a wrecz ma obowiazek byc piekny. Ty moze kiedys widziales, zeby on byl piekny chociaz raz in lub out? Podejrzewam, ze nawet jako niemowle straszyl. Ergo puszczal sie i puszczal, w tym z pedalami, a i tak skonczyl jako ipsacjoman. Ipsacjonista? Ipsacjoner?

Juz w ogole nie wiadomo jak zyc, panie premierze.
    • obrotowy не будь трагичным... 26.03.26, 04:16
      extramuralruraoccasional napisał:
      > Ale bez naszego kurestwa to forum jest one man show.

не будь трагичным...

zyjesz tu i teraz - miedzy Niebem, a Ziemia - chocbys nawet nei chcial.

a Swiat nie potrzebuje Lidera - chociaz aktualnie GO ma.
      • extramuralruraoccasional Re: не будь трагичным... 26.03.26, 07:14
        Ależ ja nie jestem tragiczny. Po prostu, na tym forum zaczynał się z reguły jakikolwiek ruch, kiedy Wilczamia lub ja wchodziliśmy do dyskusji i wyrażaliśmy nasze opinie, które były częstokroć bardzo odmienne od opinii bywających tutaj autorytetów moralnych i niemoralnych.

Kiedy nie pisaliśmy, to forum było one man show, czyli Imagine gadał sam że sobą. Możnaby to nazwać ipsacją. 😀

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka