shachar 07.11.07, 16:13 taka mila dla ucha melodia mi sie przypomniala dzis w metrze, wiec ja Wam puszcze. A wiecie jak jej slucham? po cichu tak zeby slowa sie zlewaly , zaangazowane starocie juz nie dla mnie. pl.youtube.com/watch?v=GvTvWJWeQ2g Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lola165 Re: szlaban na jesien 08.11.07, 00:22 -musimy przestac juz mowic juz na tym forum. -rilli. -czuje sie jak w domu wesolej starosci. Odpowiedz Link
krytyk2 Re: balladyna 08.11.07, 10:35 melodia miła dla ucha,tak do poduszki,na zasnięcie- czy czasem nie przejechalas stacji metra?) Odpowiedz Link
shachar Re: balladyna 08.11.07, 12:27 kurcze!!@,I....to sa jakies paranormalne zdolnosci...przejechalam wczoraj skad wiesz? tak samo sie przejechalo..bardzo dziwne ze bytasz bo nie przejechalam stacji juz od paru lat i wlasnie wczoraj mi sie to przytrafilo Odpowiedz Link
krytyk2 Re: balladyna 08.11.07, 12:36 shacharku ,znam Cie troszkęwiem ,jaka niepoprawna marzycielka z Ciebie jestale skrzetnie skrywasz przed światem to co w Tobie najlepsze)) Odpowiedz Link
e_w_a_g_5 Re: balladyna 08.11.07, 12:37 żadne tam paranormalne, każdy by przejechał sama przypaliłam mleko Odpowiedz Link
shachar Re: balladyna 08.11.07, 12:54 Jakie skrywom?!ja nic nie skrywom, mowie jak jest, jestem kosmiczny pies z sieczka w glowie, przynajmniej tak mi sie dzis zdaje ale kochaniaki jestescie :!!)) dawno nie widzialam tylu kochaniakow na raz, no doprawdy...musze nad tym podumac czy mozna zamieszkac na forum? mysle ze w niedalekiej przyszlosci bedzie to mozliwe Odpowiedz Link
krytyk2 Re: balladyna 08.11.07, 13:06 pewnie ,że skrywasz!!) Na forum pokazujesz swoją fajną strone,ale we wnetrzu masz prawdziwe skarby!!! i olbrzyyyymie Serduszko Odpowiedz Link