elissa2 Re: Komenarze ... 10.11.08, 19:08 "nic nic nic, wszystko wszystko i nic..." Nie bądź taki Nostradamus! )) Odpowiedz Link
elissa2 Re: Komentarze ... 18.12.08, 11:49 "zadne tam swieta, zwyczajnie dni urlopowe..." Grinch??? Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Komentarze ... 18.12.08, 12:27 elissa2 napisała: > Grinch??? mnie nic nie skradziono, a swieta to zwyczajnie czas wolny od pracy z elementami szopki.. Odpowiedz Link
elissa2 Re: Komentarze ... 18.12.08, 12:31 jan_stereo napisał: > elissa2 napisała: > > > Grinch??? > > mnie nic nie skradziono, a swieta to zwyczajnie czas wolny od pracy z elementam i szopki.. > Masz fajnie spędzić ten czas! I już! Proszę zadbać o masę świetnych wrażeń i wspomnień! Zrozumiano!? (ten czas = cały urlop) Odpowiedz Link
elissa2 Re: KomenTarze ... 26.12.08, 14:36 "swietnie jest moc slyszec i widziec.." Chodzi o "Moc" czy o "móc"? )))) Odpowiedz Link
shachar Re: Tu bi or not tu bi! 09.01.09, 12:29 powiem wiecej, tu bi bi, or not tu bi bi. Odpowiedz Link
elissa2 Re: Tu bi or not tu bi! 09.01.09, 12:56 shachar napisała: > powiem wiecej, tu bi bi, or not tu bi bi. > pszczółką czy 'bi'? Odpowiedz Link
elissa2 Re: Komenarze ... 21.01.09, 11:00 "wszystko juz bylo, pozostaly wykopaliska..." A ja jestem pewna, że czeka Cię niespodzianka. Czy miła to nie wiem, bo okaże się, że nie wyszło na Twoje. hihihi ... Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Komenarze ... 21.01.09, 11:45 elissa2 napisała: > "wszystko juz bylo, pozostaly wykopaliska..." > > A ja jestem pewna, że czeka Cię niespodzianka. > Czy miła to nie wiem, bo okaże się, że nie wyszło na Twoje. > hihihi ... ze niby nie znajde filmow o wspomnianej tematyce ? moze nie wybitne, ale rownie srednie to pewnikiem wygrzebie... hihihi... Odpowiedz Link
elissa2 Re: Komenarze ... 21.01.09, 13:30 jan_stereo napisał: > > ze niby nie znajde filmow o wspomnianej tematyce ? moze nie wybitne, > ale rownie srednie to pewnikiem wygrzebie... > hihihi... > Znajdziesz, znajdziesz ... I może nawet jakiś ponadprzeciętny sie trafi. Albo i ze dwa ... Ale wszystkiego to jeszcze nie było. I mocno wierzę w to, że ludzi dobrej woli jest więcej i że do skutku będą próbować stworzyć arcydzieła. Odpowiedz Link
elissa2 Re: KomenTarze ... 29.03.09, 11:41 MNP raczył był oznajmić: "bardzo dluga przerwa w trakcie wykopalisk..." Spójrzmy prawdzie w oczy ... Tak się nie robi. Odpowiedz Link
elissa2 Re: KomenTarze ... 02.10.09, 12:59 "Wszystkie palce klepią prawdę, tylko jeden nie ..." Odpowiedz Link
shachar Re: KomenTarze ... 02.10.09, 14:40 u dziewczynek wszystkie palce klamia tylko jeden szuka prawdy ;P puscic wam piosenke?, szkoda ze sie tak abruptly urywa w167.wrzuta.pl/audio/49LcPKnSRiA/genesis_chorzow_katowice_2007_-_in_the_cage_fragment Odpowiedz Link
elissa2 Re: KomenTarze ... 08.10.09, 15:57 Co ma wisieć, nie utonie. A co nie wisi, utonie, nawet ukiszone. Odpowiedz Link
shachar Re: Komenarze ... 10.10.09, 00:39 Eliska, masz jakis komentarz do powyzszego? ) co to za zestaw nazwisk od czapy z kurami do kupy? Jasiek, letterman i Leno nie sa chyba twoimi ulubionymi komediantami? Odpowiedz Link
elissa2 Re: Komenarze ... 10.10.09, 12:36 Nie mam pojęcia z czym to jeść. Ale czy muszę? Jaki Jasiek? Nasz Jasiek? Tak, lubię poczucie humoru Jaśka. Podobnie cenię sobie Twoje, Loli, Hani ... Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Komenarze ... 10.10.09, 12:43 shachar napisała: >... co to za zestaw nazwisk od czapy z kurami do kupy? No moi drodzy, toz to sa sami jajcarze ;D Odpowiedz Link