vondredi 12.11.07, 12:55 Kto z was kochani z lublina jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vondredi Re: Kto z lublina? 12.11.07, 13:34 Jestem studentka IV roku psychologii na KUL. Mam do stworzenia prace semestralna na temat funckjonowania osoby niepełnosprawnej w rodzinie. Taki ogólny obraz... A teraz mniej formalnie. Mam na imię Klaudia i jesli ktos bylby chetny? To tylko 2 spotkania, maksymalnie 3. Mozna sie cos o sobie dowiedziec (w koncu jestem psychologiem, co prawda ksztalcacym sie, ale zawsze:)... oprocz tego oferuje sympatyczna atmosfere:) Oczywiscie ja bede dojezdzac do mieszkania chetnego:)) Odpowiedz Link Zgłoś
vondredi Re: Kto z lublina? 12.11.07, 13:42 Aha, pewnie teraz nikt sie nie odezwie:) Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjot Re: Kto z lublina? 12.11.07, 14:09 70 km- to daleko zeby dojechać? pewnie tak?! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek07 vondredi pisze na ten adres i gg 16.11.07, 11:03 witaj podaje Ci adres do mojego znajomego: marofm@interia.pl marofm1@interia.pl numer gadu-gadu: 3104363 On mieszka z rodzina i moze duzo Ci powiedziec ,napisac :),mieszka w Lublinie. Odpowiedz Link Zgłoś