mezi6 15.07.08, 21:03 Mam na imię Magda (28 latek) i mieszkam Nad Potokiem, mam 2,5 letnią córeczkę kolejne maleństwo w brzuszku a mąż też czasami jest. -- ♥Listopadowa niespodzianka♥ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia_mierz Re: hej Witam Was! 15.07.08, 21:52 czesc kolejna Radomianko:))) super ze dołączyłas do naszego -jak na razie - skormnego grona:) swoją droga - jak nas znalazłas? czyżby Twoja córa urodzila sie w styczniu 2006? no i gratulacje z powodu ciązowego brzuszka:))) pracujesz gdzies czy siedzisz w domu z małą? jak ma na imie? pisz duzo, musimy wspólnymi siłami tchnąc w to forum troche życia:))) pozdrawiam! Asia Odpowiedz Link Zgłoś
mezi6 Re: hej Witam Was! 16.07.08, 10:09 Przez przypadek Was znalazłam, szukałam właściwie innego jeszcze forum. Córeczka ma na imię Patrycja i jest z grudnia 2005. Na potoku się też wychowywałam, potem życie się tak potoczyło że znów wylądowałam na starych śmieciach. Miałam iść do pracy ale znów los wszystko zrobił na opak i obdarzył mnie kolejnym maleństwem. A że siedzę w domciu to mam trochę czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_mateusza_i_niny Re: hej Witam Was! 16.07.08, 11:32 To może się nawet znamy z widzenia,świat jest mały,a Radom jeszcze mniejszy.Ja mieszkałam kiedyś w pobliżu kościoła tzw.św.gofra,a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_mateusza_i_niny Re: hej Witam Was! 15.07.08, 22:47 Ach,potok...tam się wychowałam i mimo że mieszkam niedaleko,ciągle mi się tęskni za zielenią za oknami. Witam nową forumkę;),też mam córcię 2,5r z marca 06. Odpowiedz Link Zgłoś
patsy79 witaj mezi, pozdrowienia dla córci.. 16.07.08, 10:34 mojej imienniczki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
klarysa007 Re: hej Witam Was! 16.07.08, 22:47 Witaj!!! Ja ma gofrowy Kościół na wyciągnięcie ręki :) Tyle, że mój syn mówi, że to pęknięte jajo dinozaura :D To już ośmiolatek, więc wie co mówi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_mateusza_i_niny Re: hej Witam Was! 17.07.08, 14:05 No, skoro tak mówi,niech i tak będzie.Mój jeszcze na to nie wpadł,ale to tylko kwestia czasu bo też lubi dinozaury. Swoją drogą to ja nadal często tam bywam, może się kiedyś spotkamy. Odpowiedz Link Zgłoś
klarysa007 Re: hej Witam Was! 17.07.08, 22:02 Nienawidzę spacerować sama i gadać tylko do dzieci :) Chętnie się umówię na wspólne wietrzenie dzieci :D Odpowiedz Link Zgłoś
mama_mateusza_i_niny Re: hej Witam Was! 18.07.08, 20:09 Ja też mam już tego dość,zaczynam się czuć jakbym wyprowadzała ich na spacer jak pieski. Masz gg?Może się umówimy. 8441587 i nie przejmuj się statusem,często zapominam "się pokazac". Odpowiedz Link Zgłoś
martilia cześć 18.07.08, 14:57 Witam Was dziewczyny ! Co prawda nie jestem jeszcze mamą,ale mam nadzieję że niedługo nią zostanę dlatego tematy które poruszacie stają się mi coraz bliższe. Mam 26 latek i mieszkam w centrum. PS. Ciągle waham się z podjęciem decyzji o ciąży. Jesteśmy małżeństwem niewiele ponad pół roku... Odpowiedz Link Zgłoś
klarysa007 Re: cześć 18.07.08, 22:04 Pół roku po ślubie? A ile mieszkaliście razem przed? Bo jeśli nic to z dzidziusiem można ciut poczekać :) I nabyć się ze sobą. Chyba, że oboje czujecie już zew natury, na to nie ma rady :D Odpowiedz Link Zgłoś
martilia Re: cześć 19.07.08, 11:10 Hmmm , przed ślubem nie mieszkaliśmy ze sobą, ale znamy się już baaardzo długo. Obawiam się, że im dłużej będę zwlekać z decyzją tym trudniej mi będzie się zdecydować. A tzw. zew natury to coś co zupełnie mnie nie dotyczy ... i mojego M. też raczej nie... Odpowiedz Link Zgłoś