madohora Re: Taniec z Gwiazdami 18.08.11, 21:49 Chciał ktoś zrobić coś nowego Ale co zrobić z odgrzewanego Kotleta no i starego ziemniaka Zamiast rewelacji wyjdzie niezła draka Zatrudnili Nataszkę i Józka Ta pierwsza skacze niczym młoda kózka Ten drugi będzie stroił różne fochy By mu żoneczka nie robiła "wiochy" A na parkiecie też bez rewelacji Jakaś modelka co nie je kolacji Ktoś co to ni chłop ni baba* Myślę że to żenada, nie żadna zabawa Jakaś aktorka. Aktorka? A kto o niej słyszał Patrzę i słucham jakaś dziwna cisza A dziękuję ci za tę podpowiedź Podobno wystąpi też jakiś sportowiec Już nie chcę wiedzieć co się będzie dziać Dziękuję. Nie skorzystam. Już idę spać. Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 05.09.11, 11:41 Nie oglądałam całego cyrku pt. "Taniec z Gwiazdami" ale to co widzałam i słyszałam to mi już wystarczy. Na nic oburzenie internautów niejaka Nataszka była kompletnie nie przygotowana do prowadzenia programu. Nie można nazywać tremą wykazywanie się brakiem profesjonalizmu. Po pierwsze Gąsowski chyba faktycznie nie zagrzeje miejsca w programie bo jego aluzje rzucane niby żartem były aż nadto czytelne Druga sprawa chichot nie śmiech ale pensjonarski chichot Nataszy doprowadzał mnie do białej gorączki plus czytanie z kartki podstawowych kwestii jak choćby tego kto tańczy i z kim - tego już się mogła nauczyć. Rozumiem że czytała numery telefonów na które głosować ale ona zaglądała na kartkę tak jakby nie wiedziała kto przed nią stoi (akurat dwa momenty które ja zobaczyłam). Być może to były akurat tylko te dwa. No i jeżeli prawdą jest to co napisały ostatnio media, że Kasia wyleciała przez pewnego pana - no to brawo dla tego pana, który też wyleciał. A co do gwiazd? Jakoś wcale mi się nie zrobiło jaśniej. Lubię Billa, lubię go oglądać ale nie nazwałabym go gwiazdą. Ci, którzy nie oglądają Szymona nawet nie wiedzą kto to jest. Ja dwa razy zerknęłam bo chciałam wiedzieć kto z kim będzie tańczył. No i kto jest tak bardzo lubiany, że odpadnie na samym początku. Tu jeszcze nie ma mowy o umiejętnościach. Tak jak powiedziałam TVN wbił sobie gola do własnej bramki. Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 05.09.11, 11:47 www.plotek.pl/plotek/1,111485,10229795,Urbanska_byla_nieprzygotowana_.html Odpowiedz Link
cusiew44 Re: Taniec z Gwiazdami 05.09.11, 12:38 To po co oglądasz to badziewie. Ja nie oglądam i nie mam takich problemów Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 05.09.11, 23:24 Oj biedna ta Nataszka film.interia.pl/wiadomosci/telewizja/news/urbanska-zjadly-mnie-nerwy,1690565 Odpowiedz Link
balzack Re: Taniec z Gwiazdami 06.09.11, 23:51 A kto by oglądał takie badziewie Józefowicz i Urbańska są wystarczającym powodem aby na to nie patrzeć. A w ogóle to dojdę do wniosku, że najpopularniejszym nazwiskiem w naszym kraju jest nie Kowalski a Urbański, bo jakoś wszędzie ich pełno - jakiś Hubert, Natasza no i ten co odpadł. Nawet nie pamiętam jak ma na imię. Odpowiedz Link
balzack Re: Taniec z Gwiazdami 06.09.11, 23:58 Żałosne jest to, że TVN cieszy się z tego iż Taniec z Gwiazdami miał więcej widzów niż....nudne, mdłe i odmieniane na różne warianty "Życie nad rozlewiskiem" a nic na temat konkurencyjnego programu w Polsacie Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 07.09.11, 19:57 Jak nie ma o czym gadać to gada się o pogodzie albo o Tańcu z Gwiazdami w myśl zasady niech mówią o nas dobrze lub źle, ważne aby mówili. Tematy na topie Józefowicz - Urbańska pomponik.pl/news/jozefowicz-wsciekly-na-natasze/komentarze,1691495,1,,,3 Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 11.09.11, 20:52 Chyba mi odbiło. Patrzę. Piękna i Bestia nudni jak flaki z olejem. Piękna się poprawiła - musiał ją mąż wziąć do galopu, chociaż i tak zaliczyła wpadkę słowną. Bestia beznadziejna. Chyba nawet pocałunek nie pomoże. Chodzi o ten co zamienia żabę w królewicza. Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 05.10.11, 13:25 Na początek było aż czternaście par Czy coś powiedzieć o nich możecie? Czy roztaczają wokół jakiś czar Może są słynni gdzieś tam na świecie? Ja osobiście nie wiem za wiele Co to za ludzie, skąd się tam wzięli Cóż rzadko patrzę na program w niedzielę Może dlatego to nas dziś dzieli? Bardziej tancerzy znam niż te gwiazdy W końcu oglądam ich już lat wiele Jakim to świecą one nam blaskiem Tańcząc w programie w każdą niedzielę Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 05.10.11, 13:26 MAGDALENA SOSZYŃSKA - MICHNO - STANISŁAW KARPIEL BUŁECKA Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 05.10.11, 13:28 Pocieram czoło, zawijam kiecki Wierzcie mi nie znam żadnej "Bułecki" Myślę tak sobie a niech to licho Bardziej mi znana jest Magda Michno Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 05.10.11, 13:31 Wpadłam w trans i w "Prosto w serce" Chociaż mam dosyć oglądam jeszcze Więc wiem kto taki jest panna Ola Lecz dziwna trochę jest tam jej rola W serialu panna ciągle gra zero Chce być aktorką ale nic z tego Ja gdy użyję dziś wyobraźni Nie wiem czy w życiu to się nie sprawdzi Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 29.01.23, 17:01 Popatrzcie na to wszystko sami Dla kogo jest taniec z gwi(a)zdami Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 05.10.11, 13:34 Czy ja mam rację oceńcie sami Pan Darek pewnie jest bardziej znany Lecz zniknął gdzieś na małej scenie Czy przyszedł czas na "odkurzenie"? Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 05.10.11, 13:40 Gdy już sportowa kariera za nami Teraz można zająć się tańcami Cóż taki schemat ktoś przyjął w programie Jak coś się zmieni nie zmieści się w ramie Popatrz za siebie no i powiedz W każdej edycji był jakiś sportowiec. Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 05.10.11, 13:45 Już mi się świat na głowę wali Gdy słyszę zdanie "Gwiazda seriali" Zwłaszcza tych naszych gdzie grać nie trzeba Wszak talent to jest dar trochę z nieba Odpowiedz Link