madohora Re: Adwent 17.12.25, 21:39 dę krętą drogą Już nie boję się niczego Słyszę niebiański śpiew aniołów Może to dlatego Czuję ciepły dotyk Na moim ramieniu Który prowadzi mnie bezpiecznie Do kresu mego celu Wszystkie troski już minęły Mknę cichutko nad ziemią Koszmary życia w czeluść odpłynęły Niebo mieni się nadzieją I tak lekko mi na duszy Stawiam teraz pewnie krok Rozglądam się dookoła Spokojny już mój wzrok Słyszę cichy śpiew aniołów Już jestem bezpieczna W tym niebiańskim domu. Odpowiedz Link
madohora Re: Adwent 17.12.25, 21:41 W pierwszą niedzielę Adwentu przyjmij me serdeczne życzenia. Niech najbliższe tygodnie będą dla Ciebie wyjątkowe. Niech grudniowe dni otulą radością i spokojem. Miej wytrwałość w realizowaniu swoich postanowień Odpowiedz Link
madohora Re: Adwent 17.12.25, 21:53 I rozpoczął się trzeci Adwent – radosny czas oczekiwania na przyjście Chrystusa podczas Świąt Bożego Narodzenia i na końcu czasów. Niech to również będzie dobry czas dla każdego z nas, niech będzie to czas zmiany na lepsze, czas rozwiązania sporów, czas uporządkowania życia, czas zerwania z nałogiem, czas gorliwszego wypełniania swoich obowiązków wynikających z powołania, niech to będzie czas, który przyniesie nam prawdziwą radość życia. Takie życzenia składam sobie, rodzinie i Wam Kochani. Odpowiedz Link
madohora Re: Adwent 17.12.25, 22:06 Zagubieni w codzienności szukamy szczęścia, tęsknimy za prawdziwą miłością, tak często ledwie tli się w nas iskierka nadziei, a wystarczy zbliżyć się do Chrystusa, by zrozumieć, że to On jest Szczęściem, Miłością i Nadzieją . Odpowiedz Link
madohora Re: Adwent 17.12.25, 22:12 Wybaczenie nie jest prostym zadaniem, jednak uzyskuje się dzięki temu liczne korzyści. Warto to robić oraz tym samym upodabniać się do Jezusa. Dzięki temu udowadniamy swoje oddanie raz szczerość co do naszych uczuć do Niego. Odpowiedz Link