Dodaj do ulubionych

Demonstracja osadników w Tel Awiwie

IP: 207.181.167.* 12.01.04, 17:15
...Oburzony rząd Autonomii zagroził, że w takim razie zrezygnuje z
niepodległości i będzie dążyć do stworzenia jednego państwa żydowsko-
arabskiego, w którym już wkrótce Arabowie będą mieli przewagę liczebną...

I niech mi ktos powie ze te arabskie scierwa chca 'panstwa' ! To byla jest i
bedzie bujda na zydowskich resorach !
Malo maja 'panstw' arabo-faszystowskich ? Wybierz ! od Atlantyku po Ocean
Indyjski.

Obserwuj wątek
    • Gość: Ted Żydzi narodem wybranym IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 12.01.04, 17:16
      Za czasów hitlerowskich powstawały skandaliczne enklawy dla niebezpiecznych
      i bandyckich "podludzi" (także żydowskiego pochodzenia). Obecnie Żydzi
      tworzą - na wzór i podobieństwo - getto dla Palestyńczyków. Chcą uratować
      swoją "lepszą" rasę przed wymieszaniem się z "gorszymi" Arabami. Żydzi
      są "narodem wybranym przez Boga" i nnie mogą się mieszać z gorszymi.
      • Gość: homofob i rasista Re: Żydzi narodem wybranym IP: 207.181.167.* 12.01.04, 17:27
        A ja jestem "najprawdziwszym z prawdziwych" Polakow i wolalbym sie mieszac z
        Czarnuchami jak z arabasami, nie dziwie sie Zydom ze nie maja na to ochoty, a
        arabasy maja do wyboru do koloru od Mauretani po Irak niech przestana pierdolic
        ze nie maja 'panstwa' maja ich ze 20 !
        To tak jakby Polacy chcieli miec ze 20 Polsk.
        Ch... arabasom w d... i taczke szkla, dorzucic jeszcze Koran !
        • john.galt Re: Żydzi narodem wybranym 12.01.04, 18:13
          Gość portalu: homofob i rasista napisał(a):

> A ja jestem "najprawdziwszym z prawdziwych" Polakow i wolalbym sie mieszac z
          > Czarnuchami jak z arabasami, nie dziwie sie Zydom ze nie maja na to ochoty, a
          > arabasy maja do wyboru do koloru od Mauretani po Irak niech przestana
          pierdolic
          >
          > ze nie maja 'panstwa' maja ich ze 20 !
          > To tak jakby Polacy chcieli miec ze 20 Polsk.
          > Ch... arabasom w d... i taczke szkla, dorzucic jeszcze Koran !

Ludzie kochani!
          Tu nie chodzi o rasowe mieszanie sie (ani Zydzi nie maja pojecia malzenstwa z
          niezydami, ani muzulmani z niemuzulmanami) Tu chodzi o pokojowe
          wspolistnienie. Zydzi tego chca (no bo co im jeszcze pozostaje?) Arabowie tego
          nie chca (bo im sie wciaz wydaje ze sa w stanie przesiedlic Zydow na dno Morza
          Srodziemnego). Cala reszta to propaganda
          • funtom777 Re: Żydzi narodem wybranym 12.01.04, 18:35
            john.galt napisał:

>Tu chodzi o pokojowe
            > wspolistnienie. Zydzi tego chca (no bo co im jeszcze pozostaje?) Arabowie
            >tego nie chca (bo im sie wciaz wydaje ze sa w stanie przesiedlic Zydow na dno
            >Morza Srodziemnego). Cala reszta to propaganda

Propagande to Ty szanowny Panie nam tutaj w pigulce zaserwowales. "Zydzi tego
            chca(...) Arabowie tego nie chca" - szkoda o bardziej uproszczona i falszywa
            diagnoze sytuacji. Jezeli Zydzi chca pokoju to czemu nie wybrali w wyborach
            partii Abrahama Micny, tylko czlowieka ktory najbardziej wslawil sie
            odpowiedzilnoscia za masakre w obozach Sabra i Shatila?
            • john.galt Re: Żydzi narodem wybranym 12.01.04, 18:44
              funtom777 napisał:

> john.galt napisał:
              >
              > >Tu chodzi o pokojowe
              > > wspolistnienie. Zydzi tego chca (no bo co im jeszcze pozostaje?) Arabowie
              > >tego nie chca (bo im sie wciaz wydaje ze sa w stanie przesiedlic Zydow na d
              > no
              > >Morza Srodziemnego). Cala reszta to propaganda
              >
              > Propagande to Ty szanowny Panie nam tutaj w pigulce zaserwowales. "Zydzi tego
              > chca(...) Arabowie tego nie chca" - szkoda o bardziej uproszczona i falszywa
              > diagnoze sytuacji. Jezeli Zydzi chca pokoju to czemu nie wybrali w wyborach
              > partii Abrahama Micny, tylko czlowieka ktory najbardziej wslawil sie
              > odpowiedzilnoscia za masakre w obozach Sabra i Shatila?
              Zydzi nie wybrali Micny bo chca pokoju a nie samobojstwa.
              A co do Sabry i Szatili to najwyzszy czas polozyc odpowiedzialnosc tam gdzie
              nalezy. Masakra byla dokonana chrzescianskimi Arabami. Zemscili sie na
              muzulmanach. Wlasciwie to trudno ich winic...
              • funtom777 Re: Żydzi narodem wybranym 12.01.04, 19:07
                john.galt napisał:

> Zydzi nie wybrali Micny bo chca pokoju a nie samobojstwa.

Pokoju wedlug modelu RPA? Apartheid?

> A co do Sabry i Szatili to najwyzszy czas polozyc odpowiedzialnosc tam gdzie
                > nalezy. Masakra byla dokonana chrzescianskimi Arabami. Zemscili sie na
                > muzulmanach. Wlasciwie to trudno ich winic...

Tylko dlaczego IZRAELKA komisja orzekla Szarona odpowiedzialnym za to masakre?
                Dlaczego armia Izraelska szkolila, wyposarzyla i pomagala "chrzescianskim
                Arabom" w dokonaniu tej zbrodni? Sa na to liczne dowody i swiadkowie.
                Zaprzeczanie temu to ten sam kaliber co negowanie Holokaustu...

> Wlasciwie to trudno ich winic...

No tak to jest dobre stwierdzenie. Nareszcie wyszlo szydlo z worka! Widac kto
                tutaj jest rasista i ksenofobem.
                Nie winmy takich ludzi za masakre dokonana glownie na cywilach i ludziach
                bezbronnych (mowi o tym raport ONZ). Dobrze gadasz! Nalezalo im sie! Ciekawe
                czy tez tak mowisz kiedy ginie jakis cywil w Izraelu? Nie?
                Jak rozumiem tamci to sa pewnie podludzie, a tutaj oswiecony "narod wybrany".
                Jednych widac to mozna mordowac, innych to juz nie...
                • john.galt Re: Żydzi narodem wybranym 12.01.04, 21:27
                  funtom777 napisał:

> john.galt napisał:
                  >
                  > > Zydzi nie wybrali Micny bo chca pokoju a nie samobojstwa.
                  >
                  > Pokoju wedlug modelu RPA? Apartheid?
                  Nie - model RPA to Biali i "kolorowi" zyja obok siebie a wszystkie prawa w
                  rekach bialych. Prawa sa "apartheid" - oddzielne. Wlasnie taki model
                  proponowal Micna (na podstawie tego co urzadzil w hajfie. Moze tylko z tym ze
                  jego murzyni - znaczy Arabowie mieli prawo glosu) Model ktorzy wybrali Zydzi
                  glosujac za Szaronem jest zupelnie inny. Zydzi i Arabowie zyja oddzielnie od
                  siebie w sasiednich niezaleznych panstwach i rzadza sie tylko soba. tak samo
                  jak USA jest oddzielnym panstwem od Kanady - niezaleznie od tego co sie
                  Kanadyjczykom roi. O zadnym aparthaidzie nie moze wiec byc mowy.

>
                  > > A co do Sabry i Szatili to najwyzszy czas polozyc odpowiedzialnosc tam gdz
                  > ie
                  > > nalezy. Masakra byla dokonana chrzescianskimi Arabami. Zemscili sie na
                  > > muzulmanach. Wlasciwie to trudno ich winic...
                  >
                  > Tylko dlaczego IZRAELKA komisja orzekla Szarona odpowiedzialnym za to
                  masakre?
                  Dlatego ze byla zlozona z frajerow typu Micny i Bejliny.
                  Dlatego ze Arik byl bardzo niepopularny w Izraelu i bylo im politycznie na reke
                  zwalic wine na niego i na Likud. Czy probujesz powiedziec ze on gdzies byl
                  blizko tej masakry lub w niej uczestniczyl? Jezeli chcesz dyskutowac
                  racjonalnie - to prosze bardzo. jezeli chcesz powtarzac bzdury typowe dla
                  mirmila - tez prosze bardzo - ale ja nie mam zamiaru odpowiadac na nie. Szkoda
                  czasu.

> Dlaczego armia Izraelska szkolila, wyposarzyla i pomagala "chrzescianskim
                  > Arabom" w dokonaniu tej zbrodni? Sa na to liczne dowody i swiadkowie.
                  Nikogo nie szkolila. Armia Izraelska wyposazala przedtem i potem arabskich
                  chrzescian z powodow jasnych dla wszystkich. Jezeli ich nie rozumiesz, to
                  znowu nie ma co tu sie na ten temat rozlewac. Ze Chrzescianie wykorzystali
                  sytuacje zeby sie zemscic na muzulmanach to fakt. Czy ten fakt byl czy nie byl
                  do przewidzenia mozemy miec na ten temat rozne opinie.

> Zaprzeczanie temu to ten sam kaliber co negowanie Holokaustu...
                  Ja bardzo nie lubie rzucac terminologia "Holocaustu" Kiedy ginie 300 osob - to
                  tragedia. Kilka ginie 6 milionow - to Holocaust. Sluchaj. Crzescianie sie
                  werwali jeden raz do Sabry i Szatili i kto im sie popadl pod reke tego
                  zamordowali. Bez watpienia byl to czyn haniebny. Ale daleko nie Holocaust
                  kiedy Niemcy systematycznie latami mordowali Zydow wylacznie za to ze byli
                  Zydami.

> > Wlasciwie to trudno ich winic...
                  >
                  > No tak to jest dobre stwierdzenie. Nareszcie wyszlo szydlo z worka! Widac kto
                  > tutaj jest rasista i ksenofobem.
                  Sluchaj, mozesz mnie nazywac rasista i ksenofobem. Stoje przy tym co
                  napisalem. po tym co Muzulmanie urzadzili w Libanie trudno mi jest winic
                  chrzescian za jednorazowe stracenie glowy i haniebny czyn.

> Nie winmy takich ludzi za masakre dokonana glownie na cywilach i ludziach
                  > bezbronnych (mowi o tym raport ONZ). Dobrze gadasz! Nalezalo im sie!
                  Nie mowie i nie mowilem ze nalezy im sie. mowie ze trudno mi winic chrzescian
                  za ich haniebny postepek. Trudno mmi winic Polakow za wyrzucenie Niemcow z
                  powojennej Polski. Trudno mi winic Serbow za Srebrenice. Wcale to nie znaczy
                  ze popieram takie postepowanie. Ale rozumiem skad ono sie bierze.

> Ciekawe
                  > czy tez tak mowisz kiedy ginie jakis cywil w Izraelu? Nie?
                  > Jak rozumiem tamci to sa pewnie podludzie, a tutaj oswiecony "narod wybrany".
                  > Jednych widac to mozna mordowac, innych to juz nie...
                  Nikogo nie mozna mordowac. Dlatego najlepsze rozwiazanie problemu to rozlaczyc
                  nienawidzaca sie ludnosc. Wbrew propagandzie ktora mi zaraz zacytujesz, Zydzi
                  Arabow nie morduja. Byl jeden wyjatek. nazywal sie Baruch Goldstein. A jego
                  ja tez dobrze rozumiem.

Cytujac Dagny Taggart: Those who apply equivalent moral standards to Jews
                  defending themselves against Arab atacks and to Arab terrorists murdering
                  Jewish civilians are either stupid or evil.
                  • funtom777 Re: Żydzi narodem wybranym 12.01.04, 22:03

Z twoich, przykro to przyznac, metnych wywodow wynika, ze rasizm to nie jest
                    rasizm, masowe morderstwo to "jednorazowe stracenie glowy", "a Zydzi Arabow
                    nie morduja" - pewnie sami sie morduja. Pewnie sami sie wygnali z Palestyny
                    (800 tys. ludzi), pewnie sami burza swoje domu i pewnie sami ustanowili
                    rasistowskie prawo w Izraelu. Prosze troche mniej propagandy w stylu Likudu!

>Byl jeden wyjatek. nazywal sie Baruch Goldstein. A jego
                    > ja tez dobrze rozumiem.

Tych wyjatkow bylo bezliku. Prosze odwiedz strone o lamaniu praw czlowieka w
                    Izraelu (pisza tam prawie sami Zydzi:)

www.btselem.org/
                    > Cytujac Dagny Taggart: Those who apply equivalent moral standards to Jews
                    > defending themselves against Arab atacks and to Arab terrorists murdering
                    > Jewish civilians are either stupid or evil.

Z tego wielce oswieconego cytatu wynika, ze powszechnie uznane standardy
                    moralne nie maja zastosowania do Zydow (oczywiscie Zydzi przez caly czas sie
                    tylko bronia, a wszyscy Arabowie to terrorysci:))). Rzeczywiscie genialny w
                    swojej przewrotnosci cytat. Niestety dalsza dyskusja z osobnikami takimi jak
                    Ty chyba nie ma sensu. Tak sie sklada, ze ja jeszcze pracuje, a nie tylko
                    siedze 24h na forum i wypisuje nonsensy jak np. Dana. Szkoda tracic czasu.
                    • john.galt Re: Żydzi narodem wybranym 12.01.04, 22:09
                      Powiedzialem Ci z gory ze nie mam zamiaru zadawac sie w dyskusje na temat
                      idiotycznej propagandy ktora napewno zacytujesz. Uparles sie cytowac bzdury.
                      No to niech tak bedzie.
                      Ja Ci tylko obrazliwie powiem, ze to co Becelem wysysa z palca, mozesz sobie
                      wsadzic do dupy!
                      Adios, Polaczku!
                      • funtom777 Re: Żydzi narodem wybranym 13.01.04, 01:25
                        john.galt napisał:

> Powiedzialem Ci z gory ze nie mam zamiaru zadawac sie w dyskusje na temat
                        > idiotycznej propagandy ktora napewno zacytujesz. Uparles sie cytowac bzdury.

Jasne! Wszystko co nie jest zgodne z linia Partii (Likudu oczywiscie) jest
                        klamstwem. Skad my to znamy?

> No to niech tak bedzie.
                        > Ja Ci tylko obrazliwie powiem, ze to co Becelem wysysa z palca, mozesz sobie
                        > wsadzic do dupy!

Oj "wsadzic do dupy!" - przykro mi, ale ja nie gustuje w takich
                        przyjemnosciach.
                        Skoro ty o tym piszesz to musisz lubic sie tak od czasu do czasu zabawic...
                        • Gość: brr Ta wybrali się na pustynie IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 13.01.04, 09:28
                          Ta wybrali się na pustynie
                          bo dozorca faraona klucze od klatek zgubił w czsie burzy piaskowej
    • Gość: Kanadol Na zdrowy rozum IP: *.tkg.bc.tac.net 12.01.04, 18:41
      A kto sie powinien przejmowac kolonistami?!
      Weszli do czyjegos kraju bez pozwolenia ludzi tam osiadlych od prawie 2 tys.
      lat. Poszli po tania, albo "swieta" ziemie - sami sobie winni.
      Tera wypieprzac!!!
      A chocby im sie nie podobalo i sie burzyli, to co?
      No przecie nie zamienia sie w terrorystow i beda podkladac bombki w USA czy
      Polszce??? Pojda tam gdzie dobry bussiness.
      Zdrowe rozumowanie, nie?
      • kanadoll Re: Na zdrowy rozum 12.01.04, 18:46
        Gość portalu: Kanadol napisał(a):

> A kto sie powinien przejmowac kolonistami?!
        > Weszli do czyjegos kraju bez pozwolenia ludzi tam osiadlych od prawie 2 tys.
        > lat. Poszli po tania, albo "swieta" ziemie - sami sobie winni.
        Do czyjego kraju weszli? Tureckiego Ottomana czy mandatu Brytyjskiego.
        Wiekszosc weszla zupelnie legalnie. O czym znowu pieprzysz, kretynie?

• ojejku68 Re: Demonstracja osadników w Tel Awiwie 12.01.04, 19:31
      Chcialbym zobaczyc antyarafatowska demonstracje w Autonomii. Trup by sie slal
      gesto a demonstranci obwolani by zostali zdrajcami narodu, tj. Arafata, bo
      tenze to nadzieja, podpora i emanacja duszy palestynskiej.
      • Gość: dlaczego klamiesz? ojejku: manipulator i klamca :((((( IP: *.ipt.aol.com 13.01.04, 00:00
        ojejku68 napisał:

> Chcialbym zobaczyc antyarafatowska demonstracje w Autonomii. Trup by sie slal
        > gesto a demonstranci obwolani by zostali zdrajcami narodu, tj. Arafata, bo
        > tenze to nadzieja, podpora i emanacja duszy palestynskiej.

serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34219,1802737.html
        Jaser Arafat poparł pozarządową palestyńsko-izraelską inicjatywę pokojową.
        Dzięki temu pod porozumieniem genewskim podpiszą się w poniedziałek w Genewie
        wszyscy jego współtwórcy - w tym ministrowie i deputowani Autonomii Palestyńskiej

Precz ze zdrajcami - krzyczeli wczoraj oburzeni tym palestyńscy demonstranci.
        Zdaniem świadków w nocy ostrzelano też domy dwóch palestyńskich delegatów
        wybierających się do Genewy.

W niedzielę rano sprawę pogorszył sam Jaser Arafat, który dotychczas na temat
        rozmów "życzliwie milczał". Kiedy przewodniczący Autonomii Palestyńskiej odmówił
        poparcia porozumienia, kilkunastu palestyńskich oficjeli zrezygnowało z podróży
        do Genewy. Gdy po kilku godzinach Arafat zmienił zdanie, Palestyńczycy wrócili
        do pakowania walizek, nie przejmując się wzmagającymi się protestami na ulicach
        Strefy Gazy.
        • Gość: kd do czytacza lecz nie czytelnika IP: *.turbonet.com 13.01.04, 00:19
          Ojejku68 pisal o demonstracji a n t y - a r a f a t o w s k i e j, natomiast
          link i cytat odnosi sie do demonstracji przeciw porozumieniom genewskim,
          zorganizowanej na polecenie Arafata. Poparcie Arafata dla porozumien
          genewskich bylo tylko pro forma dla prasy, i natychmiast, juz po arabsku temu
          zaprzeczyl.
          • ojejku68 Re: do czytacza lecz nie czytelnika 13.01.04, 00:43
            I w tym rzecz. Sadze jednak ze kolega doskonale wie o czym pisalem. Probuje
            jednak zwekslowac dyskusje na inne tory. Stara metoda ucieczki od meritum
            mojego postu. I te dytyramby o "porozumieniu genewskim"!
            Pozdrawiam.
      • sturmbannfuehrer Re: Demonstracja osadników w Tel Awiwie 13.01.04, 09:16
        ojejku68 napisał:

> Chcialbym zobaczyc antyarafatowska demonstracje w Autonomii.

A ja chcialbym zobaczyc antyAKowska demonstracje w Generalnej Guberni.
        Kumasz zydzie analogie?
        • Gość: ojejku68 Re: Demonstracja osadników w Tel Awiwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 11:33
          Uzywajac twoich chwytow retorycznych: Czyzby Arafat byl palestynskim
          Hitlerkiem, a antyarafatowska opozycja odpowiednikiem AK? Zbytnio by to mnie
          nie zdziwilo. W rodzinie mial niejakiego Husseiniego - indywiduum obsciskujace
          sie z Hitlerem i Himmlerem, tworce dywizji SS w Jugoslawii.
          Jeszcze raz przeczytaj swoj post i sprobuj zauwazyc zawarta w nim bzdure
          powodujaca ze analogi brak. Kumasz polaku?
          • sturmbannfuehrer Re: Demonstracja osadników w Tel Awiwie 13.01.04, 12:59
            Jesli jest sie tepym i falszywm zydem, to oczywiscie oczywistej "analogii
            brak".
            Tylko tak zaklamane i odrazajace kreatury jak ty zydzie, sa w stanie przywodce
            niemal bezbronnych Palestynczykow, wypedzonych ze swojej ziemi porownywac z
            "Hitlerkiem".

• Gość: ojejku68 Re: Demonstracja osadników w Tel Awiwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 17:37
              Tworca tego porownania jestes ty, niezbyt rozgarniety osobniku. Jeszcze raz
              zalecam uwazna lekture swego poprzedniego postu. Moze w koncu
              zaczniesz "kumac". A swoja droga, co za barwny, dresiarski termin!
    • Gość: das Re: Demonstracja osadników w Tel Awiwie IP: *.argenta / *.fibertel.com.ar 12.01.04, 19:39
    • Gość: Shalom Re: Demonstracja osadników w Tel Awiwie IP: 5.3.1R* / *.cc.biu.ac.il 12.01.04, 23:30

Jezeli dr. Menahem Klein przedstawil sie za analityka to on klamie. Jest on
      wykladowca arabskiego i bardzo znany aktywista "lewicy".Cala podana informacia
      pelna niedokladnosci,celowo,propogandowa
    • Gość: adas PALESTYNCZYCY ZACHOWALI CZYSTY GENOTYP PLEMION HEB IP: *.netspace.net.au 13.01.04, 02:32
      Sadzac po wypowiedziach tutejszych faszystow nie widac, zeby nalezeli do
      specjalnie utalentowanych. Badania genetyczne wskazuja, ze chyba jednak nie
      maja nic wspolnego z ludami, ktore zamieszkiwaly te ziemie od wiekow:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=9783922&a=10104220
      • mirmill Re: PALESTYNCZYCY ZACHOWALI CZYSTY GENOTYP PLEMIO 13.01.04, 02:52
        Gość portalu: adas napisał(a):

> Sadzac po wypowiedziach tutejszych faszystow nie widac, zeby nalezeli do
        > specjalnie utalentowanych. Badania genetyczne wskazuja, ze chyba jednak nie
        > maja nic wspolnego z ludami, ktore zamieszkiwaly te ziemie od wiekow:
        >
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=9783922&a=10104220
        Co, kutasie nieobrzezany, myslisz ze jak dwa razy te same glupstwa powtorzysz,
        to sie stanie prawda?
        Chuj Ci w oko!
        • Gość: adas PALESTYNCZYCY ZACHOWALI CZYSTY GENOTYP PLEMIO IP: *.netspace.net.au 13.01.04, 03:04
          Te badania genetyczne dotyczyly glownie Zydow, i patrzcie Panstwo co wyszlo:
          To nie zadne Mirmilly czy Dany, ale wlasnie
          PALESTYNCZYCY ZACHOWALI CZYSTY GENOTYP PLEMION HEBRAJSKICH !!!!!
          • mound20 Re: PALESTYNCZYCY ZACHOWALI CZYSTY GENOTYP PLEMIO 13.01.04, 03:28
            > Te badania genetyczne dotyczyly glownie Zydow, i patrzcie Panstwo co wyszlo:
            > To nie zadne Mirmilly czy Dany, ale wlasnie
            > PALESTYNCZYCY ZACHOWALI CZYSTY GENOTYP PLEMION HEBRAJSKICH !!!!!
            Ja nie widze w tym nic dziwnego,no bo jak???Przeciez aszkenadzy przyjechali
            glownie po II wojnie trabiac ze to ich ziemia(po 20 wiekach),wypieprzyli
            autochtonow z tamtad,uzywajac wszelkie dostepne metody,i teraz taki rycho czy
            snajper,ktorzy nie maja zadnych etnicznych powiazan z ta ziemia pieprza ze
            Izrael jest tylko Zydowskim Krajem.Porownuja to do slaska!!!k...wa,zwariowac
            mozna.Ludzie, to tak jakby Mongolowie zaanektowali Litwe i pieprzyliby ze maja
            religyjnych praw,i ze litwini moga przeciez mieszkac w Polsce albo w Rosji czy
            Finlandi.Nawet morfologicznie,czy anatomicznie zydzi z pochodzenia uropejskiego
            nie pasuja do tamtego "paysazu",na pierwszy rzut oka widac do kogo naleza te
            ziemie,te gaje oliwne,te kamienie.Czy wy wierzycie ze typ "Kirka
            douglasa"naprawde pasuje do tych ziem???Predzej do Ukrainskiego krajobrazu.
            • koszalekopalek2 Re: PALESTYNCZYCY ZACHOWALI CZYSTY GENOTYP PLEMIO 13.01.04, 03:52
              Jestescie geniuszami! :-P

napisałem na ten temat wierszyk na podstawie nijakiego Araba pod imieniem
              Nat’an Adel Lman:

Czubki palm drżą wszystkie cichą nocą razem.
              Wibrują szepcząc nad zaciemnionym krajobrazem.
              Z nieba niepoliczalne arabskich gwiazdek plemię
              Błyszczy z wysoka nad arabską ziemią.

Gwiazdki na niebie migają, mrugają,
              Na ziemię drżący połysk odbijają.
              A tam cichutkie miasto Al Quds na wzgórzu się bieli
              Gdzie niegdyś rządził Król Dauid ze swojej cytadeli.

Stamtąd światło gwiazd wzdłuż doliny pędzi.
              Oświetlać miasto El Halil teraz będzie.
              Słynie El Halil świątynią groba ojca Ibrahima
              A także grobem Iszchaka, jego jedynego syna.

Następnie błyszczące promienie gwiazd pieszczą
              Wybrzeże rzeki Al Jarden gdzie wody arabskie pluszczą.
              I żółte swego światła odbijają kwoty
              Na brzeg rzeki gdzie niegdyś Ja’akub rozbijał swe namioty.

Zielony meczet nad grobem Jusifa
              Ledwie nocą widać ajkby cieniem malowany
              Pod miasteczkiem Szchem
              Teraz po arabsku na Nablus przemianowany.

Ciemność cichej nocy jest z rzadka przerywana
              Gdzie niegdzie złotym światłem gwiazd pomalowana.
              Pada światło gwiazd na arbskie wzgórza stojące od wieków
              Na które Mo’szech spoglądał, lecz tylko z daleka.

mound20 napisał:

> > Te badania genetyczne dotyczyly glownie Zydow, i patrzcie Panstwo co wyszl
              > o:
              > > To nie zadne Mirmilly czy Dany, ale wlasnie
              > > PALESTYNCZYCY ZACHOWALI CZYSTY GENOTYP PLEMION HEBRAJSKICH !!!!!
              Ale czy nie pomyliliście “hebrajski” z “semickim” ? :-P

> Ja nie widze w tym nic dziwnego,no bo jak???Przeciez aszkenadzy przyjechali
              > glownie po II wojnie trabiac ze to ich ziemia(po 20 wiekach),wypieprzyli
              > autochtonow z tamtad,uzywajac wszelkie dostepne metody,i teraz taki rycho
              czy
              > snajper,ktorzy nie maja zadnych etnicznych powiazan z ta ziemia pieprza ze
              > Izrael jest tylko Zydowskim Krajem.Porownuja to do slaska!!!k...wa,zwariowac
              > mozna.Ludzie, to tak jakby Mongolowie zaanektowali Litwe i pieprzyliby ze
              maja
              > religyjnych praw,i ze litwini moga przeciez mieszkac w Polsce albo w Rosji
              czy
              >
              > Finlandi.Nawet morfologicznie,czy anatomicznie zydzi z pochodzenia
              uropejskiego
              >
              > nie pasuja do tamtego "paysazu",na pierwszy rzut oka widac do kogo naleza te
              > ziemie,te gaje oliwne,te kamienie.Czy wy wierzycie ze typ "Kirka
              > douglasa"naprawde pasuje do tych ziem???Predzej do Ukrainskiego krajobrazu.

A czy ktoś tu słyszał o prawdziwych badaniach genetycznych z których wynika że
              Żydzi z Jemena mają więcej wspólnego z Żydami z Niemiec niż ci z Niemcami lub
              tamci z Arabami? Zato ani jedni ani drudzy niczego nie mają wspólnego z
              krasnoludkami… :-P

• Gość: mirmil przeciez to prawda - sam przeczytaj IP: *.uBRgrb01.supercable.es 13.01.04, 12:59
          facet pisal o tym nie od dzis. rzuc okiem na hiszpanski dziennik "el país"

www.elpais.es/suplementos/futuro/20010725/circuito.html
    • Gość: MIS zydek bardzo parchat y IP: *.bchsia.telus.net 13.01.04, 04:33
      sluchaj obrzezany chuju ty
      jak ty jestes polak to ja jestem zyd parchaty.
      kutasie obrzezany uzywaz anonimowego IP,zeby nikt nie zobaczyl two9jego
      prawdziwego .il na koncu twojego PRAWDZIWEGO IP

SP[IERDALAJ ZYDZIE ZAPLUTY BO PSAMI POSZCZUJE

WONT
    • Gość: ludwik PO CO TE WYZWISKA I OBELGI IP: *.mts.net 13.01.04, 06:23
      Zastanowcie sie dobrze ,kto raduje sie w grobie patrzac jak Polacy i Zydzi opluwaja sie
      wzajemnie.
      W1939 roku po zajeciu Warszawy hitlerowcy ustawili kuchnie polowe, jedni mogli jesc , drudzy
      tylko patrzec, chodzilo oczywiscie aby zaszczuc jednych przeciw drugim i skurwiele dokonali
      swego dziela, co widac dobitnie na tym wlasnie forum.
      • Gość: adas Re: PO CO TE WYZWISKA I OBELGI IP: *.netspace.net.au 13.01.04, 07:22
        Ludwiku,
        Nie obrazaj prosze Zydow, bo ci ktorzy tu bluzgaja przeklenstwami na Polakow i
        rowno obrzucaja gownem Arabow, nie maja nic wspolnego z judaizmem, religia
        ktora nie pozwala na takie zachowania. Dla tych Izraelczykow, ktorych tu
        masz ‘nadreprezentowanych’ religia jest faszyzm, ktory tylko dla zmylenia
        przeciwnika nazywa sie syjonizmem. To w wiekszosci przeciez sa dzieci
        politrukow i ubekow, lub oni sami. Czy nie dostrzegasz tej ich bolszewickiej
        mentalnosci. Niektorzy rabini w Izraelu mowia im: po coscie tu przyjechali?
        • Gość: Oozie Po co się wpieprzasz adas? IP: *.sth.shb.se / *.handelsbanken.se 13.01.04, 09:43

> Nie obrazaj prosze Zydow...nie maja nic wspolnego z judaizmem,
          adas a co ty synku wiesz o judaiźmie?

>Dla tych Izraelczykow, ktorych tu masz ‘nadreprezentowanych’ religia jest
          faszyzm,
          A dla ciebie chyba debilizm. Nie wiem tylko czy wrodzony czy wyuczony.

>To w wiekszosci przeciez sa dzieci politrukow i ubekow, lub oni sami. Czy nie
          >dostrzegasz tej ich bolszewickiej mentalnosci.
          A ty niby kto? przedwojenny Polak?
          Czy tez wypieprzałeś za komuny?
          Ech weź kangury pogoń allbo jakiegos koalę a nie wpieprzaj się w nie swoje
          sprawy.
          NIC CI DO ISRAELA
    • Gość: oskar Re: Demonstracja osadników w Tel Awiwie IP: 5.3.1R* / *.cc.biu.ac.il 13.01.04, 10:26
      wstyd za klamstwa:demonstracia osadnikow? A przeciez sami wspominiaci "dzialaczy
      prawicowych ugrupowan".ale to wszystko jest jeszcze daleko od "sto tysiecy"
      wspomnianych,cuz dopiero od 120 tysiecy wedlug prasy izraelskiej.Tez wiadomosc
      ze,"do demonstrantow przylaczylo sie kilku ministrow(....)koalicjantow"
      falszuie,bo tez brali udzial mistrowie z partji prmiera Szarona,jeden z nich
      przemawial do demonstrantow _Uzi landau.A przedstawienie Menachema Klaina
      za "analityka" jest klamstwem,on jest aktywista lewicowy.
      • Gość: OSKAR Re: Demonstracja osadników w Tel Awiwie IP: *.pop.bezeqint.net 13.01.04, 12:36
        KTO NIE ZAUWAZYL SAM: TEN POST NIE JEST NAPISANY PRZEZ PRAWDZIWEGO OSKARA. ZA
        SWOJA TRESC TEN AUTOR JEST SAM ODPOWIEDZIALNY.
    • Gość: adas Hej, ty cwaniaczku z HANDELSBANKEN IP: *.netspace.net.au 13.01.04, 11:31
      Ponosisz koles moralna odpowiedzialnosc za to, ze w twoim imieniu dokonuje sie
      zbrodni na jednym z najzdolniejszych narodow swiata, na potomkach tysiacletnich
      mieszkancow tej palestynskiej ziemi, ktorych jedyna wina jest to, ze kiedys ich
      pradziadowie przeszli z judaizmu na islam.

Dokonujecie tego, teraz juz nie jako jakas tam pokrzywdzona grupa religijna,
      ale jako dobrze zorganizowana, faszystowska mafia, dla ktorej uczciwi Zydzi
      maja tylko slowa najwyzszego potepienia nazywajac ten wasz nazism: ‘zydowskim
      rasizmem’, ‘choroba zzrerajaca cialo i atakujacym juz glowe’, ‘choroba
      umyslowa’, ‘paralizem spoleczenstwa’.

Ta wasza bojoweczka faszystowskich prymitywow, probuje tu na forum (z pelnym
      poparciem wybiorczej cenzury) rozniecac rasistowskie nastroje skierowane
      przeciwko Arabom i muzulmanom, a takze organizowac z trudem jeszcze jakies
      poparcie dla ‘waszych’ amerykansko-izraelskich bandytow u wladzy, potegujac
      tylko skale tej moralnej nicosci, w ktorej jestescie juz do cna pograzeni. Czyz
      nie maja racji ci rabini, ktorzy nie chca miec z tym waszym moralnym bagnem i
      waszymi zbrodniami nic do czynienia?
      • Gość: Oozie adas skoncz ten jazgot, kundlu IP: *.sth.shb.se / *.handelsbanken.se 13.01.04, 12:06
        >zbrodni na jednym z najzdolniejszych narodow swiata,
        Hahahaha a niby co ten "naród" zrobił że awansował na najzdolniejszy?

>na potomkach tysiacletnich mieszkancow tej palestynskiej ziemi,
        tysiącletni mieszkańcy to chyba same Matuzalemy hahaha
        A ja myślałem że to był jeden....a tu proszę - cała masa

>ktorych jedyna wina jest to, ze kiedys ich pradziadowie przeszli z judaizmu na
        >islam.
        Hahaha matołku - ich winą może być na przykłąd NAJECHANIE Izraela.
        Allbo z ostatnich lat - permanentne nie dotrzymywanie porozumień

>faszystowska mafia,
        Jesteś tylko pijany czy po prostu idiota?

> Ta wasza bojoweczka faszystowskich prymitywow,
        Nasza??? Bojóweczka?? Ochujałeś?
        Weż sprawdź co to znaczy "faszyzm" debie zanim się odezwiesz

>Czyz nie maja racji ci rabini ktorzy nie chca miec z tym waszym moralnym
        >bagnem i waszymi zbrodniami nic do czynienia?
        Czyż nie ma racji taki jeden historyczny Żyd co powiedział że "widzą źdźbło w
        oku bliźniego a nie dostrzegają belki w oku swoim"?
        Co ty kypba synku wiesz o rabinach...
      • Gość: OSKAR Re: Hej, ty cwaniaczku z HANDELSBANKEN IP: *.pop.bezeqint.net 13.01.04, 12:43
        ADAS, WEZ TYCH RABINOW-ODCZEPIENCOW DO SIEBIE I MY ZWROCIMY IM KOSZTY
        JEDNOSTRONNEJ PODROZY.
    • Gość: Zenon Re: Demonstracja osadników w Tel Awiwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 11:40
      Palestynczycy chca stworzyc jedno panstw zydowsko-arabskie? A jezli Zydzi
      powiedza im: idzcie do diabla? Dokoncza budowe muru i odgrodza sie od tej
      nowozytnej barbarii? Co wtedy? Rownie dobrze moga chciec gwiazdki z nieba.
      Zalosne i ocierajace sie o kabaret polityczny.
    • Gość: adas Niby taki cwaniak, a tak ciezko kapuje IP: *.netspace.net.au 13.01.04, 13:48
      Cwaniak z Handelsbanku bluzga na mnie jak zuzyta prostytutka, jakby nie chcial
      zrozumiec, ale chyba raczej, zeby zakrzyczec te znana od dawna prawde, ze ci
      Palestynczycy, na ktorych dokonuje sie teraz, jak okresla to prof. Tanya
      Reinhard z Tel Avivu: powolnej i miarowej ZBRODNI LUDOBOJSTWA, to nie kto inny
      jak wlasnie prawowici wlasciciele tych ziem, potomkowie ludow hebrajskich,
      ktorzy nigdy nie opuscili tej ziemi, a jedynie przeszli na islam. Dowodza tego
      badania genetyczne, ktore robiono dla pokazania wspolnych zespolow genow w
      roznych grupach Zydow. Okazalo sie jednak, ze najbardziej ‘zydowscy’ sa wlasnie
      Palestynczycy, a nie jakies tam mieszance z Handelsbanku w Szwecji, czy te
      bandy nawiedzonych kretynow z Nowego Jorku demonstrujacych tak tlumnie w Tel
      Avivie.

Wiecej na ten temat:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=9783922&a=10104220
      • john.galt czy nie widzisz ze powtarzasz brednie postytutki? 13.01.04, 15:37
      • Gość: Oozie Re: Niby taki cwaniak, a tak ciezko kapuje IP: *.sth.shb.se / *.handelsbanken.se 13.01.04, 16:28
        No wlasnie adas

> Cwaniak z Handelsbanku

Piszesz pierdoły o IP, o czym nie masz pojecia. Zanim coś zapodasz przemyśl a
        nie piździj szczurku pseudoitellqtualny.
        A twoje pierdy o badaniach genetycznych miśku to ja mam w tuches.
        ni masz pojęcia kto to jezd Żyd więc nie pierdziel o genach.
    • Gość: Irys GW ciągle BRANZLUJE żydomi polską opinie publiczną IP: *.tnt20.det5.da.uu.net 13.01.04, 18:55
      A co nas to obchodzi jak żydy pierdzą, gdy dzieje sie tyle ważniejszych sprawa
      na świecie.

Na ta BRANZLÓWKĘ żydziaków GW jest tylko jedno uzasadnienie: GW jest BRUKOWCEM
      w jezyku polskim dla kilku żydzaków zamieszkałych w Polsce, czyli takim samym
      zydowskim SZMATŁAWCEM jak The New York Times dla żydziaków w USA
      • Gość: Zenon Re: GW ciągle BRANZLUJE żydomi polską opinie publ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 21:38
        Uzywajac zrozumialego dla ciebie jezyka: to spierdalaj na strony internetowe
        Mlodziezy Wszechdurnej, Szczerbca i moskalowych pisemek.
        Trenza hawek durniu.
    • Gość: adas John.Galt nie lubi Tanyi Reinhard IP: *.netspace.net.au 14.01.04, 10:09
      John.Galt tak brzydko nazywa Tanye Reinhart, a to przeciez taka mila i odwazna
      osoba. Do tego troche lepiej wyksztalcona niz nasz Jasinek:

Tanya Reinhard jest profesorem lingwistyki, wykłada w Tel Avivie i w Utrechcie,
      ale jest również mocno zaangażowana w pokojowe zakończenie konfliktu izraelsko-
      palestyńskiego. Jest m.in. autorką książki "Izrael-Palestine: How to end the
      war of 1948" ("Jak zakończyć wojnę z 1948 roku").

Tu mozna obejrzec sobie jej zdjecie:
      www.viva.palestyna.pl/bliskiwschod/index.php?ID=18
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka