Gość: Kafar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.04, 21:22 Każdy, kto wierzy, że pierwszymi (wybranymi przez boga) ludźmi byli Adam i Ewa godzi się na to, że jest Żydem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wesoly3 Re: Jak bezblędnie rozpoznać Żyda ? 02.03.04, 23:03 Adam i Ewa byli ludzmi a nie zydami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Jak bezblędnie rozpoznać Żyda ? IP: *.adsl.actcom.co.il 02.03.04, 23:17 niech zyje wesoly kafar albo jak wolicie kafarski wesolek: ale musze was rozczarowac: do mossadu nie mozecie byc przyjeci z takimi kfalifikacjami... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perry Re: Jak bezblędnie rozpoznać Żyda ? IP: *.perrycorp.com 03.03.04, 17:28 byli ludzmi i nie wybranymi a bezposrednio stworzonymi. Ale... Adam byl stworzony z pepkiem i obrzezany. Wiec moze jednak zyd? No i z taaakim nosem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kafar Re: Jak bezblędnie rozpoznać Żyda ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 23:29 Gość portalu: Perry napisał(a): > byli ludzmi i nie wybranymi a bezposrednio stworzonymi. > Ale... > Adam byl stworzony z pepkiem i obrzezany. Wiec moze jednak zyd? > No i z taaakim nosem! -------- Jeżeli on i Ewa to Żydzi, to po nich wszyscy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rasznu Żyd a moze muslim???? 02.03.04, 23:30 ale genialne...nie ma co..... z tego wynika, ze kazdy muslim tez jest Żydem EUREKA!!! gdyz wg Koranu Adam tez jest pierwszysm człowiekiem, ktorego stworzył Bog i tez wybranym (bo był pierwszysm prorokiem) a to sie Arabki uciesza z Żydowskiego pochodzenia)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Żyd a moze muslim???? IP: *.adsl.actcom.co.il 02.03.04, 23:43 wyobraz sobie rasznu, ze na forum arabia posmialam sie z naszego mojszele. wiesz, tego co sie targal z nami po pustyni przez 40 lat. napisalam, ze wedrowal 40 lat i potem znalazl dla nas, narodu wybranego, po tym dluuuugim poszukiwaniu to jedno jedyne miejsce w calym regionie BEZ ropy!!!! nu, ty sie mnie nie pytaj, co ja narobilam na forum arabia. na moja biedna zydowska glowe polecialy przeklenstwa milionow muzulmanow. bo niby mojszele to ich!!! ja wogole nie wiedzialam, ja myslalam, ze mojszele to my opatentowali tylko dla nas!! nu, farsztejst, skarb narodowy. co arabowie maja do mojszele? ty to wiesz? tak? nie? nu, ja sie pytalam tu w erec wszystkich naokolo, religijnych wiecej, religijnych mniej, nie religijnych, antyreligijnych..... the works. nothing, nichts, nada, niszto, nic, rien du tout, gur nischt. oni nam po prostu sprzataja nasze patenty sprzed nosa, farsztejst???? Odpowiedz Link Zgłoś
rasznu Re: Żyd a moze muslim???? 02.03.04, 23:51 Danus Droga!! ty mi nie musisz opowiadac co dzialo sie na arabii, ja aktywista antyarabski )) wiem to doskonale i pamietam to znakomicie o Mojzeszu z kim to sie klocilas z Abdallahem czy Koko hihihi na arabowie zrobilo sie nudno tu weselej...hihihi o Mojzeszu wyczerpujaca islamska interpretacje dostaniesz na maila, napisz do mnie rasznu@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brandon [...] IP: *.proxy.aol.com 02.03.04, 23:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brandon [...] IP: *.proxy.aol.com 02.03.04, 23:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Żyd a moze muslim???? IP: *.proxy.aol.com 03.03.04, 00:12 hehehehe...to prawda !!!Ja ich poznaje jeszcze po butach,przewaznie maja obcasy na skos do wewnatrz zdarte !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chala [...] IP: *.rdu.bellsouth.net 03.03.04, 00:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko [...] 03.03.04, 00:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie_Izraelczyk Do Brandona, jojo i chali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 09:48 Nie lubicie Polaków, prawda? A ja jestem Polakiem i lubię Żydów. Za ich dokonania. Za to, że mieliśmy kawał wspólnej historii. Za to, że są przedsiębiorczy. Ale nie lubie głupich ludzi. Takich jak wy. Co chcecie osiągnąć? Pokazać, że jesteście lepsi i inteligentniejsi? A może wyższa rasa? Jak mnie pamięć nie myli, to już raz w nieodległej historii ten temat był przerabiany. W ten sposób na pewno nie przysporzycie sobie sympatyków. I to jest pierwszy dowód waszej głupoty. A drugi - jak piszecie po polsku, to używajcie polskiej ortografii i składni. A przede wszystkim - używajcie głowy. Pozdrawiam mimo wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 do nie israelczyka IP: *.jazo.org.il 03.03.04, 11:33 i do nie zyda, to ja ci cos szepne na uszko, tylko prosze, nie rozpowiadaj po calej polsce. ja bardzo lubie polakow i polske. za to samo, za co ty lubisz zydow. i jeszcze dodatkowo za to, ze mialam tam piekne dziecinstwo i zostaly mi cudowne wspomnienia. i jak odwiedzam polske, to jeszcze ani razu nie spotkalam takich glupich polakow-antysemitow, jak te rozlupane, zadrzewione, niezbalansowane, jasie, misie & co. ci, co spotykam, to normalni, mili, przyjemni ludzie. na szczescie jest ich wiekszosc.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chala zacznij od obrazania sie na i pouczania swoich IP: *.rdu.bellsouth.net 04.03.04, 13:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brandon Re: Żyd a moze muslim???? IP: *.proxy.aol.com 03.03.04, 00:53 hi...jojo!....braciaku. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kafar Re: Żyd ,muslim i chrześcijanin. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 17:17 rasznu napisał: > ale genialne...nie ma co..... > > z tego wynika, ze kazdy muslim tez jest Żydem EUREKA!!! gdyz wg Koranu Adam tez > > jest pierwszysm człowiekiem, ktorego stworzył Bog i tez wybranym (bo był > pierwszysm prorokiem) a to sie Arabki uciesza z Żydowskiego pochodzenia)))) ----------- Oczywiście że wyznawcy islamu i chrześcijanie to również Żydzi w kontekście podanej definicji. Nieżydami są tylko Ci którzy nie są ludźmi księgi czyli odrzucają Stary Testament ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Jak bezblędnie rozpoznać Żyda ?++++ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 03.03.04, 00:45 Ten,komu na tym bardzo zalezy,musi przystawic nos w odpowiednie miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: Jak bezblędnie rozpoznać Żyda ? 03.03.04, 01:01 ja jojo zawsze bezblednie rozpoznam bez wzgledu jakim nickiem sie posluguje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brandon To sie mylisz....bam-kuko IP: *.proxy.aol.com 03.03.04, 01:04 ja nie Mr.Jojo Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: To sie mylisz....bam-kuko 03.03.04, 01:08 Gość portalu: Brandon napisał(a): > ja nie Mr.Jojo ha ha Zdecydowanie nie Mr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brandon Re: To sie mylisz....bam-kuko IP: *.proxy.aol.com 03.03.04, 01:09 no niestety ......mylisz sie ja lubie Jojo....jego styl (FANTASTYCNNY!) i tez mam AOL Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: To sie mylisz....Brandon 03.03.04, 01:17 Gość portalu: Brandon napisał(a): > no niestety ......mylisz sie ja lubie Jojo....jego styl (FANTASTYCNNY!) i tez > mam AOL haha styl... samouwielbienie....naucz sie grac porzadnie w bambuko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brandon Re: To sie mylisz....Brandon IP: *.proxy.aol.com 03.03.04, 01:24 hehehehe...co mama grac jak ty nie rozumiesz ze ja nie jojo Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko jojo powiedz prawde 03.03.04, 01:33 Czy doszedles juz do "setki " uzywanych nickow? Jako weteranowi tego forum prawdopodobnie nie wiele ci brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo do bam_buko IP: *.proxy.aol.com 03.03.04, 01:49 Brandon pisze prawde !!! On ma AOL i ja tez i dlatego nas nie odrozniasz(mamy ten sam styl pisania).jesli nie wierzysz to zapytaj sie piessny albo jej kolegi (mam nadzieje ,ze ci odpowiedza). Odpowiedz Link Zgłoś