Gość: . IP: *.arcor-ip.net 17.04.04, 22:18 Czyli, ze Bush nie wygra. I dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zeeeneeek Re:fanatycy a nie terrorysci??moze ruch wyzwolenia IP: *.dialup.sprint-canada.net 17.04.04, 22:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RESZTA SWIATA ........A BLAIR NIE WYGRA W ANGLIII :-)))))))))))) IP: *.ght.iadfw.net 17.04.04, 23:13 juz tyle tam nakrecil, naoszukiwal ze tylko ten oszust z USA mu dorownuje w przekretach. Nie dziwota ze nasze SLD trzyma sztame z nimi :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeeeneeek Re:Zbrojne podziemie przeciw bialym barbarzyncom IP: *.dialup.sprint-canada.net 17.04.04, 22:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr BUSH TO FANATYK - LUDOBÓJCA !! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.04, 00:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczory11 Re: BUSH TO FANATYK - LUDOBÓJCA !! IP: *.zeelandnet.nl 18.04.04, 01:14 Fanatykiem i do tego GLUPIM do imentu jestes ty piotrusiu - lewaczku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PA Re: BUSH TO FANATYK - LUDOBÓJCA !! IP: *.sympatico.ca 18.04.04, 03:45 Idz sie wyproznic na innym forum, bo naprawde smierdzi. Za kazdym razem to samo.Wszyscy wiedza, ze jestes tym sztandarowym Polakiem ( a moze Polaczkiem) z jedynie slusznymi wizjami swiata ( skad my to znamy?)stad pouczsasz innych, co powinni myslec. I wychodzi z tego sowiecki belkot. Ale jakie sa te twoje poglady? Nikt ich chyba nie poznal. Po prostu skrobnij liscik do Millera- Kwasniewskiego i Szmajdzinskiego (cc. Blair i Bush), ze ty tu na strazy zdrowego rozsadku, a czasami nawet zdrowia psychicznego czytelnikow "Gazety Wyborczej". Bye. Odpowiedz Link Zgłoś
tow1sekr w Iraku nie zwyciężą fanatycy 17.04.04, 22:39 A może to Blair dupek i debil busz są fanatykami. W takim układzie, zgoda, w Iraku nie zyciężą fanatycy. Dupek Blair i debil busz to fanatycy pieniędzy i ropy naftowej. Nie znaleźli broni masowegorażenia w Iraku, więc ich inwazja okupacyjna była nieuzasadniona. Jedyna korzyść to taka, że złapali psychola Sadama. Cała jednak akcja to porównywalna z agresją Niemiec i Rosjii na Polskę w 1939. w Polsce neo fuehrerem lub skeretarzem generalnym guberni są Kwaśniewski i Miller. Za śmierć polskich żołnierzy w Iraku powinni iść do więzienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacal Re: w Iraku nie zwyciężą fanatycy IP: *.ebrnsw01.nj.comcast.net 17.04.04, 22:59 Chocbys uzywal najlepszej polszczyzny, az czuc, zes gowniarz...sorry Dozyjesz pewnego wieku, a sam zauwazysz ta infantylnosc myslenia i z refleksja i zrozumieniem wspomnisz moje slowa....jeszcze ze 20 lat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 50-ciolatek Re: w Iraku nie zwyciężą fanatycy IP: *.arcor-ip.de 17.04.04, 23:20 Gość portalu: jacal napisał(a): > Chocbys uzywal najlepszej polszczyzny, az czuc, zes gowniarz...sorry > Dozyjesz pewnego wieku, a sam zauwazysz ta infantylnosc myslenia i z refleksja > i zrozumieniem wspomnisz moje slowa....jeszcze ze 20 lat!!! Hm.. Mnie w wieku lat 50-ciu Bush i Blair tez wydaja sie tylko przelotnymi dupkami, ktorzy poruszyc emocjonalnie moga co najwyzej prowincjonalnych mlokosow nowoeuropejskich, ale doswiadczenie uczy, ze i oni przemina i tylko smrod po nich zostanie, i trupy niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
tow1sekr Re: w Iraku nie zwyciężą fanatycy 17.04.04, 23:30 Dzieki za poparcie w pogladach. MFG, Piotrek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris_aust Re: w Iraku nie zwyciężą fanatycy IP: *.dyn.iinet.net.au 18.04.04, 07:39 A ja sie niestety nie zgadzam.... Ze oni przemina i tylko smrod zostanie. Degeneracja amerykanskiej klasy rzadzacej (i systemu) nie przeminie tak szybko. Zostala niestety wprowadzona permanentnie do angielskiego sposobu myslenia. "Po nas chocby potop" ... a na razie robmy kariere/miliony/biliony. To nie chodzi nawet o to ze klasa rzadzaca klamie, chodzi o to ze te klamstwa sa tak naiwne tak oczywiste i tak przejzyste. W "white paper" Blair'a (bron masowego razenia i ze Irak jest zagrozeniem dla Anglii) nikt nie wierzyl, i on wiedzial ze nikt nie wierzyl. Puste slowa , puste klamstwa i nic sie nie da z tym zrobic. Rzady nie reprezentuja ludzi i narodow:- reprezentuja i sa wybierane prez wielkie korporacje. Kerry w USA ma tylko tak dlugo szanse jak nie podpadnie wielkiemu biznesowi i mediom. Jezeli nie bedzie sie zachowywal w granicach uznanych za norme nie ma zadnych szans .. itd. Jednym slowem to nie jest przejsciowy smrodek. Odpowiedz Link Zgłoś
tow1sekr Re: w Iraku nie zwyciężą fanatycy 17.04.04, 23:27 Gość portalu: jacal napisał(a): > Chocbys uzywal najlepszej polszczyzny, az czuc, zes gowniarz...sorry > Dozyjesz pewnego wieku, a sam zauwazysz ta infantylnosc myslenia i z refleksja > i zrozumieniem wspomnisz moje slowa....jeszcze ze 20 lat!!! Jacal, po co wyjechales do us? po to, zeby zdobyc kase? Podobnie mysli debil bush i kretyn blair. Oni rozpetali pieklo w iraku dla forsy. Typowe amerykanskie myslenie, cokolwiek w zyciu robie, to robie to dla kasy. Sparafrazowane w piosence artysty "anything I do, I do it for you, honey, ups, money". Okupacja Iraku przes amerykanow jest zrozumiala, chca kontrolowac swiatowy rynek ropy naftowej. Ja sie sprzeciwiam polskiej obecnosci w Iraku. Dlatego wszystkie moje komentarze sa krytyczne zarowno w stosunku do angoli (ogolnie rzecz biorac usa i uk) i do polskich decydentow. Czujesz, ze jestem gowniarzem? Kogos, kto ma pacyfistyczne poglady i nie boi sie wyraznie wypowiedziec swojego zdania bedziesz wyzywal od gowniarzy? Dziwne. konczac - twoja wypowiedz nie zawiera zadnych merytorycznych tresci, jest jedynie obrazliwa. ps. co robisz w usa zawodowo? Skad w tobie tyle nienawisci do Polski i do Polakow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacal Re: w Iraku nie zwyciężą fanatycy IP: *.ebrnsw01.nj.comcast.net 18.04.04, 02:01 Z natury jestem leniwy i nie szukam zaczepek slownych, gdyz takie sa czasochlonne. Tym razem odejde od tej zasady. Gdzie mlody czlowieku (pomijam to brzydkie slowo, by zadoscuczynic Twojemu niezadowoleniu) obrazam Polakow i Polske. Jestem dziecko poza krajem juz ponad 20 lat, wiec nie mam nic wspolnego z tzw pseudo-emigracja, ktora pluje na Kraj zaraz po przyjezdzie do USA (musialbys tu troche pobyc, by zrozumiec o czym pisze). Ropa. Traktujesz to zrodlo energii jak talizman i obiekt kultu. Poniewaz dowiodles, ze umiesz pisac (Twoje wpisy powyzej), mam prawo sadzic, ze tez i myslisz. Nigdy, mlody czlowieku, nieuszczesliwisz wszystkich - to jest NIEREALNE, dlatego kazdy dba o wlasny tylek. Koszta ropy sa niewarte tej interwencji. Gdybysmy chcieli rabowac Irak z jego naturalnych zasobow, pierwsze zyski pojawily by sie za 20-ᡖ LAT przy zalozeniu, ze oni (arabowie) by zdychali z glodu - brac(Ty wolisz:krasc) i nic nie dac!!!! Nikt nie lubi tak dlugo czekac. Ropy w krajach arabskich starczy moze na 50 lat...co dalej z tymi panstwami, gdy skonczy sie pieniadz z surowca, gdzie panstwa arabskie(przywodcy) wszystkie zyski z ropy topia w zlote palace(niejeden mulitmiliarder zachodni blednie na widok ich bogactwa), regionalne wojenki itd. Czym ci ludzie ich wykarmia? Oni i ich rodziny przezyja, gdyz maja kase w bankach zachodnich, ktora starczy dla licznych pokolen.Chodzi o to, ze panstwa-producenci ropy naftowej nie sa w stanie wyprodukowac nawet gwozdzia:NIC. Poki jest szansa skierowac zyski z ropy na rozwoj tych spoleczenstw, by gdy zabraknie ropy z glodu nie zalali krajow zachodnich nalezy stowrzyc im podwaliny dla narodowych gospodarek. Wiadomo, ze nic nie jest za darmo - koszta tez musza jakies pokryc. My potrzebujemy ropy (Ty tez, bo zyjesz w swiecie zachodnim)i chcemy ja kupowac, a nie krasc!!!!! Pamietaj o jednym: jezeli w USA nastapi krach, to ludzie tu zyjacy jakos to przezyja z mala angina, lecz w takich krajach jak Polska o bardzo slabej ekonomii, to bedzie zapalenie pluc z powiklaniami, wiec dla twego dobra jest modlic sie (wierzacy, niewierzacy - wszystko jedno), by gospodarka USA rozwijala sie bez zaklocen. Jestes pacyfista, ale musizc na wiele spraw patrzec nie tak idealistycznie. Chcesz budowac lepszy swiat, bez nedzy i zla....chwala Tobie - Bogu tez to sie nie udalo.Musisz wybierac - to ciezko, ale wybrac MUSISZ, by zyc.... PS. Do USA wyjechalem w 1984 (mialem lat 20, gitare, Morze Tyrenskie, Rzym, Latina, slonce poludnia, potem JFk Airport w New York City; to wszystko). Czy szukalem lepszego swiata, pozycji zawodowej i finansowej, a moze to ciekawosc swiata....co kolwiek sadzisz - MASZ RACJE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacal Re: w Iraku nie zwyciężą fanatycy IP: *.ebrnsw01.nj.comcast.net 18.04.04, 03:03 Zapomnialem Ci odpowiedziec na pytanie co robie zawodowo w USA Standardowo: czyszcze kible. Tak, doslownie to robie!!!!!!!! Zajecie owe daje dochodu w granicach $700 na reke na tydzien. Moja zona tez lubi ten fach i w sumie daje nam to dochod prawie $6000/miesiac. Zajecie niezbyt mile, ale daje standard zycia duzo, duzo, duzo duzo (jeszcze kilka tych "duzo")wyzszy, niz dyplomowany mgr/inz z Polski. W Polsce wyrastalem w rodzinie tzw inteligenckiej tj. fortepian, opera, teatr - cos z tego zostalo, bo kiblomyjami jestesmy(z zona) TYLKO 8 godzin dziennie (choc moze i 24 - jak sadzisz - MASZ RACJE), a potem, bywa i kino, Carnage Hall, Metropolitan Opera, broadway's theathers. Oczywiscie nie co weekend!!! Ladny dom w lesie z malym basenem (STANDARD; zaden luksus!!!), jakies dwa nowe wozy, wakacje na Bahama, czasem do Atlantic City pograc (UMIARKOWANIE!!!) na "jednorekich bandytach", zona co roku do Polski na wakacje, ja - pozostaly tylko groby, wiec raz na 5 lat starczy. Mam w domu biblioteczke, internet, (PSA NIE MAM!!!!), gitare jeszcze z Italii, na papierosach oszczedzam, bo kupuje przez internet w Szwajcarii za $1.40 (tu po $5.50)......i tak sobie zyje ja, zona, dzieci dorastaja, kible sie blyszcza, by na studia dla smarkow starczylo W Polsce cos tam postudiowalem na UW na wydziale prawa, a jak zapewne zauwazyles po dacie mojego wyjazdu, nie trwalo to dlugo..... ;-) Ot, taki ze mie emigracyjny warszawi.....KRAWACIARZ.....SORRY!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PA Re: w Iraku nie zwyciężą fanatycy IP: *.sympatico.ca 18.04.04, 04:08 Twoja historia jest naprawde wzruszajaca. Pokochales Ameryke do szpiku kosci, lacznie z Bushem i spolka. Staz amerykanski daje ci prawo aby obrazac ludzi, skad my to znamy. Reszta to tylko kontynuacja tego toku mysli. Ja pamietam momenty, gdy krajowi mlokosi zakochani w Bushu pouczli mnie, czym jest Ameryka. Well, tak tez mozna. W koncu Ameryka uczy nas pluralizmu i wolnosci myslenia- jestes tego najlepszym przykladem. Wydaje mi sie tylko, ze naogladales sie za duzo Fox Channel News albo CNN, a to jest ekwiwalent porazenia mozgu. Zaczynasz myslec w systemie binarnym, jak wielu Amerykanow i Sowietow. Wydaje mi sie, ze swiat jest troszeczke bardziej bogaty niz wywnioskowac mozna z tygodnika "Wprost" i mediow amerykanskich, niezaleznie czy sie im to podoba czy nie. Bye. PS Nie ma Carnage Hall w NYC ( "carnage" to jest to co robia Amerykanie z Irakijczykami lub Izrealczycy z Palestynczykami) a Carnegie Hall to hala ufundowany przez szkockiego potentata stalowego Andrew Carnegie. Ale to tylko a propos. Odpowiedz Link Zgłoś
tow1sekr wlasnie!!! 18.04.04, 12:12 Dokladnie masz racje. Dzieki za poparcie!!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hipek Chyba mowi o sobie jako fanatyku wojny IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 17.04.04, 23:13 mamrotanie z wlasnego doswiadczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOGATA ANGLIA ANGLIA ZAWSZE LUBILA ZABIERAC INNYM KRAJOM IP: *.ght.iadfw.net 17.04.04, 23:15 a szczegolnie zabierac tym slabszym i biedniejszym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bk Re: Chyba mowi o sobie jako fanatyku wojny IP: *.cable.mindspring.com 18.04.04, 03:41 ja mieszkam w USA tez juz prawie 20 ale takich oszolomow jak jackal to przyznam sie ze osobiscie nie spotkalem, inna sprawa ze generalnie ta wojna nie ma zadnego poparcia tutaj w Stanach a przecietny Amerykanin doskonale zdaje sobie sprawe ze chodzi o bezpieczenstwo Izraela i rope, i ja tez tak sadze i zaden jacal mnie nie przekona ze jest inaczej, Amerykanie coraz bardziej zaczynaja protestowac, czytam podobne forum np w mojej lokalnej Star Tribune i proporcja jest bardzo zblizona do forum na GW, na 5, 4 sa przeciwko paranoi buszystow, pozdrawiam jackala i niech on sie zajmie bardziej kiblami niz propaganda probuszystowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeeeneeek Re: Blair,Bush,Kwas pod trybunal w Hadze IP: *.dialup.sprint-canada.net 17.04.04, 23:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczory11 Re: Blair,Bush,Kwas pod trybunal w Hadze IP: *.zeelandnet.nl 18.04.04, 00:21 Pod trybunal w Hadze proponowalbym najpierw postawic Czyraka i Annana za rzez w Ruandzie w 1994 roku. To sa prawdziwi mordercy. Przez tych dwoch idoli pacyfistycznej dzieciarni (i piszacego powyzej 50-cio latka z krotka pamiecia) zostalo wyrznietych w pien 900 tysiecy Tutsich i umiarkowanych Hutu (zaledwie w ciagu 3 miesiecy). I obaj ci hipokryci nie zdobyli sie nawet na to aby pojechac do Ruandy i powiedziec "przepraszam". Ale wy o tym wolicie milczec, wasz pacyfizm spowodowal zbyt wiele trupow, przegieliscie po prostu pale i teraz odreagowujecie jakies frustracje. Idzcie pouczyc sie lepiej co dzialo sie na swiecie 10, 15, 30 lat temu i kto co wowczas mowil i robil..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Blair,Bush,Kwas pod trybunal w Hadze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.04, 00:35 I to jak najprędzej. Popieram w całej rozciągłości. (Szarona dodawać nie trzeba, tego rozstrzelać na miejscu). Co do wypocin mądrutka - niejakiego kaczora dot. wymordowania Tutsich i pretensji o to do Chiraca (a czemu jeszcze nie Schrodera? - przecież i on był przeciwko ludobójczej wojnie w Iraku ?, a Zapatero na pewno to wszystko zaplanował? ), to trzeba jasno stwierdzić, że gdyby w Ruandzie była ropa naftowa, to Amerykanie na pewno szybciutko by się tam pojawili z "misją humanitarną" i wymordowali i Tutsi i Hutu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczory11 Re: Blair,Bush,Kwas pod trybunal w Hadze IP: *.zeelandnet.nl 18.04.04, 00:54 Dlugo myslales nad napisaniem tych bzdur?? No to wiec posluchaj jak bylo, bo paSyfie nie masz zielonego pojecia. Czyrak "pod proroka" poniewaz Francuzi uzbrajali i szkolili bojowki Hutu wiedzac doskonale co z tego wyniknie (oswiadczenie na ten temat kanadyjskiego generala dowodzacego wojskami ONZ w Ruandzie w 1994 roku). Czyrak w 1994 roku BYL PREMIEREM Francji krzykliwy lewaku i ponosi za ten mord OSOBISTA odpowiedzialnosc!!!!! Rzad Ruandy oskarza nawet Francuzow o to, ze sami zolnierze francuscy brali udzial w mordach. Kofi Annan, odpowiedzialny byl wowczas za "misje pokojowe" ONZ i na jego to osobisty rozkaz 7 kwietnia 1994 roku 2500 zolnierzy ONZ pod dowodztwem powyzszego kanadyjskiego generala opuscilo Ruande. Rzezie wybuchly z cala moca. I oto mi chodzi niedouczony, fanatycznie antyamerykanski lewaku! Jankesi byli jeszce w szoku po Somalii i Mogadishu z 1993 roku, gdy dali sie podpuscic ONZ- towi i wyslali swe wojska do oslony ONZ-owskiej akcji humanitarnej w Somali, gdy w tym kraju rozpadly sie wszystkie struktury panstwa. Oslona ONZ-owskich pomocnikow zakonczyla sie rzezia amerykanskich zolnierzy w Mogadiszu. Jankesi zostali okrzyczeni przez takich jak ty "interwentami". Stwierdzili wiec, ze w takie bloto nie dadza sie drugi raz ONZ-towi wrobic. A prezydentem byl wowczas ulubieniec pacyfow, a wiec i twoj, "rozporkowy" prezydent Clinton. Takie sa fakty, o ktorych ty i tobie podobni nie chca wiedziec, bo sa dla was paSyfow niemile. PONOSICIE WY LEWACY ODPOWIEDZIALNOSC za rzez 900 tysiecy ludzi w Ruandzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Blair,Bush,Kwas pod trybunal w Hadze!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.04, 01:17 Rozumiem krzykliwy ignorancie, że szlachetni Amerykanie już się otrząsneli po szoku i - aby zapobiec oczywiście wielkim rzeziom - zaatakowali Irak? Nie ma ropy - byli w "szoku", jest ropa - energia w nich wstępuje i mają nawet zwidy w postaci broni masowego rażenia, zagrożenia dla całego świata, terroryzmu i co tam da się jeszcze wymyślić. Są (petro)dolary - amerykańskie kanalie zaatakują, wymordują cywili, będą strzelać do dzieci i kobiet, bombardować - ale wszystko oczywiście w ich interesie, aby ich uwolnić, wyzwolić czy jak tam chciałby sobie to nazwać. Ważne, żeby ładnie. Zroum krzykliwy ignorancie, że amerykańskie hieny zaatakowały Irak dla ropy. Aby zarobić parę dolarów będą zabijać, mordować, niszczyć inny kraj, upadlać jego mieszakńców. Amerykanie to ludobójcy i bandyci. Rozumiem, że dla ciebie przeciwieństwem bandyty jest pacyfista i lewak. Czuję się więc zaszczycony. Całe szczęście, że większość społeczeńst i ludzi na świecie wyrobiła sobie już prawdziwe, właściwe zdanie o ameryce (to dobrze wróży dla przyszłości świata). Ameryka to niechciana nigdzie poczwara i siedlisko zła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczory11 Re: Blair,Bush,Kwas pod trybunal w Hadze!! IP: *.zeelandnet.nl 18.04.04, 01:25 Wiesz co histeryku? Jestes nie mniej "nawiedzony" od popisujacego sie az nazbyt czest na tym forum Tomsona. Sadzac po slownictwie i stylu masz nie wiecej niz 18 lat. Jestes wiec zwyczajny, glupi, histeryczny dzieciuch, ktory nie potrafi samodzielnie myslec i wyciagac wnioski, ale jedynie powtarza "przetrawiona, lewacka papke". Radze ci nieco pouczyc sie, bo brakuje ci tego bardzo. A ja bede mial nauczke, aby nie wchodzic w dyskusje z rozhisteryzowana, niedouczona dzieciarnia. Czy ty w ogole rozumiesz znaczenie slowa "ignorant"? Z twoich histerycznych wrzaskow wynika, ze absolutnie nie. Zapoznaj sie wiec rowniez ze "Slownikiem wyrazow obcych". I ucz sie synku, ucz. Na nauke nigdy nie jest za pozno.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Blair,Bush,Kwas pod trybunal w Hadze!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.04, 01:42 Twoja wypowiedż i ocena mojego wieku potwierdza moje złe podejrzenia co do poziomu wnikliwości twojego umysłu i zdolności analizy sytuacji, jakich nabrałem po przeczytaniu twoich bełkotów (w sensie politycznym). Ja też mam nadzieję, że nie będziesz więcej wchodził w dyskurs nie mając żadnych argumentów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczory11 Re: Blair,Bush,Kwas pod trybunal w Hadze!! IP: *.zeelandnet.nl 18.04.04, 01:55 Co, masz wiecej niz te osiemnascie lat??? No to zgroza ogarnia czlowieka, bo poziom intelektualny 10-cio latka. Przecenilem cie miernoto. Tak wiec faktycznie musisz sie za siebie wstydzic - stary, a glupi i niedouczony jak przedszkolak. Ucz sie STARY nieuku, niewiedza i fanatyzmem smierdzisz na sto kilometrow..... Bez odpowiedzi. Szkoda mego czasu na takie intelektualne nic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Blair,Bush,Kwas pod trybunal w Hadze!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.04, 02:00 Widzę, że już całkiem odbiegłeś od tematu, w którym czujesz się słaby i znjdujesz sobie takie łatwiutkie, całkiem abstrakcyjne - tylko, aby poszczekać. Sam nie wiem, czy radzić ci naukę, bo widzę, że już się chyba niczego nie nauczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bk Re: Blair,Bush,Kwas pod trybunal w Hadze!! IP: *.cable.mindspring.com 18.04.04, 03:52 drogi Piotrze daj sobie spokoj z tym kaczorem, to oszolom, dla mnie ktokolwiek popiera jeszcze zaklamana polityke Busza nie zasluguje na jakakolwiek polemike, zresza ten kaczor nawet nie potrafi tego robic bez obrazania, to tak jak bys sie wdal w dysjusje np z milicjantem albo klawiszem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tysprowda Re: Blair,Bush,Kwas pod trybunal w Hadze!! IP: 216.127.68.* 18.04.04, 08:53 Kaczor to nie oszolom, to buszolom, czyli buszystowsko-buszewcicki oszolom. Kazdy buszolom ma w sobie ta ceche: co twoje to i moje, a co moje to nie rusz. Stad popieraja rabunki cudzej wlasnosci, to lezy w ich psychice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bk Re: Blair,Bush,Kwas pod trybunal w Hadze IP: *.cable.mindspring.com 18.04.04, 03:45 kaczor Annan czy Onan, bo widze ze uprawiasz tutaj jakis propagandowy onanizm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Wojna o rope?? IP: *.chcgilgm.dynamic.covad.net 18.04.04, 00:50 Skoro to prawda to powiedzcie mi czemu benzyna jest w usa dalej droga a nawet drozsza niz rok temu, a zaden z prazydenckich kandydatow nie przedstawil rozwiazania tego problemu. Skoro jest tak pieknie i bush napadl na irak dla ropy to pierwsze co powinien zrobic to spowodowac obnizke cen tego surowca na rynku usa zeby zjednac sobie wyborcow. W USA nikt poza szczylami protestujacymi zawsze i przeciw wszystkiemu nie wierzy ze ropa byla glownym powodem tej wojny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !@#$% Re: Wojna o rope?? IP: *.home.cgocable.net 18.04.04, 00:54 Jak to: czemu droga? A dlaczego mieli by teraz obnizac ceny, skoro sprzedajac po wyzszych moga wiecej zarobic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Wojna o rope?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.04, 01:00 W usa ludzie są ogłupiali od wszechobecnej kłamliwej propagandy. Do tego dochodzi państwowy terror i nieustanne straszenie "terrorystami". Nie potrafią więc sobie wyobrazić, że prawdziwy terror uprawia usa i ich prezydent. Nie są w stanie pojąć, że amerykańscy tzw. żołnierze to banda ogłupiałych morderców. Trudno więc żeby zrozumieli, że w tej wojnie chodzi o ropę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczory11 Re: Wojna o rope?? IP: *.zeelandnet.nl 18.04.04, 01:05 A skad ty lewaku az tak dobrze znasz nastroje w USA i co tam sie dzieje i mowi siedzac w Polsce?? Tak wam piora mozgi na lewackich spedach i w lewackich agitkach?? Za moich mlodych lat tobie podobni na kazdy zarzut pod waszym adresem odpowiadali"....a w Ameryce to Murzynow bija...". Teraz spiewacie o ropie - idioci..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Wojna o rope?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.04, 01:21 Idioci to siedzą w Iraku w amerykańskich mundurach i srają ze starchu. Widziałeś mądrutku w telewizji wojowniczego kimmita, który zemdlał podczas konferencji prasowej i padł pyskiem na mikrofony? To chyba nie ze zmęczenia - on raczej zaczyna zdawać sobie sprawę, co to znaczy bezprawnie napadać na inne kraje i mordować kobiety i dzieci. To strach mordercy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczory11 Re: Wojna o rope?? IP: *.zeelandnet.nl 18.04.04, 01:27 Piotrusiu dziecino. Jestes po prostu glupiutki, a nienawusc i slepy antyamerykanizm odebral ci resztki rozumu. Ale bluzgac to potrafisz jak stary.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Wojna o rope?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.04, 01:36 Ale widzę kochanieńki, że zabrakło ci argumentów. Wcale ci się nie dziwię, że nie ich masz, bo głupolku mieć nie możesz. Od początku byłeś na straconej pozycji. A co do kimmitka mdlejącego i dostającego drgawek (dobrze by było, żeby przedśmiertnych) to pewnie u was us-propagandzia nie puściła? No trudno biedaku, oglądaj TV z Europy, posłuchaj prawdziwych wiadomości, naucz się czegoś i dopiero potem zaczynaj dyskurs. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mocy lekarskiej. Przeczytalem piotr twoje zygoty,ty potrzebujesz po IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.04.04, 01:47 Ja niewiem jak mozna byc az tak uposledzonym,zazartym i zawistnym.Tylko jedno mozna tu o tobie powiedziec,byly funkcionariusz komuny wykopany ze stanowiska i odgrazajacy sie teraz na demokracji i cywilizacji.Jak dlugo Polska takich jak on zagorzalych i niebezpiecznych komunistow nie wylapie to zawsze jakis taki piotrus tu bedzie brzekal.Wiem ze dlawas byli ci moslemy kolegami po fachu,morduja,glupia ludzi iwykozystuja dzicz dla swych morderczych planow jak twoi piotrusiu partyjni zbuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Zaoferuj pomoc debilowi buszowi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.04, 01:57 Funkcjonariusze komuny mój drogi (w postaci tow. Kwaśniew., Siwca, Cimoszewicza, Rotfelda, Szmajdzińskiego i setek innych) pierwsi popędzili jak psy i na złamanie karku aby udzielić bezwarunkowego poparcia swemu nowemu panu - zbójowi buszowi. I to oni - nauczeni jej w latach swej komunistycznej świetności - prowadzą w Polsce proamerykańską (w miejsce prosowieckiej) chamska propagandę. Zresztą - piszesz zbój przez "u", to nie ma sensu, abym dalej ci tłumaczył bardziej zawiłe sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pipipiplum Niema sesu z zawistnym pacyfem rozmawiac ! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.04.04, 14:23 Po drugie nie busz tylko BUSH,i masz racje niema sesu tobie tego tlumaczyc,kobuchu..!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztefen pipiplum-Wielbiciel drylu prusactwa i WERMACHTU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 14:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberschlesien!!!!! Racja-wtedy byl porzadek,prawo i dobrobyt...! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.04.04, 15:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czkawka [...] IP: *.cogeco.net 18.04.04, 18:36 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bk Re: Wojna o rope?? IP: *.cable.mindspring.com 18.04.04, 04:05 musze cie kaczorku zasmucic, pisze ze Stanow (Minnesota), poparcie dla paranoi Busza praktycznie stopnialo, popieraja go chorzy umyslowo i otumanieni i tylko ci ktorzy maja jakiekolwiek interesy z wojna, zydki takie jak ty, albo naiwni ze w Iraku byla BMR, ostatnie sondaze Kerry 60 %, Bush 38, zobacz sobie na MSNC.COM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msz Re: Wojna o rope?? IP: *.137.hiper0-nic2.std.dialup.ncf.ca 18.04.04, 04:38 Gość portalu: kaczory11 napisał(a): > A skad ty lewaku az tak dobrze znasz nastroje w USA i co tam sie dzieje i mowi > siedzac w Polsce?? Tak wam piora mozgi na lewackich spedach i w lewackich > agitkach?? Za moich mlodych lat tobie podobni na kazdy zarzut pod waszym > adresem odpowiadali"....a w Ameryce to Murzynow bija...". Teraz spiewacie o > ropie - idioci..... Moglbys mi powiedziec, o czym naprawde jest spiewka. Nie lapie, za wysoki poziom - wiec powiedz prosto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bk Re: Wojna o rope?? IP: *.cable.mindspring.com 18.04.04, 03:58 po pierwsze Busz spolka w imie Exxon i Mobil polozyli lape na irackiej ropie nie poto by Smith czy John placil mniej tylko zeby robic kase dla siebie, po drugie Busz i spolka sie przeliczyli, mysleli ze Irak przyjmie ich z kwiatami, zakladali ze na swiecie ludzie sa tak naiwni jak USA, a tutaj "wal", sabotaz z rurociagami i wysadzanie szybow, ot i zawod buszmenow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqnamuniu "plan Szalona" IP: 81.219.144.* 18.04.04, 08:58 chochlik wiedział, co robi, heh, heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tysprowda Re: Blair: w Iraku nie zwyciężą fanatycy IP: 216.127.82.* 18.04.04, 09:15 Szef Busha Nostra wyslal swoich wybranych szamanow buszyzmu do ziemi obiecanej w Irakoriko w celu odprawienia poganskiego obrzadku rytualnego: skladanie ofiar z ludzi na oltarzu zlotego cielca namaszczonego olejem. Old Testament Reloaded. W roli glownej Dubious George Bush, rezydent Bialego Domu jako kukla Godfathera. W roli operatora kukly Godfathera Ryszard Krzywousty "Bez serca (sztucznego)" Cheney. W roli pomocniczej Gauleiter Paulus von Bremer jako szaman numer jeden, Rice Condoleezza jak szamanica pomocnica oraz mundurowi dostarczyciele ludzi na ofiary dla zlotego cielca namaszczonego olejem. Rezyseria Paulus von Wolfowitz z wilczego gniazda w Pentagonie. Swiatlo i dzwiek i huk Donaldus Rumsfeldus Germanicus Barbarus Maksimus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siker blajer!Pamiętaj!W Indiach zwyciężył GANDHI-nie fan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 10:54 atyk ale tak czy siak Indie -tak jak i inne kolonie -wypadły z korony angolskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Kropa, nie matrw sie, Bush wygra IP: *.arcor-ip.net 18.04.04, 12:07 a fanatycy wyjada do Hurys. .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bush jelop wygrywa jak cholera IP: *.astro.su.se 18.04.04, 12:13 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=12056300 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pipipiplum Pacyfy-BUSH wygra z terrorem,to wam nienaraczke ! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.04.04, 14:27 Bo prawda pacyfom i komunistom nigdy na raczke nie byla,nie wielbiciele dyktatur i mordow .! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztefan Jasne:wolisz WERMACHT od pacyfów- genetycznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 14:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gefrajter Pipipiplum!ACHTUNG!du szwajne kerl und szajse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 14:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pipipiplum Gorole pisac sie ncza-o zgrozo nawet po NIEMIECKU IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.04.04, 15:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PP Re: Blair: w Iraku nie zwyciężą fanatycy IP: *.156.0.65.Dial1.Boston1.Level3.net 18.04.04, 14:53 Gosciu,zapewniam cie,ze ten debil wygra.Stawka jest ogromna a jesli chodzi o art wyprowadzania milionow w pole,niema im rownych. A jesli nawet wygra Kerry,to jaka roznica?. nawet ostatnio doszukali sie rodzinnych powiazan.Ta sama syjon masc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacyfista proizraelska mafia militarno-naftowa z Bushem Jr IP: 213.17.162.* 18.04.04, 15:06 juz jesienia 2001 podjela decyzje o ataku na Irak i terroryzowaniu Swiata ( pod haslem wojny z terroryzmem.!..) . Zjadaczom McDos w USA (i w Polsce) zaserwowano belkot w mass-mediach i straszenie BMR.. Czesc na to poszla.. jak sie czuja dzisiaj patrzac na rozwoj sytuacji w Iraku i wzrost nienawisci lub niecheci do USA ( innych okupantow) w Swiecie.. www.panstwozla.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pipipiplum [...] IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.04.04, 15:31 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej [...] IP: *.ny325.east.verizon.net 18.04.04, 15:51 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztefan Ubrał się teutoński diabeł w ornat i na mszę dzwon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 15:51 Pipiplum wygodnie ci odwracać uwagę od teutońskich masowych mordów i ludobójstwa islamskimi strachami.Najpierw wejrzyj we własne geny i zanim coś powiesz to ugryź się mocno w jęzor.Złodziej przyłapany na złodziejstwie krzyczy- dla odwrócenia uwagi-"łapac złodzieja".Tak czynisz i ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pipipiplum O polskich zlodziejach sa wice na wszystkich progr IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.04.04, 17:04 Ty niewiadomo co? Ja mam mozliwosc sluchania wiadomosci w roznych jezykach,a to oznacza ze mam mozliwosc porownan.Francja przyznaje sie juz do bledow i siedzi cicho,w Niemczech coraz wiecej ludzi krytykuje polityke zagraniczna swego rzadu,Hiszpanie pytani na ulicy zaluja ze glosowali na socialistycznych tchorzy ktorzy chca wojska wycofac z Iraku,we Wloszech w Neapolu i innych miastach gonia moslemow i chca zemsty za zamordowanego cywila,a ty pieprzysz dalej jak pacyfy co sie boja i sami niewiedza czego chca.Nurt nacjonalistyczny pomalu powraca do Europy.Co sie dzieje na Cyprze,gdzie straszy sie Grekow jak beda za NIE w glosowaniach.Islam juz jest w Europie i trzeba uwazac by sie za szybko nierozprzestrzenial.I tylko kraje takie jak USA,Izrael,GB,i inni mogo to zatrzymac i uratowac Europe.A ze Niemcy mordowali przed 60 latami to wie karzdy dzieciuch niemusisz tego ciagle klepac bo to juz jest zalosne i tylko sie osmieszasz.Tylko granice jakie kiedys baly moze ten proces zachamowac.Baski,Slask,Pomorze i inne czesci gdy wroca do macierzy to niebede juz musial takich jak ty tu wysluchiwac.I niebedzie klutni pomiedzy nami,mozesz do nas na urlop przyjechac,a jak bedziesz grzeczny to moze prace dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson HEHEHE!!! Coś w tym rodzaju chciałem właśnie IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 18.04.04, 18:18 napisać, ale mnie jak widzę uprzedziłeś ;o) Gość portalu: . napisał(a): > Czyli, ze Bush nie wygra. I dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek z 3 plutonu [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 00:26 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś