you-know-who 19.02.11, 21:25 4446 m, w kirgistanie. thenews.com.pk/NewsDetail.aspx?ID=11327 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojciech.2345 Re: szczyt putina 19.02.11, 23:03 Jak się zmieni car, to zmieni się nazwę. Nie ma czym się szczytować. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: szczyt putina 19.02.11, 23:15 Tu wojtusiu akurat masz rację, jak rzadko. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 szczyt nowomowy 19.02.11, 23:19 wszyscy mało co się w majty nie posikają z radości, że putin ma szczyt. zapomnieli powiedzieć jak się ten szczyt nazywał przedtem. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: szczyt nowomowy 19.02.11, 23:35 felusiak1 napisał: > wszyscy mało co się w majty nie posikają z radości, że putin ma szczyt. > zapomnieli powiedzieć jak się ten szczyt nazywał przedtem. ------------------------------------------ Ty Felusiak jezdeś niereformowalny. Poprzednia nazwa była zła. Dlaczemu chcesz to wiedzieć? Ponieważ świat dąży ku dobru, a wiec należało to nowe dobro jakoś zwerbalizować. No i mamy ku uciesze YKW szczyt Fiutina. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: szczyt nowomowy 19.02.11, 23:54 dlatego, qrwa, że szukam na mapie i nie moge znaleźć. a kiedy wydrukuja już nową mapę to bedzie to po kolejnej zmianie nazwy i znowu nie bedę mógł znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: szczyt nowomowy 20.02.11, 00:05 felusiak1 napisał: > dlatego, qrwa, że szukam na mapie i nie moge znaleźć. a kiedy wydrukuja już nową mapę to bedzie to po kolejnej zmianie nazwy i znowu nie bedę mógł znaleźć. ------------------------------ Nie bój żaby. YKW ma swojego żelaznego ptaka i wie jak szczytować. W pik Fiutina trafi bezbłędnie. Odpowiedz Link Zgłoś
you-know-who popr. 20.02.11, 01:13 mam aluminiowego ptaka (od kiedy wiem o magnesach smolenskich, zelaznego nie uzywam.) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: popr. 20.02.11, 01:21 you-know-who napisał: > mam aluminiowego ptaka > (od kiedy wiem o magnesach smolenskich, zelaznego nie uzywam.) ---------------------------- Jak się złamie, to po ptaku. Nie da się zespawać. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_on-line Re: popr. 20.02.11, 02:50 wojciech.2345 napisał: > you-know-who napisał: > > mam aluminiowego ptaka > > (od kiedy wiem o magnesach smolenskich, zelaznego nie uzywam.) > ---------------------------- > Jak się złamie, to po ptaku. > > Nie da się zespawać. > wojtus do nieskończoności - nawet mój tata na działce ma migomat i ...jakby ci tu wytłumaczyć... może po prostu zajrzyj tutaj ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
you-know-who Re: popr. 20.02.11, 03:09 wojtek ci powie, ze... z ust mu to wyjelas Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_on-line Re: popr. 20.02.11, 03:13 you-know-who napisał: > wojtek ci powie, ze... z ust mu to wyjelas a fe... tak na dobranoc - jeszcze mi się przyśni ;[ Odpowiedz Link Zgłoś
you-know-who Re: popr. 20.02.11, 03:19 sorki, to nie byl dowcip najwyzszego lotu... kolorowych snow Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: szczyt nowomowy 20.02.11, 01:29 felus,nikt niczego nie zapomnial,to ty,jak zwykle,nie wszystko wiesz. ""Выcoтa дaннoй вершины, кoтoрaя дo cих пoр былa безымяннoй, дocтигaет 4,5 тыc метрoв нaд yрoвнем мoря, - cooбщили ИТАР-ТАСС иcтoчники в киргизcкoм прaвительcтве. - Онa рacпoлoженa в бaccейне реки Ак-Сyy, нa территoрии Чyйcкoй oблacти". Przetlumaczyc,czy wszystko sam rozumiesz? A TU mozesz go zobaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś