wojciech.2345 01.09.11, 21:21 Premier Silvio Berlusconi nazwał Włochy gó...anym krajem, z którego zamierza się wynieść... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vladexpat Re: aria pajaca 01.09.11, 21:27 wojciech.2345 napisał: > Premier Silvio Berlusconi nazwał Włochy gó...anym kr > ajem, z którego zamierza się wynieść... A dla mnie to jeden z sympatyczniejszych europejskich polityków. Przynajmniej z nim nie jest nudno. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: aria pajaca 01.09.11, 21:32 vladexpat napisał: > A dla mnie to jeden z sympatyczniejszych europejskich polityków. Przynajmniej z > nim nie jest nudno. -------------------------- Nie chciałbym by taki ludzki egzemplarz decydował o mnie lub o moim potomstwie. Brr. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk wojtus. 01.09.11, 21:39 Obama-mocno opalony,Berlusconi-pajac.A kim jestes ty,zeby ich oceniac. Jestes sam pajacem,nie wiedzacy nawet tego,co sam piszesz. Ilez glupot twoich ja cie wytknelem! Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 chłopaki pójdę z wami 01.09.11, 21:43 Zachowujesz się jak dziecko, z którym nie chcą się bawić. I nudzisz: chłopaki pójdę z wami, chłopaki pójdę z wami, chłopaki pójdę z wami, ... I tak w nieskończoność. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: chłopaki pójdę z wami 01.09.11, 21:53 Durik, wykazuje tobie,szowiniscie i rasiscie,twoja glupote i chamstwo,w stosunku do przywdcow ,jak by to nie bylo,sojuszniczych panstw Polski. A bawic sie z toba? W co? W to,kto bardziej glupio sklamie? To w tym ja z gory jestem na przegranej pozycji,jestes w tym mistrzem. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: sorry - nie rozumiem tego tekstu /bt 01.09.11, 22:04 Pamiec masz slaba?Czy na innym watku piszacy ,jako wojtus,to inna osoba? Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Tobie Igorku, juz niczego nie wytykamy. 01.09.11, 21:46 No, tylko zdrade Matuszki. A z Jelcynem bylo jeszcze zabawniej. Prawdziwy rosyjski polityk, nie potrafil wyjsc z samolotu o wlasnych silach! Przepracowany w locie, w Dublinie nie pozwolil sie wyniesc na spotkanie ! Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Tobie Igorku, juz niczego nie wytykamy. 01.09.11, 21:50 borcia,ale co ma Jelcyn do tematu? Czy ty znow wypiles za duzo? Przeciez ja wstalem w obronie zachodnich politykow? Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Na forum Swiat Matuszki... 01.09.11, 22:00 Nie piszemy o jakichs zachodnich politykach, Igorku ! Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Na forum Swiat Matuszki... 01.09.11, 22:05 borcia,to w takim razie wszystkie uwagi do wojtuusia,to on zaczal ta rozmowe. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Tobie Igorku, juz niczego nie wytykamy. 01.09.11, 21:50 borrka napisał: > > No, tylko zdrade Matuszki. > > A z Jelcynem bylo jeszcze zabawniej. > Prawdziwy rosyjski polityk, nie potrafil wyjsc z samolotu o wlasnych silach! > Przepracowany w locie, w Dublinie nie pozwolil sie wyniesc na spotkanie ! ---------------------------------------------- Podobno miał wtedy zawał serca. Jakiś film widziałem i tak to było tam przedstawione. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Tobie Igorku, juz niczego nie wytykamy. 01.09.11, 21:55 Jelcyn byl alkoholikiem.O tym nie wiedzial,chyba,tylko on sam. A zachodnie przywodcy zamiast tego,zeby wskazac alkoholiku jego miejsce,poklepywali go po ramieniu . A tam ten zdawal pozycji Rosji hurtom i w detalu. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Tobie Igorku, juz niczego nie wytykamy. 01.09.11, 21:59 igor_uk napisał: > Jelcyn byl alkoholikiem.O tym nie wiedzial,chyba,tylko on sam. > A zachodnie przywodcy zamiast tego,zeby wskazac alkoholiku jego miejsce,poklepywali go po ramieniu . -------------------------- Wsio panimaju. Lenin był Żydem, Stalin Gruzinem, .... a Jelcyn alkoholikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k To sie zgadza 01.09.11, 22:02 wojciech.2345 napisał: > > Lenin był Żydem, > Stalin Gruzinem, > a Jelcyn alkoholikiem. ale przynajmniej Gorbi pijal tylka czysta... wode mineralna. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Tobie Igorku, juz niczego nie wytykamy. 01.09.11, 22:26 Lenin,byl Rosjaninem.Stalin-Gruzinem.Jelcyn -alkoholikiem. Tak bylo i co w tym takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: Tobie Igorku, juz niczego nie wytykamy. 01.09.11, 22:27 igor_uk napisał: > Lenin, byl Rosjaninem. Stalin-Gruzinem. Jelcyn -alkoholikiem. > Tak bylo i co w tym takiego? nie , poza tym, ze placzesz nad tego konswekwencjami :) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Tobie Igorku, juz niczego nie wytykamy. 01.09.11, 22:31 Ja placz? j-k,znow blaznicz? O czym w tym watku mowa,zauwazyles?Kto tu wspomnil o Jelcynie?Ja? Czy z borcia scigasz sie,kto najbardziej bzdurny post,nie zwiazany calkowicie z tematem,napisze? A o Leninie i Stalinie,do w ogole wojtus wspomnial.Ja tylko poprawilem narodowosc Lenian. Jednak mialem racje,jak nie masz nic do gadania,to zaczynasz blaznic. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k belkoczesz :) 01.09.11, 22:33 igor_uk napisał: > Ja placz? j-k, znow blaznicz? znow belkoczesz ? moze by tak na dziewczonki pojsc, nu ? Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: belkoczesz :) 01.09.11, 22:38 Zobacz JoTka jak trudno jest Igorkowi zrozumieć tekst. Jak coś złego twierdzą o Rosji, to mówią, że albo ktoś był Żydem, Gruzinem, Ormianinem, ... , ale broń boże Rosjaninem. Wina jest zawsze obok nich. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: belkoczesz :) 01.09.11, 22:39 jeb-koziolek,nu i co ty z tym belkotem do kazdego czepiasz sie,wzrok masz za slaby?A moze nie potrafisz zrzumiec przeczytanego tekstu? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k twojego nawet nie zamierzam, Goria 01.09.11, 22:48 igor_uk napisał: > jeb-koziolek,nu i co ty z tym belkotem do kazdego czepiasz sie , tylko do Ciiebie i do pepeszy62 Eve - jak to kazdy Polak kobiete - traktuje laskawie. A wracajac do tematu: - Tuwa, czy Czecznia ? Buenas Noches. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk wiem,bo za malo wiesz. 01.09.11, 22:57 Najpierw Polska,jak subjekt Federacji Rosyjskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
vladexpat Re: aria pajaca 01.09.11, 21:42 wojciech.2345 napisał: > vladexpat napisał: > > A dla mnie to jeden z sympatyczniejszych europejskich polityków. Przynajm > niej z > > nim nie jest nudno. > -------------------------- > Nie chciałbym by taki ludzki egzemplarz decydował o mnie > lub o moim potomstwie. > > Brr. Ja też, ale akurat to odnosi się do zdecydowanej większości polityków wszystkich opcji, krajów i pokoleń. Patrz sygnaturka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: aria pajaca 01.09.11, 21:45 vladexpat napisał: > Ja też, ale akurat to odnosi się do zdecydowanej większości polityków wszystkich opcji, krajów i pokoleń. Patrz sygnaturka ;-) ---------------------- Twoja sygnaturka nie jest miła. Jam Wojciech z Ciemnogrodu. Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 starzejacy sie macho 01.09.11, 21:57 jest malo zabawny. Raczej godny politowania. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: starzejacy sie macho 01.09.11, 22:05 mara571 napisała: > jest malo zabawny. Raczej godny politowania. -------------------- Ohydne to gdy buhajek zadaje się z dziewczynami mogącymi być jego wnuczkami. Odpowiedz Link Zgłoś