Dodaj do ulubionych

Australian Open 2012

22.01.12, 20:27
Wy tu piszecie o głupotach a tymczasem w Melbourne dochodzimy już do ćwierćfinałow jednego z czterech najważniejszych turniejów tenisowych roku.

Dziś Woźniacki gra z Clijsters a Radwańska z Azarenka. Życzę Agnieszce zwycięstwa ale będzie miała duży problem, bo Białorusinka do tej pory gra rewelacyjnie.

Wczoraj doszło do nieprzyjemnej sytuacji podczes meczu Berdych-Almadro. W pewnej chwili Hiszpan odbił piłkę tak dziwnie, że trafi Czecha w prawe ramię. W wyniku udezrenia Berdych przewrócił się na ziemię. Wątpię, że było to celowe zagranie Almadro ale po zakończonym meczu zwycięzca Berdych ostentacyjnie nie podał mu ręki za co został "wybooczony" przez publiczność.
Obserwuj wątek
    • polski_francuz Wozniacka i Radwanski 22.01.12, 21:07
      zartuje sobie, bo mam corke ktorej nazwisko, Jezus Maria Jozef, tez sie na- ski zamiast na- ska sie konczy:)

Ale dziewczyny! Agnieszka dobrze zrobila, ze Tate zostawila w domu i z trenerem jezdzi. I niech nie slucha ze trzeba byc muskularym. Trzeba wygrywac i wtedy inne beda starac sie byc jak ty...

PF
      • malkontent6 Re: Wozniacka i Radwanski 22.01.12, 21:10
        W tym turnieju tylko pierwszym meczu, z Texanką, Agnieszka miała problemy.

Chyba masz rację, ona zyskała na wysłaniu ojca na zieloną trawkę.
    • melord Re: Australian Open 2012 22.01.12, 23:48
      Berdych zachowal sie jak cham,Almardo natychmiast go przeprosil pomimo,ze nie bylo to zamierzone uderzenie(chyba w twarz)...co jest oczywiste.

Jestem juz z synem w Melbourne,tradycyjnie na drugi tydzien Australian Open
      bilety na mecz Radwanskiej z Azarenka w kieszeni....mam nadzieje,ze Radwanska zrewanzuje sie za porazke z Sydney dwa tyg. temu.(ogladalem rowniez)
      Bedziemy rowniez dopingowac Hewitta(to jego 16 udzial w AO!!!) ktory nie jest moim ulubiony zawodnikiem jako czlowiek(syna tak) ale podziwiam go za jego serce do walki....szanse z Djokovicem ma jednak marne

pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka