Dodaj do ulubionych

do kropki i tma34

IP: 5.5R* / *.inter.net.il 12.06.04, 20:28
Tak cztytam sobie ten rejestr watkow z ostatniej godziny i probuje sobie
wyobrazic co Wy tam w tej chwili porabiacie. Moze gracie w oko, a moze
ogladacie jakis ciekawy film, a moze was tam wogole nie ma.
Proponuje wiec aby te informacje: " Tym forum opiekują się tma34 i kropka."
zamieszczac tylko wowczas kiedy opiekujecie sie rzeczywiscie. Gdy jestescie
zajete jakas inna, z pewnoscia bardziej ciekawa i pozyteczna dzialalnoscia
wystawcie inna wywieszke. Np " wyszlysmy na piwo" albo " mamy was gdzies,
mozecie sie pozagryzac". Jest wiele mozliwosci , mozna nawet oglosic
okolicznosciowy konkursik na ladna wywieszke.
Ps. Nie namawiam Was do ciezkiej zniwiarskiej harowki, chcialbym natomiast
wiedziec co rozumiecie pod pojeciem "opieka".
Obserwuj wątek
    • sarmatian Re: cenzura wraca ? 12.06.04, 20:31
      Ej Ty,cenzor...SPADAJ !
    • Gość: rachelka Re: do kropki i tma34 IP: *.twcny.rr.com 12.06.04, 20:32
      gosciu z daleka zawsze pozostaje jedno nie czytac forum i nie uczestniczyc w
      nim,lub czytac i postowac to co sie podoba,zamiast domagac sie cenzury. Ludzie
      chca sie czasem wypowiedziec i ja co prawda tez nie jestem zachwycona wieloma
      postami,ale czytam to co akceptuje,raczej niz krzyczec glosno<cenzuro,gdzie jestes>
      • Gość: z daleka Re: do kropki i tma34 IP: 5.5R* / *.inter.net.il 12.06.04, 20:50
        A ciebie nie interesuje Rachelciu co nasze opiekunki w tej chwili porabiaja?
        Ja jestem z natury ciekawski. Jak na ten przyklad wchodze do sklepu, na ktorego
        drzwiach wisi informacja "otwarte", a w rzeczywistosci nos mozna sobie na
        zamknietych drzwiach rozkwasic, to zadaje sobie podobne pytanie. Po co ktos
        wiesza taka informacje? Ponadto wspomnialem zupelnie wyraznie , ze nie tyle mi
        chodzi o wycinane co zrozumienie na czym polega "opieka" nad fotum. Napisalem
        to w miare zrozumiala polszczyzna. Wiec reakcja kolezenstwa jest raczej nie na
        temat.
    • schlagbaum zza horyzontu 12.06.04, 20:32
      Gość portalu: z daleka napisał(a):

> Tak cztytam sobie ten rejestr watkow z ostatniej godziny i probuje sobie
      > wyobrazic co Wy tam w tej chwili porabiacie. Moze gracie w oko, a moze
      > ogladacie jakis ciekawy film, a moze was tam wogole nie ma.
      > Proponuje wiec aby te informacje: " Tym forum opiekują się tma34 i kropka."
      > zamieszczac tylko wowczas kiedy opiekujecie sie rzeczywiscie. Gdy jestescie
      > zajete jakas inna, z pewnoscia bardziej ciekawa i pozyteczna dzialalnoscia
      > wystawcie inna wywieszke. Np " wyszlysmy na piwo" albo " mamy was gdzies,
      > mozecie sie pozagryzac". Jest wiele mozliwosci , mozna nawet oglosic
      > okolicznosciowy konkursik na ladna wywieszke.
      > Ps. Nie namawiam Was do ciezkiej zniwiarskiej harowki, chcialbym natomiast
      > wiedziec co rozumiecie pod pojeciem "opieka".

Zdradz jeszcze gdzie cie boli.
      • sarmatian Re: PRECZ z CENZURA ! 12.06.04, 20:36
        A paszol ty wont !
        • schlagbaum Re: PRECZ z CENZURA ! 12.06.04, 21:05
          sarmatian napisał:

> A paszol ty wont !

Kiedy mnie interesuje co dolega naszemu gosciowi z daleka.
          Chcialbym zeby sie czul w naszym towarzystwie tak jak na to zasluguje ale on
          zrobil sie strasznie tajemniczy.
    • Gość: wszystkojednokto Re: do kropki i tma34 IP: *.chello.pl 12.06.04, 21:10
      --------------------------------------------------------------------------------
      Tak cztytam sobie ten rejestr watkow z ostatniej godziny i probuje sobie
      wyobrazic co Wy tam w tej chwili porabiacie.
      które wątki proponuje pan usunąć?
      • Gość: z daleka Re: do kropki i tma34 IP: 5.5R* / *.inter.net.il 12.06.04, 21:16
        Czy to epidemia na tym forum nie czytanie do konca i nie probowanie
        przynajmniej zrozumiec o czym ktos pisze? Spodziewalem sie, ze kto jak kto, ale
        wszystkojednokto czyta zanim pyta.
        • Gość: wszystkojednokto Re: do kropki i tma34 IP: *.chello.pl 12.06.04, 21:26
          no dobra niecz ci będzie,skoro twierdzisz ze co innego miałeś na myśli to
          trzeba ci wierzyć,ale nie tylko ja zrozumiałem w ten sposób,czyli coś było na
          rzeczy.Dziwnym trafem co za telepatia,piętro wyżej post średniego z podobnym
          żądaniem.
          • Gość: z daleka Re: do kropki i tma34 IP: 5.5R* / *.inter.net.il 12.06.04, 21:43
            Widze, ze bede musial tlumaczyc, chociaz nie lubie tego. Zawsze licze na
            inteligencje czytelnika. Otoz jak sadze zarowno mnie jak i sredniego
            zainspirowal ten sam problem. Jednak on podszedl do sprawy prosciutko i
            poprosil o wywalenie okreslonych watkow. Ja nie jestem za wywaleniem, bo wiem,
            ze to syzyfowa praca. Powiedzialbym nawet, ze im wiecej wywalisz tym wiecej
            nowych i gorszych przybedzie. Ja, zainspirowany tymiz i innymi watkami
            zainteresowalem sie co porabiaja nasze przemile opiekunki skoro sie nie
            opiekuja. To chyba zupelnie zrozumiala ciekawosc. Jezeli na pewnym niezwykle
            ruchliwym skrzyzowaniu, pewni szaleni kierowcy uporczywie naruszaja przepisy to
            nie zastanawiam sie dlaczego nie dostaja mandatow i w jakiej wysokosci.
            Zastenawiam sie co porabia pan policjant odpowiedzielny za to skrzyzowanie a
            wlasciwie po co on tam wogole stoi skoro nic nie robi, bo jest bezsilny, albo
            wlasnie ukradli mu gwizdek.Pozdrawiam.
    • schlagbaum --- 12.06.04, 21:25
      Gość portalu: z daleka napisał(a):

> Tak cztytam sobie ten rejestr watkow z ostatniej godziny i probuje sobie
      > wyobrazic co Wy tam w tej chwili porabiacie.

Przejzalem raz jeszcze i zauwazylem, watek z kilkoma nazistowskimi postami
      zalozony przez tego idjote m_c.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=13378978
      To prawda, ze powinno sie taka zaraze usuwac.
      Ladnie z twojej strony, ze zwracasz na to uwage.
    • Gość: sp;lit Re: do kropki i tma34 IP: *.nas29.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 12.06.04, 21:36
      Sp;lit by cie poparl bo niektore sa obrazliwe , ale nie poprze bo nie przeszadza
      ci tworczosc np. fredzia , chaly , jojo i im podobnym , a pozatym ,...

Musisz przyznac ze , Sp;lit wyglada jak aniolek jak to czytasz :)))

uklony
    • Gość: polit Re: do kropki i tma34 IP: *.pool.mediaWays.net 12.06.04, 23:16
      Przeciez mozna tez inaczej. Poprostu z chamami nie dyskutowac.Robie to z reguly
      z Fredziem, chyba ze mam za dobry i zly humor to wbijam mu szpileczke, ale
      rzeczowo nigdy z nim nie dyskutuje.Juz sam mysle ze ktorys z izraelskich
      adwersarzy podszywa sie pod Fredzia aby komus wbic szpilke. Tesame problemy
      byly kiedys z Kaganem ale naszczescie sie to skonczylo.
    • Gość: tma34 i kropka od kropki i tma34 IP: *.ipt.aol.com 13.06.04, 06:08
      > Powoli sie od nas odpierdol smierdzacy parchu!

> Mamy sporo roboty z przewietrzaniem tego forum kiedykolwiek jakis zyd sie
      laduje swoim smrodem...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka