Dodaj do ulubionych

Malkontent,sorry,ale kolejna wiadomosc.

10.11.13, 18:42
Musze zalozyc nowy watek,poniewaz to musze wyeksponowac.
W poprzednim watku napisales,na wiesc o tym,ze w Detroit doszlo do strzelaniny :
"I wszystko jasne. Tam mieszkają dzicy ludzie. "

Co powiesz o tym zderzeniu,ktore mialo miejsce w Texas? Mam nadzieje,ze nie napiszesz,ze tam mieszkaja dzicy ludzi,pamjetajac o tym,gdzie mieszka felus .

"To był po prostu chaos". Dwie ofiary i 22 rannych w strzelanine na urodzinach

Przyjęcie urodzinowe w Houston w Teksasie zakończyło się krwawą strzelaniną. - Zginęły dwie osoby. Jedna zmarła na miejscu, druga w szpitalu. Rany postrzałowe ma jeszcze 16 innych osób.

malkontent,ponawiam poytanie,tym razem do Ciebie,bo felus nie mogl dac odpowiedzi :
Co sie dzieje z Amerykanami?
Obserwuj wątek
    • wojciech.2345 kanibalizm w Rosji 10.11.13, 19:34
      Chwilowo brak newsów.

Sorry.
      • 5magna Re: kanibalizm w Rosji 10.11.13, 19:40
        Nic tylko tych zabitych do zamrazarki i Dreamliner do Rosji na "pozarcie". Kartofel wojtusia dostana na deser....
        • igor_uk Nie,magna. 10.11.13, 19:45
          Zamrazarka i dzieciaki w niiej,to specjalnosc wojtusiow.
          • 5magna Re: Nie,magna. 10.11.13, 19:48
            Nie wiedzalem ze to byla cielecina. Z wojtusiowym kartoflem to gurme danie.....
          • wojciech.2345 Rosja pęka 10.11.13, 19:50
            Benzyna i gaz coraz tańsze.

Benzyna poniżej 5 zł i będzie tanieć
            Psychologiczna granica została złamana. Według portalu cenapaliw.pl na kilku stacjach w Polsce ceny najpopularniejszej benzyny PB95 spadły poniżej 5 zł za litr.

finanse.wp.pl/kat,1033703,title,Benzyna-ponizej-5-zl-i-bedzie-taniec,wid,16156873,wiadomosc.html?ticaid=111a44&_ticrsn=5
    • wojciech.2345 Przed Rosją 17 chudych lat 10.11.13, 19:55
      Wraz ze spadkiem tempa spadnie też udział rosyjskiego PKB w produkcie globalnym. Do 2030 r będzie to nie 4 proc., ale 3,4 proc.

www.ekonomia.rp.pl/artykul/705487,1063220-Przed-Rosja-17-chudych-lat.html
      • 5magna Re: Przed Rosją 17 chudych lat 10.11.13, 20:26
        Niedlugo benzyna nie bedzie potrzebna.....

www.globalresearch.ca/28-signs-that-the-west-coast-is-being-absolutely-fried-with-nuclear-radiation-from-fukushima/5355280
      • igor_uk A wiesz ,wojtek. 10.11.13, 20:32
        Ze robiac z tego watku smietnik,nasmiewasz sie z tych ofiar w Stanach,o ktorych mowa.
        To swiadczy tylko o tym,ze jestes zwyklym smieciem.
        • 5magna Re: A wiesz ,wojtek. 10.11.13, 20:36
          Wiadomo ze to jest dupny, smierdzacy, wedzony kartofel.....
          • igor_uk Czasami wojtku brakuje umiaru. 10.11.13, 20:41
            Bo jego proby zasmiecic moi watki mnie nie przeszkadzaja,ale czasami on nie dostrzega,ze robi jaja z kogos,kto juz nie moze bronic sie.Tak bylo w watku o Katyniu,gdzie ten idiota zaczal swoi wyglupy,tak jest i tym razem.
        • wojciech.2345 o czym ten wątek? /bt 10.11.13, 20:41
          • 5magna Re: o czym ten wątek? /bt 10.11.13, 20:44
            O babuszkach z Miedwiedkowa I o wedzonym kartoflu.....
    • malkontent6 Igor, Igor... 10.11.13, 21:00
      igor-z-uk napisał(a):

> malkontent,ponawiam poytanie,tym razem do Ciebie,bo felus nie mogl dac odpowiedzi :
      > Co sie dzieje z Amerykanami?

Czasami do siebie strzelają.

A teraz ja zadam pytanie - Co się dzieje z Rosjanami? Pytam, bo w porównaniu do Rosjan Amerykanie to aniołki. Dobrze, że polskie media mało piszą o przestępczości w Rosji.

Murder rate (2006):
      United States of America - 5 per 100 000
      Russian Federation - 15.5 per 100 000

data.un.org/Data.aspx?d=UNODC&f=tableCode%3A1
      Wiem, że już przerabialiśmy ten temat kilka razy, ale ty ciągle do tego wracasz.
      • igor_uk malkontent,chyba nie rozumiesz tego,o co ja pytam 10.11.13, 21:06
        Tu nie chodzi o morderstwa na tle rabunkowym.
        Chodzi o to,ze kolejny gosc,ktory nie jest terrorystom,bierze do rak bron i idzie strzelac na oslep. To ze ty ciagle wklejasz mnie dane z przed 7 lat nie zmienia tego,ze w Rosji takich przypadkow nie ma.
        • malkontent6 Re: malkontent,chyba nie rozumiesz tego,o co ja p 10.11.13, 21:09
          igor_uk napisał:

> w Rosji takich przypadkow nie ma.

To jaka jest przyczyna tego, że w Rosji ilość morderstw w stosunku do liczby ludności jest 3 razy większa niż USA?
          • igor_uk Wiesz co,malkontent. 10.11.13, 21:15
            To jest bez sensu .Ty naprawde nie rozumiesz o co ja ciebie pytam.
            Juz wole gadac z wojtusiem :-(
            • malkontent6 Re: Wiesz co,malkontent. 10.11.13, 21:44
              Ja nie mam pojęcia o co ci chodzi. W Rosji jest 3 razy więcej morderstw niż w USA, a ty się martwisz o Amerykanów, bo czytasz w mediach o różnych dziwnych przypadkach.
              • 5magna Re: Wiesz co,malkontent. 10.11.13, 21:53
                Chodzi o to ze tam w USA odbija ludziom szaiba big time. Jak bylem na Costa Rica to dali mnie rade abym czasem nie poszedl w taka dzielnice. Powiedzieli ze mala szansa abym z tamtad wyszedl. Wszedzie indziej moglem lazic tak jak chcialem i wlos z glowy mnie nie spadl. W USA narkoman wariat zabije cie za $10.
              • igor_uk Re: Wiesz co,malkontent. 10.11.13, 21:58
                Tak,malkontent,to sa dziwne przypadki i wlasnie to jest niepokojaco,bo ich jest bardzo wiele.Dla tego i pytam,co sie dzieje w Ameryce,ze takich przypadkow staje co raz wiecej.
                I pamjetaj o jednym,ja nie martwie sie o to,mnie po prostu jest ciekawe to zjawisko.
                Jak nie masz checi dac odpowiedz,to napisz wprost,a nie wklejaj mnie dane o morderstwach w Rosji.
                • malkontent6 Re: Wiesz co,malkontent. 11.11.13, 00:39
                  igor_uk napisał:

> Tak,malkontent,to sa dziwne przypadki i wlasnie to jest niepokojaco,bo ich jest
                  > bardzo wiele.Dla tego i pytam,co sie dzieje w Ameryce,ze takich przypadkow sta
                  > je co raz wiecej.

Nie wiem czy jest coraz więcej. Media lubią o tym pisać żeby ludzie mieli o czym rozmawiać. O przestępczości w Rosji polskie media nie piszą więc nikt się tym nie martwi.

www.cdc.gov/media/releases/2013/p0711-homicide-rates.html
            • felusiak1 ty igor to masz pod sufitem 10.11.13, 22:19
              zakładasz, że w rosji wszystkie morderstwa są na tle rabunkowym a w USA w wyniku odbicia szajby. Nnie masz najmniejszego pojecia jak jest naprawdę ale jako ideowy bolszewik bronisz własnego chlewu.
              W 2011 w Rosjii wskaźnik morderstw wynosił 12 na 100 tys ludności podczas kiedy w USA 4.7
              Wskaźnik samobójstw =21 dla Rosji i 12 dla USA.
              www.gks.ru/bgd/regl/b12_12/IssWWW.exe/stg/d01/05-08.htm
              • igor_uk felus i co? 10.11.13, 22:23
                Lzej tobie stalo sie?
                A moze lzej tym imprezowiczom,o ktorych mowa w zalinkowanym artykule?
                • felusiak1 Re: felus i co? 10.11.13, 22:31
                  towarzyszu sorokin, jako dzielny bolszewicki czekista bronicie rosji zakładajac wątki o tym co dzieje sie na przedmieścu Houston. W USA jest bardzo dużo miast z ogromnymi przedmieściami.
                  Zajmie wam duzo czasu wyszukanie kto kogo i gdzie zabił.
                  Dziwi mnie, ze nie interesujecie się swoim własnym podwórkiem.
                  I na tym kończę grzeczną rozmowę z wami.
                  A jak wasze renifery? $raczka im mineła?
                  ps. wojtek ma całkowitą rację demolując wasze wątki.
                  • igor_uk felus,dzieki za odpowiedz. 10.11.13, 22:44
                    Co do reniferow,maja sie o wiele lepiej,niz wasze zwierzatka i chociaz czasami dostaja $raczki,z przezarcia sie,to jednak zyja,co nie mozno powiedziec o waszych:
                    abcnews.go.com/US/zanesville-ohio-animal-tragedy-people-exotic-pets/story?id=14788756
                • 5magna Re: felus i co? 10.11.13, 22:39
                  Duzo jest morderstw I samobojstw popelnianych przez zolnierzy co powracali z tych wojen amerykanskich. Co innego bronic wlasnego kraju a co innego byc agresorem I zabijac cywilow. Ci zolnierze nie wiedza po co ich wyslali tysiace mil od domu. Karmia ich bzdurami o jakims terroryzmie a chodzi tu o zwylka grabiez lub obrone dolara jako waluty rezerwowej.Wiekszosc wraca psychicznie chorymi....
                  • igor_uk Z tego co wiem,magna. 10.11.13, 22:46
                    W Stanach bardzo duza czesc morderstw,jak i samobojstw,nie rejestruje sie przez zadne urzedy,bo w nich nie ma i wzmianki o tych ludziach.Dla tego statystyki sa tak piekne.
                    • 5magna Re: Z tego co wiem,magna. 10.11.13, 23:08
                      Walcza o przegrana wojne o dolara.....

www.globalresearch.ca/how-china-can-cause-the-death-of-the-dollar-and-the-entire-u-s-financial-system/5357311
                      Te ich statystyki to sa podobne do ekonomicznych. Cen energii i jedzenie nie wlicza sie......
                    • felusiak1 Re: Z tego co wiem,magna. 10.11.13, 23:38
                      no proszę, teraz okazuje się, że statystyki są lewe no bo tak naprawdę to się tych morderstw nie rejestruje (powiedział igor i on to wie... napewno wie)
                      miej że ty do siebie, sorokin, chociaż szczyptę szacunku.
                      gamoniu bolszewicki bez aktu zgonu nie można pochować ani spalić.
                      każdy zabity w wyniku przemocy poddawany jest sekcji zwłok.
                      czy ty naprawdę chcesz powiedzieć, ze tak naprawdę zabija się dużo więcej ale gliny nie prowadzą żadnej dokumentacji i szpitale też takowej nie prowadzą i ci zabici nadal figurują jako żywi? i chcesz powiedzieć, ze nikt ich nie znał zanim zostali zabici i dlatego nikt nie wie, że zostali zabici?
                      najedz się kopru, czubaryku.
                      • igor_uk felus,bijesz piane. 10.11.13, 23:51
                        Nikt ich nie chowa na cmentarzach,to nikt i nie pyta o akty zgonow.Setki tysiece nielegalnych emigrantow w Stanach nie sa uwzglednione w zadnych statystykach i co by z nimi sie nie dzialalo,to nikogo to nie obchodzi.
                        Zabili goscia i zakopali i na tym koniec.A ty zyj w przedswiadczeniu,ze u ruskich jest gorzej.
                    • malkontent6 Re: Z tego co wiem,magna. 11.11.13, 00:41
                      igor_uk napisał:

> W Stanach bardzo duza czesc morderstw,jak i samobojstw,nie rejestruje sie prze
                      > z zadne urzedy

Igor, masz jakieś informacje na ten temat?
                      • felusiak1 Re: Z tego co wiem,magna. 11.11.13, 03:02
                        ma z tego samego rynsztoku co magna.
                        • malkontent6 Re: Z tego co wiem,magna. 11.11.13, 04:53
                          felusiak1 napisał:

> ma z tego samego rynsztoku co magna.

Co to jest magna?
                  • felusiak1 Re: felus i co? 10.11.13, 23:40
                    Dużo ta znaczy ile? masz jakieś żródło czy rabiesz tę sieczkę spod sufitu?
                    • 5magna Re: felus i co? 11.11.13, 01:38
                      Lgaja i naciagaja wszystko tak jak im pasuje.........Idiota tylko bierze te statystyki powaznie.....

www.globalresearch.ca/more-phony-employment-numbers/5314923
                      • 5magna Re: felus i co? 11.11.13, 01:50
                        A czy to tez jest w statystykach?

www.informationclearinghouse.info/article36807.htm
                        • felusiak1 Re: felus i co? 11.11.13, 03:01
                          oczywiście, że jest w statystykach fbi. figuruje jako justified homicides ale propagandystom z komunistycznej partii swiata nie jest to potrzebne aby wypisywać androny.
                          • 5magna Re: felus i co? 11.11.13, 03:25
                            Zle sie dzieje kiedy trzeba tylu swoich mieszkancow zastrzelic..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka