Dodaj do ulubionych

wojna z terroryzmem

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 15:27
Arafat nie chce pokoju.Ostatni zamach w Netani tylko to potwierdza. Izrael nie
ma wyjscia, musi sie bronic. Kraje arabskie w/g mnie sa zainteresowane tylko i
wylacznie podsycaniem konfliktu ktory zdaje sie nie ma konca. Potrzebne jest
zdecydowane dzialanie nie tylko wojska izraelskiego. Kiedy NATO zajmie sie
terroryzmem na bliskim wschodzie?
Obserwuj wątek
    • Gość: kasiek Re: wojna z terroryzmem IP: *.tlv.netvision.net.il 29.03.02, 17:46
      To jest ostatnia chwila na pomoc dla Izraela ze strony cywilizowanego Swiata w
      tym konflikcie ktory jest wymierzony w caly Swiat, a Izrael to tylko pierwszy
      krok, ktory ma pokazac na ile arabstwo moze sie posunac. Jest potrzebnych
      wiecej ludzi ktorzy mysla podobnie do Ciebie Kenty.
      • wojo!!!! Re: wojna z terroryzmem 29.03.02, 17:47
        Brawo ,dobrze mowicie !!!

Wojo!!!!
        • dwasmiecie Re: wojna z terroryzmem 29.03.02, 17:59
          wojo!!!! napisał(a):

> Brawo ,dobrze mowicie !!!
          >
          > Wojo!!!!

Wojo ty nie poklepuj Kasi tylko wez sie za prace,
          Jakby nie bylo to jestes teraz naszym korespondentem wojennym.
          Zaniedbales sie dzisiaj w pracy.
          • Gość: PULS Re: wojna z terroryzmem IP: *.tnt29.chi15.temp.da.uu.net 29.03.02, 18:21
            dwasmiecie napisał(a):

> wojo!!!! napisał(a):
            >
            > > Brawo ,dobrze mowicie !!!
            > >
            > > Wojo!!!!
            >
            > Wojo ty nie poklepuj Kasi tylko wez sie za prace,
            > Jakby nie bylo to jestes teraz naszym korespondentem wojennym.
            > Zaniedbales sie dzisiaj w pracy.

Tak,wojo nie ma sensu bycia
            bez zamachow.A ze jest do dupy
            korespondentem to juz inna sprawa.
      • Gość: Andrzej Re: wojna z terroryzmem IP: *.waw.cdp.pl 29.03.02, 18:33
        Izrael nie jest krajem cywilizowanym - w krajach cywilizowanych nie stosuje się
        odpowiedzialności zbiorowej i wojsko nie podkłada min przy szkołach. Tego typu
        przykłady mozna mnożyć.
        Nie widzę więc powodu, abyśmy się litowali nad śmiercią kolejnych okupantów.
        • dwasmiecie Re: wojna z terroryzmem 29.03.02, 18:38
          Gość portalu: Andrzej napisał(a):

> Izrael nie jest krajem cywilizowanym - w krajach cywilizowanych nie stosuje się
          >
          > odpowiedzialności zbiorowej i wojsko nie podkłada min przy szkołach. Tego typu
          > przykłady mozna mnożyć.
          > Nie widzę więc powodu, abyśmy się litowali nad śmiercią kolejnych okupantów.
          Mow za siebie kolego antysemito,
          >

• Gość: KASIEK Re: wojna z terroryzmem IP: *.tlv.netvision.net.il 30.03.02, 21:27

> Izrael nie jest krajem cywilizowanym - w krajach cywilizowanych nie stosuje się
          >
          > odpowiedzialności zbiorowej i wojsko nie podkłada min przy szkołach. Tego typu
          > przykłady mozna mnożyć.
          CO MASZ JAKIES WIADOMOSCI ZE ZRODEL NIEZALEZNYCH? JAKICH MIN? TA KTORA PODLOZYLI
          PALESTYNCZYCY? ( Przepraszam, co dupe masz za blisko glowy i mozg Ci sie miesza
          z gownem)
          CO POD KATOLICKA SZKOLE, GDZIE UCZESZCZAJA DZIECI IZRAELSKIE? TAK BO CI
          ARABOWIE SA I SIE UWAZAJA Z IZRAELCZYKOW.
          A W PRZECIWIENSTWIE DO PALESTYNCZYKOW, IZRAELCZYCY NIE ZABIJAJA I NIE USILUJA
          ZABIJAC WLASNYCH DZIECIAKOW. jAK NIE WIESZ DZIECKO W IZRAELU JEST NAJWIEKSZA
          WARTOSCIA.
          > Nie widzę więc powodu, abyśmy się litowali nad śmiercią kolejnych okupantów.

NIE WYSYLAJ TEJ INFORMACJI DO NIEMCOW: BO OBI CALY CZAS SADZA ZE BEZPRAWNIE
          SIEDZIMY NA ICH ZIEMIACH, A JA W SWYCH IMPERJALISTYCHNYCH ZAPEDACH KTORE JAK
          CHOROBA PRZECHODZA PO MIESZKANIU W IZRAELU UWAZAM ZE LWOWA I WIELU INNYCH MIAST
          I REGIONOW CZYSTO POLSKICH INIE POWINNISMY DAROWAC.
          ANDRZEJ MOZE JAKO PRZYKLADNY PATRIOTA POJEDZIESZ GDZIES NA WSCHODNIE KRESY SIE
          WYSADZIC. JESTEM SPECEM OD PROMOCJI, REKLAMY I PR, DOGADAMY SIE ZROBIE CI NIEZLA
          REKLAME, TO CO ZNAJDZIEMY Z CIEBIE TEZ SPROWADZE DO MACIERZY.

• Gość: Andrzej Re: wojna z terroryzmem IP: *.waw.cdp.pl 30.03.02, 21:38
            Twoi kochani Izraelici zastrzelili dzisiaj (m.in.) 5 jeńców - strzelali im w
            tył głowy. Tydzień temu podobnie. Mina przy szkole została podłożona przez
            Żydów - rozumiem, że Twoja izraelska propaganda przedstawiła to odwrotnie.
            Co do Lwowa, nie obchodzi mnie nic to miasto. Sama o niego walcz - oszołomko.
            Co do ziem zachodnich, to nie są to ziemie okupowane w świetle prawa
            międzynarodowego. I to jest podstawowa różnica. Zresztą nie mam nic przeciwko
            Niemcom - niech się osiedlają gdzie chcą.
            Co do mojego patrotyzmu, na pewno nie obejmuje on mordowania kobiet, dzieci i
            innych przypadkowych osób, a ni stosowania odpowidzialności zbiorowej.
            Co Twój żydowski minister pracy proponował dzisiaj: zabijanie krewnych
            zamachowców! To zbójeckie państwo - Izrael nie zasługuje na dalszą egzystencję.
            • Gość: KASKA Re: wojna z terroryzmem IP: *.tlv.netvision.net.il 30.03.02, 22:09

> Twoi kochani Izraelici zastrzelili dzisiaj (m.in.) 5 jeńców - strzelali im w
              > tył głowy. Tydzień temu podobnie. Mina przy szkole została podłożona przez
              > Żydów - rozumiem, że Twoja izraelska propaganda przedstawiła to odwrotnie.
              > Co do Lwowa, nie obchodzi mnie nic to miasto. Sama o niego walcz - oszołomko.
              > Co do ziem zachodnich, to nie są to ziemie okupowane w świetle prawa
              > międzynarodowego. I to jest podstawowa różnica. Zresztą nie mam nic przeciwko
              > Niemcom - niech się osiedlają gdzie chcą.
              > Co do mojego patrotyzmu, na pewno nie obejmuje on mordowania kobiet, dzieci i
              > innych przypadkowych osób, a ni stosowania odpowidzialności zbiorowej.
              > Co Twój żydowski minister pracy proponował dzisiaj: zabijanie krewnych
              > zamachowców! TO PRZEKAZALES MI WSPANIALA WIADOMOSC, PONIEWAZ JAK MOGLES SIE
              ZAPOZNAC ZE WCZESNIEJSZA MOJA WYPOWIEDZIA, PRZY INNYM WATKU, JA BYLAM ZA TYM
              ZEBY ZABIJAC CALA RODZINE TERRORYSTY POCZAWSZY OD DZIATKOW SKONCZYWSZY NA
              DZIECIACH JUZ OD 11 WRZESNIA 2001 ROK, NIEMOWLAKI ZABIERAC I WYCHOWYWAC JAKO
              IZRAELCZYKOW -ONE NIE SA JESZCZE SKARZONE.
              To zbójeckie państwo TO PANSTWO JEST ZBYT TOLERANCYJNE I MIEKKIE, WOBEC
              TERRORYSTOW- Izrael nie zasługuje na dalszą egzystencję TO TWOJA OPINIA, KAZDY
              MA PRAWO SIE MYLIC, TO LUDZKIE!!!!!!!!!.
              A! JESTEM OSZOLOMEM, DZIEKI TEM OSIAGNELAM WIELA W ZYCIU, REALIZUJE SWOJE
              MORZENIA. OSZOLOMY PCHAJA TEN SWIAT DO PRZODU!
              • Gość: Andrzej Re: wojna z terroryzmem IP: *.waw.cdp.pl 30.03.02, 23:22
                Gość portalu: KASKA napisał(a):
                > > Co Twój żydowski minister pracy proponował dzisiaj: zabijanie krewnych
                > > zamachowców! TO PRZEKAZALES MI WSPANIALA WIADOMOSC, PONIEWAZ JAK MOGLES SI
                > E
                > ZAPOZNAC ZE WCZESNIEJSZA MOJA WYPOWIEDZIA, PRZY INNYM WATKU, JA BYLAM ZA TYM
                > ZEBY ZABIJAC CALA RODZINE TERRORYSTY POCZAWSZY OD DZIATKOW SKONCZYWSZY NA
                > DZIECIACH JUZ OD 11 WRZESNIA 2001 ROK, NIEMOWLAKI ZABIERAC I WYCHOWYWAC JAKO
                Niezła jesteś. Popisz tak jeszcze, to przysporzysz Izraelowi jeszcze trochę
                wrogów. Teraz wiemy co znaczy "cywilizacja izraelska".
                > IZRAELCZYKOW -ONE NIE SA JESZCZE SKARZONE.
                > To zbójeckie państwo TO PANSTWO JEST ZBYT TOLERANCYJNE I MIEKKIE, WOBEC
                > TERRORYSTOW- Izrael nie zasługuje na dalszą egzystencję TO TWOJA OPINIA, KAZDY
                > MA PRAWO SIE MYLIC, TO LUDZKIE!!!!!!!!!.
                UE też was krytykuje ... Codziennie są tam manifestacje przeciwko Izraelowi. Nikt
                was nie popiera (poza USA).
                > A! JESTEM OSZOLOMEM, DZIEKI TEM OSIAGNELAM WIELA W ZYCIU, REALIZUJE SWOJE
                > MORZENIA. OSZOLOMY PCHAJA TEN SWIAT DO PRZODU!
                Do czasu, aż wyskoczysz się rozerwać do najbliższej kawiarni. Potem zdasz relację
                ze swego życia.
                Pozdrowienia
          • Gość: Ed Re: wojna z terroryzmem IP: *.unicity.pl 30.03.02, 21:52
            Kaśka nie rozmawiaj z debilem, który dostaje orgazmu na widok zabitych
            Izraelczyków.
            • Gość: KASIEK Re: DO EDA IP: *.tlv.netvision.net.il 30.03.02, 22:12
              Gość portalu: Ed napisał(a):

> Kaśka nie rozmawiaj z debilem, który dostaje orgazmu na widok zabitych
              > Izraelczyków.

ED Z TAKIMI MUSIALAM CALE MLODE ZYCIE WALCZYC W POLSCE O KAZDY MOJ PROJEKT,
              POMYSL, TO NIC NOWEGO. ALE TO MILE Z TWOJEJ STRONY
              KASKA
    • Gość: Mac Re: wojna z terroryzmem(wielka bzdura) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.03.02, 22:23
      Czy wy,wychwalacjacy Izrael za akce na autonomie palestynska nie zadacie sobie
      trudu by sie zastanowic czy przypadkiem moze palestynczycy nie maja innej
      mozliwosci walki z zydkami jak ataki samobojcow?Jak maja miec swe panstwo nie
      majac armi,struktur legalnej wladzy ani ustalonych(respektowanych) granic?
      Izraeczykom nie zalezy by kiedykolwiek powstala Palestyna i zrobia wszystko (w
      obecnej sytuacji to wrecz wymarzona dla nich chwila) by pod plaszczykiem walki
      z terroryzmem zalatwic wylacznie swoje interesy.
      Nie jestem milosnikiem Arabow ani skrajnym antysemita czy innym odpalencem,ale
      staram sie widziec sprawy takimi jakimi sa a nie takimi jak je podaja ,,na
      tacy,,media.Uzyjcie swego intelektu i zastanowcie sie nad tym wszystkim
      • Gość: KASIEK Re: wojna z terroryzmem(wielka bzdura) IP: *.tlv.netvision.net.il 30.03.02, 23:13
        Gość portalu: Mac napisał(a):

> Czy wy,wychwalacjacy Izrael za akce na autonomie palestynska nie zadacie sobie
        > trudu by sie zastanowic czy przypadkiem moze palestynczycy nie maja innej
        > mozliwosci walki z zydkami jak ataki samobojcow?Jak maja miec swe panstwo nie
        > majac armi,struktur legalnej wladzy ani ustalonych(respektowanych) granic?
        > Izraeczykom nie zalezy by kiedykolwiek powstala Palestyna i zrobia wszystko (w
        > obecnej sytuacji to wrecz wymarzona dla nich chwila) by pod plaszczykiem walki
        > z terroryzmem zalatwic wylacznie swoje interesy.
        > Nie jestem milosnikiem Arabow ani skrajnym antysemita czy innym odpalencem,ale
        > staram sie widziec sprawy takimi jakimi sa a nie takimi jak je podaja ,,na
        > tacy,,media.Uzyjcie swego intelektu i zastanowcie sie nad tym wszystkim
        MAC MILY Z CIEBIE FACET?, BABKA? TEZ!
        WIDZISZ PROBLEM JEST W TYM ZE ZEBY ODCIAC SIE OD PALESTYNCZYKOW, IZRAEL CHCIAL
        SIE ODCIAC OD NICH, PROBLEM POLEGAL JAK POPROWADZIC GRANICE I GDZIE WYBUDOWAC
        OGRODZENIE 5 METROWE JEKIE JEST MIEDZI SYRJA I JORDANIA - NA WIEKSZOSCI
        DLUGOSCI - widzialam, to nie propaganda. TAKIE OGRODZENIE JEST SWIETNE PONIEWAZ
        DZIEN I NOC JEST STRZEZONE I JEK CHCESZ JES SFORSOWAC TO KARABIN MASZYNOWY
        DZIALAJACY NA CZUJNIKI LUB INNE USTROJSTWO ZABIJA WSZYSTKO CO DODTKA TO
        OGRODZENIE. TAK WIEC WYGLADA TO TAK ZE PALESTYNCZYCY SA ZAMKNIECI JAK W OBOZIE
        KONCENTRACYJNYM, BO NIE PRZYPUSZCZAM ZE INNE KRAJA ZDEJMA SWOJE OGRODZENIE. I CO
        WIECEJ MOJA SZWAGIERKA, WSPANIALA KOBIETA, ZYJACA W JERUZALEM BIEGA NA
        MANIFESTACJE POPIERAJACE WOLNA PALESTYNE, JAK WIELE INNYCH LUDZI. ALE HISTORIA
        SWIATA UCZY JAK KTOS DZIS CHCE PALEC TO JUTRO SIE UPOMNI O CALA REKE. TAK BEDZIE
        Z PALESTYNCZYKAMI, OCZYWISCIE DLA WIELU LUDZI JAK TO CZYTAM DWA DNI NA FORUM
        ZEPCHNIC IZRAELCZYKOW DO MORZA JEST WYMAZONA SYTUACJA.
        A KONIEC TEJ HISTORII JA WIDZE W EUROPIE I AMERYCE -GLOBALNA WIOSKA WYZNAWCOW
        ISLAMU, DLA MNIE OSOBISCIE PRZY MOI STOSUNKU DO WIARY TO STRASZNE.
        NIE CHCE NORMALNEGO SLUBU, BO MUSIALABYM ZMIENIC WYZNANIE, DLACZEGO MAM PRZEJSC
        NA ISLAM ALBO ZGINAC:))))
        TYM WESOLYM AKCENTEM POZDRAWIAM CIE SERDECZNIE - WESOLYCH SWIAT WIELKANOCNYCH

• Gość: MAC Re: wojna z terroryzmem(wielka bzdura) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.03.02, 23:42
          No coz,wydaje sie ze jestes osoba dla ktorej Palestyna najlepiej zeby nie
          istniala wogole.Jestem odmiennego zdania gdyz podobnie jak mialo prawo powstac
          panstwo Izrael podobne prawo maja Palestynczycy do swego Panstwa.Straszenie tu
          ze jak sie da palec zechca cala reke raczej odnosi sie do Zydów niz
          Arabów.Wystarczy przyjrzec sie wplywom Zydów na calym swiecie i porownac je do
          Arabskich.Wynik jest jednoznaczny(na korzysc Zydów-oczywiscie).Kazdy ma prawo
          do zycia w swej ojczyznie a jakos nie dostrzegam by Arabowie starali sie
          posiasc nowe ziemie.Jesli jednak nie maja mozliwosci proklamacji panstwa
          palestynskiego mowienie ze zaraz zechca wiecej ma sie nijak do twierdzen ze
          Izraelczycy chca pokoju.
          Atak terrorystyczny byl niejako tragicznym krzykiem do swiata o pozostawienie
          swiata arabskiego w spokoju.Amerykanie juz sie dawno temu zagalopowali w
          zdobywaniu kolejnych panstw poprzez roznego rodzaju restrykcje gospodarcze
          itp.,finansowanie rządów itp. i dlatego sadze ze ani Ameryka ani Europa nie
          rozwiaze na ,,trwale sprawy palestynskiej,,
          Pozdrawiam i WESOŁYCH ŚWIAT

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka