Dodaj do ulubionych

Tolerancja,twoju mac !

17.02.14, 17:49
Zostala otwarta Puszka Pandory .
zaczelo sie z paradow milosci ,a czym skonczy sie ? Moze parada nekrofilow,ktore beda paradowac wraz z obiektami swojej milosci ?A moze parada pedofilow?Przeciez kazda odmiennosc trzeba szanowac.
Na razie mamy parade zoofilow :
www.youtube.com/watch?v=ipdXytyC9Rs
Oni odliczaja sekundy do kolejnego swojego dnia.
zrd2014.zeta-verein.de/en/
Dla znajacych rosyjski:
www.youtube.com/watch?v=ifnqnzl6RPA
-
Wody w usta nabiera zwykle ten, kto źle pływa w potoku słów.
Obserwuj wątek
    • yurek11111 Re: Tolerancja,twoju mac ! 17.02.14, 18:04
      Czego nie rozumiesz,ze z niektorych ludzi i tak rodza sie zwierzeta?
      • igor_uk Kogo pytasz,yurek? 17.02.14, 18:36
    • misterpee Re: parady paradami. Jak bedzier potrzeba 17.02.14, 18:05
      to pierwsze obozy koncentracyjne dla gejow beda na zachodzie. Dla Starszych i Madrzejszych Geje sa potrzebne tylko dla odwrocenia uwagi i nie prowokowania rewolucji. Jest to perfidna robota wojny kulturalnej., ktora jest tylko fragmentem wojny globalnej. Otwartejk wojny jeszce nie ma , wszyscy boja sie byc pierwszymi. Te kto pierszy zaatakuje przegra, zatem sa male konflikty jak w Syri, Libi, imperiaalizm kulturalny, wojna z religia, obstawianie Rosji bazami, wysmiewanide wszystkiego co jest Rosyjskie.
      • igor_uk Mam podobne zdanie. 17.02.14, 18:37
        Nie wiem,czy to akurat Zydzi stoja za tym,ale na pewno jest grupa ludzi,ktory wykorzystuja tych glupole po to,zeby odwrocic od siebie uwage.
      • bywszy1 Re:panie mpicek+ 17.02.14, 18:45

spokojnie.
        Pana nawet zoofil ze wstretem wykorzysta w ostaniej kolejnosci.
    • bywszy1 Re: Tolerancja,twoju mac !+ 17.02.14, 18:05

panie,zajmij sie pan swoja!
      Co mysla russkije,o stosunkach wyrzutkow ze swego spoleczenstwa,
      czyli kacapow, i capow?

commons.wikimedia.org/wiki/File:%C3%89douard-Henri_Avril_(28).jpg?uselang=ru
      • kaszebe12 -Nareszcie !!! 17.02.14, 18:36
        - A jednak sie doczekalem...-tyle lat czekam na zawarcie legalnego zwiazku z moim starym kocurem.-Jest wykastrowany , wiec bedzie gral role panny mlodej.-No tak...bede sie musial rozwiesc z zona i tu tkwi najwiekszy problem. -Zona jest florofilka , chetnie sie ozeni z jukka, ale wtedy ryzykuje podejrzenie o lesbianizm.-Wszystkie domowe rosliny maja zenskie nazwy...-moze zaproponowac Jej kaktusa ?
        • igor_uk Re: -Nareszcie !!! 17.02.14, 18:40
          Zaprosisz mnie na slub?Przyjde ze swoim psem
          • kaszebe12 -Oczywiscie , Igor... 17.02.14, 20:24
            ...-jednak Twoj piesek musi spelniac kilka warunkow. -Musi byc przede wszystkim europejski , czyli nierasowy i , jak moj kot , wykastrowany.-Poza tym nie moze byc homofobem , antysemita , rasista , nazifaszysta, kryptokomunista,terrorysta , fundamentalista , ekstremista , populista , itp...-Aha ! - Piesek ma byc niewierzacy i dla pozytywnego imazu nie powinien posiadac klow .
            • igor_uk Jest problem. 17.02.14, 20:39
              Nie jest wykastrowany,a pochodzenie ma takie,ze zwracam sie do niego - Wasza Wielkoksiazeca Wysokosc .
              Z reszta jakas dam rade.
              • kaszebe12 Re: Jest problem. 17.02.14, 21:01
                -No tak...tak podejrzewalem ;- kulak reakcjonista.-Ale mam rozwiazanie. - Powiesisz sobie na szyi plansze z napisem "To nie moja wina", a pieskowi , miast obrozy , zawiazesz na szyi fioletowa kokarde.
                • igor_uk Re: Jest problem. 17.02.14, 21:51
                  To sie da zrobic.
                  Dzieki,Kaszebe,za znalezienie rozwiazanie problemu,ktory mogl uniemozliwic mnie cieszyc sie wraz z Toba waszym wspolnym szczesciem.
        • bywszy1 Re: panie kaszebie+ 17.02.14, 18:47

to pan ze swoim kocurem zyje na kocia lape?
          A co na to panski ksiadz?
          A moze on pedofil?
      • igor_uk fuj++++ 17.02.14, 18:41
        Czosnek.
        • bywszy1 Re: fuj++++ 17.02.14, 18:47
          nie zryj bez umiaru!"
    • bywszy1 Re:a posrodku jezdni+ 17.02.14, 18:07
      zasuwaja juz wykorzystane maruchy.
    • igor_uk perspektywa podobnych widokow mnie nie podnieca. 17.02.14, 18:34
      To ty,V...?
    • kylax1 Każdy ma prawo do demonstracji. 17.02.14, 19:55
      Ale o tym homo sovieticus może nie wiedzieć.

Poza tym, w przypadku Niemiec, chodzi o kwestię, że zoofilia była przez wiele lat legalna i nagle w 2013 odebrano ludziom (i zwierzętom) te prawa. To tak jakby ktoś pozwalał igorkowi na życie, a nagle mu je odebrał. :)
      • igor_uk Kylax,tak narawde musze Tobie podziekowac. 17.02.14, 20:15
        Bo Ty swoimi wpisami podtwierdzasz wszystko,co ja pisze w tym temacie.
        Czasami mysle,ze robisz to celowo :-)
        • kylax1 Dwie kwestie igorku. :) 17.02.14, 21:54
          1. W Rosji seks ze zwierzętami jest legalny.

2. Akurat Ciebie powinno to interesować. Czyż nie dostrzegasz ich seksapilu?
          www.youtube.com/watch?v=5zjDGi3eBNk
    • mara571 cywilizacja zachodnia robi szybkie postepy 17.02.14, 21:03
      jak donosi Die Welt w angielskojezycznej wersji pewnego portalu antyspolecznosciowego mozna teraz wybrac sobie plec z menu, ktore zawiera dodatkowo 56 opcji.
      Przyklady
      Sehr geehrte Dame, sehr geehrter Herr, sehr geehrtes Bigender, sehr geehrtes Agender, sehr geehrtes Androgynous, sehr geehrtes Pangender, sehr geehrter Trans Male, sehr geehrte Two Spirit, sehr geehrtes Intergender, sehr geehrtes Neutrois, sehr geehrtes MTF, sehr geehrtes FTM, sehr geehrte CIS usw. usf...
      Czy jest wsrod nich zoofilia nie wiem i sie nie dowiem.

Ciekewe jest, ze dwie strony dalej znajduje sie krotki artykul o sladzie mleka matki, ktore jest zalezne od plci dziecka, ktore urodzila.
      Mleko matek chlopcow zawiera wiecej kwasow tluszczowych i bialek, matka dziewczynek ma pokarm bogatszy w mleko z mniejsza zawartoscia bialka i tluszczu.
      Badano pokarm ludzki i innych ssakow.

Dzendrysci swoje, natura swoje.
      • mara571 jeszcze link do pokarmu matki 17.02.14, 21:04
        www.welt.de/newsticker/news1/article124882840/Geschlecht-von-Baby-hat-Auswirkungen-auf-die-Muttermilch.html
        • kaszebe12 -Jest problem , Maro... 17.02.14, 21:14
          ...bo jestem starszym gosciem , ktory za mlodu uczeszczal do zacofanych placowek szkolnych , w ktorych nie tlumaczono , ze plec i orientacja seksualna konstruuja sie w czasie dorastania.-Moze jest jeszcze szansa na to , ze moje wnuczki beda nazywaly mnie "Babciu" ?
          • mara571 to zalezy od Eli 17.02.14, 21:48
            eli uda sie francuskiej szkole zaszczepic dzendera twoim wnukom eli nie.
          • bywszy1 Re:panie wnuku ciotki z wermachtu+ 17.02.14, 23:39
            kaszebe12 napisał:
            "Moze jest jeszcze szansa na to , ze moje wnuczki beda nazywaly mnie "Babciu" ?"
            - A jednak sie doczekalem...-tyle lat czekam na zawarcie legalnego zwiazku z moim starym kocurem
            Zona jest florofilka -moze zaproponowac Jej kaktusa ?
            <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
            Pan nawet nie wie sam,jak pan jest bliski prawdy.
            To pan nie wie,ze pan nie jest pan,tylko stara ulicznica z pieknej Francji,ktora z kocurem zyje na kocia lape?
            A te wnuczki napoczete sa kaktusem?
            Co za zwyczaje w tej Francji posiadaja nie polscy kaszubi?
            Prawdziwe ZOO!
    • smagliczka2 Pan jest chory. 17.02.14, 22:05
      Należy pojechać i sprawdzić, a nie się odgrażać wirtualnie. Żałosne.

Ps. nie jedź tylko gajowy do Berlina, bo tam ciebie wy@@chaję niczym maruchę.
    • smagliczka2 Oj Panie Igorze, zgadzam się z Panem. 17.02.14, 22:07
      Nareszcie jest coś, co ludzi łączy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka