Dodaj do ulubionych

Zdjęcia z Czeczenii

04.09.04, 19:59
Dla niektórych co o zbrodnaich Rosja nie chcą wiedzieć!
www.wsp.krakow.pl/apismo/nr4/blizejnas.html
czeczenia.neostrada.pl/zdjecia_drastyczne.htm
www.punk.friko.pl/czeczenia/imagepages/image31.html
www.nsb.pl/~pepe/czeczenia/
www.ipolska.pl/__extra/czeczenia.htm
Obserwuj wątek
    • Gość: . 160 zamordowanych dzieci jakos nie widze. A szukam IP: *.range81-156.btcentralplus.com 04.09.04, 20:14
      Nb. nie badz glupszy od rzadu Czeczenii na emigracji w Londynie...Oni nie
      probowali zbrodni w Osetii czymkolwiek usprawiedliwiac. Upierali sie, ze to
      terrorystyczna miedzynarodowka islamska, moze i z Basajewem, ale ze to nie
      Czeczeni. I chyba to byla prawda... Nie chcieli rozmawiac z negocjatorem po
      czeczensku.
      • abstrakt2003 pseudoangliku 04.09.04, 20:22
        Jesteś głupszy niż myślałem!!!!
        Czy w moim poście wspominam o tragedii w Osetii!!????
        Czy porównuję zbrodnie Rosja do zbrodni w Osetii!!!????
        Czy staram się usprawiedliwiać zbrodię jakiej dopuścili sie terroryści w Osetii
        na bezbronnych dzieciach!!!!!!!
        Qrwa!!!!!!! Nie robię tego!!!!!!
        JA PODAŁEM LINKI DO ZDĘĆ Z CZECZENII!!!! TYLKO TYLE!!!! I AŻ TYLE!!!!!
        Potępia już któryś z kolei raz zbrodnie popełnine tu i tam!!!!!
        Więc odczep się ode mnie!!!!
        • Gość: . Wielce zdezaktualizowane. Na fotkach snieg lezy!!! IP: *.range81-156.btcentralplus.com 04.09.04, 20:34
          • marcus_crassus ty masz nasrane we lbie 04.09.04, 20:35
            • Gość: . Logija BOLI, Marcusie? A CO z dziecmi w IRAKU? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 04.09.04, 20:37
              • abstrakt2003 pseudoangliku 04.09.04, 20:39
                o co ci chodzi? Chciałem mi przywalić i co?
                Jakoś nie wyszło i głupio trochę?
                **********8
                Daj sobie spokój! Załóż wątek o polskim antysemityźmie to ci wychodzi najlepiej!
                • Gość: . Mnie interesuja WSZELKIE polskie idiotyczne fobie IP: *.range81-156.btcentralplus.com 04.09.04, 20:42
                  Pod tym wzgledem bardzo ciekawa z was nacja. BADAWCZO!!!
                  • abstrakt2003 Re: Mnie interesuja WSZELKIE polskie idiotyczne f 04.09.04, 20:43
                    Jesteś zboczony!
                    • marcus_crassus to debil.nie ulega watpliwosci n/t 04.09.04, 20:44
                      • Gość: . Czy cokolwiek poza inwektywami miesci sie w IP: *.range81-156.btcentralplus.com 04.09.04, 20:52
                        zbiorze twych "argumentow merytortczntch"? Dobre mordy to sa mordy Busha, zle
                        mordy to sa mordy Putina? Dajesz w ostatnich dniach tylka, Krasulo...
                        • marcus_crassus odkad przeczytalem po raz pierwszy twoje 04.09.04, 20:59
                          wypociny wydales mi sie durny..a argumenty sa dla ludzi inteligentnych ktorzy
                          rozumiaja o co chodzi a nie dla przyglupa ktory szuka jaka agencja zrobila
                          zdjecia.jestes facet debilem jesli nie zauwazyles
                          • Gość: . Gdy po raz pierwszy przeczytalem,jak sie z Krasuli IP: *.range81-156.btcentralplus.com 04.09.04, 21:23
                            cale forum smieje...
                            • Gość: Tomson BRAWO!!! Być nazwanym przez crassulę idiotą, IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.09.04, 21:30
                              głąbem, czy coś w tym rodzaju, to jakby stwierdzić że jesteś w porządku
                              gościu :o)
                              A jego stwierdzenie że jesteś za głupi na przedstawieni ci crapsusowych
                              argumentów równa się stwierdzeniu że doprowadziłeś crassula do bezradności :o)
                      • Gość: KOKOSZ pierwszy raz musze... IP: 67.111.137.* 04.09.04, 23:41
                        sie z toba zgodzic, matolku... ;-)) Tak trzymaj, a wowczas (MOZE) zmienie
                        zdanie o poziomie twojej inteligencji!
                    • Gość: . Zbyt lakoniczna diagnoza. Prosze o szczegoly... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 04.09.04, 20:50
                      • Gość: KOKOSZ Re: Zbyt lakoniczna diagnoza. Prosze o szczegoly. IP: 67.111.137.* 05.09.04, 00:25
                        a co o tej diagnozie powiesz, jesli stwierdze, ze jestes wrodzonym kretynem i
                        notorycznym matolkiem... ;-)))
                        • Gość: . Inwektywy zdemaskowanego NAZISTY! Zreszta, idz IP: *.range81-156.btcentralplus.com 05.09.04, 00:49
                          pogadaj z rachelka - to twoj poziom...
                          • Gość: KOKOSZ ale z moja diagnoza sie zgadzasz... ;-))) IP: 67.111.137.* 05.09.04, 00:54
                            skoro nie zaprzeczasz!!!
                  • Gość: Karl najpierw powinienes zainteresowac sie twoimi IP: *.dip.t-dialin.net 04.09.04, 20:45
                    idiotycznymi fobiami palancie.
                    • Gość: . Ja ich nie mam: polskie fobie traktuje za to IP: *.range81-156.btcentralplus.com 04.09.04, 20:49
                      profesjonalnie: caly Zachod mozna nimi zabawic i jeszcze dobrze na tym zarobic.
                      • Gość: Karl wariat nigdy nie wie, ze jest chory IP: *.dip.t-dialin.net 04.09.04, 20:52
                        a ty jestes chory i to powaznie zydzie "zarabiajacy" na swoich polskich fobiach.
                  • Gość: Tomson Proponuję określenie "polaczkowate fobie" by IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.09.04, 21:17
                    nie ugolniać abstraktów, crassul i innych polaczków jako Polaków.
                    • Gość: . Przyjmuje pomysl!! IP: *.range81-156.btcentralplus.com 04.09.04, 21:20
              • marcus_crassus jaga logika psycholu??? 04.09.04, 20:43
                gadasz od rzeczy,co maja do tego dzieci w iraku????nie chce mi sie nawet czasu
                na takiego kretynka jak ty tracic
                • Gość: . Maja. Bo ciagle gona. Moge swieze fotki pokazac. IP: *.range81-156.btcentralplus.com 04.09.04, 21:06
                  www.stopwar.org.uk/photos/war/injured12.jpg
                  www.stopwar.org.uk/photos/war/fleeing02.jpg
                  www.stopwar.org.uk/photos/war/injured02.jpg
                  www.stopwar.org.uk/photos/war/injured04.jpg
                  www.stopwar.org.uk/photos/war/injured11.jpg
                  • Gość: Tomson Dla zaściankowych polaczków ofiary amerykańskiego IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.09.04, 21:21
                    terroryzmu międzynarodowego to tylko bydło niewarte uwagi. A crassuli, która
                    zasłynęła na tym forum z onanizowania się na wieści o kolejnych cywilnych
                    ofiarach okupacji Iraku, takimi zdjęciami nie przekonasz.
          • abstrakt2003 pseudoangliku 04.09.04, 20:37
            twoja głupota jest przerażającą.
            • Gość: . Czy glupota jest zauwazenie, ze to STARE zdjecia? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 04.09.04, 20:40
              A moze chodzi o wytkniecie ci, zes sobie nagle o ofiarach z Czeczenii
              przypomnial? I jestem Anglikiem, Slowianinie...
              • marcus_crassus jestes bzikiem. 04.09.04, 20:41
                • Gość: . GLEBIA TWOICH"ARGUMENTOW"DOROWNUJE GLEBI IP: *.range81-156.btcentralplus.com 04.09.04, 20:44
                  "HUMANIZMU" SOLDATOW BUSHA. W IRAKU. A moze cos bardziej merytorycznie, Krasulo?
                  • marcus_crassus a co to ma idioto do rzeczy????? 04.09.04, 20:46
                    jestes nienormalny.co maja zbrodnie rosyjskie w czeczenii do wojny w iraku????

czeczency nie wymordowali pojebancu milionow swoich obywateli jak saddam.nie
                    bylo tego u was w TV???a moze nie wlaczyles i sie nie dowiedziales.bijesz
                    rekordy glupoty.
                    • Gość: Tomson Crassulka udaje że ma jakieś argumenty.HAHAHA!!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.09.04, 21:35
                      marcus_crassus napisał:

> jestes nienormalny.co maja zbrodnie rosyjskie w czeczenii do wojny w iraku????
                      >
                      > czeczency nie wymordowali pojebancu milionow swoich obywateli jak saddam.nie
                      > bylo tego u was w TV???a moze nie wlaczyles i sie nie dowiedziales.bijesz
                      > rekordy glupoty.
                      A nie pamiętasz, odchodzie krowy, że to nie Saddam wprowadził embargo które
                      zabiło te miliony?
                      • Gość: rachelka Re: Crassulka udaje że ma jakieś argumenty.HAHAHA IP: *.twcny.rr.com 04.09.04, 23:20
                        Gość portalu: Tomson napisał(a):
                        A nie pamiętasz, odchodzie krowy, że to nie Saddam wprowadził embargo które
                        > zabiło te miliony?
                        embargo nie zabilo milionow to saddamek i jego kolesie to uczynily. pieniazki z
                        bankow amerykanskich na pomoc dla biednych dzieci iraku, wziely biedne dzieci
                        saddamka na swoje konta.
                        • Gość: KOKOSZ Rachelko, NIE!!!!!! badz niemadra... IP: 67.111.137.* 04.09.04, 23:55
                          i nie powtarzaj glupot. Nie miliony, a ok. pol miliona dzieci, to po pierwsze...
                          Po drugie, faktem jest, iz to wlasnie samo embargo najbardziej Irakowi
                          zaszkodzilo.
                          Saddam byl rzezimieszkiem i wrednym typem (cos takiego jak Bierut), ale nie byl
                          masowym zbrodniarzem, jakim go uczynila amerykanska propaganda!
                          Przypisywane mu zagazowanie Kurdow (naprawde robota Iranu) i wyrzucanie
                          niemowlakow z inkubatorow w Kuwejcie, sa wlasnie czystymi przykladami
                          propagandy szykujacej grunt pod inwazje Iraku...
                          • Gość: rachelka Re: Rachelko, NIE!!!!!! badz niemadra... IP: *.twcny.rr.com 05.09.04, 00:12
                            Gość portalu: KOKOSZ napisał(a):

> i nie powtarzaj glupot. Nie miliony, a ok. pol miliona dzieci, to po pierwsze..
                            > .
                            > Po drugie, faktem jest, iz to wlasnie samo embargo najbardziej Irakowi
                            > zaszkodzilo.
                            > Saddam byl rzezimieszkiem i wrednym typem (cos takiego jak Bierut), ale nie byl
                            >
                            > masowym zbrodniarzem, jakim go uczynila amerykanska propaganda!
                            > Przypisywane mu zagazowanie Kurdow (naprawde robota Iranu) i wyrzucanie
                            > niemowlakow z inkubatorow w Kuwejcie, sa wlasnie czystymi przykladami
                            > propagandy szykujacej grunt pod inwazje Iraku...

ja nie powtarzam glupot. nie kocham busza,ale sadamek to byl rzezimieszek,ktory
                            to bezwglednie mordowal kurdow,czy innych irakczykow ktorzy smieli sie jemu
                            sprzeciwic. trwalo to wieki i nie obchodzilo zupelnie USA dopoki nie zagrozil
                            zydom,byl to poczatek konca "dobrego saddama". embargo uderzylo w irakczykow,ale
                            pieniadze,ktore przeznaczone byly na humanitarna akcje pomocy najbiedniejszym
                            szly do prywatnych kieszeni rezimowcow,miedzy innymi bandyckich synkow saddama.
                            gdziekolwiek rezimy dostawaly pieniadze na humanitarne cele zawsze znajdywaly
                            sie one w prywatnych ,brudnych raczkach rzadzacych magnatow. tak bylo za
                            komunistycznej polski,rosji,czy innych bananowych republik miedzynarodowych . co
                            do gazowania kurdow,to wiele opisow i dokumentacji wskazuje na saddama,zreszta
                            tak samo do nich strzelal na oczach amerykanow podczas pierwszej wojny w iraku.
                            obecna wojna w iraku nie jest niczym usprawiedliwiona,poza checia dominowania w
                            tamtym regionie i ochrona interesow izraela przez amerykanow.
                            • Gość: KOKOSZ Rachelko, poczytaj sobie... IP: 67.111.137.* 05.09.04, 00:32
                              pierwszy z brzegu tekst, przypadkowo nawet po polsku...
                              Pozdr.,

www.irak.pl/Stop/Kurdowie.html
                            • Gość: KOKOSZ i moze jeszcze to... IP: 67.111.137.* 05.09.04, 00:46
                              www.geocities.com/CapitolHill/3589/us-iraq-lie.html
                              • marcus_crassus buahahaha..."www.irak.pl" :DDD 05.09.04, 12:21
                                bardziej stronnicego zrodla swojej wiedzy juz nie mogles znalezc??

moze siegnij po rense.com ktore jest rownie wiarygodne i podaje mase ciekawych
                                newsow rodem z tych z www.irak.pl :)))

oooo...tutaj na przyklad jeden:

www.rense.com/general52/strg.htm
                                co to moze byc???szpieg mossadu :DDDD

skorzystaj jeszcze z www.panstwozla.pl oszolomie..tam znajdziesz podobnej
                                jakosci materialy :D
                  • abstrakt2003 QRWA!!!!!! To nie jest wątek o Iraku!!!!!! 04.09.04, 20:47
                    To jest wątek o zbrodniach Rosyjskich w Czeczenii!!!!
                    Spadaj stąd pseudoangliku!!!!
              • abstrakt2003 Re: Czy glupota jest zauwazenie, ze to STARE zdje 04.09.04, 20:42
                Zdjęcia z obozów hitlerowskich są jeszcze strasze. Czy wnoskować z tego należy
                że są mniej przwdziwe niz były 40 lat temu!!!!
                pseudoangliku masz lepsz zdjęcia do daj link! Nie masz to wynieś sie z tego
                wątku!
                • Gość: . Pokazujesz stare fotki prasowe: BBC, CNN maja IP: *.range81-156.btcentralplus.com 04.09.04, 20:48
                  lepsze. I z WLASNYCH ZRODEL. A autorzy twoich websites popelniaja kradziez dobr
                  autorskich, bo nawet na zrodlo nie wskazuja. A to przeciez przedruki z agencji
                  zachodnich, widziane przeze mnie dawno temu. I z czym do gosci? Z polskim
                  zlodziejstwem internetowum? Lekcewazeniem praw autorskich?
                  • marcus_crassus ten facet abstrakt to jakis bzik :)))) 04.09.04, 20:50
                    lece na dzis :)))) facetowi chyba w szpitalu podlaczyli net i sie dorwal...
                    • abstrakt2003 Re: ten facet abstrakt to jakis bzik :)))) 04.09.04, 20:51
                      w tym wątku całkiem mu odbiło!
                    • Gość: Karl Re: ten facet abstrakt to jakis bzik :)))) IP: *.dip.t-dialin.net 04.09.04, 20:53
                      marcus_crassus napisał:

> lece na dzis :)))) facetowi chyba w szpitalu podlaczyli net i sie dorwal...

Samo w sobie nie byloby to zle, ale problem w tym, ze podloczyli mu go do odbytu
                  • abstrakt2003 A co mnie to obchodzi!!!!! 04.09.04, 20:50
                    Mu o zbrodnaich a ty o wartościach intelektualnych!!!!
                    A czy przejmujesz się prawami autorskimi zdjeć jakie wykonywali hitlerowcy w
                    obozach koncentacyjnych!!!!????
                    PS
                    Dawaj te linki albo milcz!!!!
                    • Gość: . To RUSKA zbrodnia ma POLSKIE zlodziejstwo IP: *.range81-156.btcentralplus.com 04.09.04, 21:09
                      usprawiedliwiac? I wepchalo sie toto do Europy ze swa moralnoscia swojacka...
                      • abstrakt2003 Odpowiedz konkretnie na pytanie pseudoangliku 04.09.04, 21:12
                        Czy prawa autorskie zbrodniarzy hitlerowskich też należy chronić!
                        PS
                        Znowu się slizgasz po temacie!!!!
                        • Gość: . Na wszystkich fotkach jest info:np."fotografie SS" IP: *.range81-156.btcentralplus.com 04.09.04, 21:19
                          czy "fotki znalezione przy zabitym zolnierzu Totenkopf"... Ja wiem, ze w Polsce
                          nikt tym sobie glowy nie bedzie zawracal, bo co twoje to moje, a mojego nie
                          rusz! AZJACI...
              • Gość: Karl i co z tego ze stare? IP: *.dip.t-dialin.net 04.09.04, 20:44
                Co to CWOKU JEDEN zydowski ma do rzeczy? Abstrakt podal po prostu linki do
                zdjec dokumentujacych zbrodnie sowietow. Czy jesli poda linki do zdjec
                holocaustu to tez zaczniesz miauczec, ze stare i "snieg lezy"?

Co za mlot.

Gość portalu: . napisał(a):

> I jestem Anglikiem, Slowianinie...

ha ha ha
                ha

• marcus_crassus o czym ty w ogole mowisz????? 04.09.04, 20:22
        chodzilo mu o to ze tacy jak ty nie widza tych zbrodni.pewnie dlatego ze widza
        i rozumieja tylko to co zobacza na glownych kanalach TV.a jak czegos nie ma w
        TV to dla takich ludzi jak ty tego w ogole nie ma
        • Gość: . Ja lepsze fotki widzialem.GDY BYLY AKTUALNE IP: *.range81-156.btcentralplus.com 04.09.04, 20:37
          Nie zapominaj, ze to do nas naleza najlepsze agencje fotografii prasowej
          swiata.A ten odgrzewa stare wydarzenia. O pare miesiecy za pozno... Czy Polak
          zawsze "zadnim umom kriepok"? I dziala dopiero grubo PO SZKODZIE?
          • marcus_crassus ty jestes nienormalny..o czym ty w ogole 04.09.04, 20:42
            mowisz????gadasz facet od rzeczy
            • Gość: . Bo to fotki sprzed roku-2 lat!!! Skradzione przez IP: *.range81-156.btcentralplus.com 04.09.04, 21:11
              Polakow do ich "czcigodnych" websites, min. z National Geographic... Ale wy,
              Azjaci, i tak nie pojmiecie, gdzie tu problem...
              • abstrakt2003 Re: Bo to fotki sprzed roku-2 lat!!! 04.09.04, 21:16
                I co z tego że z przed 2 lat! Czy to pomniejsza Rosyjskie zbrodnie!
              • Gość: Karl "anglik" :-) IP: *.dip.t-dialin.net 04.09.04, 21:33
                Gość portalu: . napisał(a):

> Ale wy, Azjaci,

Ale z niego "anglik" :-)
                • Gość: . Anglo-Saxon, chcialbys miec takie papiery w Reichu IP: *.range81-156.btcentralplus.com 05.09.04, 00:52
                  Mnie nie powiesz, jak sie tam polaczkow traktuje...Widzialem, Niemcy tez mi sie
                  na was skarzyli... Ze AZJACI!
    • Gość: Cc Re: Zdjęcia z Czeczenii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 20:25
      A podaj jeszcze linki do zdjęć pomordowanych przez Czeczenów cywilnych mieszkańców okolicznych
      terenów (Inguszetii, Osetii), a także samych Czeczeńców zamęczonych przez współziomków za
      przynależność do "ferajny z innego podwórka". Niech będzie równowaga. Bo tak jak teraz, to tylko
      kłamliwa propaganda. Trupy są... a czyje w nich kule? Odpowiedz teraz na pytanie: dlaczego ludy
      sąsiadujące na Kaukazie z Czeczenami nienawidzą ich i się ich boją?
      • marcus_crassus konkretne pytanie: 04.09.04, 20:28
        1)ilu z terrorystow bylo czeczenami??
        2)czy wladze czeczenii nie uznawane przez rosjan firmuja ten zamach

--> jesli nie wiesz to o ch..j ci chodzi??

ps-wsrod zamachowcow byl na pewno jeden murzyn...moze on byl czeczenem???
      • abstrakt2003 Re: Zdjęcia z Czeczenii 04.09.04, 20:36
        Czy ty czytać ze zrozumieniem nie potrafisz?
        PS
        Załóż swój wątek.
        • Gość: Karl pseudoanglik zydowski nie pojmuje IP: *.dip.t-dialin.net 04.09.04, 20:42
          dla niego wszystko jest propaganda. Nie mozesz po prostu podac linku do czegos
          bo zaraz zaczyna relatywizowac i odnosic do jego swiatka, w ktorym wszystko co
          muzulmanskie MUSI uosabiac kwintesencje zla.

Ten cwoik potrafi tylko mielic te swoje propagandystyczne frazesy. Nie oczekuj
          od niego, ze potrafi myslec.
          • Gość: . Jestem w 75% Anglo-Saxonem i w 25% Celtem. IP: *.range81-156.btcentralplus.com 04.09.04, 21:12
            Czy dla polskiego nacjonalisty kazdy madrzejszy musi byc Zydem?
            • abstrakt2003 a badź sobie kim chcesz! 04.09.04, 21:14
              Ale nie jesteś anglikiem z urodzenia! Korzenie masz nad Wisłą, Wartą lub
              Niemnem!
              • Gość: Karl Re: a badź sobie kim chcesz! IP: *.dip.t-dialin.net 04.09.04, 21:22
                abstrakt2003 napisał:

> Ale nie jesteś anglikiem z urodzenia! Korzenie masz nad Wisłą, Wartą lub
                > Niemnem!

Oczywiscie. Facet posluguje sie ortografia i kodem kulturowym w stopniu nie do
                opanowania przez jakiegokolwiek slawiste szczegolnie w tak krotkim czasie.

Polski to jeden z najtrudniejszych jezykow europejskich.

Uzywa nawet zakorzenionych w polskim jezyku rusycyzmow i innych subtelnosci nie
                do nauczenia na zadnych kursach. Tak moze pisac tylko ktos, kto wyrosl w
                kulturze polskiej.

Gdybysmy nie wiedzieli, ze klamiesz moglbys odebrac to naprawde jako komplement.
            • Gość: Karl i z cala pewnoscia w 100% czubkiem IP: *.dip.t-dialin.net 04.09.04, 21:17
              Jestes Zydem nie dlatego bo jestes madrzejszy. Z twoich postow przebija raczej
              przeciwienstw tej tezy, tylko dlatego bo jestes bezkrytycznie prozydowski,
              proizraelski i skrajnie antymuzulmanski.

Poza tym klamiesz.
              • Gość: . Nie, jestem tylko ANTY-TERRORYSTYCZNY. IP: *.range81-156.btcentralplus.com 04.09.04, 21:24
                • Gość: Karl Oczywiscie, bo wedlug ciebie Islam to terroryzm. IP: *.dip.t-dialin.net 04.09.04, 21:28
                  Nie zauwazylem jeszcze, zebys gdziekolwiek biadal nad terrorem zydowskim...

Ale masakr dokonywanych przez zydow nigdy nie nazwalbys przeciez terrorem.
                  Zydzi to w koncu nie muzulmanie.
                  • Gość: . A GDZIE ja to powiedzialem? ZACYTUJ!!! IP: *.range81-156.btcentralplus.com 04.09.04, 21:29
                    • Gość: Karl Widac to niemal ze wszystkich twoich postow IP: *.dip.t-dialin.net 04.09.04, 21:31
                      O jakich terrorystach pisales na tym forum poza terrorystami muzulmanskimi?
                      • Gość: . ZACYTUJ. Nb. jestem tu JEDYNYM piszacym o IRA, IP: *.range81-156.btcentralplus.com 05.09.04, 00:59
                        zarowno "provos", jak i "real" czy "official", oraz o INLA. Tys przeciez nawet
                        o tym nie slyszal!
                • Gość: rachelka Re: Nie, jestem tylko ANTY-TERRORYSTYCZNY. IP: *.twcny.rr.com 04.09.04, 21:33
                  ha,ha to nawet ja sie usmialam z tego zdania. ty co kazdego od nazi,antysyjamow
                  i innych rasistow wyzywasz masz czelnosc robic tu za "aniola storoza z grojca".
                  jak juz ci wiele osob pisalo ty zasmrodziles swymi
                  oszustwani,pozerstwem,klamstwami,wulgaryzmami,rozmowami ze soba pod postacia
                  1000000000 nickow lub straszeniem wszystkich naokolo na tym forum wiecej niz ten
                  glupi tomson,wulgarna krasula czy inni tutaj madrzacy sie forumowicze. najlepiej
                  bys zrobil jakbys w koncu sie utozsamil z jakas nacja i tam pozostal,bo cierpisz
                  na "bioplar disorder". spakuj swe smierdzace angielskie z grojca skarpety i idz
                  spac, bo przymendzasz tu co dzien bez sensu, tylko po to aby komus cos przytknac
                  lub przylozyc. pisales kiedys ,ze polacy to "self fuckers" -ty jestes ich
                  najlepszym przykladem.
            • Gość: KOKOSZ Mr.Bean: Jestem w 75%Anglo-Saxonem i w 25% Celtem. IP: 67.111.137.* 05.09.04, 00:09
              pokaz metryke dziadka, to moze ci uwierzymy....:-)))))))))))

kto ci wbil do tego ciasnego lba ten nieszczesny stereotyp o "madrym" zydzie???
              Bycie kretaczem i oszustem (co - poparte jeszcze instynktem stadnym - wlasnie
              charakteryzuje koSSher ferajne) swiadczy o bazarowym sprycie, a nie
              inteligencji... :-(((
              • Gość: . Mnie to mozesz rozkazywac, NIE-ARYJCZYKU!!! IP: *.range81-156.btcentralplus.com 05.09.04, 00:55
                Uwierzyl, jak za Hitlera, w nasze gadki, ze Slav(e)s tez Ariowie. A my, jak to
                bylo z Muslimami za Hitlera, chcemy sobie napedzic tylko NIZSZE RASOWO MIESO
                ARMATNIE!
                • Gość: KOKOSZ zatem, teraz juz aryjczykiem jestes, chazarze??? IP: 67.111.137.* 05.09.04, 01:01
                  BBUUUUUAAAAAHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
                  • Gość: rachelka Re: zatem, teraz juz aryjczykiem jestes, chazarze IP: *.twcny.rr.com 05.09.04, 01:31
                    on wiadomo kim jest juz sie okreslil 100+ razy na tym forum "self fucker from
                    grojec city"
                    • Gość: KOKOSZ to by sie zgadzalo, bo Grojec... IP: 67.111.137.* 05.09.04, 01:42
                      podobno byl zaglebiem zydostwa przed wojna... ;-)))
    • wielki_czarownik Tendencyjne te zdjęcia. 04.09.04, 21:00
      Nie widzę:
      1. Pomordowanych strzałem w plecy dzieci.
      2. Spalonych napalmem wietnamskich wiosek.
      3. Zrównanych z ziemią domów w Bagdadzie.
      4. Torturowanych rosyjskich żołnierzy.

Chodzi o to aby pokazać, że Rosjanie to bydło?
      • abstrakt2003 Wielki Czarowniku 04.09.04, 21:03
        To jest wątek o zbrodniach Rosjan w Czeczenii.
        Jeśli interesującie:
        1. Pomordowanych strzałem w plecy dzieci.
        2. Spalonych napalmem wietnamskich wiosek.
        3. Zrównanych z ziemią domów w Bagdadzie.
        4. Torturowanych rosyjskich żołnierzy.
        Załóż swój własny wątek.
      • marcus_crassus widzisz roznice miedzy zabitym dzieckiem 04.09.04, 21:10
        czeczenskim i rosyjskim???

bo ja WC nie.i dla mnie sa terorystami i ci ktorzy zabija rosyjskie i ci ktorzy
        zabija czeczenskie.
        • Gość: . No to zobacz te roznice: IP: *.range81-156.btcentralplus.com 04.09.04, 21:16
          www.stopwar.org.uk/photos/war/dead03.jpg
          www.stopwar.org.uk/photos/war/dead04.jpg
        • wielki_czarownik Hmm 04.09.04, 21:18
          Zależy jak zabitym. Bo jeżeli to zabsolutyzujemy to niestety ale podczas II wojny RAF i USAF to byli sami terroryści, bo zrzucali bomby i zabijali niemieckie dzieci.
          Ja jednak widzę różnicę pomiędzy przypadkowym zabiciem dziecka (pokroju strzelam z armaty a pocisk 10 km dalej kogoś trafia) a zastrzeleniem takiego dziecka z zimną krwią.
          I to i to jest skurwysyństwem. Ale to drugie jest skurwysyństwem nieporównywalnie większym.
      • Gość: . Jeden normalny Polak.Tego babci Tatar najwyrazniej IP: *.range81-156.btcentralplus.com 04.09.04, 21:14
        na jej wlasna prosbe nie przelecial..
      • Gość: Tomson Dyskusja zbyteczna, namawianie różnych abstraktów, IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.09.04, 21:15
        crassulów,rachelek i innych ogarniętych szowinizmem polaczków (nie mylić z
        Polakami), do obiektywnego spojrzenia na Rosję to jak walenie grochem o ścianę.
        • abstrakt2003 Tomson 04.09.04, 21:17
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=15493282
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka