kingfish 11.09.04, 14:43 www.kingfish.us.tf/wtc.swf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dana33 Re: 9/11 IP: 192.117.117.* 11.09.04, 14:46 po prostu straszne. nawet po 3 latach, to te zdjecia sa przerazajace. a to ze spadajacym czlowiekiem to juz wogole wlosy staja na glowie i przerazenie czlowieka paralizuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amerykanin dana. przerazajace - tak. Ale paraliz nie ogarnal IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 11.09.04, 15:08 Ameryki. Kolejne panstwa (i mam na mysli wazne jak Rosja) wlaczaja sie do walki rzaem z USA i Izraelem przeciw tej szaranczy. Odpowiedz Link Zgłoś
sol4000 Re: przerazajace - tak... 11.09.04, 15:17 dlatego mam SZCZERA nadzieje, ze znajdzie sie jakis srodek, by wreszcie te szarancze wytepic!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amerykanin Trzy lata temu ani jeden Islamista nie byl IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 11.09.04, 18:10 zatrzymany przez rzady islamskie. W tym roku (zgodnie z prasa) w walkach z policja i wojskiem w panstwach nalezacych do Konferencji Panstw Islamskich zabito ponad 4 tys. terrorystow i uwieziono dwa razy tyle. W ostatnim tylko tygodniu w Jemenie zlikwidowano 200 islamistow. Obawiam sie, ze zabraknie hurys Allahowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norek Trzy lata temu Islam wojowal bezkarnie! IP: *.purpletree.ca / 207.164.57.* 11.09.04, 18:28 Trzy lata temu Iran nawey nie rozmawial z UN i krajami zachodu. Dzisiaj dobrowolnie przyznal sie do nuklearnego programu i grzecznie obiecuje poprawne zachowanie. Kazdy rzad i kazdy dyktator, szczegolnie rzady krajow bliskiego wschodu, ktore od lat zajmowaly sie lub wspomagaly terrorysta, wiedza ze usuniecie ich od wladzy jest tylko sprawa paru tygodni. Trzeba byc idiota zeby nie zauwazyc do czego dazyli i nadal daza islamscy terrorysci. Od zamachu na Papieza do 9/11 byly to akty wypowiedzenia nam wojny ktore wszystkie kraje ignorowaly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amerykanin Dlatego twierdze, ze Islamisci popelnili blad IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 11.09.04, 18:35 atakujac WTC w 2001. Cztery lata pozniej (zgodnie ze znawcami,; Emerson np.) mogliby zrobic tak duzo szkod, ze Zachod moglby opuscic Bliski Wschod. Daloby to kalifat Osamkowi i pieniadze za rope. Teraz nie maja juz sans. Nawet Chiny sie dolaczaja do walki z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
kingfish Re: 9/11 11.09.04, 15:20 www.kingfish.us.tf/AA1.swf www.kingfish.us.tf/AA2.swf www.kingfish.us.tf/AA3.swf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norek Re: 9/11 IP: *.purpletree.ca / 207.164.57.* 11.09.04, 18:04 uff!! Te ostatnie zdjecie:-((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
babusz Re: 9/11 11.09.04, 15:30 kingfish napisała: > www.kingfish.us.tf/wtc.swf Straszne, okropna tragedia. Dlatego krew mnie zalewa, ze ten cham i prostak bez moralnosci Bush wykorzystal ten dramat jako pretekst do agresji na Irak, a sciskal sie po przyjacielsku z Saudami, gdzie tkwi zrodlo tych atakow. Wlasciciele WTC, firmy ubezpieczeniowe, wladze portu Nowego Jorku i New Jersey skierowaly wlasnie do sadu pozew przeciwko Arabii Saudyjskiej o odszkodowanie za atak na WTC. Zwiazkow Iraku z atakami na WTC jak i z Al Quaida nie znaleziono do dzis. Odpowiedz Link Zgłoś
indris 9/11 wtedy i dzisiaj 11.09.04, 15:39 WTEDY cały świat był solidarny z Ameryką (ja też). Dzisiaj - NIKT prawie z Ameryką solidarny nie jest. DLatego NIE przyłączyłbym się dzisiaj do żadnych obchodów, bo mogłoby to być zrozumiane jako solidarność s DZISIEJSZĄ Ameryką, tą Ameryką Busha. A je mogę być solidarny z Ameryką, ale Ameryką Moore'a. Nigdy jeszcze nie było w świecie takiej niechęci do USA - po trzech latach od bezprecedensowej solidarności. Jest to niewątpliwie osobiste "osiągnięcie" G.W. Busha. Warto, żeby ktoś mu przetłumaczył "Wesele" Wyspiańskiego. W szczególności "miałeś CHAMIE złoty róg...". Pasuje jak ulał. Odpowiedz Link Zgłoś
sol4000 Re: 9/11 wtedy i dzisiaj 11.09.04, 19:01 przeczytaj "swoj" post jeszcze raz... WTEDY NIKT prawie nie był solidarny z Ameryką (ja też). Dzisiaj - cały świat z Ameryką solidarny jest. DLatego przyłączyłbym się dzisiaj doobchodów wesela Wyspiańskiego, bo mogłoby to być zrozumiane jako solidarność s DZISIEJSZĄ Ameryką, tą Ameryką Busha. A je mogę być solidarny z Ameryką, ale NIE Ameryką żadnych Moore'a. Nigdy jeszcze nie było w świecie takiej - po trzech latach od bezprecedensowej solidarności USA. Jest to niewątpliwie osobiste "osiągnięcie" Busha. Warto, żeby ktoś mu przetłumaczył G.W. Pasuje jak ulał w szczególności niechęci do "miałeś CHAMIE złoty róg...". z najserdeczniejszymi pozdrowieniami M.Moore Odpowiedz Link Zgłoś