Dodaj do ulubionych

Spadek PKB o 5%

04.12.15, 23:40
Forumowa jaczejka chętnie pisze o ekonomicznej rujnacji Ukrainy i nie da się ukryc, ze spadek roczny PKB wyniesie niemal 5%, a wiec bardzo dużo.

Dotarly również informacje z kwitnącego kraju sukcesu:
pod wodza genialnego ekonomisty Wowana Taurydzkiego gospodarka Rosji skurczyla się o dokładnie te same 5%!

Coz za slowianskie braterstwo i solidarnosc!
Zapiera dech.
Obserwuj wątek
    • eva15 Re: Spadek PKB o 5% 04.12.15, 23:50
      Podobno Rosja pada też pod naporem długów, całkiem jak Ukraina. W międzyczasie IWF ją sztorcuje niczym jaki Kijów i odmawia kolejnej transzy kredytów. Prawda to?
      • malkontent6 Re: Spadek PKB o 5% 04.12.15, 23:56
        Ewciu, na ciebie zawsze można liczyć.
        • eva15 Re: Spadek PKB o 5% 05.12.15, 00:00
          A ty licz na zegarek. Patrz, o której godzinie piszę:-).
        • yurek11111 Re: Spadek PKB o 5% 05.12.15, 00:03
          Na ewcie zawsze mozna liczyc,ale podoba mi sie porownywania osiagniec Rosji do Ukrainy....:-)))
          Jeszcze pare lat prezydentury pozostalo wybrancowi narodu rosyjskiego, jest szansa ze do konca jego kadencji Rosja bedzie w gorszej kondycji ekonomicznej niz Ukraina bo wojenki kosztuja....:-)))
          • borrka Samego mnie trafnosc porownania zaskoczyla! 05.12.15, 00:50
            Bo to, co Putin zorganizowal Rosjanom, to masakra ekonomiczna, glupota polityczna i wieka szkoda.
            • eva15 Re: Samego mnie trafnosc porownania zaskoczyla! 05.12.15, 00:59
              IWF też tak twiedzi i chce odciąć Ruskich od dalszych kredytów, buha, ha. Ukraińcy pękają ze śmiechu i wystawiają stołeczki przed chałupy patrząc w niebo, kiedy Ruskie spadną na ziemię niczym dojrzałe japppka.
      • eva15 Re: Spadek PKB o 5% 05.12.15, 00:16
        Zapomniałam o jeszcze jednym :

Rosja musi do końca roku zwrócić Ukrainie 3 mld euro pożyczki. Ciekawe, jak ona da radę bez ogłoszenia bankructwa. Podobno nie tylko IWF ale i Ciotka Unia nie chce pomóc, bo Niemcy wydają całą kasę na nowych cennych obywateli.
        A to się Ruscy wkopali...
        • 5magna Re: Spadek PKB o 5% 05.12.15, 00:44
          Nic tylko Ukraina musi sie przytulic do Czernobyla I zdechnac.....
          • eva15 Re: Spadek PKB o 5% 05.12.15, 00:50
            Nie strasz borrki, daj mu żyć!. W oparach złudzeń:-).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka