Dodaj do ulubionych

bush na golasa

IP: *.twcny.rr.com 10.10.04, 19:08
no niezupelnie,gdyz dzielo malarskie zostalo usuniete z muzeum w waszyngtonie.
a skoda jak mowia bracia czesi.....
story.news.yahoo.com/news?tmpl=story&cid=816&ncid=816&e=4&u=/ap/20041008/ap_on_en_ot/bush_nude_painting
Obserwuj wątek
    • Gość: Alfred rachelko. Czemu masz takie nudystyczne ciagoty? IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 10.10.04, 19:18
      Tydzien temu jak rozmawialismy na tym forum bylas calkiem mila, rozsadna
      starsza pani - tak sama napisalas. Czy myslisz, ze wybory beda zadecydowane
      przez wyglad kandydatow na nago? Kerry przegralby od razu bo Bush podobno
      codziennie cwiczy i jest niezle zbudowany jak mowil sam Ahnold.
      • Gość: rachelka Re: rachelko. Czemu masz takie nudystyczne ciagot IP: *.twcny.rr.com 10.10.04, 19:28
        Gość portalu: Alfred napisał(a):

> Tydzien temu jak rozmawialismy na tym forum bylas calkiem mila, rozsadna
        > starsza pani - tak sama napisalas. Czy myslisz, ze wybory beda zadecydowane
        > przez wyglad kandydatow na nago? Kerry przegralby od razu bo Bush podobno
        > codziennie cwiczy i jest niezle zbudowany jak mowil sam Ahnold.

no alfred strasza pania to mnie ty i inni mnie zrobiliscie.kazdemu wolno sie
        cieszyc na swoj sposob,jak widac ty i ja mamy inne gusta jeli chodzi o sztuke i
        nudyzm:)
      • Gość: . Alfredzie, to jest smieszne - Ksiaze Filip, gdy IP: *.range81-157.btcentralplus.com 10.10.04, 19:31
        zostal sportretowany jako golas z motylkiem na ramieniu dzielo zakupil,
        pozostawil w galerii dla publiki, a reprodukcja obleciala okladki wszystkich
        magazynow. To nie Bush na golasa, a swoiste ocenzurowanie golego Busha jest
        smieszne, ale co ja sie wam w wasze sprawy bede wtracal...
        NB. nawet byly pocztowki nawet z gola Krolowa Matka, ale w jej typowym fikusnym
        kapeluszu. I babcia, krotko przed smiercia, tez z nich sie smiala (moze jeszcze
        sa gdzies w necie, poszukam)
        • Gość: twoja jankowska Alfredzie, nie badz taki doslowny ani przyziemny IP: *.b.pppool.de 10.10.04, 19:37
          bo robisz sie smieszny. Oczywiscie, ze zdradzasz swe antypatie i sympatie
          polityczne, masz przy tym kaca; mozna przypuszczac, ze praktykujesz ipsacje, to
          nic groznego, ale sa pewne granice.
        • Gość: Alfred Absolutnie sie zgadzam. Nuda potrafi byc smieszna IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 10.10.04, 19:40
          i bardzo dobrze. Stworca mial poczucie humoru i stworzyl nas z roznymi
          smiesznymi koncowkami tu i tam. Malo co jest weselsze jak widok
          biegnacej, 'dobrze wyposazonej' kobiety lub nagiego, podnieconego faceta.
          Myslalem, ze rachelka bedzie pamietala pewne rzeczy, o ktorych pisalismy
          tydzien temu. Gdyby ktos inny to rozpoczal, to moj komentarz tez bylby inny.
          • Gość: rachelka Re: Absolutnie sie zgadzam. Nuda potrafi byc smie IP: *.twcny.rr.com 10.10.04, 20:22
            Gość portalu: Alfred napisał(a):

> i bardzo dobrze. Stworca mial poczucie humoru i stworzyl nas z roznymi
            > smiesznymi koncowkami tu i tam. Malo co jest weselsze jak widok
            > biegnacej, 'dobrze wyposazonej' kobiety lub nagiego, podnieconego faceta.
            > Myslalem, ze rachelka bedzie pamietala pewne rzeczy, o ktorych pisalismy
            > tydzien temu. Gdyby ktos inny to rozpoczal, to moj komentarz tez bylby inny.

a o co tobie alfred chodzi,cenzurujesz mnie czy co? twoja rodzina ma strasznie
            duzo uwag na moj temat. co do widoku nagiego chlopa czy baby,to jak moja bacia
            mowila"niech sie wstydzi ten kto widzi". dodaj sobie lyzke humoru do zupy a
            zycie bedzie bardziej ciekawe.
            • Gość: Alfred rachelko. Przeciez napisalem, ze to jest smieszne. IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 10.10.04, 20:32
              Myslalem, ze Ty jestes bardziej serio, ale w porzadku. Nie zamierzam w ogole
              komentowac Twoich wypowiedzi na tem temat. Zreszta, uczciwie mowiac zbyt wielu
              ludzi klamie na tym forum aby wiedziec kto jak mysli. A cenzura? Musialbym
              najpierw zapomniec skad jestem aby pozwolic sobie na cenzurowanie forum. Mnie
              interesuja calkiem inne rzeczy.
    • Gość: wiktor Re: bush na golasa IP: 5.6R1D8DEBUG* / *.cust.bezeqint.net 10.10.04, 20:34
      cos ta islamistka siedzi cicho tyle wotkuw ciekawych?RACHEL pokarz swoja gola
      D..,itelektualna
      • Gość: rachelka Re: bush na golasa IP: *.twcny.rr.com 10.10.04, 20:37
        fiktor zapnij rozporek bo pol forum padnie i splywaj ukoic sie na innych
        watkach. twoj intelekt i sposob wyrazania sie to dobre dla hyclow i sprzataczy w
        zoo,nie dla mnie.
        • Gość: wiktor Re: bush na golasa IP: 5.6R1D8DEBUG* / *.cust.bezeqint.net 10.10.04, 20:44
          prosto czekam na twoje zlote mysle .gdzie nam prostakom do ciebie
          • Gość: rachelka Re: bush na golasa IP: *.twcny.rr.com 10.10.04, 20:52
            Gość portalu: wiktor napisał(a):

> prosto czekam na twoje zlote mysle .gdzie nam prostakom do ciebie
            to nie chodzi o prostactwo tylko o dobor slow do dyskusji u ciebie dosyc
            prymitywny. to dobre dla dzieci w przedszkolu,ktore sie ucza anatomii a nie dla
            ludzi o bardziej wyrafinowanym guscie.
            • Gość: zenon spojrzcie mi, viktor i alfred, w oczy nie walczcie IP: *.b.pppool.de 10.10.04, 21:06
              z przeznaczeniem:
              gaysearch.fix.ac/gallery/wm-ass114.jpg
              • Gość: rachelka Re: spojrzcie mi, viktor i alfred, w oczy nie wal IP: *.twcny.rr.com 10.10.04, 21:13
                zenus fe fe chlopaczek,to mialo byc na temat artystycznego nudyzmu nadzego wodza
                a nie hard core:(
                • Gość: zenon nie mozesz, rachelko, zarzucic, ze zdjecie jest IP: *.b.pppool.de 10.10.04, 21:18
                  wulgarne, jest estetyczne, a o upodobaniach sexualnych nie mozna dyskutowac. O
                  glupocie tez nie. Pozostaje prowokacja. Pozdro
                  • Gość: rachelka Re: nie mozesz, rachelko, zarzucic, ze zdjecie je IP: *.twcny.rr.com 10.10.04, 21:23
                    Gość portalu: zenon napisał(a):

> wulgarne, jest estetyczne, a o upodobaniach sexualnych nie mozna dyskutowac. O
                    > glupocie tez nie. Pozostaje prowokacja. Pozdro

nu zenus,tys chlopak wesoly,estetyczne:)let me slap you:)
            • Gość: wiktor Re: bush na golasa IP: 5.6R1D8DEBUG* / *.red.bezeqint.net 10.10.04, 21:19
              sprubuj rahel porozmawjac ;moze wrogi moga byc przyjaciele .zostanuw sie co my
              wszyscy na tym forum .znany jeden o drugim ?[wielkie NIC]obrarzamy jeden
              drugiego pytanie dlaczego? zabawa?pokazac czyjs nicek?udowodnic swuj poglad?
              pociecha z cudzych tragedji?
              • Gość: rachelka Re: bush na golasa IP: *.twcny.rr.com 10.10.04, 21:28

> sprubuj rahel porozmawjac ;moze wrogi moga byc przyjaciele .zostanuw sie co my
                > wszyscy na tym forum .znany jeden o drugim ?[wielkie NIC]obrarzamy jeden
                > drugiego pytanie dlaczego? zabawa?pokazac czyjs nicek?udowodnic swuj poglad?
                > pociecha z cudzych tragedji?
                mow o sobie,mozna kogosz szczypac i sie wyglupiac,ale ty ze swoim doborem slow w
                stosunku do mnie przegiales pale kolego. jesli tego nie rozumiesz to albo w
                takim swiecie sam sie obracasz,albo tak cie ciagnie do poszczegolnych
                nickow,gdyz poprostu nie zgadzaja sie z toba i wedlug ciebie zasluguja na bloto.
                wroc do swoich wypowiedzi i zobacz jaki jezyk,ton i styl plynal z ciebie, a co
                do proby to nie musimy probowac ja to robie co dzien ale do tych ktorzy wiedza
                gdzie lezy granica i maja szczypte polotu. nie bardzo rozumiem o jakich
                tragediach ty mowisz,chyba o tym,ze jedyna forma rozmow na jaka ciebie stac z
                kimkolwiek to wyladowywanie szamba,niestety malo ludzi to kupuje.
                • Gość: wiktor Re: bush na golasa IP: 5.5R* / *.cust.bezeqint.net 10.10.04, 21:33
                  to co chcialem przeczytac nie omylilem sie ku... zostanie zawsze kur....tak ja
                  BOZE stwozyl
                  • Gość: rachelka Re: bush na golasa IP: *.twcny.rr.com 10.10.04, 21:36
                    a cham chamem,jako,ze ja tez sie nie pomylilam. jedyne na co ciebie stac to
                    chamskie wypowiadanie swych mysli. jak juz ci pisalam lepiej sie odczep od mego
                    nicka,bo nic ani nie wnosisz do dyskusji ani nigdy nie wniesiesz fiktor.adios
                  • Gość: . Wiktor, a CO to ma wspolnego z qrewstwem? Gdybym IP: *.range81-157.btcentralplus.com 10.10.04, 21:36
                    chcial byc zlosliwy, to bym powiedzial, ze kobita przynudza jak wiktorianska
                    guwernantka - ale to przeciez dokladne przeciwienstwo qrwy!
                    • Gość: rachelka Re: Wiktor, a CO to ma wspolnego z qrewstwem? Gdy IP: *.twcny.rr.com 10.10.04, 21:40
                      Gość portalu: . napisał(a):

> chcial byc zlosliwy, to bym powiedzial, ze kobita przynudza jak wiktorianska
                      > guwernantka - ale to przeciez dokladne przeciwienstwo qrwy!
                      gabcia ty o guwernantkach tu nie sun. nie kazdy ma taka fantazje jak ty ,ale ja
                      i guwernantka to dobre:)fiktor widzi jedno w kobitach,to czego mu na co dzien
                      brakuje. widac w izraelu jak sie chce z kims dyskutowac to zaczyna sie od dzien
                      dobry ku.. i powodzenie zapewnione.stad te maniery i styl,nu.nu
                      • Gość: . Ty, panna, je nie o Tobie, a o twoim tekscie - IP: *.range81-157.btcentralplus.com 10.10.04, 21:46
                        "smrodku dydaktycznym", jak by go nazwal Wankowicz. Nie utozsamiaj sie ze
                        swoimi wypowiedziami, bo jutro mozesz nadawac inne teksty, pozostajac nadal
                        soba: to TEN TEKST BYL "guwernandzki", rachelko... A TY? To sie jeszcze
                        zobaczy...
                        • Gość: rachelka Re: Ty, panna, je nie o Tobie, a o twoim tekscie IP: *.twcny.rr.com 10.10.04, 21:52
                          Gość portalu: . napisał(a):

> "smrodku dydaktycznym", jak by go nazwal Wankowicz. Nie utozsamiaj sie ze
                          > swoimi wypowiedziami, bo jutro mozesz nadawac inne teksty, pozostajac nadal
                          > soba: to TEN TEKST BYL "guwernandzki", rachelko... A TY? To sie jeszcze
                          > zobaczy...

oj melchiorek by niejedno o twoich smrodkach mial do powiedzenia,ale to inna
                          para kaloszy gabciu. co do tekstu to nie wiedzialam,ze guwernantki mialy takie
                          teksty,no zawsze czlowiek cos tam przegapil w zyciu. a ja no cuz co dzien inne
                          tematy poruszam,ale zgraja co dzien daje mi te same odpowiedzi. czyzby jakis
                          zanik inteligencji na forum, a juz na pewno wyobrazni:(
                    • Gość: wiktor Re: Wiktor, a CO to ma wspolnego z qrewstwem? Gdy IP: 5.6R1D8DEBUG* / *.cust.bezeqint.net 10.10.04, 21:43
                      GOSC czy ona dostala orgazmy ? nie slyszalem
                      • Gość: rachelka Re: Wiktor, a CO to ma wspolnego z qrewstwem? Gdy IP: *.twcny.rr.com 10.10.04, 21:43
                        fiktor kiedy splyniesz?
                        • Gość: wiktor Re: Wiktor, a CO to ma wspolnego z qrewstwem? Gdy IP: 5.5R* / *.red.bezeqint.net 10.10.04, 21:51
                          kiedy mnie polubisz to splyne Brrrrr
                          • Gość: rachelka Re: Wiktor, a CO to ma wspolnego z qrewstwem? Gdy IP: *.twcny.rr.com 10.10.04, 21:54

> kiedy mnie polubisz to splyne Brrrrr
                            najpierw chyba labotomie bym musiala przejsc albo byc naprawde glodna. ani
                            jedno,ani drugie mi nie grozi,wiec splyn do swoich pieknotek,bo sie uczepiles za
                            bardzo mego nicka.
                            • Gość: wiktor Re: Wiktor, a CO to ma wspolnego z qrewstwem? Gdy IP: 5.5R* / *.cust.bezeqint.net 10.10.04, 22:00
                              JUZ nie FIKTOR a WIKTOR ty pieszciotka
                  • krystian71 skad tyle chamstwa na tym forum-wiktor 10.10.04, 22:04
                    ciebie chyba rodzice nie kochali i pod boznica porzucili w beciku
                    • Gość: rachelka Re: skad tyle chamstwa na tym forum-wiktor IP: *.twcny.rr.com 10.10.04, 22:08
                      krystian71 napisała:

> ciebie chyba rodzice nie kochali i pod boznica porzucili w beciku
                      oj krystian ten becik mnie ujal,sliczne. nu niestety szafka juz podeschla i czas
                      druga warstwe farby chlapnac na me dzielo z klonu. na razie:)
                      • krystian71 Re: skad tyle chamstwa na tym forum-wiktor 10.10.04, 22:10
                        pa pa i dobranoc,to znaczy ja dobranoc bo u ciebie jeszcze widno:)))
                    • Gość: wiktor Re: skad tyle chamstwa na tym forum-wiktor IP: 5.5R* / *.cust.bezeqint.net 10.10.04, 22:11
                      chlop dostal biesa bywa sorry
    • Gość: zenon a jesli bush na golasa, to jest moje ulubione IP: *.b.pppool.de 10.10.04, 21:24
      zdjecie:
      morriderir.com/atosamageorge.jpg
      • Gość: rachelka Re: a jesli bush na golasa, to jest moje ulubion IP: *.twcny.rr.com 10.10.04, 21:30
        zenus na boga zejdz z tych fagasow,tozto niedziela.dawaj jakas porzadna fotke,bo
        zaraz kropa tu pozcina pol watka.
    • szyszkaaa Re: bush na golasa-rachela 10.10.04, 22:29
      Bożżze, Allachu, jaka ty jesteś rachelka głupia, aż strach się bać:)
      i najwyraźniej się nudzisz, a tyle dobrych rzeczy mogłabyś zrobić, gdybyś nie
      miała kwasu między zwojami,
      zazwyczaj jestem grzeczna, ale ten post dotyczy całej twojej bytności na tym
      forum, a nie tylko tego wątku
      dorośnij(dojrzej)
    • Gość: Tysprowda Golas na Bushu, czyli golas na golasie - sami swoi IP: 193.188.161.* 11.10.04, 12:28
      www.morriderir.com/atosamageorge.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka