Dodaj do ulubionych

Trace glos

02.09.18, 09:24
Moich krzykow o naprawe swiata nikt nie chce sluchac.

Ale musze sprecyzowac, tu nie chodzi o mnie ale o frontmana grupy U2 o nicku Bono, ktory stracil glos podczas koncertu w Berlinie i koncert zostal przerwany.

Na szczescie zanim glos stracil mogl jeszcze powiedziec o tym co mysli o wydarzeniach w Chemnitz i ze dla neonazis nie ma miejsca na naszym forum...oups znaczy sie w Niemczech.

Allez Bono nie badz taki Jeden i zacznij znow spiewac.

PF
Obserwuj wątek
    • felusiak1 Re: Trace glos 02.09.18, 09:38
      A kogo interesuje co Bono mysli na jakikolwiek temat?
      No i zacznimy od tego, ze ci protestujący w Chemnitz to nie neonazis.
      Widocznie Bono tez czyta derszpigiel.
      • polski_francuz Re: Trace glos 02.09.18, 10:34
        "ci protestujący w Chemnitz to nie neonazis."

Sa tacy i inni. Policja ich odgradza: www.spiegel.de/politik/deutschland/chemnitz-tausende-menschen-demonstrieren-polizei-zeigt-starke-praesenz-a-1226108.html

"Widocznie Bono tez czyta derszpigiel."

"Achtung baby" potrafi powiedziec. Ale moze to przed orgazmem?

PF
        • monalisa2016 Re: Trace glos 02.09.18, 13:29
          Tracisz glos jak Dunia :-) Odwazna kobieta wyczytala litanie zaklamanej przedstawicielce mediow.
          www.youtube.com/watch?v=tbyNkcdr-uM
      • eva15 Statement prokuratora generalnego 02.09.18, 11:44
        Na zapytanie gazety "Publico" rzecznik prokuratora generalnego w Saksonii przyznał:

„Nach allem uns vorliegenden Material hat es in Chemnitz keine Hetzjagd gegeben“
        czyli:
        "Zgodnie z wszelkimi materiałami jakie mamy, nie było w Chemnitz żadnej nagonki" (w domyśle: na obcokrajowców)

JEDEN jedyny filmik, który zrobił tak zawrotną karierę w mediach maistreamowych został nakręcony przez lewicowców (!) z tzw. Antifa i wrzucony przez nich do sieci. Media państwowe błyskawicznie to przechwyciły, bo innych "dowodów" nie mają. Na filmiku jakiś (lewicowy) facet goni jakiegoś drugiego i pokrzykuje "Kanake" (obraźliwe określenie Turków i innych muzułmanów)...

www.youtube.com/watch?v=Eig_EHMi6q0

"Publico" zwróciło się do władz o wyjaśnienie, czemu posługują się tak podejrzanym "dowodem" lewicowych anarchistów - redakcja nie dostała odpowiedzi.

www.publicomag.com/2018/09/sachsens-generalstaatsanwaltschaft-widerspricht-merkel/

• eva15 Saksonia kończy kolportaż Spiegla 02.09.18, 14:02
          Kioskarze w Saksonii odmówili sprzedaży Spiegla.

I słusznie, bo rzeczywiście to ostatnie wydanie zasługuje na zaskarżenie do sądu ze wzgl. na szczucie i pożegnywanie do nienawiści danej grupy społecznej (tu: Saksończyków). Sypią się skargi do sądu przeciw Spieglowi i Augsteinowi. I słusznie - ta okładka i ten tekst Augsteina godne są nazistowskiego "Stürmer"a, w niczym mu nie ustępują jeśli chodzi o zaszczuwanie ludzi.

Sachsen: Kiosk-Besitzer stoppen SPIEGEL-Verkauf

www.mmnews.de/vermischtes/87687-sachsen-kiosk-besitzer-stoppen-spiegel-verkauf
          • lont12 Re: Saksonia kończy kolportaż Spiegla 02.09.18, 22:16
            szczucie i podżeganie do nienawiści danej grupy społecznej (tu: Saksończyków)

No proszę, to już nawet Sasami nie wolno ich dziś nazywać
    • the-great-inuk Saraceni welcome in Germany! 02.09.18, 09:58
      polski_francuz napisał:

> Na szczescie zanim glos stracil mogl jeszcze powiedziec o tym co mysli o wydarz
      > eniach w Chemnitz i ze dla neonazis nie ma miejsca na naszym forum...oups znaczy sie w Niemczech.
      >
      ========================================
      Bardzo fajnie, że Auslanderzy z całego świata ciągną do Niemiec i ulepszają/uszlachetniają Niemce!

Saraceni welcome in Germany!

Kwestia niemiecka będzie dopiero wtedy w pełni załatwiona, gdy Umvolkerung Germanów na Saracenów będzie całkowicie skompletowana!

Ot, co...
      • polski_francuz Re: Saraceni welcome in Germany! 02.09.18, 10:35
        Ty masz swoje zdanie a Bono swoje!

Ot, co...:)

PF
        • the-great-inuk Co będzie z Belfastem? 02.09.18, 10:51
          polski_francuz napisał:

> Ty masz swoje zdanie a Bono swoje!
          >
          ====================================
          Gdy Zjednoczone Królestwo pozbędzie się Brukselskiego Jarzma, w jego ojczyźnie dojdzie znowu do mordobicia!
          Będzie musiał zmienić tekst swych piosenek... I swoje zdanie...
          • the-great-inuk Czy Belfast znów spłynie krwią? 02.09.18, 11:11
            Będziemy mieli temat do dyskusji...

A kto będzie ulepszał Niemce?

=================================================
            Czy Belfast znów spłynie krwią? Po niedzielnym zabójstwie Johna Borelanda, jednego z najbardziej rozpoznawanych przywódców lojalistów w Irlandii Północnej, po raz kolejny odżywają obawy o możliwość powrotu do „Kłopotów” (ang. „The Troubles”), jak eufemistycznie nazywany jest krwawy konflikt sprzed lat.
            ==================================================

Irlandczyk razem z Polskim Francuzem martwią się o przyszłość Niemiec!

Ot, co...
        • lont12 Re: Saraceni welcome in Germany! 02.09.18, 22:19
          no i Cher też ma swoje, tylko co z tego?
          • engine8 Re: Saraceni welcome in Germany! 03.09.18, 00:06
            A co ona biedna miala zrobic?
            www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2430741/Cher-came-terms-Chaz-undergoing-sex-change.html
    • the-great-inuk Polski Francuz ulepsza Paryż! 02.09.18, 10:41
      polski_francuz napisał:

> Moich krzykow o naprawe swiata nikt nie chce sluchac.
      ==================================

Fajnie! Fajnie!

Tak trzymaj!

Polski Francuz ulepsza Paryż!

Czym byliby Francuzi bez Polaków!

Polacy nauczyli żabojadów używania widelca i noża!

Ot, co...
      • polski_francuz Re: Polski Francuz ulepsza Paryż! 02.09.18, 11:15
        Byl Ponia (polityk zwany pokrotce Poniatowski), byla pani Sklodowska (zwana po katolicku Kurie) jest Polanski (kupa tu ladnych dziewczynek) no a nizej podpisany ma wazna misje podwyzszania poziomu lokalnych uniwersytetow:)

PF
        • the-great-inuk Re: Polski Francuz ulepsza Paryż! 02.09.18, 11:26
          polski_francuz napisał:

> Byl Ponia (polityk zwany pokrotce Poniatowski), byla pani Sklodowska (zwana po
          > katolicku Kurie) jest Polanski (kupa tu ladnych dziewczynek) no a nizej podpisa
          > ny ma wazna misje podwyzszania poziomu lokalnych uniwersytetow:)
          ===============================================
          W związku z przypadkami łamania Regulaminu, nie możesz założyć nowego wątku na tym forum.

"Nam strzelać nie kazano!"

Ot, co...

BTW

Pokazywanie modlących się muzułmanów na ulicach Paryża jest "łamaniem regulaminu!"
          • polski_francuz Re: Polski Francuz ulepsza Paryż! 02.09.18, 12:09
            Es tut mir Leid. Ale to sie kazdemu zdarzalo. Rozmowca z tego watku, felusiak, tez sie na to skarzyl. A nizej podpisany doznal tej przyjemnosci kilka lat temu.

PF
            • the-great-inuk Re: Polski Francuz ulepsza Paryż! 02.09.18, 12:34
              polski_francuz napisał:

> Es tut mir Leid. Ale to sie kazdemu zdarzalo. Rozmowca z tego watku, felusiak,
              > tez sie na to skarzyl. A nizej podpisany doznal tej przyjemnosci kilka lat temu
              =======================================

I jak długo to trwa? Jak kwarantanna na EBOLA ?
              Etatowi cenzorzy maję w Niedzielę dzień wolny.
              Więc ja tak sobie myślę, że w Niedzielę Ty jesteś społecznym wykidajłą...
              24 godziny na dobę widzę Cię na Polskich Forach Patriotycznych...
              Kiedy Ty śpisz? Kiedy Ty pracujesz na francuskich uniwersytetach?

Ot, co...
              • polski_francuz Re: Polski Francuz ulepsza Paryż! 02.09.18, 13:21
                "Więc ja tak sobie myślę, że w Niedzielę Ty jesteś społecznym wykidajłą..."

Kiedys moglem swoja kandydature na admina zaproponowac. Ale nie chcialem. Z braku czasu glownie. Pytasz sie o moj czas i moje motywacje i sposob udzielania sie na forum. Ponizej skrotowa odpowiedz.

Czas: pracuje glownie z komputerem, jak nie mam cwiczen czy wykladow i sila rzeczy zagladam od czasu na forum. Dla rozprostowania neuronow.

Motywacja: umotywowala mnie nasza byla adminka, kropka, kilkanascie lat temu. Dopingowala mnie do tworzenia interesujacych watkow. Czesto mi watki przyszpilala. I staram sie byc na wysokosci Jej oczekiwan. Bo dobrze prowadzila forum a ja lubie i popieram tych co dobrze pracuja.

Sposob pracy: watki tworze na ogol rano przed pojsciem do pracy i po przegladzie prasy francuskiej, niemieckiej i polskiej.

Jakie sa Twoje motywacje, sposob pracy i czas poswiecany forum?

PF
                • the-great-inuk Do Łodzi, Zagłębia, Warszawy 02.09.18, 13:50
                  polski_francuz napisał:

> Jakie sa Twoje motywacje, sposob pracy i czas poswiecany forum?
                  =====================================

Walka o 1000 letni pokój na świecie i przyjaźń między ludźmi... Tej misji poświęciłem me życie!
                  Do ostatniej kropli krwi!

Każdy człowiek powinien u siebie żyć i dbać o dobro swego kraju i swojej rodziny i swojej etni i swego plemienia...

Nie rozumiem dlaczego Irlandczyk nie troszczy się o swój kraj!
                  Nie rozumiem dlaczego Polski Francuz tak mało pisze o Polsce!

Es gibt viel zu tun in Polen, packen wir's an

Do Łodzi, Zagłębia, Warszawy
                  powrócę zawzięty, uparty...
                  ja muszę... do kraju, do sprawy,
                  do mas, do roboty, do partii...

Ot, co...
                  • polski_francuz Re: Do Łodzi, Zagłębia, Warszawy 02.09.18, 14:27
                    No coz, ja ci napisalem szczerze a ty odpowiadasz ogolnikami.

Szkoda gadac, niezbyt lubie falszywych ludzi "faux culs"

PF
                    • the-great-inuk niezbyt lubie falszywych ludzi 02.09.18, 15:03
                      polski_francuz napisał:

> No coz, ja ci napisalem szczerze a ty odpowiadasz ogolnikami.
                      >
                      > Szkoda gadac, niezbyt lubie falszywych ludzi "faux culs"
                      >
                      =============================================

W związku z przypadkami łamania Regulaminu, nie możesz założyć nowego wątku na tym forum.

A co w powyższym tekście jest niby szczere?
                      • polski_francuz Re: niezbyt lubie falszywych ludzi 02.09.18, 19:58
                        Coz mnie obchodza twoje dyskusje z admilicja? Nic.

PF
                        • the-great-inuk Re: niezbyt lubie falszywych ludzi 02.09.18, 23:45
                          polski_francuz napisał:

> Coz mnie obchodza twoje dyskusje z admilicja? Nic.
                          ===================================

Mógłbyś się za mnie wstawić...

Wytłumacz im na czym satyra polega...

Wytłumacz im, że w dawnych nieokrzesanych czasach nawet na dworach królewskich mieli etat dla błazna...
    • engine8 Re: Trace glos 02.09.18, 18:13
      Surowe jajka podobno pomagaja.
      • polski_francuz Re: Trace glos 02.09.18, 20:01
        Trzeba dac znac Bono. To wazna dlan sprawa gdyz "Ty tez" robia 95 % dochodow na koncertach.

PF
        • lont12 Re: Trace glos 02.09.18, 22:29
          Krzyczeć trzeba umieć, jak ten Niemen, a jak się nie ma głosu i nie umie go używać to się ma skutki takie jak ten nieborak Bono.
        • engine8 Re: Trace glos 02.09.18, 23:37
          "Ty tez"? Dziwne skojarzenie.... chyba sugestia "metoo"??
          Ja bym powiedzial raczej "Wredna Azjatka" :)
    • lont12 Re: Trace glos 02.09.18, 22:09
      Jeden o nicku Bono, drugi o nicku Edge... i z takimi nickami startować do walki politycznej z nazwiskami takimi jak Trump? Od jakiegoś czasu przyglądam się temu Bono i jest to sporego kawału prostak, który na pewno niczego nie zrozumiał z wydarzeń w Kamienicy. Na zaproszenie KODu dałby pod Sejmem w Warszawie koncert za darmo w koszulce z napisem KON_STY_TU_CJA i co najlepsze reżym Kaczyńskiego by mu na to pozwolił.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka