szwampuch58 Re: ach ta Iga, 13.08.22, 10:21 Beatriz Haddad Maia chyba nie wie kto to Ida Odpowiedz Link Zgłoś
caesar_pl Re: ach ta Iga, 19.08.22, 00:50 Iga przegrała, ale Kaczystanscy sportowcy wygrywają wszystko! Polska środa w Monachium. Polacy błyszczą na mistrzostwach Europy w lekkoatletyce . Mistrzostwa Europejskie 2022: medale Polaków!tak jest! Zobacz klasyfikację medalową mistrzostw Europy. Ja myślałem ze Polacy są na pierwszym miejscu w klasyfikacji medalowej. Gdyż w niemieckim google news piszą o medalach Niemców bardzo mało. Dziś wygrała niespodziewanie jakaś Niemka, wiec człowiek myśli ze Niemcy raczej nie bardzo, tylko jeden przebiśnieg wylania się spod śniegu (Mickiewicz?..he,he). Patrze na klasyfikacje medalowa i stwierdzam ze jest na odwrót propagandzie Matoła i jego bandy czworga plus. Niemcy na 1 miejscu, Polska na 7!!!! Pixxska propaganda sukcesu wykatapultowała polską ekipę lekkoatletów na pierwsze miejsce. Ale tylko wirtualnie, w łepetynach wyznawców naczelnego boga Kwakwa. Odpowiedz Link Zgłoś
caesar_pl Re: ach ta Iga, 19.08.22, 00:50 Iga przegrała, ale Kaczystanscy sportowcy wygrywają wszystko! Polska środa w Monachium. Polacy błyszczą na mistrzostwach Europy w lekkoatletyce . Mistrzostwa Europejskie 2022: medale Polaków!tak jest! Zobacz klasyfikację medalową mistrzostw Europy. Ja myślałem ze Polacy są na pierwszym miejscu w klasyfikacji medalowej. Gdyż w niemieckim google news piszą o medalach Niemców bardzo mało.Dziś wygrała niespodziewanie jakaś Niemka, wiec człowiek myśli ze Niemcy raczej nie bardzo, tylko jeden przebiśnieg wylania się spod śniegu (Mickiewicz?..he,he). Patrze na klasyfikacje medalowa i stwierdzam ze jest na odwrót propagandzie Matoła i jego bandy czworga plus. Niemcy na 1 miejscu, Polska na 7!!!! Pixxska propaganda sukcesu wykatapultowała polska ekipę lekkoatletów na pierwsze miejsce.Ale wirtualnie,w łepetynach wyznawców naczelnego boga Kwakwa. Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: ach ta Iga, 19.08.22, 01:52 Dobrze że wszyscy nasi forumowi "Niemcy" gromadzą się na tym wątku i niech tak już zostanie, niech nie zanieczyszczają innych wątków. Ceasar, Tuttifrutti, Vermieter, Szwarcbum... czy któregoś pominąłem? Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Teraz finał US Open 09.09.22, 08:52 Powoli się rozkręcała, ale już jest dobrze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: ach ta Iga, 10.12.22, 19:24 Czy polskie media o tym pisza? www.ka-news.de/nachrichten/sportmix/tennis/news/positive-dopingtests-pole-majchrzak-suspendiert-art-2886793 Odpowiedz Link Zgłoś
vermieter Re: ach ta Iga, 10.12.22, 20:39 szwampuch58 napisał: > Czy polskie media o tym pisza? > www.ka-news.de/nachrichten/sportmix/tennis/news/positive-dopingtests-pole-majchrzak-suspendiert-art-2886793 tak, piszą, że wziął ślub przed trzema tygodniami ;) o dopingu napiszą, jeżeli próba B będzie pozytywna Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: ach ta Iga, 10.12.22, 21:28 Smiem watpic,tylko ruskie na dopingu,obowiazuje w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: ach ta Iga, 12.12.22, 12:34 W polskim piekielku bulgocze jak zwykle: www.sport.pl/tenis/7,64987,29250079,iga-swiatek-zaatakowana-w-sejmie-tenisistka-odpowiada-takie.html#s=BoxOpImg4 Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: ach ta Iga, 28.12.22, 10:06 Od 2 dni GW niesamowicie ubija piane o tej dzierlatce na 1 stronie.....Co jest? Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka I - pyk - następny turniej wygrany. 18.02.23, 18:37 W Katarze guwniara z paletkom pozamiatała rywalki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: ach ta Iga, 11.10.23, 12:30 Zdrada ulanki nadwislanskie? www.sport.pl/tenis/7,64987,30285563,sponsor-reprezentacji-zarzuca-idze-swiatek-brak-patriotyzmu.html#s=BoxOpImg5 Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: W Meksyku znów idzie jak burza. 02.11.23, 02:26 Wygrała z Coco w Cancun. Pierwszy set demolka a w drugim emocje. Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Jabeur i Sabalenka rozwalone - jeszcze tylko... 06.11.23, 01:48 ...Pegula... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Ale dziewczyna! 07.11.23, 09:41 pijatyka napisała: a PF dodaje, ze mozna i trzeba byc dumnym z Igi, jej gry i jej charakteru! PF Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: charakter 25.03.24, 12:13 Z Noskovą walczyła w końcówce jak Justyna Kowalczyk z Marit Bjoergen ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: charakter 26.03.24, 09:51 Jekaterina Aleksandrowa wręcz rozbiła Igę Świątek w 1/8 finału turnieju WTA 1000 w Miami Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: charakter 26.03.24, 12:54 Ta z" charaterem" byla zmeczona,hehe www.sport.pl/tenis/7,64987,30832004,niepokojace-kulisy-porazki-igi-swiatek-taka-sytuacja-juz-sie.html#s=BoxOpImg4 Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: ach ta Iga, 01.08.24, 15:20 www.sport.pl/igrzyska-olimpijskie/7,154863,31192710,iga-swiatek-nie-dala-rady-nagle-przerwala-wywiad-cos-w-niej.html Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: ach ta Iga, 26.03.25, 19:07 Uuuuu Teraz czeka ją zadanie w teorii najłatwiejsze, albowiem zmierzy się z Alexandrą Ealą. 19-letnia Filipinka sklasyfikowana na 140. miejscu w rankingu WTA Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: ach ta Iga, 26.03.25, 22:45 szwampuch58 napisał: > Malki co ty spisz? Nie, nie śpię. Nie mogłem oglądać tego meczu. Mam złe przeczucia jeśli chodzi o Igę. Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: ach ta Iga, 26.03.25, 23:02 Czas na emeryturę, Iga. Już ci wystarczy kasy. Bierz przykład z Ash Barty. To była mądra dziewczyna. Zakończyła karierę na 1-szym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: ach ta Iga, 27.03.25, 17:12 Sztab Świątek nie wiedział, co się dzieje. Sensacja, jakiej świat nie widział Łukasz Jachimiak twierdzi....buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: ach ta Iga, 27.03.25, 19:27 Ja tez.....ubijacze piany z redakcji sportowej GW to jednak swiatowy wyczyn Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Iga zmiażdżyła Paolini w Bad Homburg 27.06.25, 20:13 Teraz finał z Pegulą. Odpowiedz Link Zgłoś
oktavian_pl Re: Iga zmiażdżyła Paolini w Bad Homburg 27.06.25, 23:35 Juz nie ma Iga i Poland Über Alles? Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Collins rozłożona na łopatki. 05.07.25, 18:45 Świątek w czwartej rundzie Wimbledonu. Odpowiedz Link Zgłoś
petronella.kozlowska szwampuch58 16.08.25, 16:24 często nadawał tutaj na wątku i zniknął od miesięcy z forum Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: ...szaleje teraz w Cincinatti ;) 18.08.25, 10:43 Jest finał - z pół-rodaczką Paolini. Odpowiedz Link Zgłoś
petronella.kozlowska Re: ach ta Iga, 19.08.25, 09:25 tuttifrutti alias vermieter RIP Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka I kolejny wygrany turniej - w Seulu. 21.09.25, 22:27 Z ciężką walką w finale i z powrotem z dalekiej podróży ;) Odpowiedz Link Zgłoś
1.melord United Cup 2026 - Sydney 11.01.26, 01:38 Od poniedzialu (5.01) ogladalem na zywo kolejno zmagania Polakow na Ken Rosewall Arena-Sydney z Niemcami.,Holandia,Australia,USA,dzisiaj o 17.30 lokalnego czasu final Polska -Szwajcaria.(I will be there) Zaskoczeniem dla mnie jest forma Hurkacza-tak dobrze grajacego dawno nie widzialem. Jedyne zmartwienie by wytrzymal kondycyjnie gdyz sa to jego pierwsze mecze po ponad 6-cio miesiecznej przerwie spowodowanej kontuzja....duzy PLUS Swiatek...naprawde nie wiem co mam o jej formie napisac ogladaja jej mecze na KRA W czasie jednego z jej wystepow nie wytrzymalem/patrzec nie moglem i wyszedlem na zewnatrz....cholernie zachcialo mi sie palic,choc palenie rzucilem ponad 2 lata temu. Podsumuje wiec tak: Swiatek jest najlepsza zawodniczka tenisa jaka Polska miala w calej swojej historii od 1921r.(zalozenie PZLT) i prawdopodonie na druga "swiatek" nie doczekamy sie przez nastepne 100 lat+....obym sie mylil. Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: United Cup 2026 - Sydney 11.01.26, 04:19 > prawdopodonie na druga "swiatek" nie doczekamy sie przez nastepne 100 lat+ Stanie się to szybciej niż myślisz. Żeński tenis to popelina i wytrenowanie czołowej tenisistki jest łatwiejsze niż w przypadku tenisisty. Tenis żeński został praktycznie opanowany przez kraje Europy Wschodniej, kraje biedniejsze, gdzie motywacja jest mocniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: kraje biedniejsze, motywacja mocniejsza 11.01.26, 13:09 E tam - każdy chciałby zarabiać miliony $, i tam, i tu. A wyhodowanie profesjonalnej tenisistki/tenisisty to i tak nie jest zabawa dla biedaków (chyba, że na starcie znajdą sobie bogatego sponsora) > prawdopodobnie na druga "Swiatek" nie doczekamy sie przez nastepne 100 lat Hehe, jakbym czytał komentarze po Radwańskiej albo Małyszu ;-D Odpowiedz Link Zgłoś