Dodaj do ulubionych

KIEDY NASTEPNY ATAK DO CHOLERY ?????

IP: *.marketscore.com / 66.119.34.* 05.05.02, 22:44
BO JUZ ZACZYNAM SIE WK.URWIAC PO WOLI !!!

OSTATNI SYJONISTA ZGINAL 2 DNI TEMU.

PRZEDOSTATNI PONAD TYDZIEN TEMU !!!!

CO JEST DO CHOLERY ?????

HAMAS !!!!!!!!!!!!!!! WAKE UP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: AHMED Re: KIEDY NASTEPNY ATAK DO CHOLERY ????? IP: *.proxy.aol.com 05.05.02, 23:58
      88 nastepna bombe wlozymy w twoja dupe albo nie bo jeszcze bedzie ci za milo do
      twojego ryja you DUMB POLLACK !
      • kochanka Re: KIEDY NASTEPNY ATAK DO CHOLERY ????? 06.05.02, 00:00
        Gość portalu: AHMED napisał(a):

> 88 nastepna bombe wlozymy w twoja dupe albo nie bo jeszcze bedzie ci za milo do
        >
        > twojego ryja you DUMB POLLACK !

Masz rację Ahmed! Nasz 88 jest definicja "Dumb Pollack"!!

• Gość: Helga Re: KIEDY NASTEPNY ATAK DO CHOLERY ????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.02, 00:18
        ty jojo zastanow sie kim jestes w koncu raz zyd raz arab raz katolik raz
        muzlmanin , ja za prsoty czlowiek jestem juz sie pogubilam
        zdecyduj sie i powiec to nam wszystkim

albo idz do psychiatry on ci pomoze
        no mam nadzieje ....
        • Gość: kkk Re: KIEDY NASTEPNY ATAK DO CHOLERY ????? IP: *.proxy.aol.com 06.05.02, 00:21
          helga ty chuju z wroclawia zjedz kartoflanke i idz spac
          • Gość: Helga Re: KIEDY NASTEPNY ATAK DO CHOLERY ????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.02, 00:26
            glupi biedny ,nawiedzony zyd !!!!!
            • Gość: kkk Re: KIEDY NASTEPNY ATAK DO CHOLERY ????? IP: *.proxy.aol.com 06.05.02, 00:31
              Helga ty polski nieudaczniku
            • Gość: Kingfish SPIERDALAJ VIST!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dyn.optonline.net 06.05.02, 00:37
              Gość portalu: Helga napisał(a):

> glupi biedny ,nawiedzony zyd !!!!!

• Gość: jojo Re: SPIERDALAJ VIST!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 06.05.02, 00:52
                Gość portalu: Kingfish napisał(a):

> Gość portalu: Helga napisał(a):
                >
                > > glupi biedny ,nawiedzony zyd !!!!!
                >

...aczego ty tu szukasz sledziu pierdolony/
        • _helga Re: KIEDY NASTEPNY ATAK DO CHOLERY ????? 06.05.02, 00:59
          Gość portalu: Helga napisał(a):

> ty jojo zastanow sie kim jestes w koncu raz zyd raz arab raz katolik raz
          > muzlmanin , ja za prsoty czlowiek jestem juz sie pogubilam
          > zdecyduj sie i powiec to nam wszystkim
          >
          > albo idz do psychiatry on ci pomoze
          > no mam nadzieje ....

Ty ciemniaku, widze ze w tym grobie mozg calkiem ci przegnil i juz nie potrafisz
          wymyslec wlasnego nicka tylko kradniesz cudzy. To jest o tyle bez sensu, ze nie
          wystarczy sie podpisac jako ja. Trzeba jeszcze umiec pisac jak ja, a tobie sie to
          na pewno nie uda, hihih. Zalatw sobie najpierw przeszczep mozgu!

• kochanka TY_DEBILU_BEZ_PRZERWY_MASZ_JAKIS_ATAK!!!!!!!!!!!!! 05.05.02, 23:59
      • _helga Re: TY_DEBILU_BEZ_PRZERWY_MASZ_JAKIS_ATAK!!!!!!!!!!!!! 06.05.02, 01:04
        kochanka napisał(a):
        Hehhe, tak, Kochanko przecudnej urody! Ale nie tylko Heil Hitler ma bez przerwy
        jakis atak, robaki bez przerwy atakuja mozgownice jego wroclawskich kumpli.
        Wyzarly im te resztki szarych komorek, co jeszcze nie zgnily, i teraz biedacy nie
        pamietaja wlasnych nickow i podpisuja sie jak leci, przewaznie cudzymi nickami.
        Nie ma rady, biore z ciebie przyklad i zaczynam sie logowac:)

Pozdrawiam najpiekniej:)

Helga
        • kochanka Re: TY_DEBILU_BEZ_PRZERWY_MASZ_JAKIS_ATAK!!!!!!!!!!!!! 06.05.02, 17:48
          _helga napisał(a):

> kochanka napisał(a):
          > Hehhe, tak, Kochanko przecudnej urody! Ale nie tylko Heil Hitler ma bez przerwy
          >
          > jakis atak, robaki bez przerwy atakuja mozgownice jego wroclawskich kumpli.
          > Wyzarly im te resztki szarych komorek, co jeszcze nie zgnily, i teraz biedacy n
          > ie
          > pamietaja wlasnych nickow i podpisuja sie jak leci, przewaznie cudzymi nickami.
          >
          > Nie ma rady, biore z ciebie przyklad i zaczynam sie logowac:)
          >
          > Pozdrawiam najpiekniej:)
          >
          > Helga

Witam urocza Pani Helgo:-). Robactwo zaatakowalo chyba cale Forum ktore ostatnio
          zmienilo sie w miejsce bezmyslnego obrzucania sie blotem.
          Bardzo polecam logowanie!!! Wroclawska banda nadal operuje!!

Kochanka:-)(ten usmiech to dla Pani.)
          • _helga Re: TY_DEBILU_BEZ_PRZERWY_MASZ_JAKIS_ATAK!!!!!!!!!!!!! 06.05.02, 19:27
            kochanka napisał(a):

> _helga napisał(a):
            >
            > > kochanka napisał(a):
            > > Hehhe, tak, Kochanko przecudnej urody! Ale nie tylko Heil Hitler ma bez pr
            > zerwy
            > >
            > > jakis atak, robaki bez przerwy atakuja mozgownice jego wroclawskich kumpli
            > .
            > > Wyzarly im te resztki szarych komorek, co jeszcze nie zgnily, i teraz bied
            > acy n
            > > ie
            > > pamietaja wlasnych nickow i podpisuja sie jak leci, przewaznie cudzymi nic
            > kami.
            > >
            > > Nie ma rady, biore z ciebie przyklad i zaczynam sie logowac:)
            > >
            > > Pozdrawiam najpiekniej:)
            > >
            > > Helga
            >
            > Witam urocza Pani Helgo:-). Robactwo zaatakowalo chyba cale Forum ktore ostatni
            > o
            > zmienilo sie w miejsce bezmyslnego obrzucania sie blotem.
            > Bardzo polecam logowanie!!! Wroclawska banda nadal operuje!!
            >
            > Kochanka:-)(ten usmiech to dla Pani.)

Ach, dziekuje, przeurocza Kochanko:) I ja sie do pani usmiecham, i - jak widac -
            biore z Pani przyklad:)))))

• ortografia Jutro... 06.05.02, 01:01
      • cornio Re: Jutro... 06.05.02, 01:12
        ortografia napisał(a):

Masz racje ,jutro dostaniesz ataku serca jak staniesz w kolejce po zapomoge dla
        bezrobotnych i okaze sie ,ze nie ma forsy. A jak ci odpowiedza ,ze poslali na
        pomoc arabom w palestynie ,to cie szlag trafi juz do konca.
      • Gość: 88 Re: Jutro... IP: *.marketscore.com, / 10.100.2.* 06.05.02, 05:56
        mam do cholery nadzieje !

jutro poniedzialek ,wiec pizzernie nie beda juz takie pelne.
        Ale za to autobusy beda full !!!!

autobus w ta , autobus w tamta....dla zydow to ryba

• Gość: 88 FUCKING JEWS DO NOT DESERVE TO LIVE -PERIOD IP: 64.180.241.* 06.05.02, 19:22
    • Gość: 88 FUCKING JEWS MUST BE EXTERMINATED ASAP IP: *.marketscore.com, / 10.100.2.* 06.05.02, 19:23
    • Gość: 88 FUCKING JEWS MUST DIE IP: *.marketscore.com / 66.119.34.* 06.05.02, 19:24
    • Gość: 88 DEATH TO ALL FUCKING JEWS IP: *.marketscore.com / 66.119.34.* 06.05.02, 19:24
    • Gość: 88 JEWS = CHILDREN OF SATAN IP: *.marketscore.com, / 10.100.2.* 06.05.02, 19:25
    • Gość: mirmat UFFFFF 88 POTRZEBUJESZ SZNURA?? IP: *.dialup.eol.ca 06.05.02, 19:59
      • Gość: 88 Re: UFFFFF 88 POTRZEBUJESZ SZNURA?? IP: *.marketscore.com, / 10.100.2.* 06.05.02, 20:55
        na sznurach to wy bedziecie wisiec bydlaki !

"A na drzewach zamiast lisci wisiec beda syjonisci "
        • Gość: kkk Re: UFFFFF 88 POTRZEBUJESZ SZNURA?? IP: *.proxy.aol.com 07.05.02, 07:41
          88 twoj nik wyglada jak powiazane jaja
          • Gość: 88 Re: UFFFFF 88 POTRZEBUJESZ SZNURA?? IP: *.marketscore.com / 66.119.34.* 07.05.02, 14:09
            Gość portalu: kkk napisał(a):

> 88 twoj nik wyglada jak powiazane jaja

Moze i powiazane......ale przynajmniej nie obrzezane
    • Gość: 88 HAMAS !!!!! CO SIE CURWA MAC DZIEJE Z WAMI??? IP: *.ntu.edu.tw 07.05.02, 22:21
      CZY MAM SAM PRZYJECHAC I ROZ...IC PARU ZYDOW ?
      • Gość: 88 HAMAS CO SIE CURWA MAC DZIEJE Z WAMI pedaly? IP: *.marketscore.com, / 10.100.3.* 07.05.02, 22:26
        Wykastrowane pedaly jestescie i tyle!!!!!!!!!!!!!
        A Arafat , wywala i wiezi swoich ludzi ,kurde o co tu chodzi ???????
        Leb mnie boli nic nie kapuje !!!!!!!!
        Te araby juz nic nie potrafia ,Sharon wykastrowal wszystkich!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka