Gość: West IP: *.lv.lv.cox.net 23.11.04, 18:02 sa i tacy ktorzy w krzakach nie chca zyc! www.sorryeverybody.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sand_nigger Re: jest im przykro 23.11.04, 18:27 otrzasnij sie juz ze swego nieutulonego zalu i zdecyduj kim chcesz byc - "a mensch" or "a whining sissy". zbierz sie w sobie, i wytrwaj te cztery lata. ja przezylem 8 lat pod tow. clintonem bez skomlenia o policzku, jakim byl dla mnie jego wybor. masz nienajlepsza opinie o busiu? tutaj wiecej wody na twoj mlyn: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=17811658&a=17811658 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: West Re: jest im przykro IP: *.lv.lv.cox.net 23.11.04, 19:16 sand_nigger napisał: > otrzasnij sie juz ze swego nieutulonego zalu i zdecyduj kim chcesz byc - "a > mensch" or "a whining sissy". zbierz sie w sobie, i wytrwaj te cztery lata. ja > przezylem 8 lat pod tow. clintonem bez skomlenia o policzku, jakim byl dla mnie > > jego wybor. masz nienajlepsza opinie o busiu? tutaj wiecej wody na twoj mlyn: --- wyjdz z krzakow, masz na to niestety tylko dwa lata... Odpowiedz Link Zgłoś
sand_nigger jest im przykro - mi nie 23.11.04, 19:38 nie siedze w krzaczorach, nie jestem buSSzysta, mierzi mnie natomiast wycie i ujadanie wszelkiej masci "jedynie sprawiedliwych" na okolicznosc tego, ze stalo sie to, co nie mialo prawa sie zdarzyc - busia wybrano na prezydenta. zauwaz, ze twoj poscik nie chwycil, dlatego miast zaczynac nowy watek na temat przenicowany na tym forum dokumentnie, podlacz sie pod dyskusje o czyms nowszym albo sam zapodaj cos ciekawszego/bardziej na czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: West Re: jest im przykro - mi nie IP: *.lv.lv.cox.net 23.11.04, 22:51 sand_nigger napisał: > nie siedze w krzaczorach, nie jestem buSSzysta, mierzi mnie natomiast wycie i > ujadanie wszelkiej masci "jedynie sprawiedliwych" na okolicznosc tego, ze stalo sie to, co nie mialo prawa sie zdarzyc - busia wybrano na prezydenta. zauwaz, ze twoj poscik nie chwycil, ...moj poscik nie mial za zadanie niczego chwytac, moj poscik jest informacja, niczym wiecej. Jesli ktos zyczy sobie cos napisac, prosze bardzo,informacja dluzej bedzie na gorze. > atego miast zaczynac nowy watek na temat > przenicowany na tym forum dokumentnie, podlacz sie pod dyskusje o czyms > nowszym albo sam zapodaj cos ciekawszego/bardziej na czasie. 1. w czasie to my dopiero bedziemy z tym tematem 2. zapodac to mozna kelnerowi w barze 3. na tym forum nie mozna sie spodziewac wielu rzeczowych wypowiedzi Jesli twierdzisz ze nie siedzisz w krzakach to pamietaj ze trzymanie glowy w piasku tez cie nie uratoje od kopniaka w d..e! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: West Re: min ie ci minie i bedzie ci przykro IP: *.lv.lv.cox.net 23.11.04, 23:05 www.sorryeverybody.com/gallery/single/se18645.jpeg/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABE Appreciated! N/t IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 23.11.04, 20:48 Odpowiedz Link Zgłoś