Dodaj do ulubionych

Na gnide forum2004 proponuje crassusa

IP: *.dialup.xtra.co.nz 03.12.04, 01:21
uszczypliwe to to, zgryzliwe, skacze jak glupie po dupie slonia, i twierdzi
ze jest sloniem.
Regulamin: jedna kandydatura, jedna decyzja (ktora juz wlasnie zapadla). Jak
za starych dobrych czasow komuny.

A teraz pojde zajac sie powaznymi sprawami. Moze uda sie wyzwoli Wenezuele.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ichwan As Safa Re: Na gnide forum2004 proponuje crassusa IP: 80.51.206.* 03.12.04, 01:29
      Te Jego "Roboty Imperium" to strzał w dziesiatkę.
      Przychylam się.
      • bam_buko Re: Na gnide forum2004 proponuje crassusa 03.12.04, 01:42
        krasul masz moj glos jak w banku.......
    • puls.usa Re: Na gnide forum2004 proponuje crassusa 03.12.04, 02:06
      Gość portalu: ABE napisał(a):

> uszczypliwe to to, zgryzliwe, skacze jak glupie po dupie slonia, i twierdzi
      > ze jest sloniem.
      i ryczy krowim glosem buuuuahahaha kiedy sika w majtki.

marcus-crapus GNIDA 2004 P O P I E R A M !!!!!!!!!!
    • a.adas Abe Ty wyzwalasz Wenezuele dla CIA? 03.12.04, 02:44

• Gość: olo Re: Na gnide forum2004 proponuje crassusa IP: *.tpgi.com.au 03.12.04, 03:00
      Doskonaly kandydat-ciezko pracowal przez caly rok na ta nominacje.
      • Gość: Mars przeszedl przez aklamacje! IP: 69.182.72.* 03.12.04, 03:16
        heh doskonaly bezmozgi kandydat..
        • Gość: Fotograf Oto zdiecia solenizanata Crasuli IP: *.telia.com 03.12.04, 03:27
          www.anticimex.se/default.asp?objectid=862
          • Gość: Werbalnie Opis z anticimex IP: *.telia.com 03.12.04, 03:29
            Pests that irritate people:
            • Gość: macro Obraz macro marcussa IP: *.telia.com 03.12.04, 03:30
              a macro wyglata tak:

www.anticimex.se/default.asp?objectid=881
              • Gość: jojo ten marcus to musi madry jest IP: *.ny325.east.verizon.net 03.12.04, 03:50
                czyta was i ma was w dupie...GLEBOKO !!! GOD BLESS AMERICA !!!
                • bam_buko Re: ten marcus tomadry nie jest 03.12.04, 04:05
                  Gość portalu: jojo napisał(a):

> czyta was i ma was w dupie...GLEBOKO !!! GOD BLESS AMERICA !!!

jojo powiedz szczerze co Ty w tym durniu widzisz madrego.
                  Przepisuje jakies glupoty,ktorych sam nie rozumie i nie potrafi racjonalnie
                  wytlumaczyc.
                  • Gość: jojo odpowiem Ci szczerze IP: *.ny325.east.verizon.net 03.12.04, 04:21
                    Marcuss nigdy ideii i przyjaciol swoich nie zdradzal,i za to Go
                    powazam,niestety ale to prawda jest ! Pzdr.!!!
                    • bam_buko Re: odpowiem Ci szczerze 03.12.04, 04:23

> Marcuss nigdy ideii i przyjaciol swoich nie zdradzal,i za to Go
                      > powazam,niestety ale to prawda jest ! Pzdr.!!!
                      czy markus ma jakis przyjaciol na tym forum???? watpie ale jak chcesz sie do
                      nich zaliczac Twoja sprawa
                      • Gość: jojo Re: odpowiem Ci szczerze IP: *.ny325.east.verizon.net 03.12.04, 04:29
                        nie bede kladl pod nogi cierni temu,ktory dla mnie tego nie czynil,a wiec?Chyba
                        rozumiesz powod tego,ze Marcussa szanowac bede,niestety ale tak !!!
                        • bam_buko Re: odpowiem Ci szczerze 03.12.04, 04:36

> nie bede kladl pod nogi cierni temu,ktory dla mnie tego nie czynil,a wiec?
                          Chyba
                          >
                          > rozumiesz powod tego,ze Marcussa szanowac bede,niestety ale tak !!!

hmmm te ciernie to chyba na zasadzie rownowagi ty nie podkladasz inni tobie tez.
                          Pozytywne posty do marcusa przewaznie sa autorstwa Krasuli.
                          • Gość: jojo Re: odpowiem Ci szczerze IP: *.ny325.east.verizon.net 03.12.04, 04:42
                            ja mam charakter i szlachetne serce,temu kto mi dobrze zyczy,odwdziecze sie
                            potrojnie,conajmniej,Ciebie tez to dotyczy,pzdr.!!!
                            • bam_buko Re: odpowiem Ci szczerze 03.12.04, 04:47

> ja mam charakter i szlachetne serce,temu kto mi dobrze zyczy,odwdziecze sie
                              > potrojnie,conajmniej,Ciebie tez to dotyczy,pzdr.!!!

Ciesze sie ze nasz "topor wojenny" zostal zakopany i chociaz wiele nas dzieli
                              to przy dobrej woli nas obu mozemy normalnie porozmawiac.
                              Mogloby to stac sie regula na FS ale to niemozliwe,rozni ludzie rozne
                              charaktery,duzo prowokacji i glupoty ktora nalezy tepic.
                              • Gość: jojo Re: odpowiem Ci szczerze IP: *.ny325.east.verizon.net 03.12.04, 05:09
                                fajnie napisales i tak dalej trzymaj(za to Cie powazam),a jezeli chodzi o
                                ludzi,kazdy z Nas bedzie bronil swojej "rodziny" niestety,z tym tylko ,ze
                                powinnismy na tym forum robic to rozsadnie w miare rozwoju sytuacji na "rynku"
                                swiatowym,nieprawda!?!?!? Pzdr.
    • kropekuk Olej go. Dopiero bedzie nieukojony w rozpaczy... 03.12.04, 03:51

• Gość: jojo mysle ,ze nie do mnie to bylo,n/t IP: *.ny325.east.verizon.net 03.12.04, 04:00
        • kropekuk Do ABE - czepia sie marcusa zupelnie niepotrzebnie 03.12.04, 04:03
          Jesli jej dopiekl(a ma niewyparzona gebe) - niech go oleje i nie dostarcza mu
          dodatkowej satysfalcji. Ot co.
          • Gość: jojo Re: Do ABE - czepia sie marcusa zupelnie niepotrz IP: *.ny325.east.verizon.net 03.12.04, 04:15
            ABE to tranwestyta z NZ,znam go od dawna,kocha sie w zwierzatkach .Szczegolnie
            upodobal sobie kangury plci meskiej,a ich zonom dupci lizaniem tez nie
            gardzi,ot taki to niby typowy niuzeelandczyk pochodzenia malopolskiego !!!
    • Gość: olo jojo chce wygryzc krasule jako gnida no1 2004r IP: *.tpgi.com.au 03.12.04, 04:20
      • Gość: jojo Re: jojo chce wygryzc krasule jako gnida no1 2004 IP: *.ny325.east.verizon.net 03.12.04, 04:24
        spadaj mendo na jajca torbiela,zanim jeszcze dobrze mojego charakteru
        szlachetnego nie poznales,OK???
    • Gość: olo jojo kundlu gnida chcesz zostac????????????????? IP: *.tpgi.com.au 03.12.04, 04:50
      • Gość: jojo mendo syfiasta IP: *.ny325.east.verizon.net 03.12.04, 04:58
        wychloruj pyszczka ,przeszoruj 2 zabki ostatnie szczotka do czyszczenia swiec
        samochodowych,lyknij setke denaturatu ,zapal skreta zapalniczka gazowa
        i ....pokaz pozniej nam ryja swojego przeciwpozarowego,OK???
        • Gość: mak Re: hehehe IP: *.proxy.aol.com 03.12.04, 05:03
          cos mi sie zdaje ABE , ze otworzylas tak zwana puszke z robakami.
        • Gość: olo co jojo kundlu zebow brak nie ma czym kasac na IP: *.tpgi.com.au 03.12.04, 05:14
          gnide chcesz sie zalapac ????? masz jak w banku bydlaku
          • Gość: olo Re: co jojo kundlu zebow brak nie ma czym kasac n IP: *.ny325.east.verizon.net 03.12.04, 05:19
            ale ze mnie menda,nie dosc ze krew spijam z jader psich na obiad w sub
            Sydney ,to na kolacje musze jeszcze mojej mamy pozostalosci z miesiaczki
            wpie..c !!!
            • Gość: olo Re: co jojo kundlu zebow brak nie ma czym kasac n IP: *.tpgi.com.au 03.12.04, 05:31
              Dziwna ewolucje przechodzisz z parszywego ,bezzebnego kundla w gnide sie
              przemieniasz,poszol won do budy!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka