Dodaj do ulubionych

Współpraca Polski i SIngapuru

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 14:04
Singapur - kolejny pachołek USrA za pomocą którego BuSShyści chcą przejąć
kontrolę nad Polską... www.panstwozla.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Gekon Do pacyfisty IP: 213.155.190.* 15.01.05, 14:13
      Jestes bardzo zle poinformowany
      panstwo zla to Rosja, Korea pln, Chiny , a nie USA
      USA chce przejac kontrole nad Polska??? Jakby chcieli to by to juz dawno zrobili, bez problemu, szerzysz paranoje zwana antyamerykanizmem, przez ta paranoje Europa jeszcze beknie, i obudzi sei z reka w nocniku
      • Gość: Alfred Biorac pod uwage czestosc i szybkosc otwierania IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 15.01.05, 16:38
        watkow oraz stabilnosc wypowiedzi, pacyfista w/g mnie pracuje dla FS. Moze to
        byc ochotnicze ale raczej zakladam wklad jednego z wspolpracownikow GW. Tu nie
        chodzi o jego argumenty (bo pacyfista nie argumentuje) a tylko o otwarcie watku.
    • Gość: Maciej z USA Re: Współpraca Polski i SIngapuru IP: *.249.9.218.Dial1.Washington2.Level3.net 15.01.05, 14:20
      Trzeba podpisywac umowy z innymi krajami aby ratowac ta ekonomie bo wszystko
      dostalo nog do Izraela.
    • Gość: eurolewak Re: Współpraca Polski i SIngapuru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 14:52
      a ja jestem za tym zeby nas przejeli zydzi i amerykanie , wreszcie by rzadzil
      nami ktos kto sie zna na rzadzeniu hehe, wole zydow niz tych zdewocialych
      polskich debili szukajacych masonow , ktorzy powinni leczyc sie psychiatrycznie
    • Gość: ro Re: Współpraca Polski i SIngapuru IP: *.client.comcast.net 15.01.05, 15:35
      What a bunch of crap!
    • chomskybornagain1 ksjien? Kolejny "erudyta" 15.01.05, 16:08
      Hsien wymawia sie śjen. Jak ktos sie na czyms nie zna to lepiej niech milczy i
      nie wygaduje glupot. W zadnym z jezykow chinskim nie ma czegos takiego jak "ks".

Jarek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka