Gość: nelly29 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 08:29 brałam albothyl dopochwowo i to zbiegło sie z miesiączką. nie wiem czy jej nie dostałam bo po albothyl cały czas coś leciało. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilith76 Re: BRAK OKRESU 18.08.06, 08:59 Przecież łatwo rozróżnić bezbarwny wyciek po Albothytu, od krwii????????? A co mówił lekarz na taką kurację. Generalnie odstawia się wszelkie leki dopochwowe na czas miesiączki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: finezja Re: BRAK OKRESU IP: *.chello.pl 18.08.06, 10:38 Na co przepisują ten lek? Odpowiedz Link Zgłoś
nelly29 Re: BRAK OKRESU 18.08.06, 15:09 nic nie powiedział, ciekawe jak rozróżnic to czerwone i to czerwone!!! W ciąży nie jestem! Dzisiaj idę do lekarza i zobaczymy co powie. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: BRAK OKRESU 18.08.06, 15:17 > nic nie powiedział, ciekawe jak rozróżnic to czerwone i to czerwone!!! Ze mnie wyciekał ZAWSZE bezbarwnie... Jeśli aplikowałaś go sobie w czasie okresu, to po prosty wycieka razem z krwią i już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: finezja Re: BRAK OKRESU IP: *.chello.pl 19.08.06, 17:26 Poszukałam informacji w goooooglu i tam wyraźnie w ulotce jest napisane,że nie wolno aplikować w czasie @! Ten lek ma szerokie zastosowanie m.in. hamuje krwawienia to nic dziwnego,że podziałał na @ niekorzystnie. Przed założeniem globulki trzeba czytać ulotkę załączoną do leku a nie klikać w necie by to zrobił ktoś inny za ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
nelly29 Re: BRAK OKRESU 20.08.06, 14:27 tylko,że jak zaczęłam aplikowac sobie globulki to nie miałam okresu pani mądra! Po konsultacji z lekarzem wiem od czego nie mam jeszcze okresu- torbielki na jajniku! Odpowiedz Link Zgłoś