Gość: janek IP: *.mimuw.edu.pl 23.05.02, 10:35 Do niedouczonych dziennikarzy z GW: Gary Condit jest kongresmenem DEMOKRATYCZNYM. Skrot Rep. przed nazwiskiem oznacza czlonka Izby Reprezentantow, a nie republikanina. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Prezes Re: Z kim romansowala Chandra Levy IP: *.ces.clemson.edu 23.05.02, 15:07 Gość portalu: janek napisał(a): > Do niedouczonych dziennikarzy z GW: > > Gary Condit jest kongresmenem DEMOKRATYCZNYM. Skrot > Rep. przed nazwiskiem oznacza czlonka Izby > Reprezentantow, a nie republikanina. Tak, tez zauwazylem, ze GW przypisala Condita do republikanow. Niestety, bledy zdarzaja sie tu bardzo czesto. Czy nikt nie czyta tych doniesien przed opublikowaniem na lamach GW ? A swoja droga to ciekawe, czy ten facet jest zamieszany w smierc Chandry ? Czy sadzicie, ze policja uzyska jakiekolwiek dodatkowe informacje z analizy zwlok i miejsca gdzie zostaly znalezione ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Israel Re: Z kim romansowala Chandra Levy IP: *.tnt34.chi15.da.uu.net 23.05.02, 20:22 Ja mysle ze ktos ja zajebal na smierc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR.CONTI DO PROSTAKA ISRAELA!!! IP: *.milnernet.com 23.05.02, 21:45 Gość portalu: Israel napisał(a): > Ja mysle ze ktos ja zajebal na smierc. MOZE KIEDYS KOS ZAJEBIE NA SOMIERC TWOJOM MATKE, SIOSTREM, ZONEM ALEBO JESCZEN NAJLEPIEJ CURKE TY SKURZISYNIE POJEBANY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Israel Re: DO PROSTAKA ISRAELA!!! IP: *.tnt33.chi15.da.uu.net 23.05.02, 21:50 Gość portalu: MR.CONTI napisał(a): > Gość portalu: Israel napisał(a): > > > Ja mysle ze ktos ja zajebal na smierc. > > MOZE KIEDYS KOS ZAJEBIE NA SOMIERC TWOJOM MATKE, > SIOSTREM, ZONEM ALEBO JESCZEN NAJLEPIEJ CURKE TY > SKURZISYNIE POJEBANY. > Widzisz taki czasem los spotyka kurwy.Wiedziala ze sie kurwi czy sie niewinnie zakochala w polityku ktory mial zone.Takie scierwo to kurwa sie nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR.CONTI ISRAELA LECZ SIE I TO SZYBKO IP: *.milnernet.com 23.05.02, 22:01 Gość portalu: Israel napisał(a): > Gość portalu: MR.CONTI napisał(a): > > > Gość portalu: Israel napisał(a): > > > > > Ja mysle ze ktos ja zajebal na smierc. > > > > MOZE KIEDYS KOS ZAJEBIE NA SOMIERC TWOJOM MATKE, > > SIOSTREM, ZONEM ALEBO JESCZEN NAJLEPIEJ CURKE TY > > SKURZISYNIE POJEBANY. > > > > Widzisz taki czasem los spotyka kurwy.Wiedziala > ze sie kurwi czy sie niewinnie zakochala w polityku > ktory mial zone.Takie scierwo to kurwa sie nazywa. NO TAK DEBILU NAJPROSTSZEGO WYCHOWANIA. ZAKOCHANA KOBIETA JEST DLA CIEBIE KURWA. TY NAWET NA LEGITYMACJE CZLOWIEKA SOBIE NIE ZASLUGUJESZ!! LECZ SIE I TO SZYBKO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Israel Re: ISRAELA LECZ SIE I TO SZYBKO IP: *.tnt33.chi15.da.uu.net 23.05.02, 22:22 Gość portalu: MR.CONTI napisał(a): > Gość portalu: Israel napisał(a): > > > Gość portalu: MR.CONTI napisał(a): > > > > > Gość portalu: Israel napisał(a): > > > > > > > Ja mysle ze ktos ja zajebal na smierc. > > > > > > MOZE KIEDYS KOS ZAJEBIE NA SOMIERC TWOJOM MATKE, > > > SIOSTREM, ZONEM ALEBO JESCZEN NAJLEPIEJ CURKE TY > > > SKURZISYNIE POJEBANY. > > > > > > > Widzisz taki czasem los spotyka kurwy.Wiedziala > > ze sie kurwi czy sie niewinnie zakochala w polityku > > ktory mial zone.Takie scierwo to kurwa sie nazywa. > > NO TAK DEBILU NAJPROSTSZEGO WYCHOWANIA. ZAKOCHANA > KOBIETA JEST DLA CIEBIE KURWA. TY NAWET NA LEGITYMACJE > CZLOWIEKA SOBIE NIE ZASLUGUJESZ!! LECZ SIE I TO SZYBKO Kurwa Lewinski byla cwansza.Wyjebala Clintona rowno widocznie jej matka sie lepiej kurwila od matki Chandry Levi. Nie mylic z prostytutka-bo ta to zawod skad inad wielce respektowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: Z kim romansowala Chandra Levy IP: *.ces.clemson.edu 23.05.02, 21:59 Gość portalu: Israel napisał(a): > Ja mysle ze ktos ja zajebal na smierc. Czyzby znow dedukcja, Holmesie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbych Re: Z kim romansowala Chandra Levy IP: 195.64.16.* 24.05.02, 13:17 Nie wiem, co sie tak wszyscy tym denerwujecie. Co nagle tak kurwami zucacie?? Nie wiecie, ze w wszystkich borderlach w Europie najwiecej jest polskich kurw? I inne kurwy twierdza, ze gdy cos zada klient, na co sie one nie zgadzaja,to polskie kurwy to robia!!! Wiec nie mieszajcie milosci z kurwami!!! Patrzecie na wasze wlasne kurwy, ktorych macie az za duzo!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Israel Re: Z kim romansowala Chandra Levy IP: *.tnt33.chi15.da.uu.net 24.05.02, 16:58 Gość portalu: Zbych napisał(a): > Nie wiem, co sie tak wszyscy tym denerwujecie. Co nagle tak kurwami zucacie?? > Nie wiecie, ze w wszystkich borderlach w Europie najwiecej jest polskich kurw? > I inne kurwy twierdza, ze gdy cos zada klient, na co sie one nie zgadzaja,to > polskie kurwy to robia!!! Wiec nie mieszajcie milosci z kurwami!!! > Patrzecie na wasze wlasne kurwy, ktorych macie az za duzo!!!!! Widzisz jestes w duzym bledzie.Panienki w burdelu to skad inad szanujacy sie zawod w ktorym brzydkie dziewczyny nie maja szans, Polki sa ladne wiec moze i sa w burdelach. To co robila panienka Chandra to czyste kurestwo poniewaz dawala dupy politykom na Kapitolu pracujacym.Chyba ze przyjmiemy ze dostawala za dawanie cipy pieniadze a Kapitol to burdel. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo11 Re: Z kim romansowala Chandra Levy 24.05.02, 17:20 Gość portalu: Israel napisał(a): > Gość portalu: Zbych napisał(a): > > > Nie wiem, co sie tak wszyscy tym denerwujecie. Co nagle tak kurwami zucaci > e?? > > Nie wiecie, ze w wszystkich borderlach w Europie najwiecej jest polskich k > urw? > > I inne kurwy twierdza, ze gdy cos zada klient, na co sie one nie zgadzaja, > to > > polskie kurwy to robia!!! Wiec nie mieszajcie milosci z kurwami!!! > > Patrzecie na wasze wlasne kurwy, ktorych macie az za duzo!!!!! > > Widzisz jestes w duzym bledzie.Panienki w burdelu to skad inad > szanujacy sie zawod w ktorym brzydkie dziewczyny nie maja szans, > Polki sa ladne wiec moze i sa w burdelach. To co robila > panienka Chandra to czyste kurestwo poniewaz dawala dupy > politykom na Kapitolu pracujacym.Chyba ze przyjmiemy > ze dostawala za dawanie cipy pieniadze a Kapitol to burdel. A streczycielem MOSSAD!!!! Gary Condit wczesniej polapal sie niz Clinton z kim ma do czynienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Israel Re: Z kim romansowala Chandra Levy IP: *.tnt33.chi15.da.uu.net 24.05.02, 17:28 lolo11 napisał(a): > Gość portalu: Israel napisał(a): > > > Gość portalu: Zbych napisał(a): > > > > > Nie wiem, co sie tak wszyscy tym denerwujecie. Co nagle tak kurwami z > ucaci > > e?? > > > Nie wiecie, ze w wszystkich borderlach w Europie najwiecej jest polsk > ich k > > urw? > > > I inne kurwy twierdza, ze gdy cos zada klient, na co sie one nie zgad > zaja, > > to > > > polskie kurwy to robia!!! Wiec nie mieszajcie milosci z kurwami!!! > > > Patrzecie na wasze wlasne kurwy, ktorych macie az za duzo!!!!! > > > > Widzisz jestes w duzym bledzie.Panienki w burdelu to skad inad > > szanujacy sie zawod w ktorym brzydkie dziewczyny nie maja szans, > > Polki sa ladne wiec moze i sa w burdelach. To co robila > > panienka Chandra to czyste kurestwo poniewaz dawala dupy > > politykom na Kapitolu pracujacym.Chyba ze przyjmiemy > > ze dostawala za dawanie cipy pieniadze a Kapitol to burdel. > > A streczycielem MOSSAD!!!! > Gary Condit wczesniej polapal sie niz Clinton z kim ma do czynienia. Gary gdzies w swojej dzialalnosci legislacyjnej nie glosowal po zydowskiej stronie.Zydzi mu wiec przygotowali aferke kurewska aby go kompletnie zdyskredytowac nazywa sie to w ich sloganach Character assesination-masz racje polapal sie w pore a panienka mogla zginac nie koniecznie przez romans z Garry-chociarz i to jest tez niewiadome.Jest tez faktem ze zydzi poswieca swych ludzi aby wiekszosc spoleczenstwa zydowskiego skorzystala. Odpowiedz Link Zgłoś